24218
Modern Warfare 2
-
#5274 Ilyenkor mi kín gyötri?
-
Toltam pár órácskát és még van belőle.A 4-nél szerintem hosszabb lett!
Lassan a végéhez érek.Jó pörgős akció dús. -
nekem is ez a hiba,egyelore még nem tudtam megoldani.
A router NAT bealitasval kell csinalni valamit. -
Sziasztok. Azt hogy, tudom elérni hogy, a fegyveren több cuccot tudjak rátenni. -
Gabe18 #5270 Nagyszerű,gondolom 0oo0 nevű emberke beinditott valami giga feltöltést,azt közbe ő volt a host. -
Neoncsoves #5269 :\ -
lol
-
Hátha valaki tud segiteni!
Megvettem, megy minden rendben, nincs semmi bajom, kivéve 1et, hogy amikor
spec ops-ozni akarok a cimborámmal, akkor nekem aztirja ki, hogy
"patch_strict_hint_coop"
Ez wtf? Mert gondolom ez a baj, de nincs semmi a beállitásokban, a haveromnak meg valami mást ir...
Jah, azért gondolom, hogy ez a baj, mert pirossal van irva! :)
Pedig eredeti, és multizni tudok is, kivéve ezt!
Valakinek ötlete van?
Kösz -
köszönöm -
Neoncsoves #5265 A jó ping érték 30 körül van, de ebben a játékban a 150(!) is elfogadhatónak minősül. A sajátodat nem tudom hol látod, mert nincs meg a játék. Ez a szerverrel való oda-vissza kapcsolatot jelzi. Minnél kisebb a pinged, annál jobb. -
#5264 Második telepítésre sem kéri a következő lemezt. Ikonok az asztalon, de baszik indulni. Geci steam.
Rohadjak ha mégegyszer eredeti játékot veszek... -
Bocsi ez egy amatőr kérdés lesz, de mi a jó ping érték és valójában ez mit takar, valamint a sajátodat hol látod? -
Neoncsoves #5262 miért ne menne hivatalosan??? -
Persze! A csajoddal a hálószobában!
-
Ketrec harcnak van értelme? 1v1
-
Vótmá?
Hírek,
videó MW3-ról.... -
Hivatalosan még nem is megy a multi... majd 1 hét múlva gyere vissza kérdezősködni... szerintem akkorra sok minden fog változni! -
Neoncsoves #5257 tdm gondolom -
hol van 6v6? -
greendoki #5255 nekem egyáltalán nem magas a pingem...
tök jo.
bár nekem kevés ez a 6v6 :/ -
Gabe18 #5254 Pedig kell neki.A 2. lemezről is rak fel bár már nem sokat.
Mentem benne vagy másfél órát most.Nálam semmi gond.Se lag (legalábis zavaró nem volt),se más hiba.Gyorsan összedobja a csapatokat aztán már mehet is. -
lasat99 #5253 Üdv!
Egy olyan problémám lenne (elég furcsa :D) hogy amikor játszok A MW2 MP-vel és megölök valaki akkor vér helyett dollárok föcsögnek :D nem lehet ezt valahogy beállítani hogy vér legyen és ne pénz ? :S elég idegesítő (számomra)
Gépem: AMD Athlon x2 2.8Ghz
Ati Radeon HD 4850 Toxic 512
2GB DDR2 ram.
A Game Eredeti! -
Unreal1942 #5252 Picit gondolkodóba estem, hogy meg vegyem e. Túl sokan panaszkodnak a magas pingekre. -
#5251 De ez még a telepítés :)
Most 6-7. próbálkozásra elindult, megnyilt egy ablak... De nem kéri a 2. lemezt. -
szerintem a 2 lemez is kéne...
bár nem csoda hogy terhelt, hisz sokaknál csak 1-2 szeró képes tartani magát... -
#5249 Felidegesít ez a szar. Elkezdődik a telepítés. Az első lemez felmegy, majd kiírja, hogy akarsz most játszani? Mondom második lemez nem kell? Kattintok
Igen
Erre tölt valamit majd kiírja hogy a Steam szerver túlterhelt, próbáljam újra...
KÉÉÉSZ
-
#5248 Köszi! -
sokan irják...
még nem tudni
lehet uj driverek segítenek majd. -
Nekem csak annyi kérdésem lenne, nincs még meg a game, hogy ha jól tudom dedikált szerver helyett p2p-ben megy a multi.
Na már most a UPC korlátozza a p2p-t ez nem érinti a multit más mint a torrent? -
igen, gondoltam, köszi:)
-
az amcsik kitörölték a csipájukat a szemükből, kibontották a saját példányukat, és megdöglött a steam + iw.net a terheltségtől. majd egyszer jó lesz
remélem minimum akkorra, amikor már én is telepítem :) de az úgyis csak holnap délután lesz, remélem nem téved el a futár^^ -
Cat 02 #5243 btw Lan mod van ? coop(spec ops) hoz ? -
Boroskóla #5242 Szerintem meg a ramod kevés nekem is 3Gb ramom van neg 4850 es kártya meg 5600+ os processzor,de a winyót tekeri rendesen néha úgy swappol :( -
urak!
szívok mint állat. szóval:
steam többször hibát jelzett installnál, most elvileg megy, de valami 12 órát írt ki update-re.
szóval a kérdés. a steam-en, amikor a cod single és multi is már installed, akkor természetes hogy downloadolnia kell? ezt a download-ot a single-hez is meg kell várnom?
mindenkinek sikerült rajtam kívül? -
Majd ha az összes fokozaton végigtoltad,megszerezted az összes intelt, megkapod a 100-at . -
bajsz #5239 Steamet rakdfel arra a meghajtóra amire a játékot szeretnéd majd. -
bajsz #5238 :D hát sztm elvetélt ötlet volt.Főleg,hogy semmi teszt,nem volt,legalább felmérhették volna mivel is jár ez.
Ez kb olyan mint egy megszokott Audiból (amit jópár éve már vezetsz)
áttülsz egy Vadászgépbe:D:D:D:D -
#5237 Helló!
Azt hogy tudom megoldani, hogy ne a C-re hanem máshova tudjam telepíteni a játékot? -
Skyline #5236 Társakkal szerveren:
INVITE barátokat steamen, PARTY-ba rakja őket és úgy megy az invitálóval együtt mindenki..:)
Egyébként most halt meg az IWNET....Nemtudok konnektolni,PLAY után CONNECTING TO IWNET van és annyi...Lesz ebből dedikált támogatás hamarosan
-
ezt tényleg nehéz abbahagyni...
ritka jól összehozott történet, események, majd a multit megnézzük később...