24218
Modern Warfare 2
-
koszi..!
igy vilagos..
de ezt az oldalt amit betettel hogy tudo elerni..?
a steam progi mondom hasznalhatatlan..
nincs semmi szoveg a belepon es lefagyassza a winfost..
-
Hűtéscsere. D komolyan :)
Nálam is úgy sűvít gamelés közben a vga coolere mint az állat. (ergo játék alatt piskosul melegszik)
Érdekes hogy a többi game alatt viszonylag néma volt.. az MW2 alatt viszont ez nemigazán mondható el:) -
steamen töltsd le -
Madmano #5511 Ok,köszi.Tehát feldobom az xp-re.aztán később,ha lecserélném az xp-t win7-re arra is főlrakom és ugyanazzal az acc.-al tolom tovább,igaz? -
MW2_HuN -
naneeee, nem megy a 2-es cd -
Grifidos #5508 Nincs, de 1 serial 1 account. Ebben nincs pardon. -
ezaz, mámeg nem ismeri fel a 2-es dvd-t:S -
Grifidos #5506 Nem kell gépet cserélni...csak pár alkatrészt.
alaplap,proci,vga,ram.
De a ház,dvd rom,egér,klaviatúra maradhat.
Bár ha ez a konfig akkor lehet hogy kelleni fog egy SATA2-es vinyó is. -
Narusco #5505 te most mit akadsz ki, nem kértem hogy okoskodj, csak a leant kérdeztem, rákerestem a topikban de nem dobott ki semmit. remélem most felidegelted magad. -
na végigvittem.
10/10 a játék.
-
De én >>>>LAN<<<<-on akarok!
F**z fogja megvenni még1x,hogy a másik géppel is feltudjak menni steamre. -
Madmano #5502 Ebben ugye nincs telepítési limit?Volt pár olyan kiadó,amelyik játékában meg volt határozva,hányszor lehet telepíteni.De itt nem hallottam ilyenről.Hmm? -
Skyline #5501 Nem szélsőségesek a vélemények.
Van aki szenved a felrakással (nem értem miért).
Van aki még csak nem is játszott vele csak hallásból fikázza..
És van aki már játszott vele és bő 95%-uknak tetszik és szeretik..:)
-
talpi #5500 Hi all.
Az lenne a gondom a géppel: adott egy 3850-es agp-s saphyre kártya 1,5 giga ram és egy 3 gigás intel proci. A 3-as pályán lereseteli a gépet. Ha visszaveszem 800X600-ra és a gép oldalához odateszek egy ventilátort átmegy, de a 4-es pályán végleg kifagy.Reset és utána el sem indul a vas csak fél perc múlva. A Ati recoverit emlegeti olykor. Ha van öteletetek a gépcserén kívül, megköszönöm. -
szingliznél fateroddal? mert akkor az a single-ben van. coop alatt. de szerintem egy kulcs egy gép...;) -
MURopi #5498 30x mondtuk hogy nincs lean de el mondom én is: V helyett E betüre rakták a késelést és Q betüre meg a flashbang/smoke/stun gránát került, 4es gomb az uav meg minden baromság 3mas a gl a hearthbeat meg minden baromság ÉRTED már?:) -
Nincs,most akkor ne játsz vele ! -
MURopi #5496 azt? a Find game alatt :D a private game a 2. gomb... -
Gulag -
Narusco #5494 valaki erre választ? ez igy kurvaszar:S csomót szoktam használni -
ha már csináltatok MW2 Group-ot a Steam-en felmászhatnátok a chatjére is! -
ahha :)
értem köszi, este nyomhatnánk valami sd partyt :D
(bent vagyok a steam groupban) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tegnap megjött rendesen a játék, nagyba örülök, hazaérek mi fogad? Nincs net. Hát a rohadt anyjukat rohadt T-comnak, most miattuk lemaradtam első napról :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Most rakom fel, hál istennek visszakapcsolták gyorsan a rohadékok. -
Grifidos #5490 Aha...érdekes hiba.
Mond csak a tűzfalon átengedted a steamet? -
Aha,és azt hol találom?
Mert én apámmal szoktam LAN-on COOP-ozni,és eléggé szánalmas hogy nem tudunk... -
un installáld akkor a steamet is... (lehet volt fent valami hibás és arra rakta fel az újat de nem sikerült) -
-
ez a baj h ha elinditom a steamet amit telepitett be sem tudokm lepni mert nincsenek betuk a steam kezelofeluleteken es az uresen hagyott helyekre meg nem enged irni semmit...
atom loveert..a k annyukat..
-
van. private game. -
legalább onnantól hogy kipróbáltad már hitelesebben is szidhatnád, mert így... -
regular -
a barátaidat kell meghívond, különben egyedül leszel -
Most csak én vagyok béna,vagy télleg nincs LAN? -
Grifidos #5480 Jackass -
#5479 Kár, hogy az széntabletta :) -
valaki csinált már szervert? mert én creálok egyet, aztán csak egy magam vagyok rajta, vagy várni kellene előtte vagy mit? -
Valaki egy ajánlott rendszerkövetelményt mondana a játékhoz? -
mike01010101 #5476 ??? csak kulsonezet? Viccelsz? Es hol az fps nezet? -
OK de hol van my game ezen az istenverte helyen..?