47495
German Truck Simulator
  • komorszabi
    Tudnál linkelni egy angol verziót?
  • Szobi30
    köszönöm a segítséget...erre nem si gondoltam volna, mert ha nincs benne a map, csak a kamion+ pót, és egy két apróság, akkor full grafon kényelmesen eldöcög rajta...szóval megpróbálom majd még egyszer, csak sokat várok majd rá.
    köszönöm még egyszer a segítséget :)
  • Triantafillo
    © komorszabi

amit írtál abban ott is van a válasz : NÉMET verzió + ANGOL patch - ugyanaz a nyelv legyen.

© Szobi30

A készítő írta, hogy bizonyos gépeken akár 6-8 perc is lehet a betöltődés - ez nem feltétlenül a konfigot jelenti.Olyan is volt, hogy valakinél a játékban a pihenési idő tartott 5 percig, addig sötét volt a képernyő.
  • komorszabi
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni: Letöltöttem a GTS-t de Német ezért letöltöttem hozzá egy Angol patchet de amikor fel akarom telepíteni akkor nem látja a játékot hogy fel van telepítve. Ilyenkor mi a megoldás? Előre is köszi:)
  • Szobi30
    szevasztok!

kicsit rég játszottam már a gémmel, de most megint felraktam, és oár régi cuccomat előszedtem, viszont van egy kissebb problémám...
    van ez a "GTS_1.32_9.3_ru" map, ezzel adódtak kissebb gondjaim, betölti a játékot, de nem hozza be, hanem ott megáll, és annyi... utána ctrl+alt+del, program bezárása, és más nem is használ rá...valakinek esetleg nem voltak még ilyen gondjai?
    még mielőtt nekem állnátok, kipucoltam a mod mappát, csak ez volt benne...
    szóval vagy nagyon kijöttem már a gyakorlatból, vagy nem tudom :D

előre is köszönöm, ha valaki segítene netán...
  • vajo
    Igazából nekem csak a GTS flare pack volt a játékban, mert azokhoz nem nyúltam. GTS Flare 1.9 vagy valami ilyesmi a neve. A városokhoz meg annyit, én nem szoktam fuvart írni hozzájuk, mert utána meg akkor pótkocsi nem fog működni, stb stb...
  • gigamen
  • kutizsolt
    nagyon szép ;)
    gigame: nagyon jó ez a skin
  • Peti 1990

• kalee
    Én nem tudom nekem pontosan melyik változat van de abban nincs semmilyen flare!!Az a változat van meg amelyik 4 scs-ből áll össze!!!Valami megoldás??Csináljak fotót???

Még egy kérdés amúgy ha már pont te írtál !Amszterdamba meg más általad betett városokba lehet fuvart vinni amúgy??Mert nem láttam azt sem a def-ben hogy lennének fuvarok írva az új városokba!!!
  • vajo
    Raktam bele azt is nem?
  • kalee
    Hali!
    Vajó 2011-es Hobby mapjához tudna nekem linkelni valaki egy normális flarepack-ot mert eddig akármelyikkel próbáltam a városokban néhány út menti lámpa és a jelzőlámpák sárga fénye nem jó!!!
    Előre is köszi!
  • gigamen
    Köszönöm szépen!
  • Skramy
    Sziasztok!!

GTS_1.32_9.3_ru ebbe a mapba mért van az hogy 1 percenként szaggat 1-et mikor vezetek vagy megyek a kamionnal??????

• SuSu1992
    jók ezek a skinek
  • gigamen
  • rarma
    Grimsby- ből - Tripoli -ba

• Peti 1990
    papirokra várva...
  • peterr80
    De ha csak az a bajod hogy gyengus a szekered, akkor ezt a sort írd át.

torque: 205 erre torque: 505

Így mindjárt jobban fog menni :)
  • peterr80

Remélem segítettem.
  • Triantafillo
    Az Pamplona városa, ahol a városnév táblán Tuluza szerepel, de a 9.3-ban javítva lett.
  • idcsaba
    Hogy csinalok egy c osztalyos vontatobol a osztalyos vontatot? Rajottem a tank meretet, hogy adom meg, hogy nagyobb legyen.
  • Tsaba01
    itt ien nincsen.
  • kerel
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem a beállításokban.
    Van egy Genius Speed Wheel 5 PRO kormányom. Az itteni "útmutatás" szerint beállítottam,de egyáltalán nem "rezeg". Ez a kormány nem force feedback-es hanem vibration f., de valami rezgést akkor is kéne produkáljon nem? Hogyan tudom ezt beállítani?
    Előre is köszi!
  • brutusz1
    Azzal lehetne-e valamit kezdeni hogy a sofőrök ne mínuszba keressenek pénzt, vagy marad a pénz csalás!
  • brutusz1
    Nekem megy a 9.2 fordítása 9.3-al csak 2 város nem volt jó eddig de én azt magamnak át írtam. egyik Monaco de az Munchen valójába, másikra nem emlékszem de van egy harmadik is ami nem egyezik a város jelző táblán lévő név es a térképen lévő varosnévvel.
  • gigamen
    Akár milyen osztályú lehet te választod meg csak a definition fájlokat kell átírnod.
  • idcsaba
    Köszönöm. Gigamen ez már volvo, gondolom A classos?
  • gigamen
  • Skypack
    Szia! Innen letudod tölteni az általam készített "magyarosítást"
  • idcsaba
    Sziasztok!!! Sikerül tölteni a GTS 1.32 Mario 9.2 mapet. Visszaolvastam, és írtátok a városnevek oroszok benne. Vki tudna feltölteni olyat, hogy átírta a def fájlokat, és normális városnevek vannak benne?
  • Skypack
    Ha nem változtak a def fájlok akkor igen, ha nem akkor megcsinálom a 9.3asat is
  • Triantafillo
    Igen, az jó hozzá, mert új város nem lett hozzáadva a 9.3-ban, de a 10-esben - ha jól fordította a Google - +10 város lesz még, meg valami USSR-mod, ami nem tudom mit takar.
  • MAN4ewer #43790
    Ha vettél egy kamiont,előbb le kell szállítanod azt a fuvart amit kaptál,és majd akkor kapod meg az új kamionodat.
    Szerintem garázst is csak akkor tudsz venni...
  • brutusz1
    A 9.2 fordítás lehet jó hozzá
  • Tsaba01
    nem lehet, sztem

Ben: vannak oldalak, nézzél szét.
  • szavulyzsolt
    Valaki valami választ vagy ötletet a 43774? Köszi
  • peterr80
    Okés a link, már jön is a cucc.

Ui: mért nem tudok garázst venni? Vettem egy kamiont de hol tudok átülni bele?
    Vagy esetleg azért nem látom mert nincs még egy csillagom sem és egy b kategóriás járgányt vettem ?

Jó lenne ha tudnál ( tudnátok erre válaszolni, mert így kicsit céltalanná vált a kamionozgatás, mivel nem tudom hogy most mért nem tudom ezeket intézni...
  • MAN4ewer #43785
    GTS_1.32_9.3_ru

Sziasztok,próbáljátok meg erről..
  • rarma
    Algériából úton Milanóba , Közben kamion csere