German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a tükröd hogy csináltad meg olyanra?😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Lehet h valaki nem is nézi ets topikot, hanem pl eszt nézi, és akk itt megnézi a képeket!'-.-
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
már bocs de ez így nagyon fos...az eleje a földet éri valószínûleg a dummy-k miatt... a mat-ja az sztem ritkaszar, és ez a piros szín...az is nagyon elcsúfítja!
mostmár látod mit kell vele csinálni(shift+del)
www.szobi.picturepush.com

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
húha...
Mind1,akkoris egy fos.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amíg nem textúrázod le normálisan meg legalább a kerék dummykat nem állítod be normálisan,addig ne várjad már azt,hogy egy színcserétõl jobb lesz! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Mi equipo favorito: Real Madrid
Srácok Ventures adott ki MAN kerékcsomagot? Ha igen kaphatnék róla egy linket mert sehol sem találom és úgy emlékszem, hogy adott ki. Elöre is kösszi.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
amúgy köszi!
sikerült megcsinálnom, hogy a rendszám is világítson és a lámpa is fényesebb legyen mikor felkapcsolom a világítást!
Zorall vagyok😄
CB: Kis Lámpás Jimy