Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Há, nyomtam egy másfél órát, adja még mindig. Amíg meg nem jelenik ez, addig szerintem tolom (gagyi, noPB, public retekszervereken 😄).

Amúgy ahogy néztem, az 1.7-es patchban vannak egész jó mapok (a legvadabb a classic carentan pálya chinatown-á kozmetikázva 😄D)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Heh, a 4 a beszteszt.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

csuszi
nem beszélve arról, hogy ebben a pillanatban is készítik a két következõ részt, az iw és a treyarch is. a cod6 is javában készítés alatt volt két évvel ezelõtt, nem a bejelentés pillanatában kezdõdik a fejlesztés. csak nem kötik az ember orrára.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nagy hiba volt ha eddig nem tetted meg. warok 20% azért nem kezdõdik el, mert hé figyelj má' vedd már le haverról a bant. mondom nem én tettem rá kedves, hanem a serveren gv banlista fut. ez van, bye bye😊
meg a jó öreg ngz server, rengeteg jó játékossal, akik általában modorból nem sok leckét vettek. ezért kellett az original server, lehetett õket nevelni egy laza 100/1000/10000 perces bannal, mikor visszajött nem gyõzött bocsánatot kérni.

ProGabe
csak minden 2-ik részt készít az IW. tehát 2 évük van minden részre, nem 1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dj Lyon
Szerintem minimum egy Core 2 Duo procinál fog kezdõdni a gépigény,legalábbis ahogy elnézegettem az eddigi gameplay videókat.
Egyébként sztem szuper játék lesz,nem hiába cod<#mf1>

Bence94
A legnagyobb gond ott kezdõdik, hogy évente roham tempóban dobnak ki egy codot és akkor mondják "mennyivel jobb lett ez a rész".én erre még egy fél évet adnák és utána dobják ki de akkor legyen normális singleplayer meg multi is mert jó jó de egy idõ után szintén egy halom szar á'la cod 4.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SötétBarom
Erre most beruházok, szeretnék keybannos PB-s servereken játszani. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

csuszi
😊
jcsr server?😊 asszem úgy hívták a cod4-est. jó lesz, azt hiszem szabin leszek egy pár napot...😊

SötétBarom
Ott kezdõdik, hogy ezeket meg sem nézem 😄D

Amúgy most peccselgetem az MW-t, 1.5nél hagytam abba, de úgy gondoltam kicsit rámelegítek az új részre 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

berlinboy6329
Azt mpondják a 20%át mutatták meg eddig a játéknak,éds 2 hét mulva is jönn vmi uj,amit eddig még nem láttunk.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SpeedXHUN
Már rengetek videót látni a játékról,így már annyira nem várom,hogy láttam az egészet😄
az MW1 nél ott csak kedvcsináló volt sokkal izgibb volt várni.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SötétBarom
Megjelenik ez a szar téged megint pofánlõlek (legalábbis megpróbálom) 😄DDD

SötétBarom
Arra figyelj, hogy ignoráld a topikot is, hülyegyerek :>

Lacee86
És ha én nem a taktikát keresem, hanem pihenésképp fél órára felmegyek lövöldözni egyet, az baj? <#miaz>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hát igen,óriási különbség van CoD-nál a multi játékmódok között.
DM,TDM az legtöbbször agyatlan hent,tényleg csak lõgyakorlatnak jó.HQ-ban már normális szerveren fel lehet fedezni némi taktikai elemeket.SD-ben meg már egy kifejezetten izgalmas,taktikus játékmenetet is létrejöhet.
Mondjuk amit most mutogatnak nagyon ez a zászlós téma szerintem nagyjából ugyanaz lesz mint Sabotage volt.Az meg nem volt valami nagy siker tudtommal.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
<#wave>
milk4
A MW2 is szar lesz,egyedül a CoD volt a jó,CoD2-tõl MW2-ig az egész egy nagy szar.
Köszönöm,viszlát mindenkinek!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

