24218
Modern Warfare 2
-
Medo #5114 sziasztok! Feltelepítettem a játékot majd indításnál elkezd valamit updatelni.. de már csinálja közel 1órája és még mindig 55percet ír hátra.:S Másnál is ilyen lassú volt? -
Megvettem én is :) már a kezemben van :D
kb menyi idő volt nálatok a telepítés ? -
Gabe18 #5112 Na fantasztikus,meghozták az imént.
Ezek szerint aki a cd galaxisból várja,annak még a mai nap se reménytelen,hiába csak 17 óráig van írva a szállítás. -
xido #5111 Szerencséjére utánvétes,így akár jogában is állna,hogy ne vegye át..max feketelistára teszik:) -
xido #5110 VGA driver,direct x frissítés? -
Zoliz #5109 Én mán töltöm a skidrowos verziót a Razoros nem jó még...
Hajrá vegyétek 10 rongyér, vegyetek mindenkinek! :D -
Azt mondja meg vki ez miért van 
-
Ilyenkor fel kell hívni a futárcéget, ahol készséggel megadják a futár telefonszámát és megkérdezheted, hogy mi van már. Reméljük nem nyúlták le :D. -
Nekem az a gondom hogy kb 5 percenként kilép a játék hibaüzenet nélkül.
Van ötletetek? -
Nálam eddig csak egyszer volt ilyen szerencsére. (kopp kopp kopp) -
kanduhr #5104 Media Marktban 9990ft. Én is ott vettem meg ma délben. -
Sziasztok szerintetek miért van az hogy az Estate pályát mikor tölti multinál az utolsó 1/2 centinél megáll és lefagy
amúgy zsír a játék.
-
Szarjatok rá!
Maradjatok a Cod 4-nél. -
Gabe18 #5101 Így van,azt írja "2009.11.10 - 07:14 Kézbesítésre átvéve"
Ehhez képest sehol semmi.Se telefon nem volt se meg nem jött.Egész nap volt itthon valaki,tehát tévedés kizárva. -
elméletileg van a steam-nek offline módja is, úgy nem megy? -
djg #5099 Most az milyen már, hogy feltelepült, indítanám a single-t és ezt írja:
"The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes."
Azért ez pofátlanság. Ez csak egy single player, minek neki ide steam és ez az egész ökörség???
-
És melyik az?
Az a Razor 1911 féle? -
cseneles #5097 van már RAZOR is!!! -
Tehát akkor még jobban szétcseszték a multit mint gondoltam? Ejj... -
hát halljátok aki kitalálta iw-nél ezt a nyomorék szerver rendszert azt lelőném....
a játékkal semmi gond, pörgös, nagyon tetszik sok uj lehetőség
DE amikor ugy halok meg, h mindenki meghalt leirtom az ellenfél csapatát marad 1ember összefutunk elkezdünk egymásra löni, majd hopp bevillan, h uj hostot keres, elkezd visszaszámolni, mire észbe kapnék lekésel a gyerek...MOST EZ MI???? ennyi a IW-röl
volt, h 1körben 3szor váltott host-ot, aztán lehetett várni mire ujracsatlakozott...
remélem hamarosan kitalál az IW valamit, mert ez igy botrányos... -
Vegyétek mEG!
-
Azt jolenne nekem is tudni, mert nekünk sem megy! :s
Ha többet tudsz, szolj légyszi, meg énis persze ha van valami...!
Kösz -
djg #5092 Van külön warez topic...
Végre elkezdte telepíteni, jaj ez a steam már most kiakaszt. Remélem nem lesz vele több gond... -
rumkola #5091 van jó verzsön -
Már megvagyok vele, most reinstalláltam, és most telepíti rendesen, ha minden jó akkor menni fog :D -
specben es multiban a NAT-nal irja pirossal hogy: Strict. azzal en mit csinaljak mit kell alitanom a routerben hogy ne akadjon a multi? -
Én megvenném szivesen,nem drága,de Szlovákiába nem hozzák ki,oda meg nemtudok elmenni
-
Lószar az egész.
Nem emgy semmi.Van kismillió vrziófajta jóformán senki nem tudja hogy mi mit jelent,melyiket kell letölteni. -
szenvednek a steammel -
202 új üzenet, összefoglalót:D -
djg #5084 Nem értem. Még sose volt steam-em. Állandóan szarakodik és írja, hogy nem elérhető. Nagy nehezen sikerült feltelepíteni, most meg mintha le akarná tölteni a codot. Hogy kell feltelepíteni lemezről? -
Hellsing47 #5083 kaptál 'csomag inditási' emailt hogy küldik a játékot?
ha igen van ott egy kód és link, használd..ha irja hogy kézbesítésre átvéve akkor elvileg még ma meg kell/kéne kapd
már ha a cdg-től rendelted -
Hogy szopjon le akkor..H-h nem indul,kiír vmit?
Ilyen,h cg_drawfps v lagometer van?Pont azért lennék rá kiváncsi,h mik vannak benne. -
Ja.Velem az a gond hogy laptopról játszanék, ami csak úgy átlagos.És az asztalin nem menne ez meg megy el apám munkahelyére.Így hát azon fílózom, megvegyem v. ne. -
http://www.vatera.hu/pc_call_of_duty_6_modern_warfare_2_156625742.html
a hülye:| -
Skyline #5079 Hozzáírni nem,változtatni igen. Pl maxfps-t maxpacketsot megváltoztatni lehet. Ha hozzáírsz nem indul a progi. -
Gabe18 #5078 Én se szomorú vagyok,hanem ideges.Mert itt a pénz a kezembe,egy óra alatt megjárnám a Media Mark-ot,pl. ott szerintem simán lenne.
Csak akkor mi a bánatot csinálok azzal amit holnap (talán) kihoznak.Mert lemondani persze nem lehet most már. -
Konfigot nem cpoy pasteli be vki?kiváncsi vagyok mi van benne..Lehet hozzáirni? -
kibaszott játék miatt elkéstem mindenhonnan.:):) na bb all, holnap re. -
hidd el 6 év cod/cb/lan után vágom ha laggolok. nincs lagg, 1 megás netem van.
ghost reinstall, a 2. dvd-ét kérnie kell.