Milyen játékszoftvert vegyek?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Age of Empires 2 Conquerors

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Pacal17
Ha konzolra veszed akkor GTAIV (PC-n sok vele a probléma)
Ha PC-re akkor CoD WaW (Irányítás, multiplayer)

mama 2
Élõ stratégia? Az milyen?D:

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Nekem még mindig kellene egy max 3000-es élõ stratégia, amivel még lehet multizni a neten(nem Hamachin a barátokkal)
Falcon87
Red Alert 1.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
12.000 Ft. Nem is túl drága egy collector's editionért <#finom>.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Narxis
ok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Benny04
semmilyet.

C&C Generals + Zero Hour
Red Alert 1 (egy, nem kettõ, nem 3)
Starcraft.
W3

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szabi84
Telepesekkel kell meghódítanod egy földrészt, úgy hogy a semmibõl indulsz majd egy élettel teli birodalmat építesz.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
fú de öreg vagyok

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Milyen játék a settlers?
takysoft
Starcraft
Settlers II 10th anniversary

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Tudtok nekem egy régi de jó stratégiai játékot ajánlani?
Rage47
akkor már inkább Team Fortress 2(4k) vagy Left 4 Dead(12k) 😊
[HUN]FaTaL
ingyenes=igényes, most nézem mekkora hülyeséget írtam 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Mind a kettõ ingyenes és 2000ft (a cdgalaxisnál meg az 576ban legalábbis), trackmaniaból nem kell a united, mert az ingyen letölthetõ a simához.

[HUN]FaTaL
Test Drive Unlimited, Trackmania United

Szívderítõ kilátások...
schrank
MM-be meg a nagy multikba szokott lenni 2k-ért bf2 az fps is meg strat is ha engedelmeskednek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

amúgy amit mostanság érdemes megvenni, legalábbis nekem bejövõs: Fallout 3, Red Alert 3, Far cry 2, meg talán Dead Space.
Fallout 3 mindenképp veszett jó játék, csak nekem túl rövid volt.
és elbasztam, mert aszittem lesz még as sztoriból legalbáb tíz óra, és majd befejezem a mellékküldetéseket, erre vége lett :c és sokminden befejezetlenül maradt, így nincs kedvem hozzá.
200-ért tényleg nem.
2000, na.
200-ért nem fogsz normális játékot találni.
Arról nem is beszélve, hogy manapság nem jön normális stratégia, mert nincs rá akkora igény. legalábbis amikkel az utóbbi 2 évben játszottam, mind gyengék voltak. kivéve red alert 3-at, de az se tartott sokáig.
offkorzv2
Fallout3

Szét néztem, de hát nincs sok minden ami bejönne. HOI2 meg van többi felejtõs. Kicsiny a játékismeretem.
Az 576-nál van egy úgynevezett EVM (ezt vedd meg) kiadású játékok, amik egységáron 1995Ft-ba kerülnek.
Ott érdemes körülnézni kicsit ebben a 2000-es kategóriában.
Nekem az annyira nem jött be. Túl lapos volt. Inkább Generals-ozok.
Nagy stratégia fan vagyok azért szeretnék valami olcsót amivel elleszek egy darabig és van multija.(Generalsnak nincs...)
Nitramk
CS-t steamen keresztül nagyon olcsón meg lehet szerezni itt.
CnC- úgy néz ki leszedték, én sem találom sehol. :S Viszont Red Alert 2 is nagyon jó játék, az sem lehet olyan drága.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

CS nem 2000 környékén van😄
CnC-re már kerestem de egyszerûen nem találtam meg a 2 CD letöltési helyét.
Egyéb? Konkrétan a Warrior Kings Battles nevû EVM-es játékra gondoltam😄
Nitramk
Van ingyen is. CnC, mivel 13 éves ingyen le lehet tölteni. Igaz a grafika kicsit elavult már, de az a legjobb RTS játék szerintem.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Pepsi Twist
Counter-Strike avagy Red Alert 2

