100
Milyen játékszoftvert érdemes venni most?
-
#60 Arrafele divat a warez, hát grat. Egyes, leülhetsz. -
#59 újrekk -
Vardar #58 Olyan amit még ma is játszanak, vannak szerverek. -
#57 Hol lehet venni IDEHAZA Fallout 3 Collector's Edition-t !!!PC!!!-re? -
#56 mario -
#55 Venni??? -
#54 Látom, azért annyira nem volt rossz ötlet ez a topik, mondtam neki, hogy CoD-ot vegyen, meg 8400GS-e van, amivel nembiztos, hogy jól futna a GTA IV ( mondjuk úgy, hogy biztos nem :D )! Köszi mindenkinek további jó fórumozást! -
csgj #53 Én a 4ezer forintos Loki-t néztem ki Karácsonyra... -
#52 Warcraft 3 -
Emmegki #51 Gondolom RTS -
Emmegki #50 Age of Empires 2 Conquerors -
#49 Ha konzolra veszed akkor GTAIV (PC-n sok vele a probléma)
Ha PC-re akkor CoD WaW (Irányítás, multiplayer) -
#48 Élő stratégia? Az milyen?D: -
Vardar #47 Nekem még mindig kellene egy max 3000-es élő stratégia, amivel még lehet multizni a neten(nem Hamachin a barátokkal) -
#46 Red Alert 1. -
#45 12.000 Ft. Nem is túl drága egy collector's editionért . -
#44 ok -
#43 semmilyet. -
Cat 02 #42 C&C Generals + Zero Hour
Red Alert 1 (egy, nem kettő, nem 3)
Starcraft.
W3 -
#41 Telepesekkel kell meghódítanod egy földrészt, úgy hogy a semmiből indulsz majd egy élettel teli birodalmat építesz. -
#40 fú de öreg vagyok -
Fasiszta #39 Milyen játék a settlers? -
#38 Starcraft
Settlers II 10th anniversary -
Fasiszta #37 Tudtok nekem egy régi de jó stratégiai játékot ajánlani? -
#36 akkor már inkább Team Fortress 2(4k) vagy Left 4 Dead(12k) :) -
#35 ingyenes=igényes, most nézem mekkora hülyeséget írtam :D -
#34 Mind a kettő ingyenes és 2000ft (a cdgalaxisnál meg az 576ban legalábbis), trackmaniaból nem kell a united, mert az ingyen letölthető a simához. -
#33 Test Drive Unlimited, Trackmania United -
Vardar #32 Szívderítő kilátások... -
#31 MM-be meg a nagy multikba szokott lenni 2k-ért bf2 az fps is meg strat is ha engedelmeskednek -
Fbn Lx #30 amúgy amit mostanság érdemes megvenni, legalábbis nekem bejövős: Fallout 3, Red Alert 3, Far cry 2, meg talán Dead Space.
Fallout 3 mindenképp veszett jó játék, csak nekem túl rövid volt.
és elbasztam, mert aszittem lesz még as sztoriból legalbáb tíz óra, és majd befejezem a mellékküldetéseket, erre vége lett :c és sokminden befejezetlenül maradt, így nincs kedvem hozzá. -
Fbn Lx #29 200-ért tényleg nem.
2000, na. -
Fbn Lx #28 200-ért nem fogsz normális játékot találni.
Arról nem is beszélve, hogy manapság nem jön normális stratégia, mert nincs rá akkora igény. legalábbis amikkel az utóbbi 2 évben játszottam, mind gyengék voltak. kivéve red alert 3-at, de az se tartott sokáig. -
#27 Fallout3 -
Vardar #26 Szét néztem, de hát nincs sok minden ami bejönne. HOI2 meg van többi felejtős. Kicsiny a játékismeretem. -
zeoos #25 Az 576-nál van egy úgynevezett EVM (ezt vedd meg) kiadású játékok, amik egységáron 1995Ft-ba kerülnek.
Ott érdemes körülnézni kicsit ebben a 2000-es kategóriában. -
Vardar #24 Nekem az annyira nem jött be. Túl lapos volt. Inkább Generals-ozok.
Nagy stratégia fan vagyok azért szeretnék valami olcsót amivel elleszek egy darabig és van multija.(Generalsnak nincs...) -
#23 CS-t steamen keresztül nagyon olcsón meg lehet szerezni itt.
CnC- úgy néz ki leszedték, én sem találom sehol. :S Viszont Red Alert 2 is nagyon jó játék, az sem lehet olyan drága. -
Vardar #22 CS nem 2000 környékén van:D
CnC-re már kerestem de egyszerűen nem találtam meg a 2 CD letöltési helyét.
Egyéb? Konkrétan a Warrior Kings Battles nevű EVM-es játékra gondoltam:D -
#21 Van ingyen is. CnC, mivel 13 éves ingyen le lehet tölteni. Igaz a grafika kicsit elavult már, de az a legjobb RTS játék szerintem.