24218
Modern Warfare 2
-
Cat 02 #5154 Várják a futárt vagy már benyomták a letöltést és addig fociznak :p -
chooselee #5153 Lenyargaltam a boltba és hozzájárultam egy példánnyal a rekordhoz! :)
-
10000+1000 a házhoz szállításért mit kaptam? a steam szervere túl elfoglalt ahhoz, hogy eltudja indítani a játékomat... -
barmi #5151 iMC||Brenyo ??? -
bgreg #5150 szal te elítéled aki nem kockul hanem inkább kimerészkedik a focipályára és mozog? 
-
A gamestaron irták hogy a steames verzio csütörtökig nem müködik valami hiba van a rendszerbe. -
Este 6-kor jövök hazafele munkából és egy focipálya mellett jöttünk el... mit látok: 20-25 tizenéves srác focizik a pályán. Ez kissé illogikusnak tűnik nekem, mivel ugye ma megjelent a MW2... Ők pedig vígan rúgják a labdát. Most hogy van e...
-
Neoncsoves #5147 megjött az MW2-m!
-
én is itt járok
-
Gascan #5145 el lehet valahogy tuntetni a crosshairt? -
Skyline #5144 A hiba az ön készülékében van én ki/be lépkedek STEAM is reagál mindenre. -
Elindítom, erre elindul valami updating a steamen... ezt meg kell várni amíg 100% lesz? (az előbb ilyen nem indult el) -
Kipróbáltam a multit, vmi eszméletlen lett szerintem, nekem jobban bejön mint az 1-gyé. Nyomtam vagy 5 pályát, az utolsónál igen durva lagg lett hirtelen, ki is léptem. Eléggé sok unlockolható dolog van, legalább nem csak az h lőj 20 headit, hanem ölj 20-at a heartbreak sensor-ral stb...
18-an doszt elegen vagyunk a pályákon, 32 már túl sok lett volna. Szvsz igen jó lett a multi, a single is, csak rövid. -
Gascan #5141 Ez marha jó.. azért nem tudom elinditani a szinglit, mert megvettem a játékot és nem warezoltam :) -
djg #5140 Nem tudom, nekem is ezt írta. Próbálkozz folyamatosan, egyszer csak elindítja... ;) -
dehogynem lehet lemondani. hivd fel a futárcéget, elmondod az azonosítódat és hogy vissza szeretnéd küldnei a feladónak. bár lehet ezért kapsz egy szép postaköltséget a semmiért, de ez a feladótól függ, ha meg még nem járt arra futár, akkor nemvalószinü. én is futár vagyok, értek ehez egy picit. amugy nekem se jött meg cdgalaxistól, viszont valami hiba csúszott 567-éknál és kiküldték:D 10 ftal drágább volt, nem 13990 hanem 14 volt kereken, legalább nem kellet aprózni a futárnál, azt én se szeretem, meg nem adtam neki borravalót:D -
djg #5138 Azt nem próbáltam, de már elindult szerencsére a single. :) Oltári nagy.
Köszi!
Nagyon remélem, hogy a multival nem lesznek gondok, mert legfőképp azért vettem meg. Már a ping kiírás se tetszik, konzolszag. Meg amúgy is, miért nem lehetett számmal... -
Nekem is ez megy... megoldás? Valaki...?!? -
kanduhr #5136 Emlékszem anno a HL2 kiegnél is ezt csinálta, de ott volt legalább sima setup. -
Gascan #5135 Steam is too busy to handle my request? Most akkor miert nem tudom elinditani a single playert? Mit erdekel engem a Steam ilyenkor? -
Lol. -
kanduhr #5133 Nem vagyok teljesen hülye, van kb 4-5 Steames játékom már, rádaásul délben már felment. De most mégsem megy. Bármit csinálok. Másfél órája szarakodok vele. -
Skyline #5132 Nem nagyon értem mit szenvedsz,uninstaláld a steam-et...Rakd be a játék lemezét és az felrakja neked a steamet és a játékot is gond nélkül....:)
-
Gascan #5131 most telepitettem.. el akarom inditani.. kiirja steam preparing to launch.. azt semmi
mar agyamra megy ez a steames dolog
-
Pár magyar felvehetne havernak steamen , legyen kivel tolni spec ops-t 
Nickem: brenyooo -
Skyline #5129 Szar telepíteni?
Elmondom a telepítést úgy hogy STEAM nincs fenn.
1. Berakom a lemezt setup exe.. NEXT...NEXT...Kiválasztani hova telepítse a STEAM-et....NEXT..NEXT....kb 10 perc és kész az instal,indít játék...
Ennyi semmi szopás.
Ha multizni akarsz vedd meg,ha csak single ahogy érzed,multi nincs és remélhetőleg nem is lesz warezzal jóideig. -
kanduhr #5128 Újra kellett raknom a Windowst, Steam felrak, dvd be,de ez a szar Steam állandóan leakarja tölteni a játékot... Pórbáltam úgyis hogy letöröltem mindent, honlapról töltöm le, de így is. És nincs rendes setupja a game-nek... -
Skyline #5127 config fájl egy az egybe mint cod4..:)
Ugyan azok vannak benne 1-2 kivétellel...Pl FOV nincs,és hozzáírni nemlehet mert nem indul úgy a játék...
Csak értékeket átírni.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem gyenge mészárszék lett a reptérből!!!!
-
szopacska #5125 Akkor jo,hogy nem vettem meg pedig már a mediaban voltam és szorongattam mint atom.Ennyire szar telepitteni? Akkor honan töltsem le?
Erre vártam,de a sok olvasás után jol döntöttem
-
milyen neted van? -
Skyline #5123 Zoliz töltsed,aztán kellemes 4 órás végigjátszást aztán uninstall mert a multit azt baszhatod hősgyerek:D
-
Skyline #5122 Én annyira eldöntöttem hogy install óta a single mégcsak elindítva sem volt
-
Volt már? Készül a Modern Warfare 3 XD -
köszönöm
nem tudom eldönteni sp kezdjem el vagy rögtön multi ?
-
baromság ez a lag, csak az laggol akinek nagyon ratyi nete van, nekem fele annyi se a sebessége mint neked és nagyon faszán fut. -
le: 450kb/s fel: 100kb/s
azzal lagolni fogok ? -
nekem délután kettőkor már a kezembe volt a játék, a telepítés kb 30 percet vett igénybe. a multiplayer egész fasza, de a laggal nem tudok kibékülni -
Neoncsoves #5116 Anno egyik játékot nekem is 6 óra fele hozták. Megkérdeztem hogy hogyhogy hozzák, azthittem hogy másnap hozzák csak. mondta a futár, hogy addig szállítanak ameddig van csomag. -
kb 20 perc