German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapmodell😄iesel Dog, nagyon jó az alap gép=)
Új lökhárító és elsõ sárvédõ😛 még kell rá egy hátsó sárvédõ, de lehet h az egész vázat ki kell cserélni
A tank is új, még ezen is lesz egy kis módosítás
Csak egy új CB hívó, semmi más😛
És erre jöhetne egy jobb textura
Komik jöhetnek, még kezdõ munka😊
I met God. She's black
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
I met God. She's black
köszii<#vigyor3>#vigyor3>
Amugy fasza a scania!<#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Am szép!
#19500: Jah ennyire ne szeress!!!!! xD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
#19493: Mekkora szar, ebbe a HSZ-be nem is azt írtam... xD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Még mindig van rajta mit javítani,a fülke naggyábol kész,most jön a gép hátulja😊
véleményeket várok ;DD
Kivül még 1 új antenna:
Ablak matrica
Ágy ( még nincs kész teljesen)
Kerék fék ( vagy miez..)
A tied is szép!<#eljen>#eljen>
#19496: Köszi! 😄<#vigyor3>#vigyor3>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
#19493: Köszi.<#vigyor2>#vigyor2>
Kintrõl.
Bentrõl.
Fuvar elõtt.
#19478: Szép szerelvény.<#vigyor4>#vigyor4>
#19470: Jó a Gabonás.<#vigyor4>#vigyor4>
#19458: Szép.<#vigyor4>#vigyor4>
#19447: Faja szerelvény.<#vigyor4>#vigyor4>
#19428: Jól néz ki.<#vigyor4>#vigyor4>
#19406: Gyönyörû.<#vigyor4>#vigyor4>
#19405: Szép.<#vigyor4>#vigyor4>
#19411: Szép.<#vigyor4>#vigyor4>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#19486: Nem baj az!xD<#idiota>#idiota>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Otthoni indulás:
Viszek pórt a bányába:
Billentés után:
Utána pedig felrakodtam 38 tonna követ és bementem a papírokért:
Kölnbe billentés:
Otthon:
CB: Kis Lámpás Jimy
#19475:nem igaz hogy nem tudsz keresni magadnak -.- ott vannak fen a letöltõ oldalak
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Ja, meg ezt a scaniat valaki meg tudná csinálni nekem?Nagyon hálás lennék neki: