24218
Modern Warfare 2
  • lolSL
    nyomj alt+entert
  • armageddon666
    CoD2 szarabb volt ...
  • soo277
    Akkora neis mint a 6!!ez 1 szemétdomb,az IWnet.a Vac stb...ááááááá!!!
    A CoD2- el játszok ujra,,szebbet csináltak de jobbat nem(nemis fognak szerintem)
  • Buscemi
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy a játék külön ablakban jelenik meg nem a megszokott módon. A single player hagyományosan működik de a multi amit már régóta minden probléma nélkül tolok most egyszercsak egy kis ablakba jön mint egy weblap. Az ablak méretét tudom változtatni a beállításokkal de a keret látható marad akármit csinálok. Próbáltam az 1. disk-en a reinstall opciót ami le is futott de ez a probléma nem javult meg:( Lehet ez valami Windows beállítási gebasz ?
    Ja és a játék eredeti.

Légyszi segítsetek!

Köszönöm!
  • Fabio Capello
    esélytelen. A te accountod a te felelősséged, ha illetéktelen kezekbe kerül, és emiatt kiraknak, így jártál. A ban végleges, nincs rá SEMMILYEN mód hogy levegyék.
  • Nagylaci
    Aha. értem mire gondolsz! :D Igen sokan valami őrült paranoiában szenvednek és már azt is lecsalózzák aki fegyvert tud váltani egyáltalán! Természetesen őket sem szabad komolyan venni. MINDENKI azért messze nem csal! Amúgy is kellenek a cheater -eknek a tisztességes játékosok mert nélkülünk értelmetlen lenne a csalás. Pont ezt gyűlölöm bennük a legjobban, hogy minden csaló egy tetves parazita aki a fair többségen élősködik. Én ennél szánalmasabbat már nehezen tudok elképzelni mivel amúgy semmi tétje az egésznek. Ha kikapok hát kikapok gratulálok az ellenfélnek, elismerem a teljesítményét és örülök a jó mókának. Elvégre az egésznek nem az lenne a célja, hogy lemészároljam a komplett ellenséges csapatot, nem az, hogy folyton 30 -as streak -eket csináljak, egyszerűen csak jól szeretnék szórakozni oszt' jónapot...

Amúgy pár perce játszottam FFA -t Afghan -on. Na egy csávó a levegőben lebegve(!!!) késelgetett csak úgy össze-vissza amitől mi hullottunk mint a legyek. Szétröhögtem magam a hülyéjén mielőtt kiléptem.
  • armageddon666
    Egyébként jah, mióta van Steam talán 2szer volt, hogy vettek le bant. Mindkétszer rendszerhibából adódott, a te esetedből nyilvánvalóan látszik, hogy nem ez volt.
  • armageddon666
    Ha több csaló van, mint ahogy az átlagplayer hiszi, akkor MINDENKI csal :P (alapfelállás sajnos, hogy "rajtam kívül mindenki csal") Szóval hidd el, kevesebb van! :)

Sith:
    Ha ban jogos volt (jogos ban: csalt BÁRKI az accounton és banolva lett ezért), akkor azt onnan a jóisten veszi már csak le. Különben ugye mehetne bárki, hogy "jajj hát nem is én, hanem józsibá kutyája!", és akkor már tényleg nem érne SEMMIt a rendszer (ellenőrizgetni meg nem is tudom mennyire lenne jogszerű/erőforrászabáló). Ezért van az, hogy account van banolva és nem a player.

De ha jól látom a steammel megvolt a levelezés a tipikus válaszokkal, szóval ennyi volt, nem is javaslom, hogy tovább szenvedjetek ezzel. Igazából tényleg az ő felelőssége. Képzeld azt, hogy ellopták az autóját és totálkárosra törték. Volt autó nincs autó, tettes és biztosítás nincs. Autó bukva. Kb. így van az accounttal is.
  • Fpocok
    Sajnos azt már bukta a haverod. VAC bann-t sosem szednek le, na jó egyszer, amikor pár embert tévedésből bannoltak. De azonkívűl nem. Szóval arra keresztet vethetsz szerintem.
  • Sith
    Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem
    helyzet következő: Egy barátom Steam accountját valahogy feltörték... nem tudott bejoinolni, sebaj levelezgetés a steammel végül csak sikerült elérni hogy reseteljék a jelszót és igy vissza kapta az accountot.
    Ez után következik a viccesebb rész: mivel ő biztos nem csalt.. valszeg az a kedves ember csalt aki lenyulta az accot erre VAC bannolta... szóval egy bannolt acountot kapot vissza. További levelezés a steammel néha kb 1-2 naponta egy kis reakció.. kb az accountja az ő felelősége telepitse ujra a játékot cheat nélkül és hasonlók és persze ők nem tudnak semmit tenni az ügy érdekében Amit nem értek hogy hogy a francba van az hogy nem lehet levenni a BAN-t az acc-ról
    Még az sem derült ki hogy ez a ban mennyi időre (végleg?) szól.
    Ne adj isten valaki járt már így? Esetleg valakinek van ötlete hogy kihez kéne fordulni?
    előre is köszi a válaszokat.
  • Fabio Capello
    +1
  • Antal99
    sajnos már én is így látom

