Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mi az a prestige mode?
már 70 rank vok, mindent enged de félek h elveszne...
ezért biztosra megyek.
Ami pénzt meg ezért adtam nekik azt költsék billioszorossan orvosra, meg gyógyszerekre.
Gyalázat.
Amúgy ahogy néztem ezeket a videókat lehet hogy én is meg fogom venni :S
2.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
@
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Hányadik presztizsben vagy?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
70-es lettem, de hálistennek csak az adott presztizsen belül.
hogy rohadjon meg az összes faszparaszt.<#falbav>#falbav>
szerintem ezzel is lesz gondja mindenkinek, persze noob-sággal kezdõdik. elég nehéz lehet észrevenni, mert általában nem a lábad elé figyelsz és talán nem is olyan könnyû kilõni. a játékmódok elég jók, ez az amikor ölsz új fegyvert kapsz egész ígéretes 😊
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Arab money
de Icemat Syberia elvileg istenkirály, és jah, nagy elõnyt jelenthet.
@
ráadásul akkora lúzerség ez a noobolás.
mára az ezt használó játékos saját tehetetlenségének, tehetségtelenségének, bénaságának, és az ebbõl fakadó flusztráltságnak az egyszavas elismerése lett.
Egyébként ha nem ún. noob módon nyirsz ki sokat, akkor meg wh aim jön, tehát tökmindegy mit csinálsz.
azért ismernek el, mert csipával rohangálsz és 5 méterrõl quickscope-olsz??? hova fajul még ez a játék?
nekem ez nem jön be, a csipa az "távolsági" fegyver basszus, ha már ilyen háborús-szimulációs izé lenne ez a játék, akkor legalább pár dolgot másolhatnánk az életbõl...
The Matrix has you...
http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4&feature=player_embedded#!
hátha érdekel még valakit :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
m4+fmj (raffica)
marathon
lightweise
ninja vagy sitrep
semtex vagy nade
stun 2x
Támadóként befutok középre egy tárat beeresztek középre, volt mikor 3 is kifeküdt, fmj segít.
Balra kifutok stun granyó utána jön a következõ tár darálás úgy fõleg a csipásokra is jusson. Ilyenkor elkezdenek csitert mondani. Pedig csak tunk az egész.
@
@
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Érdekes, a jobb játékosokat eddig még nem nagyon láttam noobozni... kivéve mikor tubebal rohangálnak. az azért mókás 😄
@
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!