csuszi
kb annyi közöd van a multihoz mint nekem a far cry-hoz és amiket soroltál. de én nem megyek azokba atopicocba dumálni, hogy ez mekkora egy fos.
sd rõl hallottál már? versenymodokról? warról?
"Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál"

ha ez lenne a multija...de közelében nem jársz.
max public tdm. egy war elõtt felmegyek kicsit "belõni magam" néha!!!, amúgy ez nálam a multi 1%-a. és minden értelmesebb embernek. garantálom neked, hogy a multiját lehet olyan okosan játszani mint egy sakkmeccset, ahol minden másodpercben nagyon gyorsan kell döntened merre védekezz, zárd a szöget, milyen taktikát kövess. tölts le egyszer egy demot cb-rõl, és igen elcsodálkozol. de persze nem fogsz, csak flémet generálsz olyan valamirõl, amihez nem értesz.

1. mindenki elmondhatja a véleményét kulturáltan. MÁSOKAT NEM BELETIPORVA A FÖLDBE. te idejöttél, másokat inzultáltál, és más ízlését sértegetted. nem szép dolog.
2. ha már valamirõl véleményt mondunk, illik ismerni az adott dolgot.
3. te is tudod, én is tudom, hogy csak a flém miatt hánytad be ide amit akartál. tudom én jól, hogy ha már az életben nem mehetünk oda egy társasághoz hogy fene az anyátok, akkor tegyük meg ezt egy topicban, menjünk be, kössünk bele a tárgyba, dumáljunk be mindenkinek, ez adja.

padavanHUN
Ignorállak inkább te nyomorék...

http://f1game.hu

elitehun
Ne káromkodj az nem menõ
werkfilm
spoiler bazdmeg

berlinboy6329
Passzátok meg azt hittem vmi hír van erre az "évtized játéka" meg az "agyonszkriptelt csõjáték" kifejezésekbõl egy kikúrt nagy flém lett..😞 Grat nektek,egyedül a 10 perc Favela érte meg,h benéztem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nonicks
évtized játéka! nincs!
egyszerûen lehetetlen ilyet mondani...
2000-tõl és 2005-ig a játékok még teljesen "egyediek" próbáltak lenni...
manapság meg...valakinek van egy jó ötlete 5-6 másik cég lemásolja és ennyi..
Mint a legtöbb játéknak a Call of duty 6-nak is meg van a saját célközönsége...(pl:ha valaki utál minden sportot soha a büdös életbe nem veszed rá hogy FIFÁ-zon..)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Jaka923
Hmmm, milyen felkapott lett hírtelen ez a topik

Kandurex
FC2 tényleg unalmas volt,..fél órát, ha játszottam vele.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NEOreg3
jó, ezt a logikát követve az évtized játéka a word of warcraft, mert ennyi profitot és ennyi beleölt játékidõt egyetlen játék sem tud produkálni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ewuk
Ne haragudj, de az fc2-õt tényleg ne említsük már egy lapon ezzel. Autókázok 50 percet kiírtok egy rakás embert kész, esetleg fel kell robbantani egy konvojt no nem baj, ha nem megy elsõre, mert végtelen ciklusban köröznek, elég a kör középpontjába állni és várni. A másik ki számít panelprolinak? Mert én panelben élek, de nem nézek mónikát, sõt van, hogy megnézek értelmes filmeket is, már amikor tv-zem. Akkor én most panelburzsuá vagyok?
SötétBarom
Ilyen értelmesen nem lett volna erõm leírni, kösz 😄

SötétBarom
Már neharagudj te idióta, de ha tudnál olvasni, nem írnál ehhez hasonlókat: "Beuntad a Fallout 3-at? Helyes, úgy látszik, még érned kell hozzá mentálisan, és hát igen, ha már öt percen keresztül nincs alkalom meghúzni a virtuális ravaszt, akkor az már szar? 😄 Mindezzel csak az "ízlésedet" minõsíted. Preferálod a faék egyszerûségû, mónikasó játékokat a komplexebb, értelmesebb, mondanivalóval és komolyabb történetekkel rendelkezõ alkotásokkal szemben. "

Te balfasz (már ne haragudj): néhány betûvel mögötte írtam le, hogy közelébe nem ér az elsõ két résznek (ahol is mit ad isten bazdmeg többet kell olvasni mint játszani).