de az új rész is ilyen lesz

azért én még tervezem,hogy sokáig játszom ezzel

főleg miután a csalók átnyergelnek a cod7-re
  • Frank99
    nálad a pont
    így látom, és sokan mások is, akik meg játszanak (bár inkább az új részt várják..)

csak NE legyen csalódás....
  • Nagylaci
    Sajnos pedig szerintem meg több is a csaló mint azt hiszik! :( Pontosan az a gond, hogy a csalók megtanultak profi játékosnak látszani. Ebből viszont tényleg adódik, hogy a nagyon jó játékosokat állandóan lecsalózzák. De néhányan már kisebb üldözési mániában szenvednek és mindenkit lecsalóznak aki le tud lőni valakit egyáltalán... :) A vad az, hogy ezt a jelenséget is a brutálisan sok csalónak köszönhetjük mert nélkülük hihetőbb lenne a nagyon profi játékos teljesítménye is.
    Én egyébként SOHA nem "hacker" -ezek, "cheater" -ezek mert mint te is írtad úgysem tudom bizonyítani. Akkor meg minek.
    Viszont tény, hogy durva csalóval is lépten-nyomon összefut az ember sajnos. A sérthetetlen, megkéselhetetlen, falon át lehetetlen kill -eket szerző biztos nem profi...
    Egyébként azóta nagyon lesújtó a véleményem amióta nekiálltam "cold blooded" -el, és "ninja" perkekkel játszani plusz hangtompító. Egy csomó játékban totál semmi különbség nincs ugyanúgy tudják merre vagyok... Amikor rákérdezek egy lehetetlen kill -nél, hogy ezt úgy mégis, hogy csináltad akkor ezerrel UAV -znek. Persze Pistike már buktad is a dolgot!
    Amennyire én látom egy csomóan használnak "texture hack" -et és WH -t. Ezekkel az a baj, hogy egy ügyes csaló ezeket 100% -ban észrevétlenül tudja használni. (Texture Hack -hoz még ügyesség sem kell...)
    És amitől még falnak megyek amikor egy mittomén' HQ meccsen alaposan vezetni kezd a csapatom erre valami csodával határos módon egyszer csak megtáltosodik az ellenfél. Biztos ittak egy Red Bull -t mi?! Persze... Mielőtt megmagyarázzátok tudom, hogy a gyenge csapatból sokan rage quit -elnek és olykor beszáll helyettük pár profi aki megfordítja a meccset erre azért figyelek, de sokszor nem ez a helyzet.
  • Sound
    Egy kérdésem lenne, steam alol, a nyomok egy Find Game-et, akkor is be tudok jutni hackelt szerverre? Vagy ehhez balfaszkodni kell ?

Utobbi időben (50% árleszállítás alkalmával) kezdtem el újra játszani és nem igazán vagyok up-to-date. A progiról hallottam és használni is elkezdtem.
  • newszepiking
    Armageddon, Vízihangya, egyetértek veletek.
    szerintem a lagg pl nagyobb probléma (nekem mostanában) mint a csalók.
  • armageddon666
    tl;dr + wall of text, de

...de nem vagyok benne biztos, hogy annyi a csaló, mint ahogy azt a legtöbben hiszik....

