German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Köszönet a segítségért Blum-nak!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Mentem egy Hamburg-Bremen fuvart!
Úton:
Úton2:
Érkezés:
További jó gurit mindenkinek!
pár perc és jön a tgx-is : D
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
nekem meg még mindig olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnám frissíteni a videokari driveremet<#confused>#confused>
к.ιηтнуα.
Gts-hez be állitom a kormányom és késõn érzékeli ha el fordittom mi lehet a baj?
Elõre is kössz.
к.ιηтнуα.
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Fizetés levonást adok neki <#hehe>#hehe>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Valaki azt mondta, hogy azt a fõhadiszállásra begurulva lehet. No, amikor ráklattyanok a kamionos slotra, akkor irja ezt ki.
Þór vígi þessi rúnar
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
<#hehe>#hehe>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nanemá...
Þór vígi þessi rúnar
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!

http://elado-szolo.hu Látom mindenki ezt rakja ide: Acer Travelmate 7720G, Intel Core 2 Duo 2,2GHz, 3Gb RAM, Ati Mobility Radeon HD2600, 2x250Gb HDD, Windows 7 Home Premium
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mindig ezt irja ki, ha a garázsomban akarnék csinálni valamit (embert felvenni, kamiont venni):
Þór vígi þessi rúnar
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Arról van szó hogy mit kell csinálni illetve kell-e valamilyen más program DXTBmp-n kívül arra hogy az interiorban a kijelzõk színeit, meg egyebeket ízlés szerint variálhassam? Ugyanis én megcsináltam egy ilyet, de amikor visszaraktam, akkor a kijelzõk homályosak és csúnyák voltak...
Valami okosság erre? 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*