Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
Arab money
de ettõl fuggetlenul tényleg jobbak a dedikált szerverek.
PSN ID:misi2mezei
The Matrix has you...
az adminisztrátorok olyan beállításokat alkalmaznak amit akarnak, ki lehet kapcsolni az idióta perkeket, fegyvereket, kidobálni a csalókat, játékosok által készített pályákon vagy modokon lehet játszani stb
az mw2-ben meg úgy mõködik az egész ahogy a konzolokon az összes játékban, egy bebetonozott fix rendszer az egész, a játékosok közül indul vkinél a server, aztán ha jó kis adsl-je van akkor lagol mindenki, baráti 0.2-0.5 másodperces késéssel mindenen.
szerezd be a cod4-et és nézd meg magad, nem kell eredeti játék a magyar serverekre csatlakozáshoz. IP címek itt: http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=cod4&location=HU
Arab money
a kérdést komolyan gondolom, bocs, ha nagyon láma vagyok.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
crtl+shift+esc-et nem is ismertem!!!
a dögcédulás kérdésemre nem tudsz válaszolni véletlen?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
és néha mik ezek a dögcédulák a nevünk elõtt?
szóval ez a két kérdésem lenne
mondjátok,hogy lehet,hogy SADIM nevezetûnek nincs"rangjelzése"?
Persze, csak egy tipp, vélemény a részemrõl. Amúgy ebben a pillanatban a wild bunch angol szerver teljes létszámon megy, 50 fõvel (gametrackeren néztem meg, mert én is rég vettem elõ a ro-t, de játszottam vele eleget, 1800 forintot nagyon megér). De van magyar közösség, szerveznek rendszeresen játékokat.
De igaz, rétegjáték.😊
A tf2-t nem kell dicsérni, idõnként van leértékelés, cimborámnak 750 forintért vettem meg.😄
A bc2 meg határeset, "casual, hobbi, fun" játékosoknak szerintem kiváló, de néha kell a stabil idegzet.😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Red Orchestra tényleg nagyon jó. Adta a hangulatot 2-3 éve mikor játszottam. De annyira rétegjáték hogy az borzalmas. Kb. 3 szerver volt ahol általában volt játékra alkalmas ember mennyiség, a többi üresen vagy pár emberrel lézengett.
Ráadásul annak a játéknak a realizmusa azt hiszem megfeküdné a legtöbb CoD-on nevelkedett játékos gyomrát... <#whatever>#whatever>
De a hangulata utánozhatatlan. A vasútállomásos pályán ahol lövészárkokban kell elmenni támadóként az épületekig és közben a védõk végig lõnek a tüzérséggel...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Idõnként kíváncsiságból beleolvasok a topikba, csak azért hogy durva megközelítésbõl tudjam merre megy a cod széria, közösség (meg hogy tudjam, hogy a cod2 kijövetele után érdemes volt abbahagyni az egész cod mizériát😄).
Bigapo írta a tf2-t. Én még ajánlanám a Red orchestrát vagy majd a folytatását. Ha meg valami pörgõs hent kell, a bfbc2 tud az lenni, ez utóbbival vannak gondok, de ha olcsón hozzá tudsz jutni, akkor megéri.😊
On.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
pár hete volt egy ilyen, hogy zsinorban csalózott pár gyerek, mármint rám mondták, de nem értettem mire fel. csak az érdekelt volna, hogy mire fel mondták, mert nem is emlékeztem rá, hogy õket valamilyen érdekes szituban lõttem-e le vagy sem. egyértelmû válasz nem jött, de az,h goy le vagyok jelentve az igen...nevetséges...
The Matrix has you...
@
The Matrix has you...
The Matrix has you...
"Lehet tényleg ilyen rohadék vagyok! Ez van!
Remélem te mindig ilyen szent ember maradsz és nem fog megfájdulni a mellkasod.."
-Érted már?
Kit érdekel egyénként is hogy mit gondol egy szaros 10 éves?
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
A mellkas fájdalmat meg nem tudom mire érted.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Remélem te mindig ilyen szent ember maradsz és nem fog megfájdulni a mellkasod....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amúgy ez a "ha õk is köcsögök, akkor én is" mentalitás undorító. De ezt így általánosan értem.
És közben verjem a mellem hogy én mennyivel jobb vagyok másoknál?
Mellesleg HC mód egy nagy szar, fõleg ha valaki csak GLezik. Ha eredetin nyomod, akkor ott nem lehet ilyeneket jelenteni, csak kamu. Elloptál egy AC130as dobozt? Hát akkor bocs, de te sem vagy jobb a többinél, ez nagy köcsögség volt tõled.
Azért remélem nem nagyon sérült meg a lelkecskéd... sok csúnya 12 éves WHzással gyanúsított... nem is értem hogy bírod :S Én már összeomlottam volna.
NEM
nap mint nap mondják hogy csalok. válasz:
"😊"
totál KO. nyertem.
@
Végre egyszer játszok egy jót és rám fogják hogy Wh zok! Holott a játékmódban még killcam sem volt! Nem tudom honnan vette a gyerek!
Nem elég hogy a sok cheater között kell játszani még rám is köpködnek a kö**ögök , holott rohadt keveset is játszok és akkor sem én vagyok a legjobb sõt a közelükben sem vagyok!
Aztán elégtételt véve a sok ellopott ládámért lenyúltam egy AC-130 ládát erre a játék kidob a pics*ba!
Nem tudom volt e köze hozzá de a srác állítólag elõtte jelentette az állítólagos WH zásomat!
Kevésbé sajnálom az új MOH ra azt a 9ezret mint egy több mint valószínûleg szar COD ra 12-13ezret!
Inkább leszedem végigtolom a single részt azt csá!
De így nincs értelme játszani! Ez így nem játék csak szenvedés!
Far cry 2,régi Battlefieldekben bannolnak ez miatt.
Ha konfigban írod át FOV-t, akkor nem.
Ha nem turkál a játék memóriacímeiben, akkor nem.
@
Widescreen fixer program használata miatt bannolhatnak?
Fov hack-nek számít?