ez így van. Egy 2 éve kb. már kinőttem a "csalózásból"... Azóta nem is látok nagyon gyanús embereket. Csak olyanokat akik nyilvánvalóan csalnak. Tagadhatatlanul. Ezen néha felbaszom magam, néha nem érdekel, mert úgysincs mit tenni.
  • Vízihangya
    Szevasztok!
    Lehet, hogy ez túlzott jóhiszeműség, de nem vagyok benne biztos, hogy annyi a csaló, mint ahogy azt a legtöbben hiszik. Az igazsághoz tartozik, hogy jelenleg annyira felkapott lett ez a téma (persze nem alaptalanul) és olyannyira belelovaljuk magunkat, hogy már mindenki csaló, aki kiemelkedően teljesít.
    Ennek, gondolom sok máshoz hasonlóan én is sokszor megiszom a levét. Soha semmilyen játékban nem csaltam, ebben sem. De 10 játékból egyszer biztos lecsalóznak, és ez zavar. Már csak azért is, mert én akkor sem csalózok le senkit, ha erősen gyanakszom a dologra. Ezt két okból nem teszem:
    1. nem tudom egyértelműen bizonyítani (persze vannak kivételek),
    2. engem is alaptalanul csalóznak, talán ugyanez a helyzet a másik játékossal is.
    Ha az ember már nagyon ismeri a pályákat, tudja, hogy nagy valószínűséggel merre találja az ellent, és jól használja a térképet, ráadásul jól begyakorolta egy fegyver használatát, akkor nagyon jó eredményeket lehet elérni csalás nélkül! Én a Famast használom. Nagyon pontos, így gyenge ereje ellenére rendkívül hatásos az a kis rövid sorozat is. Ami gyakran valóban úgy néz ki, mint egy lövés=halál. Közelről, csípőből tüzelve pedig szintén meglepően durva.
    Egyesek nagyon hamar beírják játék közben a bölcs megállapításukat, hogy HACKER. Ezt a legkönnyebb beírni.
    Legjobb szerintem kilépni, ha csalóra gyanakszunk és másik játékot keresni. Nem éri meg az idegeskedés. Én a fenti okokból ezt szoktam tenni, mindaddig, amíg nem kerülök olyan helyre, ahol nagyjából a szokott formámat hozom. Az azért nekem is gyanús, ha csak esek-kelek, de ez lehet az én hibám is, vagy a ping miatt.
  • Antal99
    ezt se vettem volna meg,ha nem próbálhattam volna ki
  • Antal99
    na ezért kell a warez
  • Frank99
    nem megy a tört a gépemen a faxom sem tudja miért, ugyanaz ugyanazzal a módszerrel a gyereknél megy ?!?

tetszik, de nem fogom megvenni, rövid a játékidő, a multit meg nem próbáljuk ki, tekintve hogy nem eredeti....
  • gömbgiliszta
    az új
  • gömbgiliszta
    Frank, tudom, hogy OFF, de megkérdezem, mert érdekel:

Neked hogy tetszik/tetszett az MoH?

• Frank99
    hát valahogy úgy....
  • Nagylaci
    Te mintha egy egész "picit" ki lennél bukva a játéktól... :)
  • böröczk
    Kempelt, lött, hátunk mögé jött csomószor, és hárman löttük, se döglött bele, aztán tovább állt egy következö sarokba, ahonnan többször is próbáltuk kiszedni, de valahogy mindig hamarabb sikerült lönie falon át, vagy akárhogy, már amikor közelítettünk felé. Még a herrierét se küldte le, csak a csoppert egyszer. Amúgy dlc mapokon még így is ritkábban veszek észre csalót, mint a normál pályán.
  • razzor two
    Köszönöm!
    Oda is írok!
    Pont egy működő admintools progit tettem fel nekik!
    Én is megvettem a játékot de a sok csalótól hasonlóképp érzek!!
    Igazad van, ha ő a host nem tudsz tenni semmit ott sem, de ha nem legalább kitudod tiltani! Itt sajnos ezt sem tudod megtenni! Viszont ez sem jó megoldás, hisz sok mindenkit kitesznek,ha csak jobban játszik mint ahogy azt a host képzeli! Igazából 1 jobban működő csaló szűrő kellene!!
    A következő call off-nál várok, nem dobok ki 20 ruppót!! Megvárom a véleményket és aztán döntök! Én a single résszel nem is szoktam játszani! Az nem kihívás...
  • Frank99
    nem fogom törölni...

viszont miért nem a warez szekcióban írod?

TUDOM, hogy ott már alig megy a topic, és ott is tele van minden csalókkal, de EZEN csodálkozik bárki is?
    ha az eredetin nincs kontroll, PONT ott lenne, ahol törtön fut minden?

és PONT a kis buzi csalók miatt, akik a warez miatt mindent megengedtek maguknak, hiába LEHET kirúgni őket...

AHA
    és ha pont AZ csal aki a warez servert indította?

sajnos hónapok óta nem játszom, a fiam igen jó volt, de inkább Worm-ozik....
    ez mindent leír....

