47495
German Truck Simulator
-
#6939 ?ASD_ASD?AS_D:AS -
SuSu1992 #6938 szép szerelvény!
tetszik a kép, nem tudom, hogy hogy csinálod, de krvajó a kép!
Snowmodhoz kicsit lama vagyok! mindig sietek és nekiszaladok a korlátnak!
de rohadt jó! -
#6937 télleg jó kép:D lessí fotos:D -
#6936 Ezt csak mert tetszik
-
#6935 köszih -
#6934 az nekem kell rá(csak egy a gond ha fény felé fordulok az ülések kurvára csillognak!)(RS bocs a csúnyáért) -
#6933 Vedle a Wabi feliratot,és szép lesz -
#6932 Nem rossz! -
#6931 Hoztam nektek egy képet!
-
#6930 Sziasztok!
Valaki tudna adni egy szép Scania new R series gépet? -
#6929 Warez ejnye ! -
Hosszas #6928 Akinek németul van a játék és szeretné ha angol legyen akkor innen http://www.filefront.com/15468935/english-GTS.rar/ letöltheti az angol nyelvi fileokat, minden angol lesz benne. Sokat segit annak aki nem tud németül pl. nekem sokat segitet .
Bocs há már volt!! -
#6927 valaki segítene?#6875 -
#6926 mi a megoldás arra, hogy az 1.2 patch is vigye a kamionokat? -
Blum #6925 Világos. Köszi szépen,ki is próbálom :) -
vajo #6924 hát vegyük példának a color-t, ami a fülkédet öleli magába! Elnevezed a matot color-ra, akkor megkell addni mögé a mat fájl kiterjesztését, vagyis azt, amit te ETS-ben a mat fájl legfelső sorába írtál (eut. blablablabla).
ezt kell ít zmodban, material editorba a mat neve mögé biggyeszteni, és valahogy így kell kinéznie: (color.paint.dif_spec.add.env), vagy ha csak egy sima modell rász, akkor (modell.dif_spec). Ablaknál szintén: (glass_ex.none_spec.add.env.tintadd). Ennél egyszerűbben már nem nagyon tudom leírni. Ha ezt a lépést kihagyod, akkor exportálás után át kell írnod az összes matot, ha nem hagyod ki, akkor nem lesz mentés után semmi dolgod!. -
#6923 Köszönöm kolléga! Én is remélem hogy már a Svéd vasaddal mehetsz Mert az se semmi gép. -
#6922 Szép vas kolléga!:)
Remélem ma már az én svéd vasam is útra kel:P -
Blum #6921 A Zmodelerezés és a fórumozás/MSN-ezés között van egy kis különbség.
Mike: Igaz,hogy felajánlottam,amit szívesen tettem,de én nem tegnapról beszéltem. Na mind1,vita lezárva.
-
#6920 Nem sokára leszednek addig beálltam és egy képet is csináltam. (remélem nem baj hogy ilyen a kép nekem tetszik és azért is jpg. Ha baj töröljétek és elnézést!)
-
#6918 Ja értem!
Csak mert mondtak olyat hogy maximum 15 mat lehet így akkor tehát a ddsek is 15 lehet maximum.
Azért problémázok mert a volvo amit alakítgatok mindennel együtt alapbol 11 mat:) -
#6917 Asszem tegnap? te magad ajánlottad föl,a zmodiról meg teis láttál képet,de Ts4ba-val megoldottuk..
olvasdel a | #6898 hszd elejét,te agytröszt.. -
#6916 akkor nem kéne gépezni ! -
Blum #6915 őőő.wait. :D
Milyen effekteket kell mögé írni? -
Blum #6914 Nem azért,de akkor miért engem kéregetsz mindig,hogy konvertáljam be a cuccot? Alapokat tudod (bőven),mappolni tudsz,textúrázni tudsz. Nekem el van törve az ujjam,borzasztóan fáj/fájt és 1 nap 4X rám írsz,hogy biztos nincs-e kedvem be konvertálni. Hogyne lenne...mikor még az egeret is alig bírom megfogni. ott van a videó,tessék megtanulni. Ha én is megtudtam,akkor neked is menni fog. Persze,nálad szar a Zmod. Átküldünk 3 féle Zmodot és egyikben sincs ott az a menüpont,ami nálunk ott van. Érdekes módon ugyanazzal a Zmoddal,ugyanazzal a géppel (mint minden másikkal) ott volt a menüpont. És most mondtam mindezt bármiféle sértés,személyeskedés nélkül.
Jogosan vannak itt felháborodva páran.... -
#6913 Ezt már-t külön írjuk és a korábban-t meg két b-vel
Huhh double post= -
#6912 Akkorjó..
-
vajo #6911 Nem, akármennyi mat lehet, így akárhány DDS-t felhasználhatsz! akár minden egyes modell darabra juthat egy mat fájl külön DDS-el, akkor is jó lesz, ha jól csinálsz mindent! Csak ha MatEditorban a mat fájl neve mögé írod a játék Effectjeit, akkor Export után semmit nem kell átírno, csak tömörítás és mehet a gémbe. -
#6910 ötödjére linkeli be ! -
#6909 De. -
#6908 Eztmár láttuk korábanis(nem?) -
#6907 elég jó így feketéve azzal a felnivel :) -
#6906 Hoztam egy képet...
-
#6905 milyen sok power srác van errefelé, breki kicsit lazul egyből mindenki ugat neki , ez érdekes..:) -
#6904 Értem.Ez a verzió idáig okés, de akkor az a lényeg hogy amit maximum felhasználhatok dds textura az 15 db összesen.
Ha jol sejtem. -
#6903 bocs az off ért ma wabis tandem spáros pot kocsival láttam nem tudom hogy új vagy nem új de én most láttam ellőszőr -
#6902 pirossal nem akarsz írni? -
vajo #6901 2.2.1 nél nem, de itt a mat fájlok neve után meg kell addni az effect kódját, amit még én se nagyon értek. Vagy elnevezed pl color-nak, glass-nak stb... De ebben az esetben ha Exportálod a kamiont, akkor utána átkell írnod majd a mat fájlokat. -
#6900 Májkül elmehetnél nyelvújítónak...
#6895: xD -
#6899 Nyugodtan elküldheti az illetőt, ha jogosnak látja.