Gyűlöljük együtt a TV -t!

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Halitok. Az ORTT nem tiltotta be a DB-t csak megbüntette a csatornát, akik ezek után inkább levették a mûsorról minthogy késõbb adják. kb másfél éve csak szerdánként nézek tv-t azt is csak Dr. House miatt. na ennyi voltam én
Csõsztök

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

theone91
A filmet elrontja a sok Cage alá, majd 20°-ban horizontálisan kúszó, lassú kamera... 😄 How Epic! 😊

Seth
Cenzúrázatlan a Szikla a retekklubbon, csoda

PSN ID.: Beegabor

theone91
"mi kb 6-7 éve egész egyszerûen kidobtuk a TV-t, azóta nem foglalkoztat."

Biztos? 😄

Hugom szobájában van a TV. Csak akkor szoktam látni a mûsort ha 3 másodperc alatt átmegyek a szobán. De ennyi pont elég.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

nearo
(tisztelet annak a pár emberkének, aki tényleg nem nézi az adott mûsorokat, és nem csak ezt mondja)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Az a baj a mai kereskedelmi tévékkel, hogy ronggyá vágják a filmeket. Emlékeztek még a Dragonball ügyre? Aki esetleg nem, annak elmondom: a Dragonball rajzfilmet betiltotta az ORTT, azért, mert állítólag nagyon erõszakos volt. Nem tudom, én néztem annó, és akkor tetszett.
Na mostan: azóta a kertévék minden akciófilmbõl kivágják a durvább részeket, akkor is, ha ki van téve a 18-as karika, meg éjfél után adják. Nem mintha a vérontás hiányozna, de ha már olyan hangulatom van, hogy ilyen filmet nézzek, hát legalább adják le tisztességesen.

A másik: a szinkronok. Nagyon remélem, hogy mikor már bejön ez a digitális tévé dolog, akkor lehet választani, hogy eredetiben akarom-e nézni, mint a DVD-n. Mert régen jók voltak a szinkronok! De manapság...
Vérbeli Knight Rideristaként magától Versényi Lászlótól (Kitt magyarhangja) tudom, hogy régen hónapok alatt csinálták meg a szinkront, most pár nap alatt. A minõsége innentõl olyan, amilyen.
De! A kertévék sokszor még a régi jó szinkronokat is leveszik és új, gagyi szinkront tesznek rá. Hogy ez miért van, nem tudom, lehet, hogy valami szerzõi jogi baromság miatt.

A tehetségkutató mûsorokról: a minap Youtoube-on megnéztem a "Zene nélkül mit érek én" címû Máté Péter számot. Az egy szem Máté Péter jobban elõadta egymaga, mint a Megasztár akkori 15 szereplõje. Az a baj, hogy kutathatják a tehetséget, csak hát nem mindig találják.

A celeb style mûsorokról: nekem semmi bajom velük. Ha olyan hangulatom van, megnézem, hogy röhögjek. Este, a melóból hazatérve jólesik egy kis agymenés. A Gyõzikét is néztem az elsõ két évadban, aztán elegem lett belõle, azóta nem nézem, ennyi.

Híradókról: megnézem a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kommunista
híradót és a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fasiszta
híradót, és leszûröm a kettõbõl a helyzetet. Világhíreket meg úgyis a CNN-en nézem.

Ami nekem igazán hiányzik, azok a Vujity Tvrtko riportjei. Imádom az ispét, megvan minden könyve. Több hasonló oknyomozó riporterre lenne szükség. Meg a Legyen ön s milliomos, régebben családilag ültünk a tévé elõtt és járattuk a fejünket a kérdéseken.

Ami jó mûsor: XXI. század. Érdekel a történelem és érdekesek a mûsor témái. Ha Baráth Magdolna van bene, kötelezõen ajánlott, engem tanított az egyetemen és nagyon jó fej 😄

Ami jó TV csatorna: Viasat 6 (Star Trek miatt) és TV paprika (best channel ever!) Discoveryn is szeretek pár mûsort, de a sok autóépítõs cucc már untat, Chip Foose-tól már allergiám van.

Sorozatokat úgyis a netrõl szedem, Barátok köztre jó a képláda, amúgy meg inkább olvasok.

Na, da szvidanyje, tavarisi, ez voltam 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

theone91
Szerintem igaza van.

Gyûlöljöük együtt a tv-t?

