Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
csak röpke 70ezer forint.
lehet ez a kiadás milliomosoknak lesz, vagy azért éjjellátó, mert egy zöld lámpa lesz a lencse felett, amivel lehet majd világítani, amerre nézel...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
háát nem kevésbe gondolom...még nem volt rá szükségem, de egy sima távcsõ is egy uj játék árát kiteszi egymaga.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nonicks
nézz utána mennyibe kerül egy igazi éjjellátó...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

DarkSector
😄DDDDDD
G36C-t kapnék, akkor fognám innét az éjellátómat, és akkor a játék már a faszomnak kéne....DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DarkSector
müködni fog, csak mint ahhogy mondod is az ára lesz sok.
szerintem 30ezer kb....

DarkSector
Én is most néztem...tutira aki teheti ient fog venni!!!!!!!!!!!
😄

videóban azt mondták hogy mûködik, de kétlem hogy "full igazi" lenne
én inkább majd az árára lennék kiváncsi

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
Majd adnak a Splinter Cellhez is, oda kellett volna ez az CE. Ha az éjjellátót felhozzák, mindig Sam Fisher jut róla eszembe. Nem tudom miért van ez:S (és nem pedig a modern warfare 2)

és ez az éjjellátó most akkor full igazi vagy csak valami ócska kínai mûanyagdarab ami villog meg hangokat ad ki?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Fenrir
Lál, a MW3-ban már talált adnak valami fegyvert is, akár egy Airsfot M4-es vagy G36C simán jó lenne 😄

A halál csupán a kezdet...

ProGabe
prestige edition

Szépen kicsomagolják a szállítószalagról lekerült legelsõ Modern Warfare 2 Prestige Collectors Edition doboz szörnyeteg tartalmát a szemünk láttára. Ennél szupermaxabb változat nem jön ki a játékból. 😄 Modern Warfare 2-bõl háromféle bolti verzió létezik. Van ugye a kis zõd sima négyszögletes plasztik zacsi ("doboz"), azután jön a keménytökû Hardened kiadás, amit a fazon mutat a videóban a dobozszörny elõtt.

Kinyitáskor látjuk, hogy három doboz pihen a Prestige Collectors Edition szörnyeteg dobozában. Leghátul találunk három papírzsebkendõt is, ha a gazdag tartalmak láttán túláradó érzelmektõl örömünkben elsírnánk magunkat. Fekete papírkeretbõl kilép a Hardened edition, amelyet jóval olcsóbban külön is megvásárolhatunk. Belõle kihúzunk majd egy kicsike Képalbumot. Benne van a fémdobozos játék természetesen, egy tokennel, amivel letölthetjük a legelsõ Call of Duty részt (PSN-re és Xbox Live Arcade-ra is jön). A nagy szenzáció viszont a többfunkciós éjjellátó "katonai" távcsõ, amely a legnagyobb dobozszekcióból kerül elõ, kapcsolókkal/üzemmódokkal és természetesen a hozzá dizájnolt feketésszürke gumi tartófejjel is - stabil, széles talpa van -, amelyen stílusosan tárolhatjuk a drágaságot. A következõ Collectors Edition item egy teljesen mûködõ, életnagyságú Abrams tank lesz, amelyet majd kinn a ház elõtt vagy az utca közepén, ízlés szerint parkolhatunk. Activision emberei máris tartják az üres pénzes zsákokat, amit ti majd megtöltötök nekik!

@hardwired

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
nincs sok favom meg fogom találni, de mind1 ti tudjátok
Prince23
És mi van abba, ha hosszú a címe mondjuk? Azonnal elérhetõ, mivel kilóg a többibõl. Tudjuk merre keressük a sok + fav topikok között.

Shep
Honnan tudod, hogy p1-em van? (lehet el sem fog indulni) a voodoo 2 lehet kevés lesz neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe
mert tényleg túl sok helyet foglal 😄

2 sor a kedvencekben, én pl. a minimál híve vagyok. mondjuk nekem 8, tõlem bele írhatjátok a himnusz mind a 12 versszakát is a címbe =)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Snexi
nem arról van szó,hanem arról hogy egyesek szerint túl sok helyet foglal

DarkSector
jókibaszanka a topikkal...😄DDD

DarkSector
miért van az, hogy én eddigis ugy tudtam gogy Call of duty lesz...

Amugy az elõtagot azért akarták megszüntetni, mert hülyén hangzott volna hogy:

Call of Duty 6: Modern Warfare 2
Ezért mégse szedték le a fõcimet mert szemétség lett volna, csak a 6-os hagyják el, mint az 5.rész elõl...

