Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula
tegnap azért frankón arattál 😄 ma este egy pár kör?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fabio Capello
10 prestige van, ha benyomod, kinullázódsz és elõlrõl kezdheted a szintlépéseket, viszont kapsz 1 prestige-t.

sziasztok!
Mi az a prestige mode?
már 70 rank vok, mindent enged de félek h elveszne...
ezért biztosra megyek.
Úgy döntöttem ha COD, és az activízsön akkor kizárólag warez.
Ami pénzt meg ezért adtam nekik azt költsék billioszorossan orvosra, meg gyógyszerekre.

Most játszottam volna 2 meccset, az elsõ 1 klán ellen, WTF vagy WFT?, az egész klán aim+wh, a második új lobby, mozdúlni alig lehetett a laggtól.
Gyalázat.

elitehun
Egyszer bedobott egy olyan moddolt szeróra 😄 Akkor jöttem rá hogy milyen jó a magnum akimbo
Amúgy ahogy néztem ezeket a videókat lehet hogy én is meg fogom venni :S
AkAfinucsi
Úgy lehet valakinek h <3 csipa 😄DD

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

newszepiking
mentés nem volt, mondjuk leszarom, csak ne legyen még egy ilyen.
2.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

armageddon666
Olyan egyszerûen, hogy senkinek semmi joga eldönteni kinek mi a kedvence. Nem az a kérdés melyik a legjobb pálya, az a kérdés melyik a legjobban tetszõ pálya. Ez pedig 100%-ig szubjektív dolog.

@

Hogy lehet valakinek a Highrise a kedvenc pályája? Sok jobb pálya van.

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

Ezért kell biztonsági mentést csinálni
Hányadik presztizsben vagy?

Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?

newszepiking
hogy rohadjon meg, tegnap este beleszaladtam egy tört lobbyba.
70-es lettem, de hálistennek csak az adott presztizsen belül.
hogy rohadjon meg az összes faszparaszt.<#falbav>

bigapó
nekem úgy tûnt, hogy megállt, de akkor lehet csak nagyon lassan ment😊

szerintem ezzel is lesz gondja mindenkinek, persze noob-sággal kezdõdik. elég nehéz lehet észrevenni, mert általában nem a lábad elé figyelsz és talán nem is olyan könnyû kilõni. a játékmódok elég jók, ez az amikor ölsz új fegyvert kapsz egész ígéretes 😊

The Matrix has you...

ozimak
Sanszos 😄 erre nem is gondoltam <#whatever> viszont ha nincs idõlimitje akkor tuti megtalálják a módját hidd el 😊 Akár kõröznek vele egy helyben vagy mittomén 😊 Vannak a gamer társadalomban erre szakosodott lángelmék 😉 mint a glitch keresõk stb.
ozimak
Játszottam vele,battlefield 2 koppintás egy kicsit modernizálva. De nem volt rossz 😉
elitehun
Sztem azzal a kis távirányítós okossággal nem lehet megállni 😊
gömbgiliszta
van egy játék a Battlefront Fuel Of War, na abban vannak hasonló ketyerék ( van ami repül is ), most visszagondolva egész jó kis játék az...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

bigapó
ezt most szándékosan írtad félre?

The Matrix has you...

kBagyula
ott van az aláírásomban. 😊 frisss hús a darálóban ;D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

elitehun
Persze elkérheted<#eplus2>
helósztok.én máma rendeltem meg a CD Galaxisból a játékot.majd valaki felkészít a multira hogy mivel mitcsináljak meg hasonló??ja meg néhányatoknak a steam nevét elkérhetem aki CODO-zik????köszi 😊😊
kBagyula
hát ez biza konzol és nemtecc. <#levele> és black ops

newszepiking
de, szerintem is az.

elitehun
Nem néztem meg a videót mert sietek de ez nem a következõ cod?? a black ops
ozimak
Ezt a kis távirányítós okosságot szerintetek hányszor fogják a spawn helyre bevinni,majd ott bevárni amikor sokan vannak és megnyomni a gombot?😊 Szerintem ebbõl is lesz még csetepaté 😄
ozimak
Számból vetted ki a szót! Az elõbb szó volt hogy a hard scope a legnagyobb noobság 😊 hát akkor ezzel az erõvel mindent a rendeltetése szerint használni noobság?😊 Egyre több g18 akimbo-val meg rafficával meg shotival rohangáló ghiliruhás figurát látok... mintha ki lenne fordítva néha ez a játék 😊 Itt is mint az életben általában az a menõ ha kitûnsz a többiek közül és nem azt csinálod ami természetes :S Egy sniper szerintem igenis campelhet,neki az a dolga könyörgöm 😄 ne rohangáljon fejvesztve quickscope-ozva... teljesen elba***ák néha ezt a játékot,nekem nagyon nem jön be ez a quickscope meg tököm tudja... de van egy olyan érzésem, hogy erre is biztos inkább a fiatalabb korosztály gerjed! 😉 Respect!
FSpofon

Arab money

armageddon666
százezres fejhallgató bullshit...

de Icemat Syberia elvileg istenkirály, és jah, nagy elõnyt jelenthet.

