German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és bemásolod az scs.fájt
Új vagyok,és nem tudom hogy a modokat hogy kell betenni a játékba.
Segítene valaki??
Elõre is köszi😄
Szép a szerelvényed.
Jó utat...
sipi-általában COLOR vagy BODYPAINT a neve.DXTbmp-vel nyitod meg majd kimented az asztalra 24 bites képként.Átfested amit akarsz.A 24 bites képet az asztalról behúzod DXTbmp-be és elmented az asztalra DDS formátumban.Majd az asztalon Lévõ DDS formátumu fájlt behuzod és RAKTÁROZOD a kamion fájljai között WINRAR segítségével. Lehet painttel és Photoshoppal is skinezni.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Gigamen ez lenne az a magnum!!
Milyen modell?
Lusti, Kisbrekusz : Szép gépek ! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Gigamen : Nekem hûtõssel jobban tetszett, de ezek se rosszak !<#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Susu:Kösz így már jól mûködik,köszönöm.
Gigamen:Nagyon jól néz ki billencsel<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Scania R580:Jól néz ki ez is<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
A többieknek pedig,ne adják alá a lovat és ne álljanak le trollkodni,mert ha õ is akkor más is érdemelne büntetést!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Légy szíves húzz el valami off topikba,vagy a chat.hu-ra..Neked is,meg a többieknek is jobb úgy.
A további harci IQ gazdag megjegyzéseidet inkább privibe írd.
Köszi.
к.ιηтнуα.