47495
German Truck Simulator
-
SuSu1992 #43863 -
lusti12 #43862
Gigamen,Kisbrekusz: -
Roonika #43861 Ez melyik map?
-
Pofás szerelvények fiúk -
-
Tsaba01 #43858 minden kamionnál csinálja, vagy csak ameiket használod éppen? -
bakter985 #43857 igen
valamint valakinek valami tipparra hogy miért lesz a scania a helyén is a c kategóriás daf? -
#43856 Igen -
DarkMan7203 #43855 A letöltött mapot is a mods-ba kell rakni??? -
#43854 hali egy kis segítség kéne lene egy olyan bajom hogy ha a kamionnal 50 felet megy el kezd szaggatni a hang és ha már 90 né vagyok már a kamion hang már nem is hallatszik belül? -
#43853 Nagyon Szép Gép! Azt a csíkot én csináltam mikor csapattuk a srácokkal.Hát igen kiadta a Tipusnak! :) -
geraprofil #43852 Nekem jó lenne az ami ETS-be van :) -
Tsaba01 #43851 magyar térkép nagyon nincsen még. Talán jó map még a Reiskorn(m?) map, vagy az ETS be van? -
#43850 Segítsetek nekem is, mert már harmadszorra kérdezem meg és még nem kaptam választ.
Ajánlanátok egy mappot ami normálisan müködik? ESetleg még le is lehet tölteni valahonnan. Verziószám mindegy.
GTS_1.04_2.0.scs Ez volt fenn de frissítettem erre GTS_1.04_7.0.scs
Az elsö olyan mint egy korcsojapálya, a második szint úgy csak + ki is lépett egy két és fél napos út legvégén és persze nem volt mentésem..........
Segítsetek légyszives. A legjobb az lenne ha magyar térkép lenne, de végülis mindegy. -
#43849 Bár már megválaszolták a kérdésed de így azért könnyebb lessz.
-
#43848 Szép estét.
Lusty, Gigamen, Kisbrekusz:
-
kiskamionos17 #43847 nincs benne -
DarkMan7203 #43846 Am, ebben a game-ben még véletlenül sincs multi ugye?...:/ Vagy mégis? -
Krisztián1983 #43845 -
lusti12 #43844 Hello!
Gigamen: -
Triantafillo #43843 A játékban a "statisztika" lapon láthatod melyik szinten vagy. -
#43842 -
#43841 Szia peterr80 !
És hol tudom megnézni a csillagot ha átállítom a gts-ben ?
Mert a nevet ( reputation_points ) megtaláltam a game.sii -ben , de viszont maga a játék menüben sehol nem látok career -t jelzőt , úgy mint az euro truck-ban a csillagok-ra gondolok , ott pedig a game.sii -ben nincs olyan hogy
( reputation_points ) .
Más kérdés :
Tudna segíteni valaki abban , hogy lehet a kamionfülke balans(kilengését)
enyhíteni , vagy esetleg egyátalán ne legyen kilengése. -
DarkMan7203 #43840 Hali. Valaki esetleg nem tudna adni egy olyan snow modot, amiben ha megyek a kamionnal a hóban benne marad a nyoma, meg csúszik, kapar a kamion meg stb stb...? + Szükségem lenne egy jó man, vagy scania kamionra. valaki ha tud, linkeljen már egyet. Előre is köszi. Üdv! -
#43839 Tudna segíteni valaki abban , hogy lehet a kamionfülke balans(kilengését)
enyhíteni , vagy esetleg egyátalán ne legyen kilengése. -
#43838 Szevasz.
Itt a megoldás, de így elveszted majd a játék értelmét szerintem. Mindegy, ezt rád bízom.
c:\Users\peti\Documents\German Truck Simulator\save\game.sii
Total Commanderrel megnyitod és kikeresed ezt a sort
reputation_points:
A mögötte lévő számot tetszés szerint írd amire akarod és az a szám lessz a Tp-od.
Ez egyben szintlépés is. -
szil balázs #43837 olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudnák szint vagy csillagot csalással szerezni? -
gigamen:
-
#43835 Köszi szépen!Üdv. -
norbika28 #43834 valaki tudna segíteni abban , hogy lehet a hóláncot betenni a játékba? -
#43833 -
-
Balaskó13 #43831 Nekem is így kezdődött és azt hittem hogy nem működik de kell egy kis idő még betölt szerintem a térkép nagysága miatt! Várj vele pár percet! -
#43830 Sziaztok.
Küldjetek nekem egy használható mappot légyszives. Nem számít hogy kínaiúl vagy oroszúl vannak a városnevek csak müködjön rendesen.
Most ez van fönn :
GTS_1.04_2.0.scs
Ezzel az a bajom, hogy hároszor többet forog a kormány mint rendesen és minden kanyrban kidobja a seggét a kamion. Amúgy jó, mert 80E manival és egy 750 Le b osztályos kamionnal kezdek.
( A verzió mindegy, max frissítem a játékot. ) -
#43829 Tudomásom szerint nincs ilyen mod. -
#43828 Valaki tudna egy válaszal segíteni abban, hogy létezik olyan mód a gts-ben gps terén,
hogy mondja merre menj hangilag , legyen az magyar vagy angol.
-
#43827 Érdemes a log fájlba is belekukkantani, hátha utal valami a hibára.
De nálam is volt olyan térkép, ami az átlagosnál több ideig töltődött. -
#43826 Hali. Én tudok neked segíteni abban hogy angol legyen a játékod.
http://data.hu/get/4659408/Gts_angol_nyelvi_file.rar
Innen le tudod szedni.
A Mod mappa tartalmát id másold : C:\Users\felhnév\Documents\German Truck Simulator\mod
A game files mappa tartalmát meg a játék fökönyvtárába Ill. amia bin mappában van azt oda másol.
-
komorszabi #43825 Igen ezt én is hallottam hát ez van:( -
Triantafillo #43824 Sajnos nem tudok, és miután a Megauplodot bezáratta az FBI, a többi "népszerű" fájlmegosztó is letiltotta a letöltéseket, ill. mindenki a saját feltöltéseihez fér hozzá, így tippem sincs, honnan szedd le.
Sajnálom!