24218
Modern Warfare 2
  • Cat 02 #5154
    Várják a futárt vagy már benyomták a letöltést és addig fociznak :p
  • chooselee
    Lenyargaltam a boltba és hozzájárultam egy példánnyal a rekordhoz! :)

• ewuk
    10000+1000 a házhoz szállításért mit kaptam? a steam szervere túl elfoglalt ahhoz, hogy eltudja indítani a játékomat...
  • barmi
    iMC||Brenyo ???
  • bgreg
    szal te elítéled aki nem kockul hanem inkább kimerészkedik a focipályára és mozog?
  • repvez
    A gamestaron irták hogy a steames verzio csütörtökig nem müködik valami hiba van a rendszerbe.
  • Bokafix2
    Este 6-kor jövök hazafele munkából és egy focipálya mellett jöttünk el... mit látok: 20-25 tizenéves srác focizik a pályán. Ez kissé illogikusnak tűnik nekem, mivel ugye ma megjelent a MW2... Ők pedig vígan rúgják a labdát. Most hogy van e...
  • Neoncsoves
    megjött az MW2-m!
  • zotya10002
    én is itt járok
  • Gascan #5145
    el lehet valahogy tuntetni a crosshairt?
  • Skyline
    A hiba az ön készülékében van én ki/be lépkedek STEAM is reagál mindenre.
  • sztoncsi
    Elindítom, erre elindul valami updating a steamen... ezt meg kell várni amíg 100% lesz? (az előbb ilyen nem indult el)
  • zzeN
    Kipróbáltam a multit, vmi eszméletlen lett szerintem, nekem jobban bejön mint az 1-gyé. Nyomtam vagy 5 pályát, az utolsónál igen durva lagg lett hirtelen, ki is léptem. Eléggé sok unlockolható dolog van, legalább nem csak az h lőj 20 headit, hanem ölj 20-at a heartbreak sensor-ral stb...
    18-an doszt elegen vagyunk a pályákon, 32 már túl sok lett volna. Szvsz igen jó lett a multi, a single is, csak rövid.
  • Gascan #5141
    Ez marha jó.. azért nem tudom elinditani a szinglit, mert megvettem a játékot és nem warezoltam :)
  • djg
    Nem tudom, nekem is ezt írta. Próbálkozz folyamatosan, egyszer csak elindítja... ;)
  • akyyy
    dehogynem lehet lemondani. hivd fel a futárcéget, elmondod az azonosítódat és hogy vissza szeretnéd küldnei a feladónak. bár lehet ezért kapsz egy szép postaköltséget a semmiért, de ez a feladótól függ, ha meg még nem járt arra futár, akkor nemvalószinü. én is futár vagyok, értek ehez egy picit. amugy nekem se jött meg cdgalaxistól, viszont valami hiba csúszott 567-éknál és kiküldték:D 10 ftal drágább volt, nem 13990 hanem 14 volt kereken, legalább nem kellet aprózni a futárnál, azt én se szeretem, meg nem adtam neki borravalót:D
  • djg
    Azt nem próbáltam, de már elindult szerencsére a single. :) Oltári nagy.
    Köszi!

Nagyon remélem, hogy a multival nem lesznek gondok, mert legfőképp azért vettem meg. Már a ping kiírás se tetszik, konzolszag. Meg amúgy is, miért nem lehetett számmal...
  • sztoncsi
    Nekem is ez megy... megoldás? Valaki...?!?
  • kanduhr
    Emlékszem anno a HL2 kiegnél is ezt csinálta, de ott volt legalább sima setup.
  • Gascan #5135
    Steam is too busy to handle my request? Most akkor miert nem tudom elinditani a single playert? Mit erdekel engem a Steam ilyenkor?
  • balee4
    Lol.
  • kanduhr
    Nem vagyok teljesen hülye, van kb 4-5 Steames játékom már, rádaásul délben már felment. De most mégsem megy. Bármit csinálok. Másfél órája szarakodok vele.
  • Skyline
    Nem nagyon értem mit szenvedsz,uninstaláld a steam-et...Rakd be a játék lemezét és az felrakja neked a steamet és a játékot is gond nélkül....:)
  • Gascan #5131
    most telepitettem.. el akarom inditani.. kiirja steam preparing to launch.. azt semmi

mar agyamra megy ez a steames dolog
  • NeBby
    Pár magyar felvehetne havernak steamen , legyen kivel tolni spec ops-t
    Nickem: brenyooo
  • Skyline
    Szar telepíteni?
    Elmondom a telepítést úgy hogy STEAM nincs fenn.
    1. Berakom a lemezt setup exe.. NEXT...NEXT...Kiválasztani hova telepítse a STEAM-et....NEXT..NEXT....kb 10 perc és kész az instal,indít játék...
    Ennyi semmi szopás.
    Ha multizni akarsz vedd meg,ha csak single ahogy érzed,multi nincs és remélhetőleg nem is lesz warezzal jóideig.
  • kanduhr
    Újra kellett raknom a Windowst, Steam felrak, dvd be,de ez a szar Steam állandóan leakarja tölteni a játékot... Pórbáltam úgyis hogy letöröltem mindent, honlapról töltöm le, de így is. És nincs rendes setupja a game-nek...
  • Skyline
    config fájl egy az egybe mint cod4..:)
    Ugyan azok vannak benne 1-2 kivétellel...Pl FOV nincs,és hozzáírni nemlehet mert nem indul úgy a játék...
    Csak értékeket átírni..
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem gyenge mészárszék lett a reptérből!!!!
  • szopacska
    Akkor jo,hogy nem vettem meg pedig már a mediaban voltam és szorongattam mint atom.Ennyire szar telepitteni? Akkor honan töltsem le?
    Erre vártam,de a sok olvasás után jol döntöttem
  • Jaffa 2843
    milyen neted van?
  • Skyline
    Zoliz töltsed,aztán kellemes 4 órás végigjátszást aztán uninstall mert a multit azt baszhatod hősgyerek:D
  • Skyline
    Én annyira eldöntöttem hogy install óta a single mégcsak elindítva sem volt
  • Seth
    Volt már? Készül a Modern Warfare 3 XD
  • geri777
    köszönöm

nem tudom eldönteni sp kezdjem el vagy rögtön multi ?
  • gallardo
    baromság ez a lag, csak az laggol akinek nagyon ratyi nete van, nekem fele annyi se a sebessége mint neked és nagyon faszán fut.
  • geri777
    le: 450kb/s fel: 100kb/s

azzal lagolni fogok ?
  • Jaffa 2843
    nekem délután kettőkor már a kezembe volt a játék, a telepítés kb 30 percet vett igénybe. a multiplayer egész fasza, de a laggal nem tudok kibékülni
  • Neoncsoves
    Anno egyik játékot nekem is 6 óra fele hozták. Megkérdeztem hogy hogyhogy hozzák, azthittem hogy másnap hozzák csak. mondta a futár, hogy addig szállítanak ameddig van csomag.
  • HD JOHNNIE
    kb 20 perc