German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let the good times roll.
(lehet hogy fognak, de 1 hónapnál több lelkesedést(!) nem adnék nekik).
Sajna ingyen ez nem megy...
Þór vígi þessi rúnar
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Mi equipo favorito: Real Madrid
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Éljen!<#love11>#love11>
Gondoltam megosztom örömöm tárgyát 😄
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Ha oda adom az ETS.motyot?
Kéne nekem egy kis segítség...
Hogyan lehetne betenni a GTS-be az ETS-ben használt interiort? (Mercedes tuning interior). Def fájlt néztem, de nem sikerült megoldanom. Nagyon köszönöm, ha valaki megszánna és segítene 😊 Privát üzenetben is jöhet... 😊
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
És a végállás a rakodón töltöm a papírt lefotóztam a fedélzeti számítógépet <#papakacsint>#papakacsint>
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Na de mindegy õ baja hagyjuk a témát!!
Mi equipo favorito: Real Madrid
#2814: Részemrõl igen, csak egy ötlet volt a HU-map, mert tudom mekkora meló ezért bele se kezdek, pláne egyedül nem. Csapatot én nem szervezek, de lehet, h más belevág és összeszed maga köré pár embert és elkezdik. Nekik már most elõre azt tanácsolnám, h mindenek elõtt tervezzék meg az egész folyamatot, h mi után mi jöjjön, szervezett formába ne össze-vissza bele a közepébe módszerrel. Én az úthálózattal kezdenék mert az az alap a városok közt, és utána jöhet a többi. Minden területre 1-2 ember és szétosztani a feladatokat, h mki mást csináljon ne ugyanazt. Mind1, aki erre adja a fejét úgyis tudja ezeket, mert ilyenbe olyan kezd bele szerintem aki már csinált ilyet max. kicsibe!
Aki hiányolja az egyenes szakaszokat a térképen az nyugodtan belenyúlhat az editorral a térképbe. Csak megfogja az útak csomópontjait és arrébb húzza, h egyenes(ebb) legyen majd ráment és visszarakja a map-ot scs-be csomagolva a mod folderbe. Ez nem olyan bonyolult, nyugodtan próbálkozzon vele aki szeretne, így legalább beletanulgat az editor használatába is. Jah egy kis segítség az editorhoz: az F1 gomb a barátod! <#papakacsint>#papakacsint>
..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
bár akkor elég unalmas lenne h csak egyenesen kell menni...de a magyar pályákat is ha megnézed majdnem folyamatosan van egy kis íve...és ezzel elkerülik az éles kanyarokat mert lassan csinálják meg azt amit a játékban hirtelen...de ettõl eltekintve sztem is remek kis gém...😊
www.szobi.picturepush.com

Renault magnum http://kamionszim.hu
Subaru Impreza & Hummer
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aki tud az legyen szíves írjon PM-et!<#rolleyes>#rolleyes>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!