Az FC A LEGUNALMASABB scriptelt szar amit életemben láttam. Minden nyomorult ellenõrzõponton minden csicska táborban csont ugyanúgy respawnol mindenki, minden mészárlás után. Sztori 0, hangulat kb az elsõ órában tetszett, csak aztán jött a feketeleves.

"És ki a faszt érdekel a Codmulti bazmeg. Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál. Ez a multikirályság? 😄 Hallod, életemben nem játszottam a WoW-al és nem is fogok, de az ehhez a csökött céltalan szar lövöldözéshez képest egy überintelligens idõtöltés. 😄 "

Ez totál NC, te hülye vagy xD Legközelebb remélem megpróbálod meggyõzni a focitopikban az arcokat, hogy a labdát kergetni meg rugdalni céltalan ökörség. CSETT. Ledobtam a láncot O_O

zzeN
Minden idõk, hee... kurva nagy túlzás.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Év játéka eddig nálam a Batman Arkham Asylum, most letojom, hogy mennyit hozott a kasszáknál bõregér, de az MW 2 alázni fog ebben az évben pénzügyileg, sõt, ahogy werkfilm is írta, az utóbbi 10 év alatti idõszakra értve is a szitut. Ez a dolgok rendje, a COD az mindig is multiplayer játék, sõt még rendelkezik hangulatos kampánnyal is. S a MW2 is ilyen elsz.
A második rész már nem 3-4 órás végigjátszás lesz, hanem 7-8 hours.
Minden idõk, eddigi ->(na ez a szó fontos) legjobb FPS-e lesz. 😄

elitehun
Mint mondtam te mondtad itt a topikban. És hogy lenne évtized játéka?<#wilting>
Ha nem tûnt volna fel a számítógépipar fejlõdik a leggyorsabban. Hogy értsd: Ha megkérdezünk 20 évvel ezelõtt egy szakembert hogy mennyi idõ múlva lesz olyan technológia ami most van az biztos azt mondja hogy 50 év múlva.
elitehun
A végén még egyetértés lesz a topikban 😄
werkfilm
nem én mondtam, ezt annak csinálja az activision, olvass el bármilyen interjút, nem tagadják
nem véletlenül lett elhalasztva jövõ év elejére vagy 10 játék ez elõl, nem mernek kiállni
és mivel az évtized végetér, már mindegy is hogy mit mûvelnek majd, mert az a modern warfaré lesz, ezt szintén nem mondom, hanem tény. ott fognak állni a halmokban a pénzkötegek, ahogy más után nem. ott fognak játszani a liveon és psnn annyian, amennyien mással nem. ennél egyszerûen nem lehet jobb, akár törvénybe is írhatnánk.

Lacee86
Errõl van szó. Na, ÉV játéka, olyan már van, de inkább ÉV FPS JÁTÉKA-ra javítanám. Amúgy én is várom a játékot, fõleg h végre lesz megint havas pálya. 😊

Totti5
A COD az egyik legjobb multiplatform fps, milliók vannak érte megõrülve mert kiváló játék, ami ha nem lenne scriptes akkor nem nyujtaná azt amit és akkor meg az lenne a baj, akinek nem tetszik a játékmenet az Battlefildezzen, abban biztosan 10szer jobb a single mint a CODban és máris le van a gond. Az bizos hogy esélyes az év játékára és a téli idõszak egyik sikervárományosa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

elitehun
Senkinél nincs ilyen ezt csak werkfilm mondta
elitehun
Hagyjad 14 alatti...
Lacee86
"számomra nevetséges ez az évtizedjátékozás eme gyöngyszem esetében" De nálam abszolút nincs olyan, h évtized játéka, do you agree így is?

