24218
Modern Warfare 2
-
bajsz #5194 :Dénis csak hétvégén ,annak idején,minden codban volt egy bandánk akik ,mind1ikben ottvoltak.
Csak nem értem miért jó ha magadban játszol,úgy soha nem tudott lekötni. -
eLiXir #5193 lol basszus mar vegig is vittem, ilyen rovid lett a single player mod? :S -
én nem:s
nem értem rá xD -
A signatured az ott van ikkszdéé -
bajsz #5190 Aki itt játszik és megvette!!!!
A cod sorozat folyamán volt 1szer is klánban? -
B*szki.Hát MW1.... -
random srác -
Cat 02 #5187 Most akkor mindig valami random srác a szerver vagy mi ? Vagy az Activision üzemeltet 1 saját szerverparkot ? -
bajsz #5186 hát figyi!
COD4: kihajlás,dedicalt serverek,Klánok.,élvezhető,modolható.
COD4MW2: minden ez minusz:D
Én tudom melyiknél maradok. -
Én is azon ficózom hogy ez v. a 4.De egyenlőre 1000-578-ra vezet a CoD 4 -
Na majd toljuk a 4et
-
bajsz #5183 igen ezvan:D
elötted írták ,hogy ha szerencsédvan akkor bedob egy jó serverre ahol nincs lagg. Ne mondja nkem senki,hogy ez így fasza.
Sajnálok mindenkit aki megvette,ilyenszivatások közepette élvezhetetlen.
Leüszl elindítod és reménykedsz,hogy jászol egyjót:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D LOL.
Maradok a cod4-nél kb az többetér. -
De nem ám:S -
De mennyire nonszensz, amikor nyomja, hogy: "de ez így jó"..., amikor kurvára nem jó, aki kicsit is elmélyült a multijátékokba, teszem azt nem causal szinten nyomta pár napig, az bizony mélyen el van keseredve. Sok marha meg rohan megvenni, ...ez fasság. -
Na akkor irok par velemenyt:
Single: még nem probaltam, de biztos hozza a cod4 hangulatat.
Multi: nagyon fasza, szepek a palyak, elvezetes fejlodni. A pingek nagyon valtozoak ha szerencsed van bedob egy jo helyre akkor nincs lag, nincs host mirage, de ha mar az elejen be akad jobb azonnal ki lepnia francba mert csak szivas van.
Spec-op: Nagyon tetszik, egyedul is lehet tolni, eleg valtozatossak a palyak (kb 25). A feladat legtobje annyi hogy A-bol B-be jutni, vagy leolni x embert. Viszont itt nekem problemaim vannak egyes palyakkal: PL: sniper fi, O riot, elkezdem es egybol be lasul 1-2 fps-re es alig birok ki lepni. steam fajl ellenorzeskor ki irta hogy hiba egy fajl de nem csinal semmit, nem javitja.
osszesegebe nem rossz jatek, de latszik rajta hogy kell még 1-2 patch mire kiforr. kosszi a figyelmet, tovabbi jo gamet.
-
A GTA-nál jól működött a dolog... elvileg a pinget figyeli, és olyan szerverre nem is enged belépni ahol nagy a pinged! -
-
jó, most még új mindenki számára, majd olyan 1-2 hónap múlva kell érdeklődni a multival kapcsolatban -
bajsz #5176 mennyi az esélye,hogy olyan serverre dobbe?
dedicáltnál legalább tudtad hovalépszbe. -
bajsz #5175 Mennyire rátapintottál:D -
Szerintem menni fog ez olyasmi, mint a GTA 4 ha valaki ismeri... ha közeli szerverre tudsz fellépni, nem lesz gond! -
Hellsing47 #5173 én eddig pedig csak JÓT JÁTSZOTTAM -
Jaja! Mindjárt dobok képet lefényképeztem... LoL -
Ugye senki nem gondolta komolyan egy percig is, hogy dedikált szerverek nélkül bárki is JÓT FOG JÁTSZANI multiban? -
kezd nagyon teleleni a TÖKÖM lagol mint az állat, pálya betöltésnél lefagy. Ez lesz most már mindig
a ku****anyukat
-
Csináltam egy steam group-ot. Aki akar csatlakozzon. Itt meg találjátok egymást.
MW2_HuN -
Nekem is ezt csinálta de harmadikra sikerült!! -
nikopeti #5167 De megjelent a steam nem telepitett részén és az van mögé irva h nem jelent még meg ???
-
Azóta 10% van az update...
Ennyi idő alatt a warez is lejött volna szerintem!
-
bajsz #5165 játékközben nyomj egy esc-et és voalá ott az options. -
Nézd át még1x a serialt amit begépeltél...!!!
Én is így jártam, már felhívtam az 576-ot is mondta a srác vigyem vissza holnap cseréli... (nem tudok annyira angolul)
Én elnéztem egy I-betűt, és 1-est írtam helyette! Az asszony jött rá, javítottam, és utána egyből indult a telepítés! -
azaz :) -
Gabe18 #5162 Hát csak becsatlakozol valahová,akkor nem,mert akkor véletlenül dob be valahová.
De ha ismerősökkel indítotok egy "Privát Meccset" akkor ott aki nyitja beállíthat sok mindent,köztük a pályát is.
Viszont bármilyen lol,single-ben nem találom hol lehet olyanokat beállítani hogy felbontás meg egyebek...
-
nikopeti #5161 vazz aztirja h nemjelent meg a játék!!! Nemtom telepiteni lemezröl sem :(
-
bgreg #5160 Akik megvették eredetiben nekik szól:
"Néhány esetben a szerver túlterhelt, nem tudjuk fogadni a regisztrációt és a serial-t.Ezekért elnézést kérünk a hibát javítjuk mihamarabb"-IW -
De most lehet pályát választani v. nem? -
Gabe18 #5158 Amúgy azt említsük meg hogy pár napja elterjedt hogy még szöveges chat sem lesz a multiban.Na ez pl. kapásból nem igaz,megvan szokásos normál és team chat opció is. -
Ja...a pályán xD -
Hát az ilyen HSZ-ek után lehet maradok
-
fittyfene #5155 Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudom 2 gépen használni a játékot?
Eddigi felállás az volt, hogy megvettem pl. a CoD WoW-t, telepítettem a két gépre, létrehoztunk két felhasználót, majd úgy játszottunk online. Természetesen nem egyszerre.
Mivel az MW2 steam-es ezért kérdezem, hogy itt meg lehet-e ezt oldani valahogy.
Természetesen úgy kellene működnie, hogy "ne rondítsunk bele" egymás perkjeibe, class-aiba, tehát külön legyen a fejlődés, mint a fenn nevezett WoW-ban.
Megoldható és ha igen hogyan?
Előre is köszönöm a segítséget és felvilágosítást!