Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis a hiperkonzervatív 1.6 fanboyok szeretnék ezt hinni, de nem igazán fedi a valóságot...
@
CS-ben is egy fos az új rész és nem is állt át rá szinte senki
Arab money
Jó kis S.O.F, S.O.F.2, Far Cry, régi jó játékok. Bár azokat nem próbáltam multiban.
Gabe18 a 21220-al teljesen igazad van.
Tele lesz a köv rész is fölösleges hülyeségekkel.
Csak azt akartam mondani hogy a perkek miatt egyedi egy játékos és sztem minden perk jó lett. De hagyjuk is a témát
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha nem szereted a perkeket menjél CS-zni. Peace
Ezek idegesítõbb dolgok szerintem most is mint a magas ping. Persze amíg még a játszható határon van.
Mindenesetre az valószínû hogy én se fogok érte elsõ nap menni mint az utóbbi két részért, hanem megvárom az elsõ tapasztalatokat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
a single miatt letöltöm szépen, kitolom majd, de engem a tetves csaló kocka 10-12 éves taknyok nem szívatnak többet a csalással.
ezt elszúrták.
inbább a moha új részét, de az is elõször warez lesz.
és igaza van annak, aki ezt teszi, elõször warez, aztán vásárlás.
a Bioshock 2-vel is így jártam, közel sem olyan jó, mint az elsõ, még végig sem toltam, pedig megvan pár hónapja... az elsõ meg húzott magával, szintrõl szintre hogy csináljam!
bár megjött a magyarítás, lehet folytatom.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
lenne egy gondom.lefagy a játék egy idõután.kb 10 perc.
tudtok vmi megoldást?
elõresis köszönöm
innen (bp chello) fix 30 alatti ping van német serverekre, jobbakra 20-25
szomszéd házben tkábellel meg még kevesebb
Arab money
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Én ezért játszom vele egyre kevesebbet és szomorúan látom, hogy mások sem járnak jobban - miért is járnának, ugyanazzal szenvedünk. Pedig még ki szerettem volna gyûjteni pár challenge-et, meg title-t, de egyre kevesebb az esély erre úgy látom.
Nekem a tf2 jött be, mint pótanyag, egyre jobban tetszik ahogy kezdem megtanulni azt is, meg ott is jó csapattársak vagy haverok jönnek akkor iszonyat nagy fíling van 😊
The Matrix has you...
Vidijo mw2 elejerol az akadalypalya elesben egy mesterlovesszel
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
S&D-t játszottunk 6-an magyarok valami ismeretlenek ellen és amikor uj menet kezdõdött tehát vagy felrobbant a cél vagy meghalt minden ellen szóval értitek akkor a game wining kill után egyszeruen állandoan Connection Interupted volt minden menet után és amire berakott addigra halottak voltunk mind mert oda futott a rohadt cheater rakétával és kozénk lõtt.ez szerintem nem lehet véletlen....
PSN ID:misi2mezei
Ezt használom amíg ki nem jön az új, jobbat nem tudok.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
nem véletlen árazták le a játékot, itt a vége lassan.... sajnálom, tényleg....
de nem vagyok hajlandó kis buzikkal játszani. és sokan vagyunk így.
de meg sem fogom venni egy jó darabig a következõt az is biztos.
ma is 3 meccsbõl 3 full cheat volt.....
buzi köcsögök, de valakinek biztos jó ez, a hülye kis hackernek, aki írja a lámáknak a FIZETÕS cheatet....
ha ez megéri valakinek..
de amúgy el tudom képzelni, hogy vérpista 1/2/3/ azon versenyez, hogy ki jobb, de mivel bénák és az egyik pénzesebb, kifizeti a payed chetet. és gyõz.... és lõn büszke! arra a kis pöcsére, amivel még a csalánt se éri el (sajnos)
<#rinya>#rinya>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
arra kell figyelned egyedül, hogy ha valamit maxolsz, például Cold Blooded Pro és mondjuk már a végén jársz, akkor ne válts prestige-t, mert az nullázódni fog, igy elveszítesz egy csomó idõt amit ebbe fecséreltél.
The Matrix has you...
Lõhetünk most is ha van idõd.