Milyen játékszoftvert vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha PC-re akkor CoD WaW (Irányítás, multiplayer)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Red Alert 1 (egy, nem kettõ, nem 3)
Starcraft.
W3
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Settlers II 10th anniversary
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
http://goo.gl/gd6Zi5
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Fallout 3 mindenképp veszett jó játék, csak nekem túl rövid volt.
és elbasztam, mert aszittem lesz még as sztoriból legalbáb tíz óra, és majd befejezem a mellékküldetéseket, erre vége lett :c és sokminden befejezetlenül maradt, így nincs kedvem hozzá.
2000, na.
Arról nem is beszélve, hogy manapság nem jön normális stratégia, mert nincs rá akkora igény. legalábbis amikkel az utóbbi 2 évben játszottam, mind gyengék voltak. kivéve red alert 3-at, de az se tartott sokáig.
Ott érdemes körülnézni kicsit ebben a 2000-es kategóriában.
Nagy stratégia fan vagyok azért szeretnék valami olcsót amivel elleszek egy darabig és van multija.(Generalsnak nincs...)
CnC- úgy néz ki leszedték, én sem találom sehol. :S Viszont Red Alert 2 is nagyon jó játék, az sem lehet olyan drága.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
CnC-re már kerestem de egyszerûen nem találtam meg a 2 CD letöltési helyét.
Egyéb? Konkrétan a Warrior Kings Battles nevû EVM-es játékra gondoltam😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
www.smart-bus.hu
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
elõri is köszöm
még1 videó
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
elõször azt kell kideríteni hogy mit élvez a játékos a játékban
van aki online versenyeken szeret jobb lenni a többinél, ügyességével legyõzni másokat, csapatban támogatni a többieket (erre jó pl. a CoD multi)
van akit a felfedezésre váró területek és a bejárás szabadsága hoz lázba, "mi van a sarkon túl?" (GTA, Far Cry 2,WoW,...)
van akit a történet és a hangulat (Witcher)
van akit az agyafúrt feladványok és a továbbjutás (kalandjátékok)
van akit a "babázás" (tuningolós autós játékok, Sims)
van akit a pontok gyûjtése, önmaga legyõzése (tetris)
és még lehetne folytatni, annyi a lényeg hogy mi az ami motiválja a játszásra, mi okoz benne örömöt?
Tudom-látom-olvasom, hogy ez nem szerepel az opciók között, de mivel egy lövöldözõs és egy autós játék elég messze áll stílusában egymástól, így én személy szerint a fent említett gaméban vélem felfedezni azt a közös többszöröst, ami mindkét vágyat kielégítheti.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Toshiba L300-2C5
Toshiba L300-2C5