és ha csinálsz egy csapatot, a másik meg cheat-petcsapat, akkor mi van?

ehhh..
  • razzor two
    Hát igen, nagyon jól látod a dolgokat! Ezért is mentem át a warez verzióra, mert ott kilehetett dobni a csalókat! Igen lehetett,de mostanság ott ezzel gondok vannak!Így kontroll híján ott elszabadult a pokol! Megmondom őszintén én szeretem ezt a játékot!! Szerintem, csak úgy lehet jót játszani mostanában, ha valami Klán félét alapítasz és beveszed az ismerősöket és akikben megbízol, ezekkel aztán tényleg jó lehet a játék!!
    Akit érdekel egy ilyen társaság az írjon rám privát!!
    Köszi!!
    Légy szíves ne töröld a warez rész miatt!!
    Köszönöm!!!
  • Nagylaci
    Ebben valóban lehet valami mert gyakran van olyan, hogy lőni kezdek az ellenfélre simán meg kellene haljon erre odafordul, agyonlő. Aztán a killkam -ben azt látom, hogy az ő szemszögéből rá sem lőttem... ?! :)

Viszont azt tartom, hogy a játék felépítése (magas killstreak=király jutalmak, de NAGYON nehéz magas killstreak -et összehozni) mintegy "szüli" az új csalókat.

És akkor már ha így belejöttem a hosszadalmas hozzászólásokba... )
    Idősebb (esetleg józanabb fiatal...) játékosként elgondolkodtatok már azon, hogy a "digitális" játékok mire nevelik a gyerekeket?! Nem lenne ez hülyeség elvégre sok játékmódhoz csapatmunka kellene. Szóval egész szépen nevelhetne mint a csapatsportok. Más kategória, de ugyanazok a tanulságok. Együtt dolgozni, többféle képességre szükség van a győzelemre stb... Közhelyek nem részletezem. Ellenben mi zajlik itt? Semmi szükség tudásra, csapatmunkára egyszerűen CSALNI KELL. Nagyon egyszerű, ha okosan csinálod soha nem szúrnak ki és nagyrészt győzni fogsz... Nem azzal kéne foglalkozni, hogy erőszakosak ezek a játékok mert egy "középszarul" nevelt gyerek azért nem ragad AK -t és lövöldöz Ferihegyen mer' az vót' a kólofdutyiba... :) Ellenben hosszú évek alatt egyre jobban az vésődik beléjük, hogy csaló=győztes, tisztességes=noob. Tényleg ez így rendben van? És vajon mi is lesz majd ennek a következménye amikor majd jól felnőnek??!! Szegény Hofi csak nem volt hülye...
  • ozimak
    Kb. egy-másfél hónapja megy ez az "egy golyó=halál" szindróma,azóta gyakorlatilag 75%-ban játszhatatlan ez a játék... legalábbis nekem... sőt néha a lövést se hallom csak összeesek...
  • lolSL
    azért van ennyi csaló mert a fejlesztő cég gyakorlatilag megszűnt a játék kiadása utána napban, nincs ki gondozza. dlc pályák meg nyilván ezer éve készen voltak, csak kiadták, ahhoz nem kell tehetség. de arra már nincs ideje egy lefejezett és szinte teljesen új csapatnak mw3 fejlesztés mellett hogy pont a legkisebb pc-s tábor bajaival foglalkozzon naponta egy olyan játékban amit nem is ők csináltak.

"Második nagyon gyakori csalás az, hogy kb. egy "Painkiller" mennyiségű plusz életerővel játszanak."
    ez csak akkor lehetséges ha ő a host, úgyhogy annyira nem lehet gyakori.
    azért érezheted így, mert neked a kliens oldalon visszajelez olyan találatokat is, amit a server (ami baromi lassan válaszol ebben a szar rendszerben) a lag miatt valójában nem ad meg, mert utólag kiderül hogy nem volt ott, így mire ahhoz eljut az adat hogy lőttél rá, már nem fog sérülni.
  • gallhun
    mutatja a mai fiatalok erkölcsi morálját8tisztelet a kivételnek) Ahogy Hofi mondta: a jövőnk zálogai.. dögöljek meg ha kiváltom!
  • madmanic
    de nevetséges, hogy akik feltörik a játékot meg tudják oldani hogy legalább ki lehessen rúgni a csalókat..

