German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Interneten letölthetõ, ingyenes fájl.Általában film, játék esetleg zene.
Ilyen oldalak vannak, rengeteg.Ingyenes-meghívós.Kb. ennyi.Nem veszed meg, hanem letöltöd😄

I met God. She's black

A Warez illegális, nem jogtiszta szoftver. Vele való kereskedése illetve terjesztése a szerzõi jogvédelem megsértésének számít... 😊
LTomi
Én nem is állítottam azt, hogy warezoltál volna, csak azt tisztáztam, hogy miért nem szabad itt csinálni.

#5069: Az off topikban kérdezd, ott elmagyarázom.

Los Angeles, California

Tomikahh
Up..inkább a belsõn modifikáltam,fügönyök,párnák,takaró,a laptopot hátra tettem az ágyra...egyebként Vikor látom nálad is vannak MAT problémák mint nálam...

Subaru Impreza & Hummer

Tomika001
Ez az a pót amit ETS-ben húztál?
Am fasza! <#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Közbe kezdek rájönni hogy a trailerek miatt fagy ki játék!!Ha nem Kielnél akkor Hamburgnál!!Vagy forditva!
Amúgy mi az a warez bocsi ilyet kérdezek nem tudom mi az?<#smile>

szabii98
Értem😊
én is jelentkeznék, de engem mindenki utál 😄DD
úgyhogy sok esélyem van😄

I met God. She's black

takibalint
Kiprobaltam a demojat a jateknak. Egesz jo, csak a kormany nagyon erzekeny. Kicsit elforditom balra vagy jobbra, es tulfordul. Ezt lehet allitani?

Baly-nak elküldtem privát üzenetben, annyiból igazat adok hogy egyik topikba se segít senki az újaknak de ennek a topiknak nem kell a többihez hasonlítania! Még annyi hogy baly-tól bocsánatot kértél de szépen megkérte elõtte hogy akárhogy de nem kötelezõ a topikba linket adni el lehet privát üzenetben is küldeni de te nem is pozitívan álltál hozzá hanem egybõl le vetted a fejét!

LTomi:én demóval játszom!

MANos Viktor
Nah ez a kis fos mûxik a játékba ugyhogy szerintem ezt húzom majd.
Küdöm neki felfele a bányába:

Felértem és bemegyek a papírokért:

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

baly94
Köszi😄
LTomi
Arra való, de a warezolás a szerzõi jogok megsértése, azaz törvényszegés. Az OFF Topikban lehet róla beszélni, itt ez nem téma.

Los Angeles, California

amúgy kerestem én csak állandóan a demo és nem tudtam hogy csak rendeléssel kapható még szóval ...

luspaydavid
Valaki segítene bekonvertálni interiort? Megcsinálom én meg minden csak a konvertálós résznél kérnék segítséget. Akkor legyen szíves írjon rám priben. <#smile>

The Truck Is My Life

Természetesen februárban jön a GTS Magyar nyelven is, a Seven M gondozásában... 😊
baly94
Hát én megpróblámom, a sajátomat sikerült átrakni és szivesen segítek.
Jól néz ki ez az amcsi gép! <#eljen>
aerolive
ezt mondjuk nem tudtam, azt hittem kapható, mint az ETS, mintha ilyen infókat láttam volna a héten ... ezért elnézést.

tomi: segítség, ugyan, mirõl beszélsz ... nézd át a topikot, nem csak ezt, az összes 18wos szériátét. mindenhol csak képek, közötte segítségre váró emberek, akiknek senki se válaszol, csak az öreg rókák vannak el egymással az új vasaikat mutogatva.

a másik amit nem értek, hogy baly ki lett segítve egy olyan szóval, hogy demó? eddig nem ismerte? vagy nehezére esett felmenni a hivatalos honlapra? idõt s energiát spórolnak meg nekünk az emberek azzal, hogy nem ide írnak elõször, hanem összeszedik a kis agyukat és a saját gondolkodásukat használják.

természetesen nem akartalak megbántani baly, elnézést érte.

