German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Renault magnum http://kamionszim.hu
#18907: Hát ja legalább most tanúl remélhetõleg az esetbõl...
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#18904: Köszi!😄
Mit csinált ez a gyerek hogy kikellett adni a TGX-ét?:L
##18905: Köszi neked is!😄😉 Oké, majd ha kell akkor írok😄
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Mi equipo favorito: Real Madrid
Köszi Szotyi a tied is karaj!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Fasza Zsömi!<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
#18895: Köszi! 😊
am hello😄
к.ιηтнуα.
#18889:hát nekem se tünt fel XD
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Ennyi kamion még a legnagyobb gép parkban sincs ami itt van....
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#18882:az lehet az igazából nem néztem csak azt hogy az enyém fölött van ha nem az enyémre értette én kérek elnézést
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#18879:köszi
Definitont kell cserélni de ebbe vmi spesziális def van a sima kamioné nem jó bele. Ilyen speciálist kellene szerezni de én nem találtam semmi jót. Lécci segitsetek!
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
RS: Szép gépezet😊
CB: Kis Lámpás Jimy
még nem teljes + ez nem teljesen az enyém én csak befejeztem + konvert
Luspy, Kazai: Nektek is köszi!