47495
German Truck Simulator
-
#6898 Egy gond van Doggy... Itt ha jól tudom nem te vagy a házigazda, ugyhogy senkit ne küldj el ebből a topikból!!! (Ennyi erővel több embert is bannolhatnál, mert ami ott szokott menni az szánalmas és akkor ott se vagyok:S)
#6889: Oké Csabi ;) -
#6897 Igazavan?:O és ezt normálisan mérnem bírja el mondani?-.-...
mer elmebeteg?:|..1 normális hsz-t nem láttam tőle eddig,mindig csak kötekszik mikor meg jelen.. -
#6896 Az egy dolog, de ne itt intézze/intézzétek el! -
vajo #6895 Igaza van! Szóval ha bannolnád akkor nem látnád be hogy igaza van és belé folytod a szót. Szóval nyugi van friss Házigarázdánk :P -
#6894 tehát, ha mapeditorban nekem lesz vagy 20 matom akkor az sem lesz baj?? -
#6893 OFF:
Ékes anyanyelvünk megnyilvánulása ezen a fórumon. Tanulságos gyűjtésemet csak a mai nap végeztem, csak úgy, munka mellett.
Azt is hozzáteszem, hogy a találatok 90% egyazon hozzászólótól származik. Név szerint nem szólítom meg, mert úgysem értené miről van szó. A helyes "megoldást" is odaírtam a tanulni vágyóknak.
(Nem elgépelésekről van most szó.)
Mindenáron hosszú mássalhangzó:
csinálltam – csináltam
tőllem – tőlem
fusd átt – fusd át
be konvertállni – bekonvertálni
alakullni – alakulni
találltam – találtam
Ahol mégis hosszú a mássalhangzó, ott csak azért is rövid:
rosz – rossz
segfej - seggfej
Általános iskola 2. osztályában már tudják a gyerekek, hogy nem a hangzás után írjuk:
keztem - kezdtem
maratt - maradt
segicség – segítség
nyugottan – nyugodtan
kötöszködésen - kötözködésen
És egyéb összevisszaságok:
kívűl - kívül
törőltem - töröltem
útak – utak
szídni – szidni
A végére egy kis stilisztika:
nem-e tudná – nem tudnál-e
beimportál – importál
kiexportál – exportál
ON -
#6892 Nyugi...
Még egy ilyen és repül a BAN. -
#6891 Köszi az nekem is tetszik -
vajo #6890 Te meg csinálj 45 mattal egy kamiont! bírd már ki hogy ne mappoljál, mikor elküldted nekem a DAF-odat minden képet JPG-hez raktál nem dds! te ökör vagyol ám de nagyon xD! -
Tsaba01 #6889 Kisbéka. Ne dühöngj, mert rádemelem a karót!:) -
DIESEL DOG #6888 Befejezed már most azonnal a szájalást és kifelé a topikból! Senkinek nem volt eddig semmi baja míg ide nem jöttél...
ETS topikból pont e-miatt bannoltalak, amit itt is művelsz! Nincs apelláta! -
vajo #6887 ha zmod 2.2.1-et használsz akárhány mat lehet, és név is lehet akármi! -
#6886 De ne Zmodelerből ;> -
#6882 neeemigaz,amit a Danz-féle tgx helyére alakítottam,azokba volt,Ivecotis az helyére rakombe,és lesz benne ablakis. -
#6881 Konvertált az igaz de sose rendesen csak egybe mappolt mindent és még szélvédője se volt a kamionnak.. -
#6880 DE HOLVAN ILYENKOR RS ?! :[ -
DIESEL DOG #6878 Na már megint a szokásos megyen itt... -
#6876 Milyen konzolt használok?
Semmit csak megyek. -
#6875 valaki át rakna nekem egy kamiont ha szépen meg kértem?Én már probáltam csak nem sikerül -
#6873 látom sűrűn használod a konzolt :) -
#6872 Attól mi fog változni hogy egybemappolja? Szerintem te nem vagy tisztába itt a fogalmakkal szerintem te nem mappolsz, hanem feltextúrázod a kamionokat, de ocsmányul
Nem is tudom minek szenvedsz, mert még egy "lemappolt" szarodat se láttam játékba... ugyh ne csak zmodos képeket mutogass itt
#6843: Bejön ez a szerelvény, főleg a pót...
#6865: Jó lesz, de a függöny tényleg rossz ;) -
#6871 sokan kértétek a wabis hűtős potkocsit igy hát tessék:Dpottttt -
#6870 Van egy kis köd.De akkora,hogy nem láttam semmit.
-
#6869 Pár texet mappolj egybe.. -
#6868 Köszi srácok!:)
Valaki abban segíthetne hogy mivan ha 15 mat helyett többre sikerült.
Hogy lehetne azt megoldani hogy jó legyen? -
#6867 nagyon szép lessz -
Tsaba01 #6866 jó lesz, de nem tetszik ez a függöny nekem:)
Írj rám, adok. -
#6865 alakulgat:)
+ még a belsejét újra texturáztam mert túl egyhangú volt:)
-
#6864 -
#6863 Fasza -
#6862 Találtamrá alvázat,és már 450-es
-
#6861 pereld be -
#6860 hogy merészeltél neki beszólni?:O -
#6859 -
#6858 Itt a pont. -
de akor legalább ne oda tegye ahova én,másképp én küldtem neki át mert bőgött hogy már tegyem fel ,mert kell csak enyit mondott..ki tudta hogy oda teszi ahova én..
enyi volt RS,.....bocsi -
#6856 kazai, péistike, Tomikahh: legyetek szívesek ezt ne itt intézni! Ott az OFF topik, MSN, pü, vagy ahogy tetszik. -
#6853 Emberek valaki help píz!
Csinálok egy volvot de az a dolog szépséghibája hogy ugynézki több lesz a mat mint 15.:( és ha joltudom a max 15 mat.
De állítólag valahogy lehet többet is berakni.
HOgy van ez? -
#6852 Ennyi erővel én kezdtem el csinálni Waberer's-es TGX-et és akkor te is elkezdtél meg Tomika Boy most ugyan az...
Bazsa: Neem,péstiking jó fej.
-