24218
Modern Warfare 2
-
madmanic #21822 nem feltétlen csal, én is lőttem már hasonlót..
inkább te látod játék közben.. -
pfff
mostanában minden nap találkozunk ilyenekkel, az azért jol esik, amikor nyersz ellenük, de roppant bosszantó még mindig, hogy ennyire nem szűrik. -
Jah észrevettem :D
De ma már engedi lejátszani, vagy most nem értem mi van.
Lehet meggondolták magukat... -
Még csiszolj rajta, ez a verzió nem nyerte el az ABGroup tetszését :P -
Most csináltam ezt a videot!
Nézzétek meg :D
(igaz elég kezdetleges)
-
gallhun #21817 belefutottam 1 hackelt seroba és megkaptam a forgo koponyát -
volt már?
-
Lehet hogy bedobta egy hacker serverre ahol mindent megkapott ^^ -
Arra nem.. Csak komplett tudod resetelni a profilodat. De amúgy miért akarnál emblem -eket törölni??!! -
gallhun #21813 szia ezt az utyilityit lehet arra is használni hogy, töröljem a nem kívánt emblémákat is?
-
Ez a hozzászólás egyébként egy az egyben mehetne banner alá, sokaknak segítene szerintem. Ha már én így lemaradtam róla. : / -
Hali,
Épp akartam kérdezni, hogy ez mennyire megbízható.
Egyik szeró tegnap kidobott, merhogy túl alacsony szinten vagyok. : D
Már megijedtem, hogy profiltörlés is nyukapiszkának minösül, és még eltiltanak.
Kicsit azért sajnáltam, 4. presztizs közepén jártam, de végülis a világ nem dölt össze, mert még egy darabig biztos nem hagyom abba a kalofgyutit. : D -
nem lehet eladni :( -
OMEGA RED #21809 Van valakinek eladó mw2-je? privátban várnék ajánlatot! köszönöm! -
kép
mert ide nem enged directlinkelni... -
lol -
Jobb híján utolsó küldit megcsináltam MW2ben... Endgame. És még mindig kurva jó :D örülnék egy MW3nak... mondjuk ha Activision nem hiszem hogy megveszem, mert <sokcsúnyaszó> Koticknak. -
tényleg? -
csomi98 #21803 helo mindenkinek nektek megy a jatek -
Az iwnet közbeszólt.
-
gondoltam codozok, de... -
Hát mivel Ő nem azt mondta hogy egyet venne meg hanem azt hogy többet nyilván másra kell neki -
toarpad #21799 Sztem vedd meg normálisan , és a játék nyelvét a steamen állítsd csak át németre ! -
kisAKOSH #21798 ACHTUNG ACHTUNG!
Ich suche nach dem Cod modern warfare 2 deutsche Verison!
Szóval, keresem a cod mw2 német verziót! ha valakinek van és eladná kérem írjon!
[email protected] -
Látom megoldottad, kár, hogy nem vártál egy kicsit ugyanis a dolog úgy is megoldható lett volna, hogy ne veszítsd el a "felpresztízselt" profilodat sem! Nincs ugyan ott a banner alatt, de van egy elég jó kis eszköz gondolom sokan ismerik: MW2 Configuartion Utility. Itt a honlapja:
KLIKK IDE
A program 100% -ig biztonságos ennek használatáért senkit sem fognak bannolni sehonnan, csalásra amúgy sem alkalmas semmiféle módon sem. Hogy biztonságos a dolog talán jobban bizonyítja az eszköz saját Steam fórumtémája:
KLIKK IDE
Ez az eszköz (többek között...) alkalmas arra is, hogy több profil közül választhass mielőtt elkezdesz játszani. Egy kép:
-
Köszi!
-
Köszönöm a válaszokat, végülis megoldottam -.-"
Most presztizs nélkül, 13. szint, azért hiányzik az a 430 beleölt óraszám : D -
portokat kell megnyitni, a hibagyűjteményben azt hiszem megtalálod a pontos adatokat. -
Hy all! Help me plíz!
Kaptam egy wifi routert. Minden más játék frankón működik vele csak az MW2-vel nem tok felmenni multiba játszani. Mindig azt írja, hogy connecting to ...
Ha azonban a routert kiiktattom, akkor minden müxik faxán.
Mit kellene beállítanom vajon a routeren?
Thx -
A MOH-ot érted az új játék alatt. Én megvettem, COD-al hetek óta nem játszottam, most új a win is és fel sem raktam... -
napokban jelent meg egy játék,amire senki nem fog váltani
marad nekünk ez a""""szar"""" -
Hajj,
Ha az egész presztizselös cuccot elölröl akarom kezdeni, mit kell tennem? Profiltörlés megoldás rá, ha jól tudom, de azt hogy? : D
Elöre is köszi.
OFF
ps: felporszivóztam a hosszú ö betűt, nem kreténségböl írok így : D
ON -
Nálam se megy az IWnet...
-
Puhos #21788 Bassza meg az IWNet! -
Puhos #21787 Nálam se megy már megint. -
csak nálam nincs már megint iwnet? -
hát azért jóval szebb az mw2.
viszont mindkettő fut a gépemen. innentől... -
Iceakos #21784 Call of Duty : Black Ops
Előrendelhető!!
Xbox 360 - 11900,-
PS3 - 11900,-
Megjelenés dátuma : 2010.November 9.
Pesten személyes átvételi lehetőség (Nov. 8 és 9.-én várhatóan.)
(A megjelenés napján nálad lehet akár postán is!!)
Postaköltség az ország területén +500 ft.
MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013
-
de azért annyit nem javult a grafika mint amennyit nőtt a gépigény a 4- rész óta. -
pontosan.