24218
Modern Warfare 2
-
ÁÁááááá megvan a gameeee 

Virulok mint a rohadt élet, többet nem is tudok írni, megyek és játszok is^^ -
azóta eltelt 2 év és teljesen átálltak egy más rendszerre, még ha meg is tudják majd oldani a multizást törttel, az akkor is körülményes lesz és 1000000%, hogy nem lesz kompatibilis az xfire-rel -
Vicces, de en pont ennek szurkolok. Nem vagyok egy warezhuszar, de szep fricska lenne ha kiokoskodnak valahogy a privat szervert, tobb slotos jatekot, adminolast.
Nem ertek hozza szoval lehet keptelenseg, de ha megis elterjedne a dolog kivancsi lennek mennyien tolnak a hivatalos multit es a warezt. -
Config.txt XDDD -
MURopi #4870 nagy valószínűséggel nem meg piszkálható, bár... minden lehetséges :D -
MURopi #4869 áháá meg találtam, kicsit trükkös... reinstallra kellett nyomni aztán steamen keresztül már el is kezdte nyomni fel :D -
Skyline #4868 90 fps limit...Nézzük kikapcsolható-e...:D -
Jöjjön már a futááááár!!:-))[IMG] [/IMG]
-
MURopi #4866 hogy kell ezt csinálni? regeltem steamen hozzá adtam de le akarja tölteni, a telepítő meg játékot kínál fel, semmi instal :S amúgy érdekesség: mw2 híreknél legújabb hír: 1969 december 31.-ét ír :D -
gyepesjoint #4865 nah,látom "páran" már tolják :) szal az lenne a kérdésem,hogy mennyivel jobb a grafja mint a cod4,vagyis nagy az eltérés??? mert ha nem,akkor mediumba csak elfut :D cod4 highba ment,ebbe már nem vok biztos,se a BC2-ben...:// -
most mit szivózol a sima MW-vel is lehetett tolni Xfiren sőt még ma is lehet -
Nagyi06 #4863 Az a RELOADED verzió tuti fake mert még sehol nincs fent. -
persze, sőt, a reloaded dedicated szerver támogatást is írt a crackbe, meg van lean, meg minden jóság
-
MURopi #4861 ááááá már telepítem :D amúgy a felpörgős duma 100%-ban kamu volt, csak a modderek akartak 1 utolsó kísérletet csinálni :s -
eLiXir #4860 megvan!!! :D -
tituka #4859 természetesen... -
lehet a reloadeddel multiba játszani x-firen? -
Nahm megjött a reloaded is! :)
Nuked is mert Fake -
empie #4856 nagyon fasza ez a játék multiban is.csak egy dologgal nem vagyok kibékülve,hogy mennyi nem látom számértékileg,hogy mennyi a sensem :| -
djg #4855 Amilyen nevet megadsz a steamben, az lesz a multiban is a neved, ha jól értettem, amit írtatok...
Módosítani, átírni aztán lehet? (mert mintha azt írta volna vki, hogy nem. :S) -
djg #4854 Ezt az én kérdésemre írtad?
Mindent lehet, tehát minden módból van HC is?
Mennyire lehet szűrni a multit? (mód, játékosszám, engedélyezett fegyverek, perkek???) -
Fontos.
A moszkvai repteres rész teljesítése után kaptatok achievmentet?
mert én nem:S -
do2 #4852 akadozik ? akkor nincs mit tenni, megveszem tőled féláron:) mindketten jóljárunk!:) -
Hellsing47 #4851 na zsír, nekem is meghozta a futár :) -
Skyline #4850 Black az tuti neménvok,én Bl4ck vagyok:)
-
tituka #4849 jó akkor menjél át warezba.. -
Külföldi fórumon írják most, állítólag megjelent a Reloaded verzió. -
Skyline #4847 Nemtom most nemvok játékban,mert msn-en rohamoz az egész klánhaverság kérdésekkel:)
-
Skyline #4846 A konfig fájlt már meg is találtam,egy az egyben mint cod4 minnyá megnbézem lehet-e piszkálni fov,fps limit és egyéb ügyben:D -
KCSDUCK #4845 Ja de nem tudsz haverokkal jatekozni vagy más magyarral jatekozni ha csak nem invitálod meg -
csuripi #4844 Beírtalak téged is a barátokhoz mint Bl4ck, talált 1 Black nevüt, szerintem az nem Te lehetsz. Vagy mégis? -
KCSDUCK #4843 korompityu vagyok -
Skyline #4842 Egyébként magával a multi játékkal nincs gond,eddig tdm-ezek mert sd-re még nemenged,nagyon jós,a pályák televannak pályaelemekkel,változatosak,sokfelé lehet menni a sebzés is egész jó a falonátlövés is mintha kidolgozottabb lenne (bár én továbbra is elhagynám,mert a sok gagyigyerek a falonátlövő skillel nevetséges)...
-
KCSDUCK #4841 Konzolos nubok miatt van ez a szar -
Skyline #4840 Nekem eddig végig jó volt a ping,haverokkal invite rendszerrel lehet csapatni,amúgy magától állít össze játékmódra játékosokat.
-
csuripi #4839 3 mapot multiztam, és nagyon jónak tűnik.
Milyen néven reggeltél? Megpróbálok rád keresni a barát listában. -
KCSDUCK #4838 Mindent lehet mint a régibe csak találomra adja a szervert. -
KCSDUCK #4837 Grat!!
Nekem nem jó.Nem tudok magyarokkal jatszani egy jót káronkodni minta cs-be -
djg #4836 Sziasztok!
Engem is a multi érdekelne, arról írjatok, pls...
Nevezetesen:
Milyen módok vannak?
Van-e Hardcore mindenből? (HC HQ, HC SAB..stb)
Mennyire kalibrálható, amikor egy szerverhez akarsz csatlakozni? Azaz csak azt tudod beállítani, hogy milyen módba szeretnél játszani, vagy azt is, hogy milyen mapon, hány emberrel (minimum, maximum) és milyen fegyverek, perkek legyenek engedélyezve?
Köszi -
kutyacsont #4835 Hát nem tom hogy most örüljek vagy bőgjek ?!
Megvan ajáték de péntekig nem élvezhetem :S
itt rohadok a koleszba mert a rohadt ápolónő nem akkar haza engedni -,-"
[/IMG]