Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ja <#idiota>
elitehun
Ja te voltál az aki végig csalt? XD
robotnyk
nemtom ki ismert fel ma ingame, de üdvözlöm o/
ozimak
A sima accodat kitiltották? <#idiota>
Frank99
igen

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Na jó, igaz az 1 golyó 3 élet nekem is tetszik, a Gun Game, és a Sharpshooter még esetleg ígéretes lehet, de a többi nekem -a COD BO topik 437 hsz-ével megspékelve- nem tetszik.

elitehun
Ja az a játékmód nekem is tetszik. ^^
ozimak
Mondjuk speciel ezek a wager match-ek nekem bejönnek,fõleg amikor egy golyó 3 élet van 😊 Végre valami kevésbé noob dolgon is törték a fejüket. És a botok sem lesznek rosszak gyakorlásnak. Csak sajnos a rakéta emberre való kilövésének lehetõségét nem veszik fontolóra 😄 Az az egy engem zavar :S
Hát megmondom õszintén, ha COD 2-t kidobnák az MW2 grafikájával csak azzal játszanék.

armageddon666
"CS-ben is egy fos az új rész és nem is állt át rá szinte senki"

legalábbis a hiperkonzervatív 1.6 fanboyok szeretnék ezt hinni, de nem igazán fedi a valóságot...

@

FSpofon2
de ha ez nem kell bele, akkor miért nem jó a cod1/2(/4)? maga a lövöldözés része úgysem fejlõdik semmiben így hogy csak controllerre van optimalizálva, igazán jó pályákat se csináltak a 4 óta, nem értem miért nem lehet akkor annál maradni?
CS-ben is egy fos az új rész és nem is állt át rá szinte senki

Arab money

Hát igen, sajnos lassan csak selejt játékok készülnek.
Jó kis S.O.F, S.O.F.2, Far Cry, régi jó játékok. Bár azokat nem próbáltam multiban.

Gabe18 a 21220-al teljesen igazad van.
Tele lesz a köv rész is fölösleges hülyeségekkel.

FSpofon2
pedig pont jó helyen jársz, ez a demo topikja 😊

Arab money

elitehun
Egyet értek 😊
Csak azt akartam mondani hogy a perkek miatt egyedi egy játékos és sztem minden perk jó lett. De hagyjuk is a témát
Inkább nem válaszolok érdemben, mert csak értelmetlen vita lesz valamirõl amit kitárgyaltunk már ötvenszer...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
"Ki lehet az idióta perkeket, fegyvereket szedni?"
Ha nem szereted a perkeket menjél CS-zni. Peace
Végül is az a kérdés hogy rendben, lesz szerver. De hogy mennyire lehet majd belenyúlni magába a játékba. Ki lehet az idióta perkeket, fegyvereket szedni? Ki lehet rúgni végre a csalókat?
Ezek idegesítõbb dolgok szerintem most is mint a magas ping. Persze amíg még a játszható határon van.
Mindenesetre az valószínû hogy én se fogok érte elsõ nap menni mint az utóbbi két részért, hanem megvárom az elsõ tapasztalatokat.

Fpocok
Így van. Csesszék meg, hogy nem adnak demót. ELÕBB WAREZ, AZTÁN VÁSÁRLÁS!

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
Már nem azért de az új moh (igen a nélkül ^^) mért lenne jobb az új CoD-nál? Mind a kettõben lesznek dedikált szerók
Bioshock 2 -re jött magyarítás?

Frank99
így én sem fogom megvenni.

a single miatt letöltöm szépen, kitolom majd, de engem a tetves csaló kocka 10-12 éves taknyok nem szívatnak többet a csalással.
ezt elszúrták.

inbább a moha új részét, de az is elõször warez lesz.

és igaza van annak, aki ezt teszi, elõször warez, aztán vásárlás.

a Bioshock 2-vel is így jártam, közel sem olyan jó, mint az elsõ, még végig sem toltam, pedig megvan pár hónapja... az elsõ meg húzott magával, szintrõl szintre hogy csináljam!

bár megjött a magyarítás, lehet folytatom.

sziasztok.
lenne egy gondom.lefagy a játék egy idõután.kb 10 perc.
tudtok vmi megoldást?
elõresis köszönöm
helósztok.valaki küldene egy pöpec vidit az MW2-rõl???😊
HappyHunter
Szintén.

Be happy. :) Running!

robotnyk
németekhez talán a legjobb a ping Magyarországról külföldre
FSpofon2
szép neted lehet
innen (bp chello) fix 30 alatti ping van német serverekre, jobbakra 20-25
szomszéd házben tkábellel meg még kevesebb

Arab money

AkAfinucsi
Xboxon is sikerült találnom ilyen szervert sajnos (kb 40 lvl voltam)

Immortal?!?

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Na ezért leszek warez huszár.

elitehun
Most nézem a black ops-ban a legközelebbi szerver hozzánk Frankfurt-ban lesz
ozimak
Hát ennek nagyon nem örülök 😞
Steam még csak-csak elmenne, de mivel gondolom ez a GameServers külföldrõl fogja a szervereket osztani, ezzel a normális játéknak megint lõttek. Jó kis 80-100-as ping? Kösz abból már elég volt...

