24218
Modern Warfare 2
-
új warez próbálkozás:) -
Te is jó helyen jársz...Serialt találsz a boltokban,ha megveszed a játékot. :P -
Na megjött nekem is a gamma :) -
Serialnak ott kell lennie a tokban vagy a kézikönyv hátulján. -
sziasztok,teszedtem a játékot,de sajnos nem találok hozzá crack-et meg serialt,megköszönnöm ha valaki adna,thx! -
Neoncsoves #4949 és mostmár nincs console szal nem lehet kivenni a GL-es cuccokat. nem lehet modolni se... jajj infinity ward... miért pubszart csináltál ebből a jó kis játéksorozatból :(( -
lehet ping alapján szerot keresni? mert ez igy gyalázat :S -
hali
megjött a game
hát mit is mondjak.. eddig akárhova csatlakoztam atom lagg volt (igaz zöldet mutat, de az azt hiszem 150ping-ig zöld, tehát szar :D)
ha nem lesz ptivát szerver, akkor nagy gondba lesz itt a valamire adó játékos társadalom :S már most idegesitenek a láma kemperek és egyéb GL matyik -
Azt hiszem nincs. Én csak ilyet találtam hogy "headquarters pro" nemtudom hogy ez mit takar. -
Kirááály a gameee 

Még nem volt szerencsém multizni, és nem is lesz a közel jövőben, de a single naaagyon tetszik, nehéz, pörgős, hangulatos, nyamiii
Fegyverek királyak, menü nagyon szép és hangulatos, (írányításról nem írok mert xboxos vagyok)
Grafikával nincs gondom, gyönyörű...
Este pár óra game útán írok egy hosszú értékelést, hátha valakit érdekel, és hátha valakit meg győzők hogy megéri eredetiben megvenni
-
djg #4944 Eddig egyetlen kérdésemre se kaptam választ, kösz szépen!
Mind értelmes, magyarul megfogalmazott kérdés volt... -

-
megyek is vissza, jó sg.hu-t:)
aki akar kgb_csuszi a steam. asszem:)
ggbb:) -
mi a neved, hogy találtál rám ezt nem vágom:)
de geci akkora kurva jó a game hogy nem bírom abbahagyni:)
kibaszott állat:):):) mennem kéne dolgomra de mindent lemondtam sulit melót üzletet:) -
Freeeee #4940 Egyszer volt,hogy a host elszállt,de max 5 mp múlva már ment tovább a játék,egy másik host-al. csatlakozom csuszi-hoz,eddig tökéletes minden. Aki rinyált,törölgesse a könnyeit:) -
nem vagánykodok a configomal
csak tudom hogy a videokártyám nem a legjobb és nem akarok kiadni pénzt valami olyanért amit nem tudnák normálisan használni -
:D -
hülyeség, átlag cod-os pályák.
nem olvasok vissza, véleményem ha valakinek segít.
kibaszott szar netem van, 1 megás. még sincs lagg, eddig egy akadás volt kb 8mapon. fegyverhangok jók, el kell fogadni ilyenek az életben szerintem. mapok jók, multi jó:)
már csak a war-oknak kell jól sikerülnie, de szerintem azzal se lesz gond, már toltunk privát host-ot, teljesen korrekt.;)
10/10
eddig -
-
Óóó azt majd megoldom csak legyen meg a game :) -
Na nekem is megjött, épp most rakom fel. YÍÍÍÍHHÁÁÁÁÁ!:) -
Valaki már nyomta a spec-ops ban baráttal?
Elöbb lekell sp-ben nyomni mindkettőnknek ahhoz, hogy kapcsolodhassunk?
Mert feszt időtullépés van! -
Hmm lehet az lesz be kéne ugrani, mert nem bírom holnapig lekaparom a tapétát :) -
Freeeee #4931 Nagyon jó a multi. Jók a mapok,és eddig egyáltalán nem hiányzik a 50 player. Kihajlás hiányát meg lehet szokni. Nincs lag,gyorsan megy minden. Van lan,és lehet haverokkal együtt játszani meghívásos alapon. Tereptárgyak ,és törhető üvegek,ablakok nagyon megdobják a hangulatot. -
csuripi #4930 nálam csuripi online -
Skyline #4929 Csináltam fraps-al vagy 10 perc videót...De a bunkó készítő levédte nelehessen vele videt csinálni...Végig csak a fegyverválasztó rész látszik a videóban.... -
Neoncsoves #4928 Logan azt mondta nekem, hogy 3-4x akkorák a mapok mint cod4ben. ha ez igaz, akkor elég kevés szerintem a 18 player. Főleg, hogy ha jól láttam FFA-ban 8-12player lehet max... -
Köszönöm
-
Skyline #4926 Nem kevés szerintem,tdm pörgős ezerrel van pár új játékmód fajta is,a pályák is egész jóak, végre nem kifejezetten egy taktikára épülősek,minden pályán van nagy tér,kisebb tér,házonbelüli részek emeletek stb.
És telis tele tereptárgyakkal ami sokat dob a hangulaton,nem elvétve 1-2 doboz 1-2 fa,hanem szó szerint tele motyival minden pálya.:)
-
madmanic #4925 de rohadt lassan telepedik
-
madmanic #4924 esőben nincsenek :)
menj nyugodtan :) -
Skyline #4923 a FOV-ot nem engedi a config fájl beállítani. Hozzáadni új cuccot nem lehet,csak a meglévőket (pl maxfps,maxpackets,stb) állítani... -
Maga a steam sima ügy
-
#4921 Ha majd eljutok oda, hogy telepíthetem a játékot, akkor mit kell majd ezzel a steam aktivilásal kezdeni?
Nem szopatós, sima dolog?
Sosen csináltam még ilyet, izgulok :) -
Nem kevés a 9v9
Bár ha "pörög" a játék gondolom nem észrevehető.
-
Srácok kidob errorral a single intró után, 5 years error és kész.. micsináljak?:( -
Skyline #4918 Az egyetlen gondja a multijának a klánszerverek hiánya a dedikált miatt...Amúgy csapatásra ha bőven jó,nagyonjó, ha haverokkal akarsz játszani steamen haverlistába velük játékban meg invite.
A kihajolás picit hiányzik:/
Kb ennyi eddig nekem a negatívum. -
djg #4917 Van Hardcore mode Headquarters-be? -
bajsz #4916 sztm hadjad,te is leszel küldve a p.... mint én mert kimertem nyitni a szám. -
Asszem a futár ma nem kap borravalót...