Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
no igen...én még életemben nem játszottam azon a másikon....de nekem a Modern Warfare 2 nem is menne...úgyhogy én bele se szólok.Amúgy azt a számlálót hogyank kell használni?Ami kiszámolja hogy megy e gépemen?

I met God. She's black

Kandurex
Jó kérdés, de egyébként pont egy most megjelent BC bemutató miatt bizonytalanodtam el.

Itt is van, (cél mentése más néven)

...szóval mint látjátok lesz itt minden, sõt rombolható környezet, jármûvek...és NAGYON - NAGYON COD -szerû játékmenet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szabii98
Melyik menne jobban?

I met God. She's black

Smithwarden
Legalabb fel ev kulonbseg lesz a ket jatek kiadasa kozott.

Sot, BF1943 jovo ev eleji kiadasa miatt valoszinu csusztatjak a BC2-ot kesobbre PC-re(bar ezt meg cafoljak, de ugysem adnak ki 2 jo jatekot egyszerre az tuti).
Nekem a jarmuvek nem fontosak, jobban bejon a csak gyalogsagi harc, de a BC-2-ben iszonyat durva hangulata lesz a terep rombolhatosagnak (ami mas multi jatekban meg szinte sehol nincs vagy gyerekcipoben jar es cod-ban sem lesz sajnos)!

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Kandurex
hm....francba,...jön a Bad Company is...😞..és csak egy játékot akarok aktívan tolni multiban...jaj,..pedig ez is jónak tûnik :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szabii98
Jajj de okos vagy...szerinted vidéken van aki felmegy egy hülye játékér Pestre?Hát persze hogy netes rendelésben mondtam...

I met God. She's black

rossz a füled akkor
'he's down'

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Zs0lt1
A második videónál kb 0:23-nál, bemondja, hogy lábra lõjjön, el is lövi a bokáját erre bemondja, hogy he's dead 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

azt ne mond hogy ezt sem láttad hogy volt már
olvassunk is, ne csak irkáljunk már!

#696: netes rendeléssel csak 11690

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hallod te mirõl beszélsz 😄 12990 a galaxisnál
werkfilm
volt már <#vigyor3>

Prince23
leleplezett kölni videók!!!!!

Vaúúúú, KÁOSZ van

ProGabe
nincs benne, de a perkeket is upgradelhetjük majd. tehát pl. a gyors újratöltésnek lesz egy második változata, amikor még gyorsabban reloadolhatunk, és így tovább

"miért van kétféle XP-csík"

talán hogy lássuk, hol is tartunk a játék egészét illetõen?^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
szabii98
Meg a cdgalaxisról is kihozzák 11600(+990)ér...az 576 az most 11999(+990)ért adja.300 forint...

I met God. She's black

eightmiles
Khm hát.. elõbb irtam COD4 topikba, hogy játszom. Na mindegy... max megveszem boxra, csak ott meg az a ciki, hogy igaz, szépgraf, de nem lehet olyan szépeket lõni, meghát ott nincs is haverom, aki multizna..

werkfilm
persze, nincs minden évben -50fps a codokban 😊
agyonkonfigolva mondjuk menni fog, csak akkor már játszhatna csvel is az ember

ProGabe
ezt ezekbõl döntötted el? 😄

ha az elõzõ ment, ez is menni fog

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

foxpal
Ez fasza lesz 😄

eightmiles
Na ez nem fog menni a gépemen ;<

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Igen ez a két oldal gyakran frissül az utóbbit gyakran olvasom is. Lassan jöhetne már a hétre ígért új videó.

Prince23
Ahogy nézem, a gamepod elég friss híreket ír, a gamer365.hu-val együtt. nagyon jó oldalak.

Minden normális oldal híres külföldi oldalról szedi az információit. Én is ott olvasom nem a gso-n meg pgo-n ahol kb. 2-3 nap egy hír átfutási ideje. Lehet ritkán frissül az rss feedjük.

Prince23
A gso, pgo innen hírezz, csak megsúgom... de biztos tudod te is

Vagy csak az Ipon a hivatalos forrás. Ha az megírja akkor úgy is van. Kotaku, VG, CVG... azok nem írnak igazat de a magyar oldal tuti.=(

Falcon87
Hátha valaki nem tud magyarul <#wow3>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Prince23
Alap 😄

ProGabe
itt tényleg minden kétszer van. egyszer angolul, egyszer magyarul

Prince23
<#eplus2>
Látszik is rajta 😄

nonicks
a rózsaszín pólós csávó szerintem meg is kóstolta a cod6-ot

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Rage47
legalább él a fórum - ez nem mentség 😄
Prince23
jaj, szíves elnézésedet kérem

legalább éla fórum... egyébként nem vettem észre

ne rakjuk már többször ugyanazt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Kontrollerek

csak érdeeksképpen

nagy a kampány hadjáratuk, az egyszer biztos

Prince23
Sajna😄

Falcon87
Na de jó, akkor a multit végérvényesen szétbasszák majd a kis vérpistikék...
Am meg ördögtéked volt 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hú lassításba durva a kör alakú csóva...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

tommygear
tessék ittvan 2 igazi

tommygear
lol ez valami szar gázpiszoly már eleve milyen picsafüst hangja van? 😄
1 kézzel nem szabad lõni desert-el, nem is nagyon lehet
nonicks
nem tûnik annyira izomagynak!😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

DarkSector
igen azért írtam mivel a RAGE csak tudtommal jövõre jön ki...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
Két desert érdekes lenne 😄 Ha egy ember próbálna lõni két desertel egyszerre akkor a kéztörés garantált ha csak nem egy izomagy <#nyes>
Nem nehéz ilyen kijelentést tenni hiszen amikor kijön a játék már csak alig 2 hónap lesz az évtizedbõl.😊

Prince23
LOl ne má két desert? azt két kézzel kell fogni amúgy is. Max egy sima pisztolyt elképzelek... de két dsrt-tel télleg nagy fiúk lehetünk<#hehe>

ProGabe
nekem sem hiányoznak. valaki írta, hogy nagyobb pályák lesznek. azok is feleslegesek, a COD a pörgésrõl szól, nem akarok 5 percet futkosni kill nélkül, vagy amiatt káromkodni, mert valami kemper majom lelõtt 1km-rõl, a pálya másik végébõl

DarkSector
kinek kell jármû...én nem akarom hogy elbattlefild-esedjen és egy "olyan játék legyen belõle"....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"