szánalom..
  • Nagylaci
    Hát igen. Érdekes kérdés, hogy a VAC mire jó egyáltalán?! Azért szerintem szégyellheti magát mindenki aki felelős azért, hogy a MW2 anticheat rendszere gyakorlatilag működésképtelen. Ekkora anyagi haszon mellett ennyire leszarni a játékosaikat azért az nem egy szép dolog enyhén szólva.
    A 70:9 -es arányt egy nagyon jó játékos nagy szerencsével tényleg össze tudja ugyan hozni, de túl sok hasonlót látni ahhoz, hogy mindegyik igaz legyen. Egyébként is az a "jó" csaló aki úgy tudja csinálni, hogy még elképzelhető legyen amit művel... Az én személyes tapasztalatom/véleményem, hogy a MW2 -ben valójában még annál is több a csaló mint ahogy sokan gondoljuk. Ebben a játékban sokkal több az a fajta ravasz/sunyi csaló aki gyönyörűen kitanulta azt, hogy észrevétlen maradjon. Két típusból szerintem eszement sok van. A legtöbb talán a texture hack -et használó. Gyakorlatilag tettenérhetetlen, őt is ki lehet azért nyírni, hátba lehet kapni, de az élénk színekben ragyogó ellenfél mégis hatalmas előnyhöz juttatja. Második nagyon gyakori csalás az, hogy kb. egy "Painkiller" mennyiségű plusz életerővel játszanak. Ezt sem könnyű kiszúrni (inkább csak érzed általában, hogy ez valahogy nem stimmelt...) viszont szintén hatalmas előnyt ad hiszen minden F2F küzdelemnek a csaló lesz a győztese.
    Kevesebben csinálják talán, de azért rengeteg a WH is. Figyeljétek meg, hogy nagyon sok az olyan játék ahol elképesztő arányban kapnak kivédhetetlenül hátba a meccsen téged, míg te szinte soha nem érkezel ilyen szerencsésen ellenfél mögé. Itt sem kell elhinni, hogy egyszerűen pro -k. Átlátnak a falon és úgy helyezkednek, hogy a többiek mozgásának függvényében a hátuk mindig fedezve legyen, aztán a legközelebbi ellenfelet hátba támadják. Ezek mellett ritkábban használják a "durvább" csalásokat is mert a többit nehezebb észrevétlenül csinálni.

Egyébként sokat gondolkodtam azon, hogy miért ennyire nagy ebben a játékban a csalók aránya. Persze mindenhol vannak, de itt aztán dögivel! :D Egyenlőre arra jutottam, :) hogy tulajdonképpen maga a játékmenet hibás a dologban elég komolyan. Gondoljunk csak bele. Pistike elkezd játszani és a tizenéves ego -val mindenképp istencsászár szeretne lenni fél percenként minimum AC130 -al lövöldözni. Aztán kiderül, hogy bilibe lóg a keze... A pályák kicsik, sok a nagyon profi játékos úgyhogy Pistike örül ha összelő magának egy Sentry Gun -t miközben a feje felett tényleg ott köröz valakinek az AC130 -a... Ez előbb utóbb oda vezet, hogy nekiáll csalni mert ugyebár igazságtalan dolog az élettől, hogy neki sose lehessen Tactical Nuke -ja. Aztán ahogy elkezd emelkedni a csalók száma az új Pistikéknek egyre kevesebb az esélye a nagyobb killstreak -ek elérésére hamarabb kezdenek ők is csalni. Szóval ebben a játékban mintegy "kódolva" van az egyre nagyobb számban jelentkező csalók megjelenése. Sajnos... :(

Bocsánat ez hosszú lett.
  • Antal99
    maximálisan igazad van,a multi béta is jobb volt ennél amit sikerült
    "alkotniuk"
    játék menetileg,ne arra menj hanem erre
    bezzeg a grafika az legalább,úgy ronda ahogy van!
  • Antal99
    ezen a pályán egy "sarok" van ,de azt mindenki ismeri

70-et lehet lőni,4 meccs alatt
  • lolSL
    egy ilyen stat nem mutat meg semmit, lehet hogy összejött neki 2 chopper és egy sarokban bújkált
  • Jaka923
    Most ezen lepődjünk meg? Már az érdekesebb dolog, ha 8 meccset úgy játszasz le, hogy nem találkozol csalóval...
  • newszepiking
    na, volt szerencsém kipróbálni a cod nagy "váltótársának" és "vetélytársának" jó előre kikiáltott Medal of honor-t.
    egyszavas véleményem van róla (úgy, hogy a multit nem próbáltam).
    szégyen.
    grafikában, és játékélményben egyaránt.

nálam az a sorozat leszerepelt egy életre. (már az airborn-nál is, de akkor még azt gondoltam, hátha)

úgyhogy maradok ennél a drágánál.:))))