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

2000 forint környékérõl mondjon már valaki egy jó FPS-t/stratégiát.
Montanosz
boiling point
most 990huf

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Mindkettõnek van dobozos verziója! 😉

www.smart-bus.hu

John Cena
GTA 4 gta sorozat örök favorit!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

DJKonya
jó nem mondtam semmit utána néztem külön szoftwerbe nem lehet megszerezni, meg kell venni komplett 3 monitor stb

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
sziasztok szeretnék érdeklõdni hogy nem-e tudja valaki honnan lehetne megszerezni a Foerst Driving Simulator programot? videó
elõri is köszöm
még1 videó

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

schrank
a GTA4 sokkal idõtállóbb lesz mint ez a cod rókabõr (bár szerintem az összes cod rész egy kalap szar, bf 4ever <#mf2>) a GTA!-bn rengeteg újítás van ... de a legjobban úgy jársz ha veszel neki bf2-t 4k-ért <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Desiderata
ez a kezdet nagyon zavaros

elõször azt kell kideríteni hogy mit élvez a játékos a játékban

van aki online versenyeken szeret jobb lenni a többinél, ügyességével legyõzni másokat, csapatban támogatni a többieket (erre jó pl. a CoD multi)

van akit a felfedezésre váró területek és a bejárás szabadsága hoz lázba, "mi van a sarkon túl?" (GTA, Far Cry 2,WoW,...)

van akit a történet és a hangulat (Witcher)

van akit az agyafúrt feladványok és a továbbjutás (kalandjátékok)

van akit a "babázás" (tuningolós autós játékok, Sims)

van akit a pontok gyûjtése, önmaga legyõzése (tetris)

és még lehetne folytatni, annyi a lényeg hogy mi az ami motiválja a játszásra, mi okoz benne örömöt?
Szerintem a GRAND THEFT AUTO IV-et vegye meg az ismerõsöd <#vigyor2>

Tudom-látom-olvasom, hogy ez nem szerepel az opciók között, de mivel egy lövöldözõs és egy autós játék elég messze áll stílusában egymástól, így én személy szerint a fent említett gaméban vélem felfedezni azt a közös többszöröst, ami mindkét vágyat kielégítheti.
hunbasser
mesterlövész

ReaL MaDRid x siempre

zomgzerg
töltse le/töltsd le neki és próbálja ki, hogy melyik tetszik

bardocz
Mindenki úgy kezdi;D
bardocz
Jobban örülnék neki,mint mondjuk az összes nídforszpíd eredetiben.
DanielT
Jah, szép ajándék, kap egy cetlin egy kódot amivel letöltheti 😄 Klasszul be lehet csomagolni 😄
koryne
GTA IV-gyel meglehetõsen sok még a probléma, ha az ismerõsöd nem akarja az összes haját kitépni (vagy ha ajándékba veszi, akkor a megajándékozott), akkor inkább a CoD.

Xbox Live gamertag: kilencnad

gergobaby
Ez magamnak jó lenne, de õ olyan a szimulátorhoz, mint kisbaba az autóvezetéshez...

Toshiba L300-2C5

bardocz
LFS,rFactor.
gergobaby
Sziasztok! Egy ismerõsöm kérdezte, hogy GTA IV-t vagy Call of Duty World at War-t vegyen karácsonra, gondoltam felnézek SG-re, hogy van-e ilyen topik... Láttam, hogy nincs tehát nyitottam egyet... Egyrészt erre a kérdésre várnám a választ, másrészt ha valaki kérdez, jelölje meg az érdeklõdési körét mmorpg, fps, autós, szimulátor stb. és, hogy milyen összegben kíván vásárolni! Remélem nem zárják a topikot, ilyet keresõ nem dobott 😊 Jó forumozást !

Toshiba L300-2C5

← ElőzőOldal 2 / 2