24218
Modern Warfare 2
  • Nagylaci
    És én még hozzá is tennék valamit. Amellett, hogy valóban kimondottan elavultnak mondható Pc -ken (legalábbis játékos szempontból) is gyönyörűen fut egyáltalán nem mondható csúnyának. Amíg nagyon sok agyonsztárolt játék úgy próbálja magát jónak beállítani, hogy csak high-end gépeken fut normálisan addig ez is jó példa arra, hogy tisztességesen befektetett munkával lehet szépet csinálni kis gépigénnyel is.
  • newszepiking
    egyébként amiről soha nem beszéltünk - és tán nem csak engem foglalkoztat - azért kifejezetten becsülöm a fejlesztők hozzáállását, hogy ez éppen a 3. Cod rész, amit UGYANAZON a gépen normálisan élvezni tudok.(CODWAW-ot nem számolom bele, de az is futna, azzal 4)
  • newszepiking
    az én gépem sima p4 3gh, 1G-s 9500 Nvidia, 2G ram, és gyönyörűen fut - na persze ésszel kell állítgatni.
    úgyhogy a te gépeddel semmi gáz nem lehet.
  • madmanic
    nekem ehhez képest nintendom van és fut szépen..
  • Nagylaci
    Gond nélkül mennie kell. Az én gépem sem sokkal erősebb ennél és akár maxon is tökéletesen fut.
  • Kötéltáncos
    A neten csak a minimum követelményeket találtam meg a játékhoz.
    A gépem a következő:
    1,86 core 2 duo
    9500gt
    2 giga ram
    Nagyon hálás lennék, ha segítenétek, hogy ezzel a konfiggal elboldogulhat-e az ember kimondottan online játéknál.
    A játék előző verziója türhetően megy. A hivatalos minimum követelményeket meg szépen megugorja.
    Valaszaitokat előre is köszi.
  • bigapó
    FPS limit van benne, nem megy fel 90 fölé, akármit csinálhatsz - ez jó döntés volt, mert 250-el másként játszol, mint 90-el, akkor is ha nem hiszitek el:)

Ettől függetlenül egy újrarakás még segíthet, de rettentő nagy javulást ne várj. Egyébként nem tudom milyen laggról beszélsz, mert alapból laggos az egész, minden pálya, akkor is ha neked folyamatosnak látszik.
  • Lbaxta
    na mostmár möhet!!!
  • Puhos
    Ebbül ma má nem lesz semmi!
  • Lunki88
    Ja bocsesz, az iwnet nálam is szar. Még csak a steam community jött vissza... :(
  • Puhos
    Nálam még nem "Connecting to IWNET..."!
  • Nagylaci
    Nekem az IWNet -hez nem kapcsolódik még most sem.
  • Lunki88
    Már megy rendesen.
  • Nagylaci
    Úgy néz ki. Persze tudni kell, hogy ők a PDT időzónához igazodnak. (USA nyugati part.) Ott pedig a karbantartás hajnal 4 -től reggel 8 -ig tartott volna. Ebben a zónában pedig a csúszás sem egy nagy katasztrófa. Hol érdekli az őket, hogy Európában ez kb. a délutáni "csúcsidő"? :(
  • Jaka923
    Akkor ezt benézték, mert már 6 óra és még mindig offline...
  • Nagylaci
    Bizony. Előre bejelentett karbantartás helyi idő szerint 13 órától 17 óráig. Bár azt írják, hogy igyekeznek befejezni korábban, de remélem tovább legalább nem fog tartani.
  • Lunki88
    Nem csak nálad, karbantartás van a steamen.
  • elitehun
    Csak nekem nem tud csatlakozni a friend s network-re?
  • ProEvoFan
    4 pálya állandóan laggol.
    Nem tudok mit csinálni, hiába veszem le a grafikát lowre, mediumra. Így is 89pfs mellett laggolnak ugyan azok a pályák, de csak ugyan azok, a többi az jó high beállítás mellett is (szintén 89fps)
    XP32 bit az op rendszer.
    Mióta megvan a játék, azóta ez megy....
  • bigapó
    mivel a Te gépeden nem volt meg az Ő steamdata-ja, de ha kicsit vársz, akkor letölti neked. Lehet, hgoy be kel lépni a játékba és aztán ki és újraindítani a steam-et. A Steam-Cloud legyen bekapcsolva, akkor tölti csak le a serverről az utolsó mentését.
  • Antal99
    """A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannk"""

gondolom nála
  • Soad999
    Hali!
    Miért van az h haver megadta a Steam acc-t h kipróbáljam a COD6-t de amikor felraktam ki azt írta h lvl-1es a srác??? közben meg maxos volt.
    köszi
  • elitehun
    Nem rossz :D
  • lolSL
  • bigapó
    Akkor veled találkozunk a csatatéren, ha steames lesz akkor még tudni is fogom, hogy éppen hol jársz. hajrá :)
  • csuripi
    Hali!
    Nagy esélyt látok rá, hogy megveszem, de előtte megvárom Cod 7.részét, hogy mit mutat.
  • Gabe18
    Minden bizonnyal lesz. Egyetlen remény hogy ott "normál" szerveres megoldás lesz, így az adminok közvetlenül dobálhatják ki a csalókat, akiket a VAC/PB nem szűr ki.
    De olyan játék nemigen van/lesz amiben ne lennének csalók. Mindig lesznek olyan retardáltak akik ebben élik ki magukat.
  • Puhos
    Sziasztok!

Én is kipróbáltam mind a két bétát /MOHOA/. Az első abszolút nem tetszett, sajnos a második sem, így visszamondtam az előrendelést az 576-nál. Sztem majd letöltöm a single-t végigjátszom aztán vége. Kérdésem lenne, hogy a black ops-nál lesz majd ennyi cheater, aimbot, meg az isten tudja még mi nem? Vagy végre kiszűrik ezeket a gyökereket valahogy?
  • kBagyula #21753
    Kipróbáltam a bétát, nem estem bele... olyan, mint a BFBC kb. nagyobb reményeket fűztem hozzá az az igazság.
  • elitehun
    Nekem eddig is ilyen volt
  • gömbgiliszta
    én azt vettem észre a játékban egy ideje, hogy mintha sokkal "látványosabban" halnának az emberek. valahogy sokkal élethűbb ahogy vonaglanak, meg ahogy a háztetőről leesnek, kalimpálnak a végtagjaik, mintha nem lenne két egyforma halás. jól megvan ez csinálva, na. ( vagy ez lehet attól, hogy kb. 2-3 hete tolom full max felbontásban? )
  • elitehun
    Hát biztos hogy fogok ezzel is játszani. Pláne mert a Black ops-ban nem fog működni a csipáknál a SoH pro :S
  • Rage47
    szóval most mindenki áttér a black opsra?:(
  • Frank99
    én is így fogok tenni!
  • ozimak
    Már megrendeltem!
  • gömbgiliszta
    én letöltöm, végignyomom a singlét, aztán megveszem a black opsot a multija miatt.
  • elitehun
    nem
  • bigapó
    Sziasztok.

Lesz olyan közületek aki megveszi a Medal of Honor-t?
  • Antal99
    puding próbája...

persze legyen igazad,de van egy olyan érzésem,
    attól még továbbra is ezzel játszom jó darabig!!(még ha a másik tökéletes is lesz)

• Majestic01
    Szerintem ne vedd már meg. 1 hónap és kijön az új COD, ami csak jobb lehet majd... értve itt a dedikált szerverekre.