German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen én nem csak magamra gondolok ezen a téren... <#wink>
Ha elkészül,akkor majd engem is érdekelne! Meg még gondolom pár embert is..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szép lassan összeáll majd a Volvo kabin valósághû mása... itt-ott még vannak hiányai, mint pl. a logó a kormánykeréken, amit még eddig nem sikerült rá "operálni". Most a kijelzõket és mutatókat változtattam meg...

Köszönet a segítségért Blum-nak!
csipa94
man tgx xlx

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Sziasztok!
Mentem egy Hamburg-Bremen fuvart!
Úton:

Úton2:

Érkezés:

További jó gurit mindenkinek!

csipa94
man tga xlx

pár perc és jön a tgx-is : D

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

nm<#wink>
nekem meg még mindig olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnám frissíteni a videokari driveremet<#confused>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Kössz Szomszéd😄
Krapo
Köszi a választ ! Majd ha van rá idõm akkor majd próbálkozok ...

Help!
Gts-hez be állitom a kormányom és késõn érzékeli ha el fordittom mi lehet a baj?
Elõre is kössz.
E-mail elovasása: megnyomod az N-t és ott lesz h e-mail,ott pedig a levelekre kattintasz és már olvshatod is.Garázst pedig úgy tudsz venni h megkeresed a térképen egy kis házókó alakú ikont,oda mész,majd a pénz jelre rámész és meg is tudod venni ha van rá elég kereted!remélem tudtam segíteni<#wink>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Igen, lehet szerkeszteni az alpha képet is. Duplán rákattintasz és már MS Paintban meg is jelenik... 😊
Krapo
Nemvagy láma ez most konkrétan engem is érdekel ! 😉 Mert még ets ben énis próbálkoztam de sose jött össze hátha most neked megy ! Sok sikert !

xD<#wow2><#idiota>

Nem segítene valaki??
Valóban igazad volt, most nincs elmosódva, normális a minõség, viszont én speciel a details.dds-t szerkeszteném és gondok vannak az alphaval. Ugyanis ráillesztek egy új képet, és utána játékban haloványan, de zavaróan látszódik az alpha... elnézést a lámáskodásért mindenkitõl...
nico79
Az aljas dög.Helyes csak fogd szigorúan az embereidet.<#vigyor><#nyes><#hehe><#eplus2>

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

leho94
gtfo

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Na pont ezért kértem segítséget, és most megkaptam. Köszönöm! <#wink>
De várj. Miért konvertálod át bmp-re? Berakod dxt-be kétszer rákattintasz a képre és már át is van nyomva paintba vagy amibe akarod. Ott lefestegeted,elmented,dxt-ben image-->reload after edit,elmented és kész. Lehet,hogy itt rontod el..

Ja találkoztam vele csak elfordította a fejét.<#buck>
Fizetés levonást adok neki <#hehe>

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Biztos hogy nem. DDS-bõl átkonvertálom az adott textúrát BMP formátumra hogy tudjam szerkeszteni. Utána ezt vissza DDS-re, és utána a DXTBmp jobb felsõsarkában az alpha kép tiszta fehér, játékban a textúra elmosódott...
nincs meg neki a mat fájlt!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

nico79
Valaki találkozott már a saját sofõrével valahol az úton?

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Carlos
Sofõr megvan. Vasat kéne alátolni. 😄
Valaki azt mondta, hogy azt a fõhadiszállásra begurulva lehet. No, amikor ráklattyanok a kamionos slotra, akkor irja ezt ki.

Þór vígi þessi rúnar

Tinka123
Akkor nem tom, nem lehet hogy elkellene menned egy ilyen internetes lószarba és ott keresni sofõrt?

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

nico79
Nem találom az interiort a könyvtárában.

Carlos
Ezaz...Ott van két üres slot és ezt a szart irja ki...

Þór vígi þessi rúnar

cheat money 999999

<#hehe>

Tinka123
Nem muszály fejlesztened! nekem sem volt az egyiknél fejlesztés mégis ott van 2 sofõröm!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

nico79
Nullás a tömörítésem és nem nyúltam a skinhez sem.Csak fogtam és átraktam a módot.De megpróbálok valamit csinálni vele.

halóó valaki hogy kell garázst venni meg elovasni azt az e-mail-t ami ott van bal oldalt??
Carlos
Szóval 500K-t még autókázzak össze, hogy fel tudjak venni egy sofõrt és egy kamiont?
Nanemá...

Þór vígi þessi rúnar

Robertoo21
Amikor vettél egy garázst azt tudod fejleszteni. Ez 500 ezer euro. ha ez megvan akkor tudsz már kamiont venni, és sofõröket hozzá. amíg ezt nem csináltad meg addig nem enged be az adatbankba, ahonnan sofõröket tudsz bérelni. ezért nem enged csatlakozni. szal befejleszted a garázst és már csatlakozhatsz is az adatbankhoz és vehetsz fel embert és kamiont. ha valamit nem értesz írj pm-et és segítek a fordításban szívesen😉

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Krapo
Ha a dds-t vissza másolod akkor a tömörítési arányt állítsd nullára vagy ha winrar akkor raktározra. Persze ha hozzányúltál a skin hez de gondolom emiatt piros . (ha nem jót mondtam bocsi ,, csak személyes tapasztalatból mondom)

Roland10
Nemértem..mi baj van ebbe?<#idiota>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

nico79
GYEREKEK ezt hogy tudom kiküszöbölni?Ez a belsõterem.

neo81
Ön addig nem éri el az adatbázist, amíg egy céget nem fejleszt fel. Kb. ennyi.

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium

Honnan tuom hogy hány e-mailem van?? vagy meg kell nézni??
RS
German Truck Simulator REAL LOGOS Mod

Letöltés 1

Letöltés 2

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Carlos
Ezt lefordítaná nekem valaki légyszi!
Mindig ezt irja ki, ha a garázsomban akarnék csinálni valamit (embert felvenni, kamiont venni):

Þór vígi þessi rúnar

Szabcsa
pihi....

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Fasza!<#vigyor3>

V43 1105
Lehet hogy a textúra méretével volt a gond .. ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

baly94
Jah, ez nekem is ilyen,ezen énis törtem a fejem, szal nekem is jóljönne a válasz.
És hogy tom elolvasni az e-mail mert a boriték ott van a tükrömbe??
megas
Elég érdekes a skin :-)

Don\'t worry, be HOPI!

Fiúk! Lenne egy kérdésem. Aki nagyon ért hozzá annak várom a válaszát.
Arról van szó hogy mit kell csinálni illetve kell-e valamilyen más program DXTBmp-n kívül arra hogy az interiorban a kijelzõk színeit, meg egyebeket ízlés szerint variálhassam? Ugyanis én megcsináltam egy ilyet, de amikor visszaraktam, akkor a kijelzõk homályosak és csúnyák voltak...

Valami okosság erre? 😊
te gartneres!!!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Garázst úgy tudsz venni hogy elõtte leszállitasz pár fuvart én nekem a 6.ik e-mail után leszállitottam az utolsó fuvart és tudtam veni garászt+1 új DAF-ot igaz én Scanias vagyok de a DAF-nak valami gyönyörû a belseje.