Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
várom nagyon, jézusom most néztem hogy 151 nap.......:S
!Forza Ferrari!
már ha persze megmarad ez a koncepció
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
★ G E R Y ★
nekem csak ez a script volt meg 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Remélem már mindenkinek tetszik, járjatok csodájára, ha bajotok van osszátok meg velem^^
Megjelenés:
USA: november 10
Európa: november 13
Javaslatokat várnék, hogy hogy odljuk meg^^
214:
igen, Hellsing47, csak már nem emlékeztem pontosana nevedre.
Am meg nem probléma, örülök hogy valaki legalább "belepofáz", félreértés ne essék, én szívesen csinálom, csak minden rám van hagyva, és én egyedül nem tudom mi kell a népnek, ezért kell a help😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
majd akkor ha megvan a végleges banner szólj a mod topikba mert eddig én szóltam 😛😛
De a kiadó logóját bal szélére szerkeszd, a fejlesztõket természeteesn középre. ja és a dátum legyen visszaszámlálós... ha megtudod csináni<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nem tudom mi a Ti elképzelésetek, az enyém meg nem biztos hogy tetszik nektek, ha nem tetszik ne rakjátok ki,de ha tetszik akkor köszönöm^^
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
jaj, csak jönne már az a havazó háttér is má...<#eljen>#eljen>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vanhellsing is jó bannereket tud csinálni, ha jók az értesüléseim ill. ha az emlékeim nem hagy ki😄 Várjuk szeretettel az övét is...
Van egy oldal, ahol 35 kép van megadva a MW2-ról. ha valakinek kell a banner készítés ill. kiegészítéshez, akkor szóljon, dobom a linket. Ismétlem: nagyon sok kép van a játékból.
A készítõk is elférnének rajta szeréntem :
A színek invertálásával gondolom meg tudod oldani hogy rákerüljön az activision is. Használd egészséggel amelyik szimpatikus!
Üdv 😉