German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

The Truck Is My Life
Hivatás az Életért!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amúgy nagyon király lett<#eljen>#eljen>
jó, csak mért budapest-el kezded mért nem egy kisebb várossal?
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
RS a kép is jó!😄
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Milyen lett? <#vigyor5>#vigyor5>
Nagyobb felbontás.
Maximum felbontás.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Los Angeles, California
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Köszönjük Diesel Dog!!!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
#3712: A linket #3709-es hszben megtalálod és köszi 😊😄
Használjátok egészséggel: LETÖLTÉS
#3711:Szép gép Cseno!Gratula!😊
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!