Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyérzem ennél több nem kell, mert túlzsúfolt lenne, de ha valami apróság mégis az eszetekbe jut szóljatok, de szerintem most a tökéletes😊
Gametrailers
g4tv
IGN
gamespot
tehát egy mozgõ, flashelt havazást képzeltem volna el afórumtopik hátterén... amint hull a hó... a kereten kivüli területre...
fõleg ezzel a "feketítéssel" meg "elzöldítéssel" könnyen is össze lehetne hozni 😉
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ok, megpróbálhatom a havazást, de nem garantálok semmit, és még ötleteket várok, mert attól hogy még nekem tetszik, attól még nektek lehet h nem😉
Elég hangulatos topik lett ezzel a zöld árnyalatû bannerrel...
valaki esteleg nem tudná annyival kiegészíteni a fórum hátteret havazással??
két dologra utalna:
1. a sztoriban ugye van havazás, meg szibéria
2. téli szezon alatt jön ki a gamma...
na szal egy a lényeg: havazó háttere legyen, tudjátok itt a két szélen, ami világoskék színû, arra a helyére.... vagy nem tudom, tõlem lehet hawaii feelingje is, csak legyen már neki valami háttér. annyit megérdemel még a játék.
pedig azt olvastam hogy mégis csak cod lesz
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha valami nem tetszik, vagy ha van ötletetek légyszíves írjátok meg, még nincs kész, mert msot el kell mennem, ha aztmondjátok hogy ez jólesz módosításokkal akkor folytatom😉
át kéne nevezni Modern Warfare 2-re, de fontos, hogy a keresõ megtalálja, szóval a hosszú címhez meg beírni a mostanit, így pistike ha arra keres, hogy call of duty, akkor is kidobja neki ezt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A címet hagyjuk így? CoD legyen még elõtte akkor. vagy várjunk októberig?
meg kéne egy banner is "addigra"
az meg nem igazán radar, hanem heartbeat sensor, vagyis a szívdobogást érzékeli. amikor visszavált AK-ról, akkor írja ki:
btw, az IGN-es videó a küldetés elvégzésének lopakodósabb verziója. úgy néz ki, hogy többféleképpen (vagyis enhe változásokkal) lehet megoldani küldetéseket. azért ez nem semmi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg kéne olyan képes fejléc /nemtudom minek hívják^^/ én csinálok egyet, hátha tetszik, ha nem, akkor nem rakjátok ki😄
ui.: Nem oltásnak írtam
Am. nekem ez a havas pálya nem tetszik^^
ha konzolon nem szeretnék annyira az auto aimmel fejberotálom az embereket stílust már rég halott lenne a széria
bloody fucking murder
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_