Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
kód megvan nem akar mûködni :S
Prince23
Várjuk, tûkön ülve😄

Kulee
Na emberek, Szerintem kész!

Úgyérzem ennél több nem kell, mert túlzsúfolt lenne, de ha valami apróság mégis az eszetekbe jut szóljatok, de szerintem most a tökéletes😊

tommygear
kód az emgvan de nem akar mûködni :S
Prince23
Sztem jól mutatna a topikban😊 Keresd meg pls😄

Vagy valaki, aki ért hozzá, lásson neki😊)

tommygear
cod sose csúszik ez már fix
Prince23
Nem fog csúszni, ez egy fix dátum az Activisiontól. CoDok terén egyébként sem késett semmi bejelentett gamam tõlük. Már "kész" is van a project, 80%-os állapotban

Prince23
Lezárult az E3, mint topiknyító összegyûjtöm az ezalatt valamint az eddig megjelent látnivalókat róla, tehát a MW 2-rõl.

Gametrailers
g4tv
IGN
gamespot

Kulee
és ha már itt tartunk, akkor egy visszaszámláló is király lenne, lehet korai met úgyis csúszik,de akkor módosítunk rajta, a GTA IV fórumon volt ilyen visszaszámláló, nagyon tetszett😄

tommygear
régen volt ilyen havazás szkriptem nemtom hova lett :S :S az kellene ide is
Prince23
Egyébként éna fórum hátterére értettem a havas témát, nem pedig magára a bannerra, hogy iott szerepeljen...

tehát egy mozgõ, flashelt havazást képzeltem volna el afórumtopik hátterén... amint hull a hó... a kereten kivüli területre...

Snexi
lehetnél merészebb ebben a havas témában 😄

rakhatnál rá még képet, mert férne még rá
fõleg ezzel a "feketítéssel" meg "elzöldítéssel" könnyen is össze lehetne hozni 😉

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

tommygear
nekem is teccik 😄
Kulee
Na örülök hogy tetszik az eddigi munkám^^
Ok, megpróbálhatom a havazást, de nem garantálok semmit, és még ötleteket várok, mert attól hogy még nekem tetszik, attól még nektek lehet h nem😉

Prince23
Még a fejlesztõk sem tudják mi lesz a címmel, majd kiderül.
Elég hangulatos topik lett ezzel a zöld árnyalatû bannerrel...

valaki esteleg nem tudná annyival kiegészíteni a fórum hátteret havazással??
két dologra utalna:

1. a sztoriban ugye van havazás, meg szibéria
2. téli szezon alatt jön ki a gamma...

na szal egy a lényeg: havazó háttere legyen, tudjátok itt a két szélen, ami világoskék színû, arra a helyére.... vagy nem tudom, tõlem lehet hawaii feelingje is, csak legyen már neki valami háttér. annyit megérdemel még a játék.

tommygear
én olvastam ezt is azt is már, nemtudom végül mi lesz 😄
Snexi
de most nézem hogy mégsem cod (legalábbis mindenhol csak modern warfare 2)
pedig azt olvastam hogy mégis csak cod lesz

tommygear
sok helyet foglal a kedvencekben úgy a cím, tudja mindenki úgyis 😊
Snexi
miért csak mw2?ugyanúgy cod maradt ez a rész is

http://www.gametrailers.com/player/50586.html

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

najó, ez a videó beszúrás nekem nem megy... 😞 légyszi törölje az illetékes ezeket a sikertelen posztokat. sorry

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tommygear
ok ban 😊
mondjuk 40-45 évesen ha még jáccol az is jelent valamit <#eljen>
Zs0lt1
-Ennyi idosen az ember elvarna(ha igaz), hogy kulturaltan nem habzo szajjal kommunikalj! Korodra tekintettel most csak szerkesztettem, de legkozelebb mar jon a bunti pont! MOD by Lammer-

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

tommygear
egyenlõre sztem jólesz, ja legyen a topik csak simán Modern Warfare 2
tommygear
pfffff
Kulee
Eddig ennyi

Ha valami nem tetszik, vagy ha van ötletetek légyszíves írjátok meg, még nincs kész, mert msot el kell mennem, ha aztmondjátok hogy ez jólesz módosításokkal akkor folytatom😉

Prince23
Nagyon helyes😊

akkor majd szóljunk a modiknak, ha kész lesz a banner...

Kulee
a bannert már csinálom^^

ProGabe
túl hosszú a cím, a kedvencekben 2 sort foglal 😊

át kéne nevezni Modern Warfare 2-re, de fontos, hogy a keresõ megtalálja, szóval a hosszú címhez meg beírni a mostanit, így pistike ha arra keres, hogy call of duty, akkor is kidobja neki ezt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Így van, nem lesz lineáris. És az oda fog baszni, ha tényleg minden küldetésnél a játékoson fog állni, hogy rambózik vagy lopakdik, az tényleg nagyot csattana.

A címet hagyjuk így? CoD legyen még elõtte akkor. vagy várjunk októberig?
meg kéne egy banner is "addigra"

Crysisban pedig nagyon fasza volt.

ProGabe
nekem soha, egyik játékban sem tetszettek a havas pályák, ez valami hülye berögzõdés nálam. ellenben itt egész jól meg van csinálva, biztos nem sírva viszem majd végig 😄

az meg nem igazán radar, hanem heartbeat sensor, vagyis a szívdobogást érzékeli. amikor visszavált AK-ról, akkor írja ki:

btw, az IGN-es videó a küldetés elvégzésének lopakodósabb verziója. úgy néz ki, hogy többféleképpen (vagyis enhe változásokkal) lehet megoldani küldetéseket. azért ez nem semmi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kulee
Ja am. /bocsi a foodért/, nem kéne átnevezni a fóumot simán Modern Warfare2-re? Úgytudom hogy a Call of Duty-t nem használják...
Meg kéne olyan képes fejléc /nemtudom minek hívják^^/ én csinálok egyet, hátha tetszik, ha nem, akkor nem rakjátok ki😄
ui.: Nem oltásnak írtam

Kulee
Nem tudom mi a bajotok a radarral, a red dot nem zavar?<#wave><#conf>
Am. nekem ez a havas pálya nem tetszik^^

terribad
csak ugyan olyan mint 10 éve az 1. codban
ha konzolon nem szeretnék annyira az auto aimmel fejberotálom az embereket stílust már rég halott lenne a széria

bloody fucking murder

Pretorian
Ha csak fele olyan jó lesz mint a CoD4, már rendben lesz minden. Infinity Ward-ban még nem csalódtam.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Prince23
Inkább pörgõs, nem unalmas.

Zs0lt1
Szerintem is szarul néz ki az a radar, ráadásul ez a játékmenet rém unalmas.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Prince23
beéíptett Jammer...

tommygear
az egy radar
miez a radar lófasz a fegyón? elég hülyén néz ki :|

tommygear
infinity nem csinál szart 😊
nagyon királyság lesz ez a 2. rész is sztem

tommygear
na ez kéne nekem letölthetõ formába HD-ban, csak ign-rõl nem lehet <#wow3>
Prince23