German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
www.szobi.picturepush.com
#19411: Szép.
Egy kérdés, hogyan tudok a pótkocsin változtatni? Mert van ez a Schmitz S.KO-m amit a gépem húz, a modelbõl kitöröltem a bogis kereket, helyette került kerékdummy. Akkor a meglévõ helyzetjelzõit kivágtam, copyztam és felül még elhelyeztem párat, illetve a kerekek elé tettem egy szürke gumicsíkot. A modelt feltextúráztam (materialnak nemtom mien nevet kell adni), és simán .pmg be kimentettem. Természetesen a 2 részt amit elõbb leírtam azokat belemappoltam az eredeti szkinbe, szal az egész pót 1 szkint használ. Mikor a trailer.pmg-t visszatettem raktározással a GTS-em hibaüzenetet írt ki betöltésnél.
Esetleg valamit még kihagytam, v csináljam úgy mint a kamionnál h mentsek ki mattot, pmg, pmd, pmc-t is?
Szép képek/gépek😊<#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
Segítséget köszönöm Varsányinak 😊
Blum:szép így piros fehérbe
#19390:köszi 😄
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mennyire reális az, ahogy a játékban be van állítva a kamionok teljesítménye?
Valóban a Volvónak van a legerõsebb motorja és a mercedes valóban ilyen gyengén szerepel a kamionok piacán a valóságban is?
A válaszokat elõre is köszönöm, remélem közöttetek szakértõ. <#eljen>#eljen>
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Még elég ratyi,de igyekszem...<#gonosz1>#gonosz1>
#19356: <#eljen>#eljen>
#19361: <#eljen>#eljen>
#19362:<#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
rwheel-t,model-t,lod-ot,collosion-t. És utána tedd be kamion scs fájljába.
És utána kell hogy mûködjön. <#vigyor4>#vigyor4>
Akkor maradok a németnél.
Lenne egy olyan problémám hogy a magyar gts van meg nekem és ha teszek bele kamionokat vagy pótkocsit akkor egyszerüen nem indul el. Ha tudtok légyszivesz segítsetek nekem.
Elõre is köszi
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]