Hát én utálom, és csak hétvégente tudnék tv-t nézni, azaz péntek 15 órától VAsárnap 16 óráig. De ekkor sem nézek, egyszerûen nincs rá semmi szükség.
Azmit ezen a két napon megnézek, azok csak a következõk: persze ezeket is csak akkor ha a hétvégén éppen vannak a tvben: 1. Formula1-ezt '98 májusa óta mindig nézem, még egy részt sem hagytam ki. 2. Columbo-ezt a sorozatot szeretem, neten megnézem, hogy szombaton esténként(Viasat 3) melyik rész lesz, és ha jó rész lesz, akkor megnézem. 3. Focimeccset-de ezt is csak akkor általában, ha az fc. barcelona játszik, pl. elõzõ hétvégén kihagyhatatlan volt, mert a real madrid al játszott.

Ennyi..

Aza ilyen celeb vagyok, meg megesztár, meg a többi... szerintem ezek szánalmasak...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

highlander15
Szopjál le,te köcsög!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

John Cena
így jártál😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

szerintem meg csak te :]

Nekem a viasatokkal nincs semmi gondom... ilyeneknek kellene lenniük a másik kettõnek is.

nekem csak nickelodeon + fashion tv hiányom van! /ja meg kocsog viasat 6/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Te pedig nagyon gúnyos. De most õszintén, minek vagy már megint itt? 😄

milk41
rtlklub,tv2 és barátai nincs betéve de az animal planet,discovery,cool(csak a south park miatt),comedy central,eurosport és sok francia,német nyelvû adó van beprogramozva

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Na verjuk meg a TV-t...mikor indulunk???

pyrohun
te egy nagyon okos ember vagy...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

degenerator
van ebben a topikban olyan, aki nem nézte még egyszer sem a móniak showt- vagy gyõzikét? mert én mindenhol csak azat látom/hallom, hogy az fú, meg hú, meg ha....de valahonnan mégis összekapargatják a nézettséget.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ProGabe
bazzeg, ebbõl nekem kéne 1000 mg-os kiszerelés, úgy 600 levéllel 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
"Anyu odakapcsolt.." "Nõvérem nézi..." "Én nem nézem, csak mesélték..." "Én mindig csak a diszkóverit meg az engécét nézem..."

DFTBA ಠ_ಠ

highlander15
Anyu odakapcsolt elõbb a retekre egy percre,és mit hallok:"Gyõzike a roma rapper".Hol van ez a senkiházi a rapperségtõl???

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

csocso14
én nem gyûlölöm a tv-t, jó, hogy van különben mire kötném rá a dvd-t, én csak a magyar televízió mûsorokat gyûlölöm nincs egy normális nézhetõ adás.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gyûlöljük együtt a TV-t? Mé' ki az a TV? Talán Tell Vilmos?<#banplz>

Hajaj. NGC is õrületbe tud kergetni pár mûsorral. Igazság nyomában...
theone91
Te is kétszer.

TÉK...

John Cena
TÉK

John Cena
TÉK

szomjas utazó... ian wright, meg a többi cucc 1000x többet ér...
bár most a póker arcon nevetek.... 😄

theone91
Igen, a CC egy kis vérfrissítés volt a sok alant említett mûsorok közt.

theone91
+Fav... 😄

Willi Betz
Nyilván nézem a retek klubot is,de sajnos mindig ezeket a szemeteket reklámozzák,így tudom,hogy milyen agybutító mûsorok mennek rajtuk.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kicsikiraly
mint már sokszor említettem, MINDENKI ezt vallja hogy õ csak az említett pár csatornát nézi, mégis õk tudnak legtöbbet ezekrõl az emberekrõl. mi kb 6-7 éve egész egyszerûen kidobtuk a TV-t, azóta nem foglalkoztat.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
pontosan, cím alapján én is erre gondoltam... minek akarjátok gyûlölni a TV-t? dobjátok ki oszt csókolom.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hegi90
xDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Willi Betz
Amíg PÁKÓ,Gõzeke,Szenyoríta szöszi és a többi szutyok "sztárok" nálunk,addig neis csodálkozzunk milyen ez a két kereskedelmi csatorna...
Ha tehetem Discovery,Travel,VH1 Classic,Nat Geo-t nézek. Ezeken legalább nem mennek ezek a szemete,hiába láttam már a Piszkos munkák méh írtó részét 80-adszorra,inkább azt nézem. Azon legalább jókat lehet nevetni😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

B0nFire
Na, a könyv jó ötlet, bár most majd kapok a pofámra, mert az ma nem trendi. Én hülye meg egyre csak ragasztgatom a rongyosra olvasott könyveimet!

Amúgy meg a televíziózás szokása is szép lassan meg fog változni. Már ma sem úgy tévézünk, mint 10 éve, és valószínûleg újabb 10 év múlva teljesen másképp fogunk hozzáállni. Minél jobban terjed a szélessávú internet, és minél több mûsor hozzáférhetõ on-line, minél könnyebb a filmeket-sorozatokat beszerezni, annál kevésbé lesz a tévének vezetõ szerepe az életünkben. Ha úgy tetszik, ez egy fejlõdési szakasz volt. Azelõtt a újságra gúvadt a nép, aztán a rádióra, késõbb a tévére, most meg az Internetre. Csak nem szabad elvárni, hogy most mindenki varázsütésre szabaduljon meg a szokásaitól. Ez nem egy digitális folyamat.

A másik, hogy az csak egy dolog, hogy a szórakoztató mûsorok nagy részét néhány jótét lélek felveszi, és felrakja a YouTube-ra, hogy mások is nézhessék on-line; arról azonban nem szabad elfelejtkezni, hogy ezek a mûsorok elsõsorban azért vannak, mert még van közönsége a tévének. Ha senki nem nézné, nem készülne Gálvölgyi-, Kész Átverés, Fábry-, Showder Klub, Heti Hetes és hasonlók. Akkor mit pakolnának fel a YouTube-ra? Ezt is meg kellene fontolni! Ha mást mindent be is lehet szerezni innen-onnan, a folyamatosan készülõ szórakoztató mûsorokat "elõre" nem kaphatjuk meg.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

NessieGraf
Egyszerûsítettem. Nem kapcsolom be.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Sadist
Látom ezek szerint te is buktáztál logikából. :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Most tényleg olyan nehéz megnyomni a távirányítón a csatornaváltó gombot ? :-/

látom ezek szerint te a josibaráton és maounikán élsz

Én nemrég voltam Prágában, és még a cseh TV csatornákon is jobban szórakoztam, ahhoz képest hogy egy mukkot nem értettem belõle. <#vigyor>

Sadist
"Tudatosan pusztítják az emberek agyát a színvonaltalan, és primitív produkcióikkal, mert ez a dolguk."

Az emberek pedig buták, ezért hagyják pusztítani az agyukat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

89
könyvekrõl hallottál-e? xD
köccccsög TV rohagggggyá meg!!!
(jóazért a Comedy Central maradhat a My name is Earl-el <#hehe>)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

gordon 24
De egyébként én sem értem ezt az egész dolgot.

Sajna ebben az országban Jimmi a király, pedig már x éve hallot. Gyözike, Body Guszti, stb stár.
A legjobban nézett müsörök "nézzük milyen kurva jól élnek stárjaink"😄
Szóval hiába nyitsz ilyen topikot, ebben az országban (jó nem csik itt) az emberek buták, uninteligensek stb tisztelet a kivételnek.
Ezért lesz egyre népszerübb és népszerübb ez a két csatorna ami viszi a prímet.

Egyszerû a dolog, nem kell nézni, aki különbnek érzi magát elkapcsolja.
Nálam álltalában eurosportok, Sport 1,2 Abmoteurs Motors tv, Discovery, Natgeo megy.. Vagy zene bona😄 Hétvégén ha adnak, jó filmet akkor esetleg retek klubb, tv2. Vagy a HBO-k.
Szóval nekem szerencsére van mibõl válogatni, de az a szörnyû, hogy az embereknek egy jó része az se tudja mi az a kábel tv.. ÉS ugyetudjuk melyik adók jönnek antennán: RTl Klub, Tv2, M1,M2 és akkor csodálkozunk miért ilyen suta mindenki😄D

Downhill!!

Mert erõsíti a kollektív tudatot 😊

És ha most itt leírjuk 200hsz-en keresztül hogy "fujjfujjtv" az miért is lesz jó?
a probléma az, hogy ha lenne vmelyik idiot mûsorban /aktív, magellán, fókusz/ 1 érdekes riport, vagy összeállítás, azt tuti, h 43x beharangozzák, de elõtte még leküldenek egy pákós, kiszel tündés, nagyõ anikós, playmate pinás idiot-ságot... és mivel úgysem tudod, h ami téged érdekel, az pontoisan mikor kezdõdik, azért végig kell, h nézd a szennyt is!

üdv innen a Combos Edinának....

barátok közt... aztán asszem ennyi!

filmmúzeumra kelek reggel... /privátfilm/
napközben travel + spektrum... meg sportadók...

úgyhogy nagy problémám a kereskedelmi tv-kkel nincs... mivel a mûsorstruktúrája + az én ízlésem nem nagyon találkozik.... mindig kihagyom a 4-es 5-ös csatornát!

viszont az kifejezetten idegesít most, h az NRJ Hits eltûnt!!!! wáááááááá

Slayerboy
duma.. 😉

Voltam zárás előtt. _______________

Oldal 1 / 3Következő →