24218
Modern Warfare 2
  • ToCsEk
    nekem nincs semmi gondom a multijával.
  • HappyHunter
    Úgy látszik mégsem olyan súlyos a probléma.
  • Neoncsoves
    és azt nem veszitek észre, hogy mennyi mindent elvettek a multijától? alig van szerverindítási beállítás, stb...
  • HappyHunter
    Istenem, ez a futár. A haverom a szomszédban lekik, neki már két órája megvan.
  • kigyi
    Óh ha ezt előbb tudom akkor elmegyek érte így most nem lehet most burítottam némi szíverősítőt, nem kockáztatok a fakabátok biztos most állítanának meg :(
  • ToCsEk
    hát ez a game valami hihetetlen jó :D, multija nagyon nagyon odabasz :)
    single meg jó nehéz, 2 szinten nyomom aztán többször haltam benne mitn a cod4ben. meg véletlen egyik küldit átugrottam :S, nem baj majd 2x ha végigviszem megcsinálom :D
  • atila4
    :O Rohadtul jól néz ki
  • Skyline
    Steam telepítésén belül :
    /steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players/config.cfg

seat com_maxfps "85" résznél a 85-öt átírod amennyit gondolsz,az lesz a max.
  • grebber

• Skyline
    Azt mondja OFFLINE vagy.
  • Belucz
    hogy lehet ez fps limitet kiiktatni, irjatok már
  • Skyline
    Steam-en elméletileg barátnak jelöltelek amit írtál.:)
  • tituka
    megjött
  • madmanic
    Zegen a Media Marktban még van pár darab

még 20 perc basszus...

még nem ettem, nem ittam nem fűtöttem be..
  • djg
    HQ módban van HC vagy csak sima? Mit jelent a HQ Pro?
  • csuripi
    Bl4ck-t nem talált
  • gyepesjoint
    az nem mind1,persze,hogy 30 vagy 230,de átlag gamernek teljesen mind1,hogy 65,vagy csak 50...
  • Belucz
    hogy lehet fps limitet kiiktatni he?
  • greendoki
    a képkocka nem mind1 hidd el.Nem mind1 h 1 ms alatt lácc 30 db-ot vagy 230at(csak példa).

Amugy k|_|rva nagy a játék!!!
    Neten is piszkosul jo hihetetlen!
  • Maxtreme
    ".Az, hogy 30 vagy 3423 képkocka szerintem tökmindegy."

Jól mondod, szerinted. ..és ne menjünk bele hogy többet nem látunk, meg 25-nél nem fog fel többet az agyunk etc hülyeségekbe.
    thx :)
  • crossy104
    Igazad van!Kutyás sem érdekli milyen a konfigjuk.Az én gépem jobb, mégsem kérkedek vele.Az, hogy 30 vagy 3423 képkocka szerintem tökmindegy.
  • Belucz
    2600 xt egy kalap fos, kb semmire se elég, nem hogy full hdban fullon, szal felejtsd el!
    amugy meg az fps limit csak multiban van ugye?de nem tom mi a faszért kell lelimitálni 90re
  • Prince of Máté
    Sehogy se...
    2600XT Cod4hez elég volt 1680-ig minimumon, hogy átlag 40 fps meglegyen a multiban.
  • Maxtreme
    Hát én a 2600xt-vel nem nagyon vagánykodnék :p
  • zotya10002
    Meghozta végre a futáááááár:-)))))))
  • Maxtreme
    Sztem mindenképp magasabb felbontással próbálkozz, máskülönben túl gyors lesz a játék 2600xt-vel..
  • gyepesjoint
    úgy birom,hogy a csicskagecik így akarnak vagánykodni a konfigukkal...szerinted bazmeg mennyivel fog??? 100 alá fog esni,ha még 5 alkalmazás fut a gépeden...
  • NEOreg3
    23.732 fps
  • ProGabe #4886
    "Szia

Cod PC. sajnos kevesebbet kaptunk, ma jön a maradék, igy csak ma tudom feladni neked.
    Holnap munkaidőben, 08-18 óra között viszi ki a futárcég a terméke(ke)t.
    Köszönjük a türelmet.

Üdvözlettel

ÜberKonzol TEAM"

óóóóóóóóóófákkmíííí :(
  • geri777
    Szerintetek az én konfigurációmmal 1920*1080 ba menyire fog futni ?
  • ajem kisa
    Nekem fos 1mb os netem van, és nemlaggoltam, a kod4-ben viszont igen, de majd ebben is tuti!:D
  • Gabe18
    Azok,vörös rossz,sárga közép,zöld csík jó.Legalábbis a 4-nél igy volt konzolon,gondolom itt is.
  • eLiXir
    hogy lehet kiiktatni az fps limitet?
  • eLiXir
    multiplayerben ha a tabot megnyomom hol latom a pingemet? azok a zold csinok lennenek azok?
  • FireWhisper
    Szerintetek a 2 megás netmmel mutiba laggolni fogok? A CoD4 az is simán ment
  • Skyline
    Fps limit kiiktatva,250 maximális fps beállítva,müüxik,ragyogóan megy a konfigomon 250 fps-el minden max 1920*1080.:)
  • gagax
    Én akárhányszor csatlakozok szeróhoz nem laggolok.... engeteg mod közül lehet választani alul írja h mennyi a max player stb.... TDM ből is van sima és hc... de rögtön nem mehetsz rá hanem csak akk ha felfejlődtél odáig.... itt a sima mod is élvezhető nem úgy mint cod4 be h 1 tár RPD sima modba 1 embert jelent
    Nekem tetszik a multi része és ennyi:D
  • FireWhisper
    Nah már tudom a választ :D
  • FireWhisper
    Azoktól akik már megvették és játszanak vele szeretném megkérdezni hogy most multiba akkor van chat ?
  • kanduhr
    MEgvettem, felraktam.
    Szerverkereső nem rossz, jó gyors. Laggal nem találkoztam, a bill kiosztás megváltozott, szerencsére van chat is(az ugyanaz: T és Y).
    Gépigény: a minimum konfigot felejtsétek el. Jóval ersőebb kell hozzá fullon, mint a cod5-höz.