German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pesta963
ez teccikk...<#eljen>

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

Fasza,csak a fényszórókat mappold le! 😄 <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Roland10
Szép!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

VolvoScania
Egy kis up.

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

SitatiS
Én is vittem már ezt a fuvart,de nekem sehol nem akadt fel! 😊

Let the good times roll.

vadkamionos
Hali!
Gondoltam Z Modizok egy kicsit.Még csak betexturáztam és raktam rá egy kiegészítõ spoilert.Íme:

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Én kiszedtem minden modot és akkor se fértem át a tábla alatt az autópályán.Csak az az egy tábla alacsony.
Tomika001
De, úgy értem ha úton leszek! <#idiota>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Én egyet értek Glory81-el.Az én fiam holnap lesz 4 hónapos.Be nem rugók de ha 1 éves lesz akkor biztos.
Mért jelenleg nem indul? <#idiota>

Tomika001
Már csak akkor fogok képet rakni ha elindul a szekér! 😉

Gergő1991
helló tudna nekem valaki segíteni abban h mit tegyek h jó legyen a játék

elõre is köszi.

Mostmár elég a hétvégés képekbõl,mennyé dolgozni már 😄

Tomika001
<#hawaii>

Gondoltam teszek egy képet a hétvége alkalmából!

Köszi! 😊

Szép lett ez a kép!

Wow az a targonca, de ez a nagy szürkés fehér kamion pfff <#idiota> (nem ám 😉

Én meg büszke vagyok rá képzeld úgyanis ez az õ napja és megkap tõlem mindent nem is ismersz milyen ember vagyok máris hülyeségeket szolsz be én foglalkozom vele mindennap sõt estig dolgozok hogy neki meglegyen minden és képzeld ritkán iszok alkoholt egy évben talán 2-szer az hogy most megittam 3 üveg sört és jókedvem van és örülök hogy a lányom 12 éves és õ örül hogy elvan a többiekkel én attól nyugodtan játszhatok egy kicsit ugyanis holnap meló megin de te jól ember ismerõ vagy biztos de elmondhatnád te mire vagy büszke de nem veszekedem.egyébként valaki irta hogy mindenki a saját dolgaival foglalkozok igaza is van én legalább segitek másoknak meg jönnek a privátok más oldalakon is amibe tudok és megköszönik a segitségem mert én ilyen ember vagyok de te biztosan tudod milyen vagyok errõl ennyit.És bocsi hogy ennyit irtam.Ja még annyi hogy én se bántottalak téged...Szasztok jó fuvarozást jó játékot.Lehet bannolni...

luspaydavid
Csak úgy.

The Truck Is My Life

Sziasztok hol lehet garázst venni mert sehogy sem sikerül a pénz megvan.
aerolive
Nem sikerült, felakad, már a fele odavan ... szerencsére van mentésem a közelben. Most megvárom mit írnak a supportba.

Katt Kb ekkora.Azért van különbség

Köszi! 😊

"Kicsit berugtam én most majd így vezetek de a kislányom szülinapja van ma míg õk meg a rokonok buliznak én addig nyomom a GTS-t"

nem azért,de erre nem lennék annyira büszke...

Jó Napot kamionosok gyerünk vár a meló ne lazsáljatok sok szállítmány vár és késnek a fuvarok😄
Kicsit berugtam én most majd így vezetek de a kislányom szülinapja van ma míg õk meg a rokonok buliznak én addig nyomom a GTS-t<#vigyor><#vigyor><#vigyor>Üdv mindenkinek!

Tomika001
<#eljen>

Hát,akkor mekkora rendszám legyen rajta?

Colos111
Grat szép lett! <#eljen> (sory a 2-hsz ért!)

Scania V8

Colos111
Sziasztok pár kép:

További jó gurit!

Scania V8

király.De számomra az a rendszám olyan mint egy pappírfecni.Ne sértõdj meg de olyan kicsinek tûnik.De a színe így a legjobb!

Kicseréltem az üléseket,lemappoltam a ködlámpákat is,kicsit variáltam matokkal+átpingáltam. Íme:

Ezért rossz a játék

Tomika001
Ezért rossz a túlméretes szállítmány! <#pardon1>

gigamen
Szerintem be fogsz tudni menni, de amikor én ilyen rakományt vittem 1 percenként kellett mentenem a játékot mert még az autópályák feletti tábláknál néhány helyen ahogy elmentem alattuk sérült a rakomány folyamatosan.Elég gányul lett megoldva.Fõleg ez az udvar mert ha bejutsz is oda eszméletlenül kevés helyed marad majd a manõverezésre, de probálkozz meg vele, a rakomány pedig biztos sérülni fog<#szomoru1>
SimaSuna
egy fix mozgású pótokkal nemhiszem h ezt meglehetne tenni..

talpalni is csak 1játékban lehet..ez pedig a Rigsd Of Rods 😊

Cindas
nyóckerbe szivesen leengedik a kerekeidet szerintem😊

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Tinka123
Sztem a légrugóra gondolt és akkor a kerékkel nemtörténik semmi csak az alvázzal 😄!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

RS
<#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

aerolive
konkrétan én nem úgy értettem, hogy a levegõt kiengedni belõle, hanem valahogy a pótot lejjebb engedni.

más módszer nem jutott az eszembe, mert ez benne van a játékba, így van megcsinálva, szóval valami megoldásnak lennie kell.

SimaSuna
csak gondolkodj logikusan...játékban leengeded a kereket...
komolyabb szimulátorokban sincs olyan h leengedem a kereket majd utána felfújom...
kazai21
de hülye gyerek vagy

Mi equipo favorito: Real Madrid

aerolive
nehéz volt mi?

na írok a fejlesztõknek, hátha õk tudják, elvégre õk csinálták, biztos be tudják varázsolni a pótot.

SimaSuna
adok választ..

nemlehet leengedni.
ne is próbálkozz.
ez játék.

teccikérteni?
aerolive
biztos akkor lesz itt valaki k*rva nagy arc, ha minél több embert néz lámának.

aerolive
de vagány vagy, hogy még választ se tudsz adni.

mindenki el van itt a saját dolgával, mással foglalkozni, az nem dívik.

SimaSuna
<#wilting><#zavart1>
aerolive
le lehet engedni a kerekeket? ha igen mivel? mert a beállításokban nem találtam erre vonatkozó billentyût.

skate00
SimaSuna
engedd le a kerekeket...
ha tudod h nem fog beférni, minek mész oda?..lekapcsolod a pótot, tankolsz, felveszed..és mész tovább
Sziasztok.Én egy kotrót szállítok és nem fér át a táblák alatt az autópályán.Ti mit csináltok ilyenkor?Ja és ha autókat szállítok az meg a benzinkutaknál akad el.Túl magas.Ezt válaszolja meg valaki!