Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
mánmint a topicot gondolom a game-t nehezebb lenne😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nem kellene átnevezni?

MJ rulz Pink Team The Only One

hát én nem tudom... a #295 videót july 13án rakták fel, frissebb mint a cikk és ott sem ír codot. majd ha a hivatalos oldalon is látom akkor elhiszem. addog meg se próbáljatok meggyõzni 😄

ProGabe
mitõl lenne kirívó? egyszerûen csak 2 külön topiknak látszódna a 2 sor miatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ic3 m4n
+fav
Már várom <#zavart1>

Prince23
Legalább hamar rátalálunk😄 Kirívó

tommygear
esetleg CoD: Modern Warfare 2 legyen
tommygear
nem mert akkor sok helyet foglal a kedvencekben
RNadal1203
de sztem átkéne de mind1 mindneki tudja hogy ezis cod 😊))

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

SL
ha már vissza kapta a Call of Duty nevet nem kellene átnevezni a topikot?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Prince23
na ezért is nem igazi éjjellátót fogunk kapni... mi civilek 😄

Martinez01
ott kezdõdik hogy az igazi katonai éjjellátó a civileknek tiltott haditechnika😄 és/vagy külön (mint a fegyvert) engedéllyel lehet tartani és használni

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

tommygear
lehet
Benny04
szerintem félreolvasott vmit :/

tommygear
és szerinted a cikk mirõl szól? <#wow3>
topik neve meg tökéletes
RNadal1203
Call of Duty Modern warfare 2 for eva!!

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Benny04
<#wow3>

akyyy
Pedig elõtaghgal fog jönni ne halgass rá ha be akarna csapni. Most már tuti az info. Topikot is át lehetne írni!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Benny04
értettem, köszi az infót <#smile>

tommygear
Benny04
hogyhogy nem call of duty?
pedig múltkor még úgy olvastam, hogy nem fognak megvállni ettõl a névtõl, mert úgy jobban veszik :/

hát én nem tudom... a callofduty.com még mindig nem ír róla semmit a modernwarfare2.comon pedig amit mutat dobozt nincs rajta hogy cod lenne. egy ekkora projekttõl azért elvárnánk hogy a honlapja naprakész legyen ugyhogy nemtom mi van :d

Prince23
Piacon megveszem 2k-ért ezt a szar NV-t a kínai haverektõl😊))))) Ennyit elkérni egy ezé:S

elitehun
Ha minden igaz 150$ lesz a Prestige Edition. Forrás
Shep
Én nem adok ki ilyen hülyeségre pénzt. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hegi90
Egy igazi éjjellátó 200-tól kezdõdik, és 250-tõl érdemes venni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
menj be vele suliba<#smile>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Shep
Valami ilyesmi cucc lesz ez 80 dolcsi körül mozog

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Egy alap NV alapárba 70 k körül mozog (vagy még többe), szal ezért kamu az egész, szar hongkongi termék lesz az, figyeljétek meg😄

Shep
80 dolcsiért már lehet venni ilyen kölyköknek való cuccot, hasonló mint a kamera éjjellátója, szerintem ez is ilyen lesz, és ezért is tûnik jónak hozzá a 150 dolcsis ár.

Shep

A német kiadásban meg ez lesz

NEOreg3
Attól függ mennyire lesz limitált, ha pl 100-100 darab lesz belõle platformonként, akkor simán el tudom képzelni, hogy valami komoly cucc. Elõre borítékolható, hogy 10 millió simán el fog menni a játékból, ha buknak is pár millát ezeken az éjjellátókon, akkor is bõõõõõõõõõõõven pozitívan fognak állni.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ProGabe
nem hinném, hogy a kamut arra értette, hogy nem adnak mellé ilyet. ez egy hivatalos infó/videó. az viszont biztos, hogy az nem valami katonai, de még csak nem is vadász cucc lesz

valószínû valami egyszerû megoldás, mint ami a webcamokban is van. tehát a több százezres, és a "beteszünk egy zöld lapot a lencse elé" típusú megoldások között lesz valahol a dolog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

EnZsolt
SCAR lesz benne 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Shep
Persze, de attól még lehet gagyi valami, hogy jól néz ki 😊

Grove4
Azt nem tudom,milyen minõségû lesz,de mégse látatlanban dumálok!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Wazzeg a videót megnéztétek!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Shep
Hát azért a Gamestar nem egy hú de hiteles forrás 😊 ettõl függetlenül a nagyobb gamer siteokon is fent van a hír, de a többség inkább azon aggodalmának próbál hangot adni ,hogy nem egy minõségi termék lesz ez, hanem valami olcsó kacat, mert egy normális night vision nem olcsó mulatság.

EnZsolt
Jah, hogyha már a Gamestar is ír róla 😄😄😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

A csávesszel együtt <#vigyor3>

Battlelog: Purga5

Grove4

Prince23
Sztem ez az Nightvision nagy kamú, kínai szar😄
hótziher, hogy nem origi

DarkSector
magyar exklázív dobozba majd ez fog kerülni:
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
wow...😄
ez azért jóval drágább egy éjjellátótól, mert ettõl minden 3d-s lesz...ezt tutira nem adják majd...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Leleplezõ hír a magyar verzióhoz exluziv dobozban ezt fogják adni :

<#eplus2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

zaki
mw3hoz majd tank jár 😛

Ha jobban megnézzük a videót 3:05-nél látszik, hogy a kis pici gyüjtõlencse körül 8-10 db led található. Ez azt sugallja nekem, hogy ez a szerkezet egy hétköznapi videokamera éjszakai üzemmódjára fog hasonlítani.
Sztem olyan 4-5 méternél távolabb nem lehet látni, maximum akkor -de akkor is csak pár méterrel- ha telihold van és nagyon tiszta az idõ.
Mindenesetre jó ötlet és nagyon szépen ki van dolgozva.
Shep
Én ilyen 150 dolcsis árat olvastam a neten egyik helyen, hogy aztán mi igaz belõle ki tudja. Lehet az egész csak egy jól megtervezett átverés 😊

DarkSector
jah néztem neten egy 2 lencséset 234ezer forint 😄

tommygear
ne gondolkozzatok olyan komoly éjjellátóban azért 😄