"Mostanában nem volt/nem lesz idõm a topikkal foglalkozni és a GTS-t tolni, úgyhogy úgy döntöttem, átadom valaki másnak a házigazdai címet. Vasárnap estig lehet jelentkezni, akkor majd csinálok egy szavazást, így demokratikusan választhattok új házigazdát. A szavazás idõtartama pár nap lesz."

Hmm...ha még szabad a jelentkezés akkor én is pályáznék... <#wink>
péistike
valaki segít átrakni ETS-bõl a pótomaT?

GTS

baly94
Éjszakai kép😄
ez a fórum tudtommal arról szól hogy segítsük a másikat, és nem arról hogy szarjunk rá nem?

Mivel MO.-n még máshogy nem elérhetõ,így maradunk a WAREZ-nál. <#wow3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

aerolive
elõször saját magad kéne próbálkozni, nemde?

Roland10: szóval warezolsz? vagy ezt hogy akartad érteni?

Tomika001
<#vigyor3>

nincs mit! 😊

Na ennyi vannak rendes emberek is aerolive!pl.Tomi amúgy köszi mégegyszer

hát az mind1 nekem is a demó van meg de ha várunk kb fél évet akkor a boltokba is olcsóbban megvehetõ!

Roland10
Milyen demó? Én se vettem meg a játékot,mégis a teljes verzióval nyomom-.-

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Hello vki el tudná nekem mondani hogy lehet azt meg csinálni hogy nekem mindig csak egy potom legyen mindig ugyan azzal a potal mennyek minden hova elõre is köszönöm a segítséget
aerolive
igen, a demó, de lefogadom, hogy nem arra gondolt.

de hát minek is találták fel a google-t! biztos azért hogy ne használják az emberek, és egymást idegesítség az idióta kérdéseikkel.

többe telik ide írni, míg beírod a googleba hogy gts demó.

luspaydavid
Amúgy nem lenne rossz csak kevés a tudásom hozzá hogy szépre megtudjam csinálni. <#szomoru1> De az R-es se rossz sõt. 😉

The Truck Is My Life

okés köszi

van ingyenes letöltése is!

Tomika001
Jah akkor jó!<#vigyor3>

OFF topikba benn van valahol!
nem akarom ide belinkleni mert meg kapom akkor az elsõ figyelmeztetésemet!

aerolive
nem fogjátok fel, hogy nem ingyenes? szépen megrendeled netrõl és KIFIZETED.

Sziasztok!Ha vki lenne olyan szives belinkelne egy olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni a GTS-t?Elõre is köszi.

94mike
Kicsit javítottam rajta,javítottam a rendszámot,kapott egy telepasst,de egy be csukható ADR tábla jól jönne,ha valakinek van,kérem jelezze..nagyon bejön ez a gép,végleges jármûnek szánom,jó lenne ha az interiortis meg tudnám olyanra csinállni,amijen kivûl:/:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

LTomi
Eddig 3 jelentkezõ van, privátot írjon aki akar még jelentkezni. 😛

Los Angeles, California

luspaydavid
Nem csak megtetszett 😄

The Truck Is My Life

Roland10
Nemrossz..de sztem az nem szép,ha a crom csilog-villog,a kamion festése meg abszolut nem..:S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Szobi30
én lehet h fogok jelentkezni...bár még nem biztos, nem tudom h vágyok e rá 😄

www.szobi.picturepush.com

Osi20
Sziasztok.Valaki segitsen mert hogy tudok kamiont venni hogy garázsba menjen?Levelket már mindegyiket meg vettem és garázsban meg nem engedi valami miatt.elöre is köszönöm választ.

Tomika boy
Köszi!😊
Köszi Blum 😄

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tomika001
<#hawaii>

Új kerekek a DAF-on!

de én szívesen lennék de úgy se szavaznának rám...:S

<#eljen> Fasza lett dezsvírem! 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szabii98
senki se akar házigazda lenni :L

I met God. She's black