German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálj egy városon belül több céget, nekem is volt olyan hogy egy cégnél nem volt meló, akkor egy másiknál ugyanabban a városban találtam...
pesta963
mi az a PB? Pinabyte?

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

Félember
sztem csak csillog...
mostnézem... tékem volt #4000

94mike
Énis akartammár írni.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Jaj én is tudok akár milyen netsebbeséget mutatni de ne vitázunk én inkább kérném a segítségeteket...
Robertoo21
olyan net nekem is kell!!!😄

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Jó és szerinted az milyen érzés hogy single-ben nem tudok tovább lépni mert nem tudok fuvarozni és több forumra írtam és sehol senki nem tudd nekem segíteni mindenki csak a maga baját kérdezi és uttána le se sazrja az oldalt vettem egy kamiont utána befejesztem az alap küldetéseket és akár hova megyek akár milyen céghez mind azt írja melyik városban vagyok és nem tudok elfogadni fuvart csak ha n-t nyomok és ott van valami farcht vagy mi asszem a második alul és odd kidobb sok cég nevet és hogy mennyért de hiába katt rá kétszer semmi...
luspaydavid
Ja ja majd ha az SCS Software kijelenti hogy adnak egy multit elhiszem. <#vigyor>

The Truck Is My Life

Atikah
fake <#levele><#zavart2>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

pesta963
nem is egyetemen lakom de nekem csak 6 fullkocka haverom van akik húzták a netem.
Nekem ez a netsebességem van. (TvNetwork) Netem

Félember
szarvagy... nekem 1PB-s😛

de ha most ez nem kamu akkor nagyon szar érzés hogy én nem multizhatok a játékkal mert már ets-óta akarok multizni
94mike
Fel veszel egy munkást,és csinállsz képet,mint Fazer is csinállta,majd fölé írod a neveket,ha lenne multi,már tudnánk rólla..:C

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

adikakk
Jó estét.
Nagyon ütõsek a gépek.
*multi*

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

1tb os net??? az egyetemeken nincs olyan ne állísd már fel a faszom😄😛
pesta963
Hát akkor azért laggol mert csak 200 as a net. nekem 1TB-es és azért nem laggol.

Srácok lehetne egy kérdésem tudom nem a multyhoz tartozik de amikor vettem egy kamiont és és már nem ad fuvarokat a játék hogyan tovább mert akár melyik céghez elmegyek csak kiírja hogy melyik városba vagyok és sehogy se tovább tudtok adni valami tanácsot...???Elõre is köszönöm
Carlos
Akkor a képen az IP nem stimmel... LoL... ennyi volt, meg is buktál!

Þór vígi þessi rúnar

pesta963
igen és a bazinagy kockák 7en meg nem tudják a lagot kiküszöbölni<#eljen>
képzeld én is multizok 7 haverommal csak sajnos sose tudunk találkozni mert nem egy fuvart kapunk. és mi bizony nem laggolunk😄

ADSL net? xD Erdélyi, ott 200-as netje van ne röhögtess

UI:Egyet mondhatok még: Nem Hamachival oldják meg, hanem félig hasonló programmal, amin ugyanugy van jelszó, szerver adress...Csak jót akartam, hogy elmondhattam és hogy örüljetek, de mind1 =(

Félember
hagyd rá... neki ez az agyi szintje ;D

hát nem tudom ets-be is játszották ezt hogy van multi meg így úgy aztán kiderült hogy kamu csak
luspaydavid
Jaja én is ebben reménykedem 😄 Csak az lenne a baj hogy sok hülye feljönne és neked menne direkt meg mi tudom én szembõljöbõsávba menne. Le kéne jelszazni és csáó 😄

The Truck Is My Life

Carlos
Úgymegyaz!!! LoLmááá...mekkora faszkamu...

A haverod meg Veresegyházáról netezik egy Invitel ADSL nettel. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Félember
faszán meglehetne oldani... de ez csak álom 😞

Mese habbal...<#wilting>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

V43 1105
-.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

PRIVÁT! Azért játszottam a haverommal (tudjátok kedvel 😄), õk csinálják (bazi nagy kockák) asszem 7-en fogtak össze vagy mi, és tök komoly, kiírja az ip-d, ha valami gond van akkor azt kijelzi, meg ... csak nem tudnak mit csinálni a laggal,pedig szervergépen fut, vagyis jó net... 😄 meg azért nem kevés textura hiba van ha többen vagytok :S néha nem látod fél percig a másikat xD

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Hát miért most nem?😄
V43 1105
Minek multi ? Ez most komoly? Gondolj bele lenne egy szerver, meghatározott mappal, kicserélt cég táblákkal stb ahová mindenki feltölthetné az általa készitett kamionokat, olyanmódon hogyha megakarja osztani akkor tölthetõ legyen, ha nem akkor csak látható, és convoyban kaminozni, TSen CB rádiózni .. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

abacss
Csak bizti lenének olyanok akik össze vernék a kamionod!!!

luspaydavid
Multy<#idiota>

The Truck Is My Life

ja szerintem is átverés mert már csomó ilyen képet láttam
De minnek multy?😄 Mondjuk el lehetne baromkodni közbe ts-en vagy ventrilon dumálni😄
abacss
Bedobtad a csontot!!!<#eljen>

luspaydavid
Már jó lenne egy kifogástalan multi 😄

The Truck Is My Life

LINKET!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

krisztianp16
Háát ez nem bizonyiték, nyugotan lehet átt verés is, paintel meg tudom csinálni😄😄 De ha tévedek akor bocsi😄

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Ez a hsz-nem semmixD

Idioták kiméljenek!!! :)

most ez komoly télleg lesz multi??
vagy csak átbasznak megint
Kecci elkezdték a Multit megcsinálni 😮 Mentem is egy haverommal (Magyar de UK-ból jött..) WIN 7-n (de úgy hogy szétlaggolta a fejemet) és tényleg 😮 ezért kaptok csak képet, videon csak ugráló bigyot láttatok volna xD de volt hangja meg indexet is láttam, de ha megálltunk csak picit mozgott 😄 CSAKIS alap DOLGOKKAL lehet menni! amugy szétszakad a game =(

abacss
Hát nem de jó lett!Igy szebben néz ki nekem!!

Nekem tudtok adni dafot mert szeretném skinzni😄
luspaydavid
Minek az a játékba van TGX <#taps>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Amugyse lehet sokmindenre használni azt a 2 tükröt.

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Én meg egy dafot kérhetnék redõnyös póttal?
az alkalmazottjaimnak, hogy tudom kezelni, hogy milyen fuvart csináljanak ??

valaki tegyen már be TGX es lineket, mihamarabb!!! köszi!!!
tudna adni nekem valaki olyan hûtõs pótot aminek carrier hûtõje van?elõre is köszike

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

RS
<#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.