47495
German Truck Simulator
  • Cindas
    ?ASD_ASD?AS_D:AS
  • SuSu1992
    szép szerelvény!
    tetszik a kép, nem tudom, hogy hogy csinálod, de krvajó a kép!

Snowmodhoz kicsit lama vagyok! mindig sietek és nekiszaladok a korlátnak!
    de rohadt jó!
  • zsolt015
    télleg jó kép:D lessí fotos:D
  • luspaydavid
    Ezt csak mert tetszik
  • péistike
    köszih
  • péistike
    az nekem kell rá(csak egy a gond ha fény felé fordulok az ülések kurvára csillognak!)(RS bocs a csúnyáért)
  • 94mike
    Vedle a Wabi feliratot,és szép lesz
  • luspaydavid
    Nem rossz!
  • péistike
    Hoztam nektek egy képet!

• norbee46
    Sziasztok!

Valaki tudna adni egy szép Scania new R series gépet?
  • luspaydavid
    Warez ejnye !
  • Hosszas
    Akinek németul van a játék és szeretné ha angol legyen akkor innen http://www.filefront.com/15468935/english-GTS.rar/ letöltheti az angol nyelvi fileokat, minden angol lesz benne. Sokat segit annak aki nem tud németül pl. nekem sokat segitet .
    Bocs há már volt!!
  • zsolt015
    valaki segítene?#6875
  • aerolive
    mi a megoldás arra, hogy az 1.2 patch is vigye a kamionokat?
  • Blum
    Világos. Köszi szépen,ki is próbálom :)
  • vajo
    hát vegyük példának a color-t, ami a fülkédet öleli magába! Elnevezed a matot color-ra, akkor megkell addni mögé a mat fájl kiterjesztését, vagyis azt, amit te ETS-ben a mat fájl legfelső sorába írtál (eut. blablablabla).
    ezt kell ít zmodban, material editorba a mat neve mögé biggyeszteni, és valahogy így kell kinéznie: (color.paint.dif_spec.add.env), vagy ha csak egy sima modell rász, akkor (modell.dif_spec). Ablaknál szintén: (glass_ex.none_spec.add.env.tintadd). Ennél egyszerűbben már nem nagyon tudom leírni. Ha ezt a lépést kihagyod, akkor exportálás után át kell írnod az összes matot, ha nem hagyod ki, akkor nem lesz mentés után semmi dolgod!.
  • luspaydavid
    Köszönöm kolléga! Én is remélem hogy már a Svéd vasaddal mehetsz Mert az se semmi gép.
  • daf xf
    Szép vas kolléga!:)
    Remélem ma már az én svéd vasam is útra kel:P
  • Blum
    A Zmodelerezés és a fórumozás/MSN-ezés között van egy kis különbség.
    Mike: Igaz,hogy felajánlottam,amit szívesen tettem,de én nem tegnapról beszéltem. Na mind1,vita lezárva.

• luspaydavid
    Nem sokára leszednek addig beálltam és egy képet is csináltam. (remélem nem baj hogy ilyen a kép nekem tetszik és azért is jpg. Ha baj töröljétek és elnézést!)
  • daf xf
    Ja értem!
    Csak mert mondtak olyat hogy maximum 15 mat lehet így akkor tehát a ddsek is 15 lehet maximum.
    Azért problémázok mert a volvo amit alakítgatok mindennel együtt alapbol 11 mat:)
  • 94mike
    Asszem tegnap? te magad ajánlottad föl,a zmodiról meg teis láttál képet,de Ts4ba-val megoldottuk..
    olvasdel a | #6898 hszd elejét,te agytröszt..
  • gerypapa95
    akkor nem kéne gépezni !
  • Blum
    őőő.wait. :D

Milyen effekteket kell mögé írni?
  • Blum
    Nem azért,de akkor miért engem kéregetsz mindig,hogy konvertáljam be a cuccot? Alapokat tudod (bőven),mappolni tudsz,textúrázni tudsz. Nekem el van törve az ujjam,borzasztóan fáj/fájt és 1 nap 4X rám írsz,hogy biztos nincs-e kedvem be konvertálni. Hogyne lenne...mikor még az egeret is alig bírom megfogni. ott van a videó,tessék megtanulni. Ha én is megtudtam,akkor neked is menni fog. Persze,nálad szar a Zmod. Átküldünk 3 féle Zmodot és egyikben sincs ott az a menüpont,ami nálunk ott van. Érdekes módon ugyanazzal a Zmoddal,ugyanazzal a géppel (mint minden másikkal) ott volt a menüpont. És most mondtam mindezt bármiféle sértés,személyeskedés nélkül.
    Jogosan vannak itt felháborodva páran....
  • Scania R580
    Ezt már-t külön írjuk és a korábban-t meg két b-vel
    Huhh double post=
  • 94mike
    Akkorjó..
  • vajo
    Nem, akármennyi mat lehet, így akárhány DDS-t felhasználhatsz! akár minden egyes modell darabra juthat egy mat fájl külön DDS-el, akkor is jó lesz, ha jól csinálsz mindent! Csak ha MatEditorban a mat fájl neve mögé írod a játék Effectjeit, akkor Export után semmit nem kell átírno, csak tömörítás és mehet a gémbe.
  • gerypapa95
    ötödjére linkeli be !
  • RS
    De.
  • 94mike
    Eztmár láttuk korábanis(nem?)
  • gerypapa95
    elég jó így feketéve azzal a felnivel :)
  • Scania R580
    Hoztam egy képet...
  • gerypapa95
    milyen sok power srác van errefelé, breki kicsit lazul egyből mindenki ugat neki , ez érdekes..:)
  • daf xf
    Értem.Ez a verzió idáig okés, de akkor az a lényeg hogy amit maximum felhasználhatok dds textura az 15 db összesen.
    Ha jol sejtem.
  • zsolt015
    bocs az off ért ma wabis tandem spáros pot kocsival láttam nem tudom hogy új vagy nem új de én most láttam ellőszőr
  • Atikah
    pirossal nem akarsz írni?
  • vajo
    2.2.1 nél nem, de itt a mat fájlok neve után meg kell addni az effect kódját, amit még én se nagyon értek. Vagy elnevezed pl color-nak, glass-nak stb... De ebben az esetben ha Exportálod a kamiont, akkor utána átkell írnod majd a mat fájlokat.
  • Scania R580
    Májkül elmehetnél nyelvújítónak...
    #6895: xD
  • RS
    Nyugodtan elküldheti az illetőt, ha jogosnak látja.