German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Gyári kamionról vettedle^^

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

tibi842
nagyon köszönöm ! ! ! !

örök hála....😊😊

VRolee94
Készítettem gyorsan neked egy térképet.Azok a daruk vagy ilyen munkagépek jelölik a bányákat.
Nagyon szivesen.
Használd/használjátok egészséggel.
Ha kell nagyobb verzióban akkor azt is fel tudom rakni csak nem akarok ide olyan nagyon-nagy képet kitenni.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

baly94
Wááh! Ez nagyon jó!<#eljen><#eljen><#eljen>
neo81
Dortmund mellett, ha jól emlékszem.

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

kazai21
Jé tényleg most szúra ki csak a szemem😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

tibi842

nem tudjátok hogy hol van a játékban bánya ?
esetleg egy kis térképen ....

elõre is köszönöm

VRolee94
Köszii😄 Kicsit félre sikerült 😄

Am jó lett az MAN. Azt használom amit te csináltál.

kazai21
Szép kis rámpára tolatás😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Carlos
Az miért van, hogy az utóbbi idõben a SCS játékokból kimaradt a kommunikáció? Régen lehetett rádiózgatni meg ilyenek. Ha szembe jött egy kolléga, akkor egymásra dudáltak a sofõrök. Mostanában ezekkel a feature-ökkel nem találkoztam, pedig tök jók voltak.
Nem is említve a régi Random eseményeket, amikor elõtted beszakadt az út vagy baleset történt és pihizhettél 1 órát mire összeszerelték az utat, hogy mehess tovább.
Jók lennének ezek még mindig szerintem. Nem csak a nyomd a gázt azt menj cucc lenne...

Þór vígi þessi rúnar

hungary27
van patch a kamionok logojához?mert Swift meg stb k vannak nekem
VRolee94
Új fuvar. Hannover - Stuttgart
Este találkoztam egy kollégával és együtt mentünk egy darabig.
Õ más fele ment ígyhát egyedül maradtam.
Stuttgart München tábla
Megálltam könnyíteni magamon 😄
Ezt csak úgy 😄
Sok volt errefele az alagút
Megérkeztem Stuttgartba, kanyarodok a lerakóhoz
Akasztom le a pótot.Közben a fõnök hívott hogy menjek a kereskedéshez.
A használt MAN-t megkapta egy új sofõr én meg ezt az újat kaptam helyette.Nem volt rossz csere. 0 Km-es. 😄

Szerintem jó.<#nyes>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Tomikahh
neki fogtam a spoilernek de nem olyan hires lett de folytatom tovább tudom hogy szar...nem kell cikizni..

Subaru Impreza & Hummer

V43 1105
Eddig is volt <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tiszta átverés:

Mikor odaérek kifagy a game.<#nemtudom>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

daf xf
Hó?😮
Mi, most én lemaradtam valamiröl?
Van a játékban hó is?
Hmmm....Kezd nagyon nagyon nagyon tetszeni a játék😄

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Dortmund - Bremen<#hawaii>

Dortmundban reggel:

Rakodás után várom a papirokat:

magdeburgi autohofban:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

mandm
Ezt a "tökkintlevést" kezeld le otthon egyedül. Nem vagyunk rá kíváncsiak!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
és akkor mit csinálsz? Kidobja, hogy ide, meg oda kell menned!
Persze elmehetsz helyette autókázni a városba, de az idõd már ketyeg és várják, hogy leszállítsd cuccot!
És ez sztem így helyes. A játék indulásakor egy alkalmazott vagy. És kiosztják neked a munkát, amit el kell végezni. Ha késel, akkor bizony pénzlevonás jár. A fõnököd fenntartja a kamionodat: fizeti a gázolaja és a javítást. A sikeres munkáért százalékot továbbá a hibákért levon az extrákért hozzáad. Ezt minden fuvar végén tételesen meg is mutatja a játék.
Kellõen jó munka után "híred" megy és kapsz ajánlatokat más cégektõl jobb feltételekkel (jobb kamion, nagyobb jutalék). Ezt vagy elfogadod, vagy nem.
És amint gyûlik a pénzed (kb. 10 ezer euró) a szalonok is megkeresnek alkalmi kamionvásárlási ajánlatokkal, ami megvehetsz saját tulajdonba (amíg alkalmazott vagy addig csak a segged alá teszik a gépet). Ugyanúgy te döntesz, hogy elfogadod-e vagy sem.
Ez utóbbi ajánlatokat mindig emailben küldik és a levél jobb felsõ sarkában van egy gomb, amivel elfogadhatod.
Ha elfogadod még akkor is az épp aktuális fuvart el kell vinned(!!!), különben addig nem lépsz át az új céghez, ill., nem kapod meg a vásárolt kamiont.
Én most itt tartok...

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

csipa94
oszt'?

nem érdekel,mivel már a tököm kivan,hogy egy db mód sem mûködik.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

nico79
Már készítem a játék menet videóját.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Jó plató privi.<#idiota>

Carlos
Szerintem ezért megkapod majd az elsõ figyelmeztetést!

Þór vígi þessi rúnar

bazsa06
köszi így már mûködik is...😊

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

csipa94
Miért van az hogy kidob egy fasszopó hibaüzenettel ha átakom ETS-bõl GTs-be a gépet. mások is megcsinálták,de az sem sikerült. Ha bent van a Schwarzmüller hûtõ,akkor is kidob a f*szomba. Help plz.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

nico79
Ez nem configban van hanem a consolba kell beírni játék közben.
De csináld amit én írtam és minden lesz.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

bazsa06
Én nem találok ilyent a config.cfg -ben..😞

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

VRolee94
Nem kötelezõ minden fuvart elfogadni.

nico79
Nem kell kód az idõjáráshoz.Csak be kell kapcsolni.
game.sii-be ahol a mentésed van ott átírod ezeket.
bad_weather_intensity: 0 -ról 1-re
stored_rain_intensity: 0 -ról 1-re
stored_snow_intensity: 0 -ról 1-re
Lesz esõ hó meg köd.

hungary27
nincs patch hogy a Scanian lávõ Swiftet át lehessen irni?
Hát srácok én nem vágom ezt az egészet...talán mert 0 a német tudásom!Mindig rám sóznak egy fuvart..h kell azt csinálni h ne adjanak????Pedig bennt van az open carer mod a modban!Help please<#szomoru1>

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

V43 1105
Használj kódot.. g_set_weather 1-24.. asszem 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SitatiS
Pontosan ahol az FFB-t állítod.
Válaszd ki a fenti menübõl a kormányod tipusát,és lõdd be a tengelyeket!😉
http://kephost.com/images/98Logitech.jpg

Let the good times roll.

daf xf
Ehh, én el vagyok átkozva ezekben, ets meg ez is nekem sosem esik az esö, meg sosincs köd.😄

nico79
Nagyon süti és mûködik is minden rendesen? A karaj.Hálám a sírig,csak utol ne érjen.<#vigyor><#nyes><#worship><#worship><#taps><#taps>

Hogyan lehet felltörni a mentést hogy meg legyen az 5 csillag?
Üdv, ha saját interiort akarok betenni, akkor mit kellene átírnom??
nico79
Ok átírtam a vátót a motort és a másik enginest is.Próba.

Nem tom de a müszerfal még nem tökéletes Nico79 vélemény?:

Nagyon köszi a segítséget de pontosan hol tudom a tengelyeket kalibrálni, belementem a controlelbe de ott hiába nyomogatok bármit nem csinál semmit azt a részt mondod ahol lehet a feedbeckat is állítani? Nagyon köszönöm a segítséged már nem leszek csak este fele. Mégegyszer köszi.
nico79
De nekem módos kamionról van szó.Ott is mûködik?

Hi! sebességet úgy lehet állítani, hogy belemész a base.scs fileba,
ott a \def\vehicle\accessories és ott én a transmission és az engines filet szoktam átírni
Engines filet, csak azért, mert ha átállítod a kamion sebességét, akkor kell egy erõsebb motor is bele!

nico79
Próbáltam állítani a sebességén a kamionomnak de a definition-ba nem lehet.
Akkor hol tudok adni neki egy nagyobb kategóriát?
Mert jelenleg C-kategóriás a kamionom,de nem szeretnék megválni tõle.
Viszont nem megy.Tud valaki valami megoldást?

Carlos
???
1-1.5 hónap meló 1-2 hetes dologra? Nem eröltetik meg magukat!

Þór vígi þessi rúnar

Pár perccel ezelõtt kaptam válasz mail-t a sevenm-tõl:

"Nos, mivel csak tegnap kaptuk meg a fordítást, így szerény számításaim szerint február közepe vége fele készülünk el úgy (fordítás, teszt, borító, gyártás), hogy mehet az üzletbe."

yokel
Ha jól értem te a GTS-bõl ETS-t akarsz csinálni, h ekkora térképet akarsz?
Bár most megmondom, h ebbõl nem lesz semmi az tuti, több okból is, de merjünk nagyot álmodni nem igaz?! <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

SitatiS
Picit lentebb megtaláltad volna!
LTomi írta: Egy új kérdést válaszolok meg, a sevenm-tõl kaptam egy üzenetet, azt kérték, írjam ki ide:
"A German Truck, hasonlóan e korábban már általunk kiadott EuroTruck-hoz, magyar változatban fog a boltokba kerülni, a fordítandó anyagot a napokban kaptuk meg a fejlesztõ SCS csapattól. Néhány héten belül lezajlik a fordítás és gyártás, a pontos megjelenés és ár hamarosan látható majd a honlapunkon:
www.cdv-sevenm.hu"

Let the good times roll.

Angol verzió mikor jelenik meg? 😄

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live