24218
Modern Warfare 2
  • Medo
    sziasztok! Feltelepítettem a játékot majd indításnál elkezd valamit updatelni.. de már csinálja közel 1órája és még mindig 55percet ír hátra.:S Másnál is ilyen lassú volt?
  • geri777
    Megvettem én is :) már a kezemben van :D

kb menyi idő volt nálatok a telepítés ?
  • Gabe18
    Na fantasztikus,meghozták az imént.
    Ezek szerint aki a cd galaxisból várja,annak még a mai nap se reménytelen,hiába csak 17 óráig van írva a szállítás.
  • xido
    Szerencséjére utánvétes,így akár jogában is állna,hogy ne vegye át..max feketelistára teszik:)
  • xido
    VGA driver,direct x frissítés?
  • Zoliz
    Én mán töltöm a skidrowos verziót a Razoros nem jó még...
    Hajrá vegyétek 10 rongyér, vegyetek mindenkinek! :D
  • tsarffi
    Azt mondja meg vki ez miért van

• Jani21
    Ilyenkor fel kell hívni a futárcéget, ahol készséggel megadják a futár telefonszámát és megkérdezheted, hogy mi van már. Reméljük nem nyúlták le :D.
  • STREEX
    Nekem az a gondom hogy kb 5 percenként kilép a játék hibaüzenet nélkül.
    Van ötletetek?
  • HD JOHNNIE
    Nálam eddig csak egyszer volt ilyen szerencsére. (kopp kopp kopp)
  • kanduhr
    Media Marktban 9990ft. Én is ott vettem meg ma délben.
  • morphologu
    Sziasztok szerintetek miért van az hogy az Estate pályát mikor tölti multinál az utolsó 1/2 centinél megáll és lefagy amúgy zsír a játék.
  • belapeter
    Szarjatok rá!
    Maradjatok a Cod 4-nél.
  • Gabe18
    Így van,azt írja "2009.11.10 - 07:14 Kézbesítésre átvéve"

Ehhez képest sehol semmi.Se telefon nem volt se meg nem jött.Egész nap volt itthon valaki,tehát tévedés kizárva.
  • NEOreg3
    elméletileg van a steam-nek offline módja is, úgy nem megy?
  • djg
    Most az milyen már, hogy feltelepült, indítanám a single-t és ezt írja:

"The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes."

Azért ez pofátlanság. Ez csak egy single player, minek neki ide steam és ez az egész ökörség???

• belapeter
    És melyik az?
    Az a Razor 1911 féle?
  • cseneles
    van már RAZOR is!!!
  • Falcon87
    Tehát akkor még jobban szétcseszték a multit mint gondoltam? Ejj...
  • Zomil
    hát halljátok aki kitalálta iw-nél ezt a nyomorék szerver rendszert azt lelőném....

a játékkal semmi gond, pörgös, nagyon tetszik sok uj lehetőség
    DE amikor ugy halok meg, h mindenki meghalt leirtom az ellenfél csapatát marad 1ember összefutunk elkezdünk egymásra löni, majd hopp bevillan, h uj hostot keres, elkezd visszaszámolni, mire észbe kapnék lekésel a gyerek...MOST EZ MI???? ennyi a IW-röl
    volt, h 1körben 3szor váltott host-ot, aztán lehetett várni mire ujracsatlakozott...

remélem hamarosan kitalál az IW valamit, mert ez igy botrányos...
  • JaSoN HuNTeR #5094
    Vegyétek mEG!
  • ajem kisa
    Azt jolenne nekem is tudni, mert nekünk sem megy! :s
    Ha többet tudsz, szolj légyszi, meg énis persze ha van valami...!
    Kösz
  • djg
    Van külön warez topic...

Végre elkezdte telepíteni, jaj ez a steam már most kiakaszt. Remélem nem lesz vele több gond...
  • rumkola
    van jó verzsön
  • ghost rider
    Már megvagyok vele, most reinstalláltam, és most telepíti rendesen, ha minden jó akkor menni fog :D
  • Daell Drow
    specben es multiban a NAT-nal irja pirossal hogy: Strict. azzal en mit csinaljak mit kell alitanom a routerben hogy ne akadjon a multi?
  • belapeter
    Én megvenném szivesen,nem drága,de Szlovákiába nem hozzák ki,oda meg nemtudok elmenni
  • belapeter
    Lószar az egész.
    Nem emgy semmi.Van kismillió vrziófajta jóformán senki nem tudja hogy mi mit jelent,melyiket kell letölteni.
  • Rage47
    szenvednek a steammel
  • akyyy
    202 új üzenet, összefoglalót:D
  • djg
    Nem értem. Még sose volt steam-em. Állandóan szarakodik és írja, hogy nem elérhető. Nagy nehezen sikerült feltelepíteni, most meg mintha le akarná tölteni a codot. Hogy kell feltelepíteni lemezről?
  • Hellsing47
    kaptál 'csomag inditási' emailt hogy küldik a játékot?
    ha igen van ott egy kód és link, használd..ha irja hogy kézbesítésre átvéve akkor elvileg még ma meg kell/kéne kapd
    már ha a cdg-től rendelted
  • berlinboy6329
    Hogy szopjon le akkor..H-h nem indul,kiír vmit?

Ilyen,h cg_drawfps v lagometer van?Pont azért lennék rá kiváncsi,h mik vannak benne.
  • szabii98
    Ja.Velem az a gond hogy laptopról játszanék, ami csak úgy átlagos.És az asztalin nem menne ez meg megy el apám munkahelyére.Így hát azon fílózom, megvegyem v. ne.
  • szabii98
    http://www.vatera.hu/pc_call_of_duty_6_modern_warfare_2_156625742.html
    a hülye:|
  • Skyline
    Hozzáírni nem,változtatni igen. Pl maxfps-t maxpacketsot megváltoztatni lehet. Ha hozzáírsz nem indul a progi.
  • Gabe18
    Én se szomorú vagyok,hanem ideges.Mert itt a pénz a kezembe,egy óra alatt megjárnám a Media Mark-ot,pl. ott szerintem simán lenne.
    Csak akkor mi a bánatot csinálok azzal amit holnap (talán) kihoznak.Mert lemondani persze nem lehet most már.
  • berlinboy6329
    Konfigot nem cpoy pasteli be vki?kiváncsi vagyok mi van benne..Lehet hozzáirni?
  • csuszi
    kibaszott játék miatt elkéstem mindenhonnan.:):) na bb all, holnap re.
  • csuszi
    hidd el 6 év cod/cb/lan után vágom ha laggolok. nincs lagg, 1 megás netem van.
    ghost reinstall, a 2. dvd-ét kérnie kell.