47495
German Truck Simulator
-
komorszabi #43823 Tudnál linkelni egy angol verziót? -
#43822 köszönöm a segítséget...erre nem si gondoltam volna, mert ha nincs benne a map, csak a kamion+ pót, és egy két apróság, akkor full grafon kényelmesen eldöcög rajta...szóval megpróbálom majd még egyszer, csak sokat várok majd rá.
köszönöm még egyszer a segítséget :) -
Triantafillo #43821 © komorszabi
amit írtál abban ott is van a válasz : NÉMET verzió + ANGOL patch - ugyanaz a nyelv legyen.
© Szobi30
A készítő írta, hogy bizonyos gépeken akár 6-8 perc is lehet a betöltődés - ez nem feltétlenül a konfigot jelenti.Olyan is volt, hogy valakinél a játékban a pihenési idő tartott 5 percig, addig sötét volt a képernyő.
-
komorszabi #43820 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: Letöltöttem a GTS-t de Német ezért letöltöttem hozzá egy Angol patchet de amikor fel akarom telepíteni akkor nem látja a játékot hogy fel van telepítve. Ilyenkor mi a megoldás? Előre is köszi:) -
#43819 szevasztok!
kicsit rég játszottam már a gémmel, de most megint felraktam, és oár régi cuccomat előszedtem, viszont van egy kissebb problémám...
van ez a "GTS_1.32_9.3_ru" map, ezzel adódtak kissebb gondjaim, betölti a játékot, de nem hozza be, hanem ott megáll, és annyi... utána ctrl+alt+del, program bezárása, és más nem is használ rá...valakinek esetleg nem voltak még ilyen gondjai?
még mielőtt nekem állnátok, kipucoltam a mod mappát, csak ez volt benne...
szóval vagy nagyon kijöttem már a gyakorlatból, vagy nem tudom :D
előre is köszönöm, ha valaki segítene netán... -
vajo #43818 Igazából nekem csak a GTS flare pack volt a játékban, mert azokhoz nem nyúltam. GTS Flare 1.9 vagy valami ilyesmi a neve. A városokhoz meg annyit, én nem szoktam fuvart írni hozzájuk, mert utána meg akkor pótkocsi nem fog működni, stb stb... -
#43817 -
#43816 nagyon szép ;)
gigame: nagyon jó ez a skin -
-
#43814 Én nem tudom nekem pontosan melyik változat van de abban nincs semmilyen flare!!Az a változat van meg amelyik 4 scs-ből áll össze!!!Valami megoldás??Csináljak fotót???
Még egy kérdés amúgy ha már pont te írtál !Amszterdamba meg más általad betett városokba lehet fuvart vinni amúgy??Mert nem láttam azt sem a def-ben hogy lennének fuvarok írva az új városokba!!! -
vajo #43813 Raktam bele azt is nem? -
#43812 Hali!
Vajó 2011-es Hobby mapjához tudna nekem linkelni valaki egy normális flarepack-ot mert eddig akármelyikkel próbáltam a városokban néhány út menti lámpa és a jelzőlámpák sárga fénye nem jó!!!
Előre is köszi! -
#43811 Köszönöm szépen! -
Skramy #43810 Sziasztok!!
GTS_1.32_9.3_ru ebbe a mapba mért van az hogy 1 percenként szaggat 1-et mikor vezetek vagy megyek a kamionnal??????
-
SuSu1992 #43809 jók ezek a skinek -
#43808 -
rarma #43807 Grimsby- ből - Tripoli -ba
-
#43806 papirokra várva...
-
#43805 De ha csak az a bajod hogy gyengus a szekered, akkor ezt a sort írd át.
torque: 205 erre torque: 505
Így mindjárt jobban fog menni :) -
Remélem segítettem. -
Triantafillo #43803 Az Pamplona városa, ahol a városnév táblán Tuluza szerepel, de a 9.3-ban javítva lett. -
idcsaba #43802 Hogy csinalok egy c osztalyos vontatobol a osztalyos vontatot? Rajottem a tank meretet, hogy adom meg, hogy nagyobb legyen. -
Tsaba01 #43801 itt ien nincsen. -
kerel #43800 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a beállításokban.
Van egy Genius Speed Wheel 5 PRO kormányom. Az itteni "útmutatás" szerint beállítottam,de egyáltalán nem "rezeg". Ez a kormány nem force feedback-es hanem vibration f., de valami rezgést akkor is kéne produkáljon nem? Hogyan tudom ezt beállítani?
Előre is köszi! -
brutusz1 #43799 Azzal lehetne-e valamit kezdeni hogy a sofőrök ne mínuszba keressenek pénzt, vagy marad a pénz csalás! -
brutusz1 #43798 Nekem megy a 9.2 fordítása 9.3-al csak 2 város nem volt jó eddig de én azt magamnak át írtam. egyik Monaco de az Munchen valójába, másikra nem emlékszem de van egy harmadik is ami nem egyezik a város jelző táblán lévő név es a térképen lévő varosnévvel. -
#43797 Akár milyen osztályú lehet te választod meg csak a definition fájlokat kell átírnod. -
idcsaba #43796 Köszönöm. Gigamen ez már volvo, gondolom A classos? -
#43795 -
#43794 Szia! Innen letudod tölteni az általam készített "magyarosítást" -
idcsaba #43793 Sziasztok!!! Sikerül tölteni a GTS 1.32 Mario 9.2 mapet. Visszaolvastam, és írtátok a városnevek oroszok benne. Vki tudna feltölteni olyat, hogy átírta a def fájlokat, és normális városnevek vannak benne? -
#43792 Ha nem változtak a def fájlok akkor igen, ha nem akkor megcsinálom a 9.3asat is -
Triantafillo #43791 Igen, az jó hozzá, mert új város nem lett hozzáadva a 9.3-ban, de a 10-esben - ha jól fordította a Google - +10 város lesz még, meg valami USSR-mod, ami nem tudom mit takar. -
#43790 Ha vettél egy kamiont,előbb le kell szállítanod azt a fuvart amit kaptál,és majd akkor kapod meg az új kamionodat.
Szerintem garázst is csak akkor tudsz venni... -
brutusz1 #43789 A 9.2 fordítás lehet jó hozzá -
Tsaba01 #43788 nem lehet, sztem
Ben: vannak oldalak, nézzél szét. -
#43787 Valaki valami választ vagy ötletet a 43774? Köszi -
#43786 Okés a link, már jön is a cucc.
Ui: mért nem tudok garázst venni? Vettem egy kamiont de hol tudok átülni bele?
Vagy esetleg azért nem látom mert nincs még egy csillagom sem és egy b kategóriás járgányt vettem ?
Jó lenne ha tudnál ( tudnátok erre válaszolni, mert így kicsit céltalanná vált a kamionozgatás, mivel nem tudom hogy most mért nem tudom ezeket intézni... -
#43785 GTS_1.32_9.3_ru
Sziasztok,próbáljátok meg erről.. -
rarma #43784 Algériából úton Milanóba , Közben kamion csere