elitehun
Én örülök annak hogy steames mert nekem bejön a steam
exact6
Nahh, úgylátszik a "megváltóként" várt Black Ops is a Steam-et fogja használni (igen, VAC-el együtt). Ráadásul a dedikált szervereket sem lehet akárhonnan bérelni, csak a GameServers.com-tól. Ennyit az Activision-rõl, kotick nagyon nembír magával...<#levele>

elitehun
Ja a tf2 az k*rvanagy de mostanában nem igen játszottam vele mert régebben százszor jobb volt /on
bigapó
pontosan, ez a lagg😊 te késelsz, de Õ már lelõtt, mert nála hamarabb jelzi vissza a dolgokat, mint nálad. csalóka a dolog 😊
Én ezért játszom vele egyre kevesebbet és szomorúan látom, hogy mások sem járnak jobban - miért is járnának, ugyanazzal szenvedünk. Pedig még ki szerettem volna gyûjteni pár challenge-et, meg title-t, de egyre kevesebb az esély erre úgy látom.
Nekem a tf2 jött be, mint pótanyag, egyre jobban tetszik ahogy kezdem megtanulni azt is, meg ott is jó csapattársak vagy haverok jönnek akkor iszonyat nagy fíling van 😊

The Matrix has you...

ozimak
Pont akartam kérdezni,hogy csak nekem lett laggosabb ez a szar vagy úgy unplug? 😊 Az utóbbi egy-két hétben valami eszméletlen mik vannak. Embereket késelek "át",és a legjobb: az elsõ golyótól meghalok. Észbe se tudok kapni és már meg is haltam 😊 Mindez csipával elmegy de acr-el vagy akár pisztollyal is? Neeeeem. Itt valami nem stimmel. Ez lett a mániája,nem tudok reagálni sem, arra aki lõ rám mert azonnal meghalok az elsõ golyótól. Majd mint ahogy azt már Bigapó-val megbeszéltük a képkésés(lagg) miatt a visszajátszásban azt látom belém ereszt egy fél tárat vagy ilyesmi. Nagyon szar így játszani :S kicsit esélytelennek érzem magam ilyenkor,és ez a legrosszabb,hogy tudod nem azért kapsz ki mert nem megy. Elsõ parti:1060 pont 2.:590(!!!) harmadik(ahol én voltam a host): 2900... <#csodalk>
AnarchoiD
veteran SAS vs gamer (mw2 training course)

Vidijo mw2 elejerol az akadalypalya elesben egy mesterlovesszel

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

én PS3-on csak egyszer futottam Cheaterbe.
S&D-t játszottunk 6-an magyarok valami ismeretlenek ellen és amikor uj menet kezdõdött tehát vagy felrobbant a cél vagy meghalt minden ellen szóval értitek akkor a game wining kill után egyszeruen állandoan Connection Interupted volt minden menet után és amire berakott addigra halottak voltunk mind mert oda futott a rohadt cheater rakétával és kozénk lõtt.ez szerintem nem lehet véletlen....

PSN ID:misi2mezei

Ma nekem csak lagg+whsok voltak ellenünk. Egy map volt normal viszont minden ellen lelépett, mert nem tetszett hogy fasírtot csináltunk belõlük.
Ezt használom amíg ki nem jön az új, jobbat nem tudok.

azért kellene 1mással jáccani

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

kBagyula
jah, én ma már túl vagyok a napi adagon 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Frank99
meg holnap, + után , +azután...
nem véletlen árazták le a játékot, itt a vége lassan.... sajnálom, tényleg....

de nem vagyok hajlandó kis buzikkal játszani. és sokan vagyunk így.

Frank99
úgy néz ki, nemigen fogok többet játszani a gyerekkel.

de meg sem fogom venni egy jó darabig a következõt az is biztos.
ma is 3 meccsbõl 3 full cheat volt.....

buzi köcsögök, de valakinek biztos jó ez, a hülye kis hackernek, aki írja a lámáknak a FIZETÕS cheatet....

ha ez megéri valakinek..
de amúgy el tudom képzelni, hogy vérpista 1/2/3/ azon versenyez, hogy ki jobb, de mivel bénák és az egyik pénzesebb, kifizeti a payed chetet. és gyõz.... és lõn büszke! arra a kis pöcsére, amivel még a csalánt se éri el (sajnos)

<#rinya>

armageddon666
"... aki teheti kerülje ma a játékot."

ez valamiért mókásan hangzott 😊

@

gömbgiliszta
olyan moddolt hoston voltam, ahol minden olyan volt mint normál esetben( óra, score, gravtáció ammo, killcam stb...) viszont be lehetett kapcsolni a nightvision-t. nagyon baró volt. egyébként éjszaka volt. a csávót LySy-nek hívták. (a hostot) aztán vátlogatta a dolgot, volt olyan ahol no ammo volt, csak késelni lehetett. akkor kiszálltam - és, nem lettem 70-es.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

kBagyula
ma este úgy látszik kiengedték a bolondokházából a pácienseket, minden körben volt egy csicska csíter, aki teheti kerülje ma a játékot.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

bigapó
minden emblem és title amiket eddig kaptál megmaradnak, a fegyverek és perkek, kiegészítõk nullázódnak és elölrõl lehet kezdeni a kimaxolásukat, viszont lesz egy prestige statod itt - minden fegyvernél -, ahol összesítve fogod látni, hogy hány ölést és fejest csináltál velük. ha itt elérsz bizonyos szinteket akkor szintén title-eket kapsz. plusz minden páratlan szintnél kapsz egy újabb custom class-t a fegyvereknél, a végén összesen 10 lehet, ami néha nem jön rosszul😊

arra kell figyelned egyedül, hogy ha valamit maxolsz, például Cold Blooded Pro és mondjuk már a végén jársz, akkor ne válts prestige-t, mert az nullázódni fog, igy elveszítesz egy csomó idõt amit ebbe fecséreltél.

The Matrix has you...

kBagyula
gyön a duke nukem forevör. 😊)) /on

kBagyula
majd este, dolgom akadt. 😊

Néha szerencsém van.
Lõhetünk most is ha van idõd.