German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy

The Truck Is My Life
beálltam a telepre kedden indulok
#19468: függetlené kell válnod
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Abban kellene hogy mi lehet a hiba akkor amikor meg akarok venni egy kamiont bármilyent akkor egy szöveget add ki!Hol kell meg venni?Ahol négy kamion van csak vagy ott ahol az ets-ben is meg lehet venni a kamionkereskedésben?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Valaki tudna egy Man TGS-es kamiont adni csak linkeljétek be lécíves nagyon fontos lenne!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
MANos Viktor: Köszi!
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
De miért kapott egy kék csíkot?
Útközben...
Itt a pótkocsi. <#smile>#smile>
Úton Drezda felé...
Drezda.
Megálltam... Esõ miatt csak belsõ kép. 😄
Kazai: Szép gép! <#eljen>#eljen>
Tehát vegyél ki az 1.04-es játékbol 1 alap kamion definitionját és írd át olyanra amilyen az elõzõ volt
Nálam így jött össze
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Hazafele megálltam kajolni 😄
Nenus:Már így is szép 😛
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#19428 SZépp
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ts4ba, Kazai, blackjoe: szép gépek
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
CB: Kis Lámpás Jimy
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Valaki simában (tehát nem megásban) belinkeli nekem?