Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
Az sztem nem is baj.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ProGabe
nem lesznek jármûvek

"ez lesz az évtized játéka..."

nana! lesz még folytatása is 😊 tényleg nagyon durva, hogy puszta tényként lehet kezelni, miszerint ez egy kegyetlen jó játék lesz, hihetetlen eladási adatokkal. egyszerûen nem lehet, hogy elrontsák, ebben sokan biztosabban, mint a saját nevükben, teljesen jogosan!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Rákészülnek nagyon erre a játékra...ez lesz az évtized játéka...nemhogy az év játéka...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ProGabe
a hír a lényeg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Ez a vidi vótmá.

ProGabe

Lunatic83
körbenézve a neten, magyar oldalról , talán a legolcsóbb, kb:
pc-re 12,9
xboxra 14,5

Xbox Live: Lunatic HUN

SötétBarom
Hát nemtudom, én egyszer kétszer belefutottam 3-4 fõs sniper partykba a ruszki romosházas pályán, és általában nagyon élveztem.. Mondjuk a folyamatos sunnyogás nem feltétlenül üresjárat..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Akkora pályákkal mint a Bad Companyba? Na ne! Ott direkt azért akkora a pálya mert vannak terepjárók, tankok meg helikopterek. Ha gyalog mész nagyon unalmas tud lenni a sok séta akkor milyen lenne codban? A cod amúgy is a gyors folyamatos akcióról szól az 1 perces üresjáratok nem lennének jók.

Kandurex
Mulatságos ez az ár....csak nem megint az 576Kbyte próbálja lehúzni az embereket?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bucser
15 ezer PC_re??? Magyarországon??? 10-ért házhoz hozzák UK-bõl.. ne viccelõdjünk már...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lunatic83
legyen olyan jó mint a cod 4, akkora pályákkal mint a bf:bc , s így nem lesz gond, "akkor ez lesz az isten. PONT." 😊

SötétBarom
Azt mondjuk remélem, hogy a pályaméreteket megduplázzák, mert amik a 4-ben vannak, nagyon pöcspisztolyok. Szinte az összes játszhatatlan 20 játékos körül. Talán 1-2 nagyobb van.. 😞

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tommygear
jóó inkább gyûjtök tovább egy hd tv-re<#szomoru2>
Lunatic83
pc-> 14.999
xbox-> 16.999

szóval ne sírjon a szátok! XD

kedvesen azért még odaírják:
"A meghirdetett árakon csak az elõrendelõink juthatnak hozzá."

hol is az a petíció? had írjam alá mégiscsak... XD

Lunatic83
legyen igazad! tényleg jó volt a cod 4..
elég sokat játszottam én is vele, csak miután behalt egy szerver, és kevés volt a tehetségem (cd-key😊 a többihez, így abbamaradt...
pedig azok a mp pályák...<#worship>

SötétBarom
COD4-es szintet hozza, csak kicsit jobb kivitelben, akkor ez lesz az isten. PONT. Szégyenlem, hogy négyet nem vettem meg 😄D (toltam majd' egy évig..)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lunatic83
pedig már be akartam írni:
szerintetek melyik lesz a jobb mw2 vagy a bc2?? XDDD
de ezek szerint ti nem támogatjátok a konzolos oldalt, így inkább kihagyom... 😉

szerencsére nem egy idõben jelennek meg... bár így is egy kisebb érvágással ér majd fel a megvételük... petíció, ide vagy oda, olcsóbb már nem lesz.... csak megjelenés után jó sok hónappal... kérdés ki bírja ki... fõleg ha elkezdik írogatni a többiek h milyen k. jó ez és az...

tommygear
sose 😄
fõleg mivel csak konzolra jön
SötétBarom
Sztem a magyar eladásokat nagyívben leszarják. 50 euro meg lófasz tõlünk kicsit balra..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lunatic83
a prestige edition kb. mikor lesz 6E ??? 😉

Eh, errõl most hallok elõször. Ja kérem, hogy ilyen árazás. Akkor javaslom mindenkinek, töltsük le, és basszunk megvenni. Majd támogatom akkor a kedves fejlesztõt (illetve hogy nem is õket ugye, mert õk csak a fizetést kapják meg, gyk a kiadó és terjesztõ szedi meg magát), amikor lemegy 6k-ra.
Aztán még vinnyognak, hogy sok a warez. Jah, ha egy játékért 15k-t kérnek...
Lunatic83
ok, sorry

tommygear
hát ez nem újdonság, láttuk párszor 😊
Lunatic83
A Modern Warfare 2 bemutatón szigorúan tilos volt filmezni, de egy szemfüles német rajongó mégis lencsevégre kapta a vetítõvásznon futó képsorokat, amelyek azonkívül, hogy rendkívül látványos és akciódás elemeket tartalmaznak...

A videóban egy havas tájon harcolnak katonáink, s az elsõ érdekesség, az kapásából a motoroszánon örjöngõ ellenfelek, akik elég érdekesen halnak meg. Lehet csak én látom abszurdnak, de volt néhány ellenfél, akit még lelõni sem kellett, akkor is leugrott a szánról. - gamedroid

de mutattak
amit elöbb linkeltem oldalt ott a híreknél kint is van "secret footage" néven
ugyanaz a videó mint ami az E3-on volt, csak némi változásokkal (videó alatt irják mik ezek)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

berlinboy6329
:C

In-game vidit nem is mutattak GC-n?:C

Minek vitték akkor ki a gamet ha semmit se mondtak?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tommygear
köszi 😊
de van
egyébként itt van az összes többi wp is

én az elsõt használom már egy ideje 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tommygear
1440x900ba nincs?
Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Blacksheep333
De az másik fejlesztõ keze alatt volt. 😉

Az operációs rendszeren is túl...

Falcon87
5nek volt, multi 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

kár 😄 jó lenne 1 demo 😄 bár demo nélkül is sok ember fogja meg venni a játékot... =)

Codnak nincs demója fõleg nem multi. A fejlesztõk szerint semmiféle nyitott béta nem lesz.

X ember fogja csak tesztelni a játékot, az open béta az szerintem majd demo formájában lesz szóval még várhatunk ^^ a wow kiegrõl meg ne is beszéljetek =) fél év minimum mire ki jön 😄

szuper, szóval megint telel lesz gyík perkekkel...

NEOreg3
de azt nem az infinity ward csinálta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Remélem heves tiltakozás tör majd ki amiért nincs nyilt béta és beadják a derekukat. Én október elején bétázni akarok. Tavaly is volt a World at Warhoz.

werkfilm
fõleg ha a wowkieget is kiszarják karácsony elõtt

Prince23
81 nap múlva az Acti meggazdagodik😄

DarkSector
inkább ne...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
ha úgy érzik, nem elég ha csak õk maguk tesztelik, akkor lesz publikus béta

tehát reménykedjetek, hogy kurvasok hiba lesz abban, amit csináltak<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

berlinboy6329
:C

Ez aztjelenti,h õk maguk teszteltetik ott bent,v h bétakulcsot kap X ember?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

werkfilm
Community Manager at Infinity Ward, Robert Bowling, has confirmed that there are currently no plans for a public beta test for Modern Warfare 2's multiplayer. Closed, internal tests will be conducted and only if these do not yield satisfactory responses will we maybe see a public test.

Akkor most ez egy sima coop új missiokkal? Felõlem<#pias>
ProGabe
pont ugyanezt akartam megtenni én is, mármint beszúrni ezt a 2 képet 😊

na meg ezt a privjút

werkfilm

Falcon87
Ez azért túlzás. Esetleg az egyik legjobb, de messze nem a legjobb.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"