ProGabe
mert annak mindvégig Call of Duty: Modern Warfare volt a címe, ennek meg tegnap (vagy csak ma, mind1) óta van benne a címében a Call of Duty. a lényeg, hogy a hosszú címben benne legyen, akkor megtalálja a keresõ. szóval csak a számlálót kéne átírni erre: Call of Duty - Modern Warfare 2 Megjelenése:"

Snexi
a 4 topicjának a címébe is ki van rendesen írva,nem értem hogy itt akkor miért nem lehet

Prince23
Meg sztem simán maradhat így is, ahogy van.
de lehet mégis jó lenne a CoD elé.

tommygear
jó az így túl sok helyet foglal a favba akkor, esetleg CoD Modern Warfare 2, de úgyis tudja mindenki mirõl van szó
NEOreg3
igen, neked szaggatni fog LOW grafikán

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
Gépigényrõl lehet már tudni valamit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fenrir
Jah, megijedtek hogy a CoD elõtag nélkül lehet, hogy még sem fog olyan jól fogyni a játék.

A halál csupán a kezdet...

a borítója jól néz ki

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
WTF? Cod elõtaggal mégis

A topikot lehet újrakeresztelni

Shep
Hát megváltást várni szerintem kicsit merész elképzelés, de véleményem szerint még filmesebb és még látványosabb lesz, mint eddig ami egyelõre sokunknak elég is.

tökre várom ezt a játékot 😄 remélem megváltás lesz grafika és játékélmény téren is... a modern warfare is hatalmas siker volt szerintem grafikában is 😄 fõleg az aranyozott fegyó csillogása max grafon volt jó xD remélem vmi hosszabb, ütõsebb singlet is össze dobnak, bár a multiban nem kételkedek, az tutira király lesz 😊 bár a famas burst fire elég gáz lesz... így le nerfelni a világ leggyorsabb assault fegyóját 😞 na mind1 =D remélem lesz majd tüzelés állító pöcök a fegyón =)

RNadal1203
jöhet 😄 nekem bejön 😊

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

DarkSector
az a gáz hogy csak te láthatod igy
:S
hacsaknem küldöd el a modosított fájlokat valakinek...

ha nagyon kell leirom majd, de nem tul egyszerü, legalábbis leirni...😄
ha nagyon érdekel, akkor pm-be leirom.

RNadal1203
küld pm-et pls... hogy kell ezt csinálni?? 😄

DarkSector
Nem fotoshop...télleg ezt jelzi az xfire...😄
igaz ehhez kicsit megbabráltam az xfire játékfelismerését, de nem képszerkesztõvel van megcsinálva...

DarkSector
nem irják egybe ember...inditsd el a cod4-et nem egyben van...

RNadal1203
ez photoshop vagy vmi bug?? <#wow2><#wow2><#wow2>1158 nap:/

Zs0lt1
a singleplayer-t egybeirják 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nagyon unatkozhatsz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tommygear
ok
DarkSector
jah...jah...jah... 😄

Prince23
nem hogy olyan képeket mutogatnának amiket még nem láttunk
szerintem totál felesleges egy kiadott videóból képeket kivágni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Új képek
(ingamebõl)

Kulee
ejj de tetszik^^
bár kicsit habi hogy 2 ember egy egész hadsereget kinyír... /túlzással/
de ez csak egy játék, egy nagyon jó játék^^

belisz
Micsináász?...

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Prince23
<#wow3>

tommygear
<#lama>
dehülye vagy peti xd
elkezdtem olvasni a topikot az eleérõl és az elsõ 10 hsz után ugy gondoltam én is írok valamit de az hogy hol tart a topik az eszembe se jutott xd

topiknevet módosítsd call of duty series értékelésre 😄 az mw2 topikot meg ráérsz megnyitni kb szeptember környékén mikor nem csak 1 vidi meg pár shot lesz és a demo is lassan érkezik. akkor már lesz mirõl beszélni.
és akkor most a témához 😊 :
cod 1 single végigtokltam tetszett
uot sajna nem játszottam
cod 2 single tetszett,párszor megvolt fõleg mikor nem volt netem 😄 multi fav volt (xfire szerint 359 óra de elötte is volt kábé ennyi mikor még ase-t használtam) míg a 4 meg nem jelent. azóta csak fun havonta 1-2 óra
cod 3 wiin próbáltam de még az irányítást sem akartam megszokni mert nemjött be
cod 4 single 1szer kb feléig aztán jött a patch és nem kerestem uj cracket annyira nem kötött le
cod 4 mulit függõ vagyok 😊 (xfire 873 óra)
cod 5 single 2b az elsõ 3 pálya
cod 5 multi a demót kipróbáltam nem jött be
mw2 remélem megváltja a világot 😄

tommygear
én nemtom de a google semmi értelmeset nem ad ki rá