@

Múltkor vki dicsekedett hogy százezres fejhallgatóval (5.1-es asszem), még a pálya túloldalán is lehet hallani, hogy rakják a bombát, ez mennyire valós infó? Vagy van e valakinek személyes tapasztalata esetleg?

newszepiking
így van.
ráadásul akkora lúzerség ez a noobolás.
mára az ezt használó játékos saját tehetetlenségének, tehetségtelenségének, bénaságának, és az ebbõl fakadó flusztráltságnak az egyszavas elismerése lett.

Jaja elképzelem hogy két csipás banzáj módra russol és tüzel mindenre ami mozog... Amugy csipához nyugalom kell nem rohangálás. Játékban is meg lenne csinálva hogy szél, pára figyelembevételével lehet lõni akkor lõttek a quick scope-nak, mert félremegy.
Egyébként ha nem ún. noob módon nyirsz ki sokat, akkor meg wh aim jön, tehát tökmindegy mit csinálsz.

bigapó
ez egy oltári nagy baromság...

azért ismernek el, mert csipával rohangálsz és 5 méterrõl quickscope-olsz??? hova fajul még ez a játék?

nekem ez nem jön be, a csipa az "távolsági" fegyver basszus, ha már ilyen háborús-szimulációs izé lenne ez a játék, akkor legalább pár dolgot másolhatnánk az életbõl...

The Matrix has you...

newszepiking
a szerencsétlen bunny a legjobb
<#smile>

newszepiking
egy kis aimbot élõben<#buck><#buck><#buck>
http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4&feature=player_embedded#!

Frank99
csökkent a játék ára, cdgalaxisnál 7.990,- Ft.
hátha érdekel még valakit :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekem van egy jó m4-es classom highrise mapra különösen hc sd-ben.
m4+fmj (raffica)
marathon
lightweise
ninja vagy sitrep
semtex vagy nade
stun 2x
Támadóként befutok középre egy tárat beeresztek középre, volt mikor 3 is kifeküdt, fmj segít.
Balra kifutok stun granyó utána jön a következõ tár darálás úgy fõleg a csipásokra is jusson. Ilyenkor elkezdenek csitert mondani. Pedig csak tunk az egész.

Akkor próbáld ki a mosh pit hardcore játékmódot is (legalul van a find gamesban), keverve van hardcore sd, hq, sabotage, demolition, capture the flag.

elitehun
Most a napokban jöttem rá hogy milyen nagy élvezet tud lenni a HC SD (leszámítva a cheatereket). Fõleg haverokkal<#violent>
armageddon666
soha nem is szerettem... 2vel azért játszottam mert osztálytársak is, MW2vel meg mert kibajó volt a single, és gondoltam akkor már megveszem, és egyébként a multi is bejön. ilyen kis félcasual kikapcsolódás.

@

FSpofon
codban mindig is volt

Arab money

elitehun
Azért nem mert csak akkor van hitmarker ha eltalálod ^^
kBagyula
Jól elvagytok 😄 szerintem én még nem is lõttem ebben a játékban csipával. <#vigyor5>

armageddon666
hitmarker = WH trial version... mikor kicsi voltam szerettem CSben (voltak ilyen szervermodok hogy kiírta a dmgt egybõl), de aztán rájöttem, hogy mekkora kamu dolog, és hogy szar... erre most MW2ben ittvan megint :\ Mondjuk enélkül kibaszott nehéz lenne az FMJs challange... (egyébként most P90nél szopok vele... és ennek elég kicsi a dmge falon át...)

@

elitehun
Én meg örülök hogy van benne 😄
AkAfinucsi
igazad van. Na mind1 az a lényeg h a no scope-hoz nem kell sok tudás inkább szerencse. térjünk inkább rá a hitmarker témára 😄D mert engem az éget ki a játékból 😄

armageddon666
az egy dolog 😊 de szerintem én szarom le legjobban az elsõ helyrõl mikor az utolsók a 0.2-es KDjukkal pattognak, hogy "noob noob" 😊 najó, ez nem teljesen helyes, mert nem igazán leszarom, inkább egy kellemeset kacagok rajtuk...

Érdekes, a jobb játékosokat eddig még nem nagyon láttam noobozni... kivéve mikor tubebal rohangálnak. az azért mókás 😄

@

elitehun
Ja de akkor az embereknek inkább a kempeléssel van bajuk XD
elitehun
Szerintem se noob-ság. Nem értem mért lenne az.
AkAfinucsi
Az tény h arra találták ki na de mégis jobban ismernek el úgy ha rohangálsz és qs-elsz minthogy hátul állsz és campelsz és onnan lövöldözgeted az embereket 😊

armageddon666
végülis jah, amire kitalálták a snipert eredetileg az a legnagyobb noobság 😊 na de nem akarok azért vitába bonyolódni...

@