German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#2842: Mert nem csináltak azért 3 interiort mer van 3 féle fülke:S
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Szerintem ez így jó! <#vigyor5>#vigyor5>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Az alap kamion, tuning nélkül, még elég kezelhetõ, de sajna az irányítás most is rossz (kormánnyal)
Ma tûnt fel egy dolog: Megyek az alap kamionommal, és egyszer csak valamiért felnéztem... Ehh, mondom, ez belülrõl tágasabbnak tûnik, mint kívülrõl.....:
Renault magnum http://kamionszim.hu
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Valaki adna nekem DAF feliratu asztalkát?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
"A German Truck, hasonlóan e korábban már általunk kiadott EuroTruck-hoz, magyar változatban fog a boltokba kerülni, a fordítandó anyagot a napokban kaptuk meg a fejlesztõ SCS csapattól. Néhány héten belül lezajlik a fordítás és gyártás, a pontos megjelenés és ár hamarosan látható majd a honlapunkon:
www.cdv-sevenm.hu"
Los Angeles, California
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
mert nekem azt mondták hogy valami három szöget keresek de nem találom a városi térképen.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ez egy szimulátor. Pont a játék lényegét veszitek ki belõle.
Ezek után várom az olyan igényeket, hogy minden út legyen egyenes, a fuvarok max a szomszéd városig menjenek, de fizessenek 100e Eurót, a kamionok kerüljenek 5 Euróba, stb.
Én élvezem, hogy most pl.: eldönthetem, h vagy veszek egy használt C kategóriása és saját géppel próbálkozom (gondolom fizetek mindent üzemanyagot, javítást, stb.) vagy maradok a cégnél, ficegek az A kategóriás Iveco-ban és csak százalékot kapok amit gyûjtögetek
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
melyik városba lehet garázst venni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amúgy van hír arról hogy lesz-e hazánkban a játék? Mert megvenném szívesen.
Bocsi az Off-ért!
The Truck Is My Life
Elöre is kösz
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
The Truck Is My Life
Na jó egy picit belenyúltam! <#hehe>#hehe>
..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na csak kinyögöm mi a problémám.
Pont most zárt be a kamion kereskedés,én meg akarok venni egy új gépet. :/
..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..
Na ez a matek mi?Adjak még ilyen hülye kérdéseket?<#vigyor5>#vigyor5><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h