German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És mindenkinek a gépe is.
Még mindig nincs valami angolosítás vagy magyarosítás?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CB: Kis Lámpás Jimy
Interior-ban való segítségért nagy köszönet Roland10-nek!! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>

#5006: <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Wiktor,Tomi,köszi<#vigyor>#vigyor>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Subaru Impreza & Hummer
azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet a játékon kívül megnézni egy kamionon a skint amit csináltam mert a játékban még nem tartok ott hogy tudjak venni kamiont?
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
végre,szereztem Lármschutz jelet,egy szép párna textúra még jól jönne:S
kommikat szivesen fogadok😊
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kilép "hibát észlelt, ezért leállt" üzenettel!
Valaki segítsen kérem!
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
elõre is köszi.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mostanában nem volt/nem lesz idõm a topikkal foglalkozni és a GTS-t tolni, úgyhogy úgy döntöttem, átadom valaki másnak a házigazdai címet. Vasárnap estig lehet jelentkezni, akkor majd csinálok egy szavazást, így demokratikusan választhattok új házigazdát. A szavazás idõtartama pár nap lesz.
Los Angeles, California

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy