Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
nem tûnik rossznak de az ára nem tettszik.most komolyan emelni fogják? remélem annyira jó lesz, hogy meg is érje.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Levágták az ujjait a kép kedvéért... 😄
De a helikopteres kép elég hangulatos.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

elitehun
Nem rossz leszámítva hogy az utolsó képen a keze belelóg a gránátvetõbe
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zs0lt1
a ték csak ezresével számolódik! 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

NEOreg3
az 500-as tékrõl is

ték

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zs0lt1
micsoda problémák 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Falcon87
egy nappal lemaradtam a 100napos tékrõl D:
faszomba

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DarkSector
és te azt hogy vicceltem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ismered azt a szót hogy szarkazmus?

DarkSector
nem kell elnézést kérned.... nem történt semmi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kulee
Jólvan, én kérek elnézést...<#pardon1>

Falcon87
8 óra és codték

DarkSector
ezt mondani kell valakinekis?

2009 november 10

bldzr
Pacsi all ;Ð

AMD 4000+ | 2GB RAM | WINFAST 8500GT | SENHEISER PROGITEC + | RAZER DIAMONDBACK

Kulee
Most vagy én vagyok vak vagy te értettél férre...
Azt látom hogy mennyi idõ míg megjelenik, de azt nem hogy az hányadika...<#integet2>

DarkSector
csak 1 évet csúsztál meg...😄

DarkSector
már kint van.

Kulee
Amúgy emberek, nem akarjuk a megjelenés dátumát kihelyezni a banner-ra?
lehet hogy nem lenne szép (bár attól függ) de hasznos lenne...😄

zzeN
100 nem látod?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RNadal1203
465 Nap?!?!?!

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

DarkSector
nyugalom fiúk...nem kell idegeskedni...jut mindenkinek.<#wave>

LeWyTy

Modern Warfare 2 Megjelenése:
100 Nap, 22 Óra, 12 Perc, 03 Másodperc
<#gun><#mf2><#violent><#wow1><#boxer><#mf1><#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kulee

******100 Nap******
<#gun><#mf2><#violent><#wow1><#boxer><#mf1>

Nekem is muszáj lesz basszameg! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

DarkSector
😄
ne hülyézzünk azért.
amúgy télleg sokan nekiugranak majd az activisionnak ha nme találnak ki valamit. de gyorsan...

Falcon87
Engem nem érdekel mit marketingolnak, de ha nem kapom meg a fémdobozos verziómat, keresztbe nyomok le a torkukon egy xboxot, ha már annyira az kell nekik...

Falcon87
Most vagy te vagy hülye, vagy én 😄

DarkSector
és végetért az estimese.

Le merném fogadni, hogy ez is egy jól idõzített marketingterv része.
Most tolják majd egyre kifelé a trailereket meg az újabb videókat, hogy növeljék a hype-ot és ennek hatására még több lúzer kocka hülyét kapva össze-vissza kommentelnek és lám már meg is született a rémhír. (és az Activisionnál röhögnek,hogy megint ingyen reklámot kreáltak)
igen szép volt fiúk
Majd késõbb nagy kegyesen megadják a PC-s tábornak is a hõn áhított PE-t is.
De ha nem, alternatív lehetõségként: megveszed a PE-t xboxra majd a simát Pc-re és utána feldobod a bontatlan boxos verziót valamelyik aukciós oldalra és a ha szerencséd van nem is vesztesz a játékon semmit.
DarkSector
majdnem egyrõl irkálunk...de ettõl független még igaz amit irsz...😄

Prince23
Demórol van most szó, szerintem DS is beismeri, hogy faja a cod 4 sztori vonala.

Blacksheep333
pedig a cod4 single-je nagyon jóra sikeredett, szvsz.

Az operációs rendszeren is túl...

DarkSector
monnyuk annyira nem ugrik be a single cod4-bõl, de lehet hogy csak én nem hallottam róla...

pont hogy nem
cod5-nek volt multi beta-ja a többinek mindnek volt SP demója is

bár a multi itt biztos hogy nem lesz szar

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
jah csak az...

Shep
Szokott a COD-okból multiplayer demo lenni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SötétBarom
Ezt megveszem basszameg !! 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ProGabe
videóelemzések

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Falcon87
ok
már lenyugodtam D:

Kemény vagy csoki <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Falcon87
Hát a jó ***** anyjukat, ez már tényleg hihetetlen. Mire jó ez?
Vagy így hálálják meg a több mint tízmilliós eladásokat?
Meg ez az áremelés is... Lehet hogy nem is veszem meg, le vannak szarva. Ez lesz az elsõ rész a sorozatban, amelyik nem fog csücsülni a polcomon. Pofátlan majmok.
Bocsássatok meg a hangnemért, de elõrendeltem a fémdobozos változatot, és hát eléggé pipa vagyok a hír hallatán.
Majd letöltöm Letöltöm a fémdobozt is. Letöltöm mellé a füzetet is.
Sõt, tovább megyek. LETÖLTÖM AZ ÉJJELLÁTÓT IS! DSAASDADASD

Fenrir
Az utóbbi 4 hozzászólást nem lehetett volna egy hozzászólásba írni?

<#nezze>

A halál csupán a kezdet...

DarkSector
azért is fura, mert tény hogy jok a konzolok, de azt hinné az ember, hogy ugye pc...meg bill+egér a multi végett azért pc-n kellene valahogy támogatni a multis tábor végett, azt ezt nem vágom nagyon...

DarkSector
már gamestar-ra is felbaszták...😄
gamestar ...nem lesz gyv.

DarkSector
baszom de ez mien hozzáállás...
az redbenvan hogy egy játékot konzolra adnak ki, de ha pc-re is kiadják, akkor a 2 extra kiadás miért ne lehetne...ez tök logikátlan...

DarkSector
nah akkor mégse vehetek fémdobozt pc-re???
😄

Kulee
Ott a pont, úgylegyen!😄

102 nap! Jeeeee^^

Prince23
Reménykedni lehet, hátha jövõre kiadják GAMES of the YEAR edition-nel xD

pfff...pedig a Hardenedet de kinéztem magamnak 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;