100
Milyen játékszoftvert érdemes venni most?
-
#20 Counter-Strike avagy Red Alert 2 -
#19 -
Vardar #18 2000 forint környékéről mondjon már valaki egy jó FPS-t/stratégiát. -
#17 boiling point
most 990huf -
Solt #16 Mindkettőnek van dobozos verziója! ;) -
#15 GTA 4 gta sorozat örök favorit!! -
#14 jó nem mondtam semmit utána néztem külön szoftwerbe nem lehet megszerezni, meg kell venni komplett 3 monitor stb -
#13 sziasztok szeretnék érdeklődni hogy nem-e tudja valaki honnan lehetne megszerezni a Foerst Driving Simulator programot? videó
előri is köszöm
még1 videó -
#12 a GTA4 sokkal időtállóbb lesz mint ez a cod rókabőr (bár szerintem az összes cod rész egy kalap szar, bf 4ever ) a GTA!-bn rengeteg újítás van ... de a legjobban úgy jársz ha veszel neki bf2-t 4k-ért -
#11 ez a kezdet nagyon zavaros
először azt kell kideríteni hogy mit élvez a játékos a játékban
van aki online versenyeken szeret jobb lenni a többinél, ügyességével legyőzni másokat, csapatban támogatni a többieket (erre jó pl. a CoD multi)
van akit a felfedezésre váró területek és a bejárás szabadsága hoz lázba, "mi van a sarkon túl?" (GTA, Far Cry 2,WoW,...)
van akit a történet és a hangulat (Witcher)
van akit az agyafúrt feladványok és a továbbjutás (kalandjátékok)
van akit a "babázás" (tuningolós autós játékok, Sims)
van akit a pontok gyűjtése, önmaga legyőzése (tetris)
és még lehetne folytatni, annyi a lényeg hogy mi az ami motiválja a játszásra, mi okoz benne örömöt? -
zeoos #10 Szerintem a GRAND THEFT AUTO IV-et vegye meg az ismerősöd
Tudom-látom-olvasom, hogy ez nem szerepel az opciók között, de mivel egy lövöldözős és egy autós játék elég messze áll stílusában egymástól, így én személy szerint a fent említett gaméban vélem felfedezni azt a közös többszöröst, ami mindkét vágyat kielégítheti. -
#9 mesterlövész -
#8 töltse le/töltsd le neki és próbálja ki, hogy melyik tetszik -
#7 Mindenki úgy kezdi;D -
#6 Jobban örülnék neki,mint mondjuk az összes nídforszpíd eredetiben. -
#5 Jah, szép ajándék, kap egy cetlin egy kódot amivel letöltheti :D Klasszul be lehet csomagolni :D -
#4 GTA IV-gyel meglehetősen sok még a probléma, ha az ismerősöd nem akarja az összes haját kitépni (vagy ha ajándékba veszi, akkor a megajándékozott), akkor inkább a CoD. -
#3 Ez magamnak jó lenne, de ő olyan a szimulátorhoz, mint kisbaba az autóvezetéshez... -
#2 LFS,rFactor. -
#1 Sziasztok! Egy ismerősöm kérdezte, hogy GTA IV-t vagy Call of Duty World at War-t vegyen karácsonra, gondoltam felnézek SG-re, hogy van-e ilyen topik... Láttam, hogy nincs tehát nyitottam egyet... Egyrészt erre a kérdésre várnám a választ, másrészt ha valaki kérdez, jelölje meg az érdeklődési körét mmorpg, fps, autós, szimulátor stb. és, hogy milyen összegben kíván vásárolni! Remélem nem zárják a topikot, ilyet kereső nem dobott :) Jó forumozást !