German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gis80s
Tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudom átrakni (vagy mit és hol keressem) az ETS-ben használt kamionom tükreit a GTS-be? Nem találom sehol a megoldást...

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Tomika001
Az nem baj hogy néhány hét de legalább meg lesz Magyarul + CD-én. 😊

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

MANos Viktor
Ja én is<#vigyor3> Csak amikor ideges vagyok akkor nemérdekel hogy hogyan megyek<#idiota>
#2842: Mert nem csináltak azért 3 interiort mer van 3 féle fülke:S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Tomika001
Én csak a kamionomat raktam át hogy vele bírjam folytatni amúgy nem megyek többel 85 km/h-nál és a szabályokat betartom!
Szerintem ez így jó! <#vigyor5>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Na ez jó hír! Én már beértem volna egy angolosítással is, de ez hab a tortán! <#eljen>
Na! Gondoltam pénteken megveszem a GTS-t de nem jött be. Akkor majd egy hónap múlva.<#rinya>

gumikacsa
Arról nem is beszélve, hogy az alap kategóriás gépet nem is érdemes lecserélni, de még csak feltuningolni sem. Mert az még nem gyorsul úgy mint a versenyautó, még a kanyarokban is majdnem kezelhetõ, és kb 90 a maximuma. Kipróbáltam a MAN-t, a DAV-ot, és az IVEDOT, A kategóriában, teljes tuningal... (tuning - nagy jóindulattal, a pttm-be még lehetett tuningolni) Hát, nem sok köze van a reálishoz.

Az alap kamion, tuning nélkül, még elég kezelhetõ, de sajna az irányítás most is rossz (kormánnyal)

Ma tûnt fel egy dolog: Megyek az alap kamionommal, és egyszer csak valamiért felnéztem... Ehh, mondom, ez belülrõl tágasabbnak tûnik, mint kívülrõl.....:

Renault magnum http://kamionszim.hu

baly94
Fasza gép<#eljen>
Ha valaki átpakolta akkó sorry:

MAN TGX 41.680 8x4 CAT

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

jó vidi grat!<#vigyor><#taps>

94mike
Off:
Valaki adna nekem DAF feliratu asztalkát?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

van, vegyél új gépet
baly94
Ja ez nekem is ilyen de tûrök 😄
van megoldas arra h neakkadozon annyira a jatek?? a varoskban ugy akad mintha kepet neznek <#rinya>, lehuztam minden min. re s akkor is... elvileg jol kene mennyen a gepemen!

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

baly94
Így egész jó😄
LTomi
Egy új kérdést válaszolok meg, a sevenm-tõl kaptam egy üzenetet, azt kérték, írjam ki ide:
"A German Truck, hasonlóan e korábban már általunk kiadott EuroTruck-hoz, magyar változatban fog a boltokba kerülni, a fordítandó anyagot a napokban kaptuk meg a fejlesztõ SCS csapattól. Néhány héten belül lezajlik a fordítás és gyártás, a pontos megjelenés és ár hamarosan látható majd a honlapunkon:
www.cdv-sevenm.hu"

Los Angeles, California

TopGun
Nekem az nem tetszik, hogy a fulkeben ulve baromi halk a motor, meg a villogo visszalejzes hangja, ha hallani akarok valamit, akkor nagyon fel kell venni a hangerot, ez miert van?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

megtudnád mutatni mit keresek ?
mert nekem azt mondták hogy valami három szöget keresek de nem találom a városi térképen.
Félember
annak készült elméletileg😄

mindbe!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Carlos
Ez nem szimulátor! A többivel egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

mandm
Nem tudom, miért kapartok azért, hogy a kamionok a valóságtól eltérõ sebességgel menjenek, hogy nyugodtan lehessen gyorsan hajtani, a piroson átmenni, stb.
Ez egy szimulátor. Pont a játék lényegét veszitek ki belõle.
Ezek után várom az olyan igényeket, hogy minden út legyen egyenes, a fuvarok max a szomszéd városig menjenek, de fizessenek 100e Eurót, a kamionok kerüljenek 5 Euróba, stb.
Én élvezem, hogy most pl.: eldönthetem, h vagy veszek egy használt C kategóriása és saját géppel próbálkozom (gondolom fizetek mindent üzemanyagot, javítást, stb.) vagy maradok a cégnél, ficegek az A kategóriás Iveco-ban és csak százalékot kapok amit gyûjtögetek

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

sziasztok
melyik városba lehet garázst venni?
baly94
Egy pótot is raktam már át😄
TopGun
Az Open karrier mod-al hogy lehet azonnal fuvart vallalni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
En is szivesen letoltenem ezt a kamiont az interiorral egyutt, ha oda adod?

TopGun
Koszonet a leirasert es a letoltesi linkert!

Megsúgom halkan neked hogy menj át az off topicba és megtalálod.

Amúgy van hír arról hogy lesz-e hazánkban a játék? Mert megvenném szívesen.

luspaydavid
Sikerült megcsinálnom a tegnap feltöltött videót most jó (elvileg) aki lemaradt az meg nézheti Itt

Bocsi az Off-ért!

The Truck Is My Life

Sziasztok ki tud egy jó linket a német simulator letöltéeérõl
Elöre is kösz

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

nico79
De nálad nem fagy ki a játék ha szerkeszted?Én ha csak meg akarom nyitni a mappot akkor már nem tudom elõhozni a háttérbõl.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

nico79
Valóban így van.Ha mentek akkor sok olyan út szakaszt láthatok ami le van zárva.Szerintem azokat ha feloldanánk akkor lehet,hogy a megrajzolt halvány vonal láthatóvá válna.De ez csak az én meglátásom.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

luspaydavid
Am lesz valami a Magyar mapoból alakul a csapat vagy csak egy ötlet volt? <#conf>

The Truck Is My Life

ifadriver
Az alapba ott volt, csak bekapcsoltam a forgalomba. <#papakacsint>
Na jó egy picit belenyúltam! <#hehe>

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

küldjetek a mapról képeket hogy néz ki pls., de ha ifadriver csinálta akkor szerintem nem egy összecsapott rész az 😊

nico79
Én akkor azt csináltam,hogy kerestem egy közeli fuvart és lenyomtam.Mire oda meg vissza értem nyitva volt és még aludni is tudtam.

áhh,kössz!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

V43 1105
g_set_time 0-24 .. Consoleba 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nico79
De nekem a berakott kamionom B-kategóriás és meg szeretném tartani,de az csak 8sebeséges.De soha nem érek vele idõre oda mert 80km/h-nál nem tud többel menni.
Na csak kinyögöm mi a problémám.

Köszönjük! <#eljen>

Remélem mire ide ér hozzánk már lesz benne választható angol nyelv!
Alváson kívül hogy tudok pörgetni az idõben? Ez a ge*i nem enged aludni...

Pont most zárt be a kamion kereskedés,én meg akarok venni egy új gépet. :/

ifadriver
GTS basic map - modified by ifadriver

Letöltés

..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..

luspaydavid
Vagy sebességesre... szerintem vegyél egy "A"-as kamiont

The Truck Is My Life

nico79
Egy 8-gangost akarok 14-gangra.
Na ez a matek mi?Adjak még ilyen hülye kérdéseket?<#vigyor5><#nevetes2><#nevetes1>

Hát nem..

nico79
Ezek az 1automat10912metal.mat nem azok?

luspaydavid
Gondolom a Defibe.

The Truck Is My Life

V43 1105
?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nico79
Akkor senki nem tudja hogy tudom megváltoztatni a berakott módos kamionok sebességét?