24218
Modern Warfare 2
  • Maxtreme
    Hát 1 cseppet.
  • Lacee86
    Nem akarok okoskodni, de sztem a procid miatt van. Sztem az gyenge a videokártyádhoz.
  • bajsz
    Holnap megyek haverhoz és meglesem.Holnap majd leírom mittapasztaltam.
  • bajsz
    állísd vissza grafikát.Más megoldás nincs.
  • Viktor9202
    4850-es karim van, de még is néha akad a játék, mi lehet a probléma?:S
  • DarkSector
    jah ezt énis észrevettem az elején.
    csillog a buzi katonák sapija, de a többi textura baszom...:D
    és az a baj, hogy továbbmenj mindenképpen meg kell fordulni, mert hátadmögött vannak a céltáblák, viszont a szemememt se tudom addig letakarni...:D
  • zotya10002
    Nagyon állat a game multi is és a single is!!!
  • ProGabe #5227

bannerba vele!
  • bajsz
    tegyétek össze a kezeteket,hogy nincs gond.

Annyi majd yrj meg lécci,hogy ha klántársaiddal csatlakoztok serverre ,hogyan oldottátok meg.Persze aztis,hogy engedte.
  • gagax
    Aki sokat tolja felvehetne steamen és tolhatnékn privát szerveren ha már ennyien tolják.
    Steam acc:akangel93
  • Cingar
    szép és elvezheto a multi, de neha baromi nehezkesnek erzem az atvaltast masodlagos fegyverre.
  • Skyline
    2-3 embernek van itt gondja mindenki másnak tökéletesen működik,no baj,most rakja fel pár klántárs,3-an már voltunk pár pályán is sehol lag,sehol rossz ping,semmi...
  • gagax
    Feltettem.... Írta h update de rögtön 100% ra ugrott
  • gagax
    Keresd meg az összes laptopot sztem és akk lehet 100% lessz
  • eLiXir
    hmm, nem fogok spoilerbe irni, de mar lejatszotta a credit reszt, a meno kis animaciokkal a muzeumban. ezek utan atrak a special ops reszbe, ahol persze meg vannak kuldetesek, de azt nem ertem h akkor a kampany modnal miert ir csak 50% completed-et?
  • sztoncsi
    Neked nem updatelte a gamét?
  • bajsz
    azt írják rátud csatlakozni,de nem értem ha rangrendszer követi a serverre való belépést,hogy fogtok külömböző rangokkal 1serveren játszani!

Szal jah.
  • fittyfene
    Erre tud valaki valami megoldást?: 5155
    A lényeg, hogy minketten külön külön fejlődjünk!
  • gagax
    Nem tudom kinek mi a baja multival vagy magával a telepítéssel.... beraktam a DVD t (steam már fent van egy ideje és accom is volt)Instal ....next next next stb aztán feltette gép restart és megy a játék... Multiba én is laggoltam a legelején... az segített h lentebb vettem a graffot és azüta nem laggolok....fullon vagy eggyel kissseben szokott lenni a pingem és tökéletesen működik....
    Steamen felvehet aki akar... akangel93
  • szabii98
    Ajha
  • szabii98
    Akkor Single és Multi:
    melyikben jobb és melyik.
  • Cefre
    Hi

Hogy tudok a haverokkal játszani? beteszem a friends be és nem tuduk hogy kell kozos serverbe bemenni
  • MEdievil
    Nem a grafika a lényeg meg nem rossz hogy így fut de! Azért ennyire igénytelen dolgot miért kell bent hagyni? Ha még valami eldugott részen vagy épp harcközben, de nem itt épp nem történik semmi kimész az épületből és ez az autó bámul a pofádba:

(inkább rakták volna be ide az egyen autót amiből annyi van mint ezt az izét)

A fegyvermodellek viszont szerintem jól néznek ki de elég vegyes a kép ami a grafikát illeti.
  • szabii98
    Mért?Múlthéten még az MW 6000HUF-körül volt.Most meg megbírod venni 4700-ért.
  • DarkSector
    halli max nézd meg w-t, de single-re ne alapozz az 100ft-ot se ér...a multi meg zsákbamacska.azt neked kell felmérned...max egy haverodnál probáld ki.
  • ToCsEk
    "kb mindenki egy szinten van kivéve pár kiugró alak "

ajjaj :D én előbb nyomtam, egy 6tagú klán ellen, tuti ment a ventri meg valami üüberkcoka cod4prok voltak, mert taroltak, mentek körbe a pályán mi meg hullottunk mint a legyek :D
  • szabii98
    kár.én megyek is.
  • eLiXir
    hmm, nem fogok spoilerbe irni, de mar lejatszotta a credit reszt, a meno kis animaciokkal a muzeumban. ezek utan atrak a special ops reszbe, ahol persze meg vannak kuldetesek, de azt nem ertem h akkor a kampany modnal miert ir csak 50% completed-et? valaszotokat elore is koszonom:)
  • Neoncsoves
    majd megveszem ha occó lesz. nekem nem ér 10ezret. 10ftét se ér sztem, de azért majd megveszem :p
  • DarkSector
    "nem olyan mint a MW de meglehet szokni"
    huh akkor nem csak nekem nem jött át a nagy single...:D
  • szabii98
    A repterest most néztem meg youtubon, vazz az nagy volt xD
  • ToCsEk
    nekem nem lagol egyáltalán, oylan mintha csnék 10es pingel..
    igaz fiber power van :D
  • geri777
    Single:
    Nekem nagyon tetszik idáig a repteres pályán tartok...
    nem olyan mint a MW de meglehet szokni olyan új érzés de nem zavaró :D

Multi:
    Na hát ahhoz képest jó
    de a pingem jelző cuccos gyakran van 2-3 csík sárga ez nem tetszik
    de a mappok jók
    de ami a legjobb még van esély egyenlőség
    kb mindenki egy szinten van kivéve pár kiugró alak

De idáig nagyon örülök hogy megvettem ez az első játék amit megvettem és szerintem megérte idáig nem bántam meg

Mindenki vegye meg mert megéri
  • bajsz
    megvan a cod2,de nincs fent ,most a Dragon Age-nek kell a hely,meg ,hogy elüssem az időt másnak is.majd szólok ha felrakom:D
  • bajsz
    jólvan gratulálok.

Nem vetted észre,hogy másoknak pedig igenis bajuk van multival mert nem úgy működik ,ahogy ők azt elvárták.Mégis csak 11ezer a game.Valaki ebből a pénzből bevásárol és enni ad otthon.
  • morphologu
    Én feladom ilyen rohad lagolás. B***+ ACTIVISION így elcseszni 1 jó játékot
  • szabii98
    hát én elbeszégetek az ellenekkel.Tod, hol vagy xD
    a CoD 2 neked megvan?Mehetnénk egy multit.
  • ToCsEk
    multiban, valaki próbálta már a 3. személy nézetű módot? :D
  • Skyline
    13 óta tolom...Egyetlen egyszer fordult elő meccs közben egy host váltás,addig mindenkit pausált..Ping problémám sosem volt,és egy szerón sem láttam olyan akinek rossz lett volna....Fröcsöghetnek az ilyen neoncsövesek,meg akik meg se vették...:D
    A kihajolást és a dedikált hiányt kivéve minden másban magasan hangulatosabb és jobb a cod4-nél.:)
  • peti71
    Na ne hülyéskedj..