padavanHUN
Ja, azokból a könyvekbõl tök jól meg lehet tanulni a New World Order alapvetéseit. 😊

padavanHUN
Baszki, tökéletes egyetértésben leledzünk. Ki hitte volna... 😮

Lacee: Dehogy hurroglak, nekem nem lesz kevesebb azé' mert te nem kedvelted meg az FC2-t. És örülök, hogy nem csak számomra nevetséges ez az évtizedjátékozás eme gyöngyszem esetében. Igazából nálam ez verte ki a biztit.

werkfilm
ha még érettségi elõtt vagy akkor nézegesd a könyveket mert nem fognak szépen nézni ha azt a pár világháborút is összekevered ami eddig volt

elitehun
Ez mondjuk igaz de én nem törõdöm vele 😄 Egyébként az amcsik csak azért léptek be a II. világháborúba mert rájöttek hogy profitálhatnak rajta. Azokat a hajókat amiket a németek elsüllyesztettek direkt küldték oda és amúgy is régi roncsok voltak már. És ezért be tudtak lépni a háborúba. Mert az amcsik rájöttek hogy az a tökéletes diktatúra amit az emberek demokráciának hisznek. De mivel én szórakozni akarok nem is figyelek ezekre játék közben 😄
Lacee86
Hát az "évtized játéka" megnevezésen én is csak mosolyogni tudok. Nem azért, mert Cod, hanem eleve nekem ez értelmezhetetlen. Egy évtized különbséggel készült PC játékokat nem lehet, és sztem senki ne is akarja 1 kalap alá venni! (Hogy a mûfajok közti hasonlítgatást már ne is említsem.)

Mellesleg csak annyi, h az általad istenített FC2 sztem egy dögunalom. Lehet hurrogni...

padavanHUN
Mellé.

tommygear
jóvanmá vince annamária
padavanHUN
Na, pont azért, mert állítólag troll vagyok, inkább hagyjuk ezt is. Mosolyogjatok tovább egymásra és az évtizedjátékára. 😄

padavanHUN
Ez lenne az: Amcsikon kívül mindenki gonoszaljasterorrista, egész országok azok, fel kell szabadítani a közel-keletet meg az egész világot ahol nincs mekdonáldsz és rájuk tukmálni a felszínes szar kultúránkat mert mi vagyunk a faszagyerekek, mi vagyunk az igazság oldalán, aki nem velünk, az terrorista szemét, mindenkit meg kell ölni, legyilkolni, letámadni, elfoglalni, kiosztani a saját igazságunkat, ami egyébként a világ legveszedelmesebb aljassága. Kb. ez a cod lényege, címszavakban.

ProGame: Óhajod tiszteletben tartva, nem fejtem ki, amit ki akarnék, erõt veszek magamon. Amúgy abban igazad van, hogy egy játékot önmagában kéne tudni elfogadni, erre én képes is vagyok, csak hát ami nagyon primitív, az nagyon primitív és szerintem a cod az.

Lacee86
És ha vkinek az ilyen játék jön be, akkor mi van, hm? Mi van ha nem kérek az új szabad mittoménmilyen játékmenetbõl? Akkor már egy hülye fasz vagyok?! Mellesleg nem mondom, h a Cod4 single része olyan nagy durranás, helyenként elég unalmasak a helyszínek, de ettõl még nem rossz. De a multija annál ütõsebb, nézd csak meg mennyien veszik meg és játszanak vele a mai napig!
Ha neked nem tetszik, belépsz a topikba 1x (!!), KULTÚRÁLTAN elmondod a véleményed, és lelépsz a brébe, nem osztod itt az észt mindenkinek -> ennek így kéne mûködnie.