Milyen játékszoftvert vegyek?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2 közül kéne valamelyik.😄
A rush for berlint felejtsd el, magyar játék, rossz minõségû. <#levele>
A men of wart ajánlanám helyette, az a legjobb a stílusban.

Sziasztok!
Rush for Berlin kiegészítõvel vagy War Front: Turning Point?
gergobaby
Hát, ilyen online letöltésest én nemnagyon! online rendelni tudsz pl. cdgalaxis-ról aztán megjöt 1 vagy 2 nap mulva, de ilyen Steamhez hasonlót nemnaon tudok

Toshiba L300-2C5

Tudtok valami steamhez hasonló oldalt mondani? Online letöltés/vásárlás?
Az 1848 és a Pro Libertatehoz hasonló.
Nah lett egy Europa Universalis III😄
Viszont akkor még egy kérdésem lenne. Az elmúlt 3-4 évben nem hallottam egy nevesebb körökre osztott stratégiáról? Manapság lehet még venni efféle állatfajt?
gergobaby
Szerintem megfelelõm, bár én ritkán játszom ilyen kategóriájú gamekkel!

Toshiba L300-2C5

A C&C First Decade szerintetek jó választás Karácsonyra? Ha jó a single, hagyom a multit😄
p15t1
Trackmania unitedet tudom ajánlani.2000ft egyjátékos és többjátékos lehetõségekkel.Függõség garantált😊

Apu ökölbe szorított keze vagyok

Silent Hunter 3. Én is azt veszem. De a gépedtõl függ. Milyen géped van? Mi érdekel?
adeex7
valaki ajánljon egy játékot 2 ünnep közére,amivel elütöm az idõt!!

gergobaby
Én sajnos nem, de engem is érdekelne ez ha valaki tudja 😊

Toshiba L300-2C5

Nem tudjátok, hogy most az EVM-es játékok közül melyikre érvényes az 1-et fizet 3at vihet vagy milyen akció?
gergobaby
Aha, köszi, én is azt ajánlottam néki!

Toshiba L300-2C5

EnZsolt
A fõ kérdéshez hozzászólva, pedig annyit, hogy szerintem érdemesebb a CoD: WoW-t megvenni, mert a GTA4-el nagyon sok probléma van. És a CoD multija az, ami egy ideig még biztos szórakozást nyújt. De szerintem a tuti választás a Mass Effect, vagy a Witcher. És nem csak RPG fanoknak. Esetleg Red Orchestra, olcsó is, jó is, sokan játszák, remekül lehet benne szórakozni. Kivéve, ha nem az agyatlan hentre akar gyúrni az ember (néha arra is kell 😄)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Ez most randi? 😄😄😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

David2
smsweb hozzáférést

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Pacal17
Te meg csicska 😊

Fido4life
nem akarsz valahol találkozni egyik este ?

LordAdam911
ték
LordAdam911
hm
Fido4life
akkor most lomtárba minden mp3 fájlt, kukába az összes verbatin kiadású dvd filmekkel és akkor nem csak az álszentség szánalma mutatkozik hozzászólásodon....-.-

Apus
meg ne vedd, nagyon unalmas játék.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Részemrõl mostanában az ingyenes online játékoknál találtam a legjobbakat. Nem mondom hogy ezek a mai játékok top grafikájú játékai, de játékélményben verhetetlenek.

Kedvencem az aeriagames játékai. (Project Torque autóversenyzõs, Shaiya MMORPG) http://www.aeriagames.com
EnZsolt
Hagyjad, elvégre õ, a karácsonyi ajándékokat csak lopja. Szia anyu, itt egy csokor virág a temetõbõl hoztam, valami Kovácsé volt, kisöcsi neked pedig itt a távirányítós autó, ha tudnád mennyit kellett futnom a biztonsági õr elõl, akkor jobban értékelnéd...

-.-

Kösz az infót
Hixer
dota rohadt jó!

Warcraftot is csak javallani tudom!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

world in conflict

Adam II
Ha te ettõl jobban alszol egészségedre.

tigeroo
képzeld, a játékfejlesztõknek is megkell valamibõl élni.
az hogy te lopod a szoftvereket az nem minket minõsít.
(sõt, nemkell mindet megvenni. elég ha támogatod a kedvenc játékod készítõit)
Adam II
Büszke ember vagy

Norbi1990
Lock On: Modern Air Combat, Il2 Sturmovik.
szucsy89
igen. 3,5k tökéletes stratégia mind single mind multi nagyon jó...és még ott a dota is😊
tud valaki olyan játékot ami hasonló az universal combat-hoz?
mustang93
Szerintem ami meg is éri és jó gondolkodtató játék,én a Tomb Raidert szériát venném meg.Nekem bejöt és nem is olyan drága.De mondjuk a WoW sem rossz fõleg a kiegészítõje igaz hogyaz drága de megéri.
De azért a repülõ szimulátor játékokat is érdemes megvenni.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

És ugyan ilyen max 3000-es kategóriában valami jó repülõ/hajó/tengeralattjáró szimulátor? Aminél szintén van multi.
Warcrafton belül mi a neve? Reign of Chaos?
én média m... média piacon láttam, és k*rvajól nézett ki a válltáska hozzá =)
szerintem felejtsd el, mert nagyon szar.
és még szépítettem.
Pacal17
Arrafele divat a warez, hát grat. Egyes, leülhetsz.

Pacal17
újrekk

Olyan amit még ma is játszanak, vannak szerverek.
Tinman
Hol lehet venni IDEHAZA Fallout 3 Collector's Edition-t !!!PC!!!-re?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tmp
mario

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Adam II
Venni???

gergobaby
Látom, azért annyira nem volt rossz ötlet ez a topik, mondtam neki, hogy CoD-ot vegyen, meg 8400GS-e van, amivel nembiztos, hogy jól futna a GTA IV ( mondjuk úgy, hogy biztos nem 😄 )! Köszi mindenkinek további jó fórumozást!

Toshiba L300-2C5

Én a 4ezer forintos Loki-t néztem ki Karácsonyra...
szucsy89
Warcraft 3
Gondolom RTS

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Oldal 1 / 2Következő →