Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ahogy néztem, az 1.7-es patchban vannak egész jó mapok (a legvadabb a classic carentan pálya chinatown-á kozmetikázva 😄D)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MJ rulz Pink Team The Only One
meg a jó öreg ngz server, rengeteg jó játékossal, akik általában modorból nem sok leckét vettek. ezért kellett az original server, lehetett õket nevelni egy laza 100/1000/10000 perces bannal, mikor visszajött nem gyõzött bocsánatot kérni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként sztem szuper játék lesz,nem hiába cod<#mf1>#mf1>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
jcsr server?😊 asszem úgy hívták a cod4-est. jó lesz, azt hiszem szabin leszek egy pár napot...😊
Amúgy most peccselgetem az MW-t, 1.5nél hagytam abba, de úgy gondoltam kicsit rámelegítek az új részre 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
az MW1 nél ott csak kedvcsináló volt sokkal izgibb volt várni.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
DM,TDM az legtöbbször agyatlan hent,tényleg csak lõgyakorlatnak jó.HQ-ban már normális szerveren fel lehet fedezni némi taktikai elemeket.SD-ben meg már egy kifejezetten izgalmas,taktikus játékmenetet is létrejöhet.
Mondjuk amit most mutogatnak nagyon ez a zászlós téma szerintem nagyjából ugyanaz lesz mint Sabotage volt.Az meg nem volt valami nagy siker tudtommal.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszönöm,viszlát mindenkinek!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
sd rõl hallottál már? versenymodokról? warról?
"Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál"
ha ez lenne a multija...de közelében nem jársz.
max public tdm. egy war elõtt felmegyek kicsit "belõni magam" néha!!!, amúgy ez nálam a multi 1%-a. és minden értelmesebb embernek. garantálom neked, hogy a multiját lehet olyan okosan játszani mint egy sakkmeccset, ahol minden másodpercben nagyon gyorsan kell döntened merre védekezz, zárd a szöget, milyen taktikát kövess. tölts le egyszer egy demot cb-rõl, és igen elcsodálkozol. de persze nem fogsz, csak flémet generálsz olyan valamirõl, amihez nem értesz.
1. mindenki elmondhatja a véleményét kulturáltan. MÁSOKAT NEM BELETIPORVA A FÖLDBE. te idejöttél, másokat inzultáltál, és más ízlését sértegetted. nem szép dolog.
2. ha már valamirõl véleményt mondunk, illik ismerni az adott dolgot.
3. te is tudod, én is tudom, hogy csak a flém miatt hánytad be ide amit akartál. tudom én jól, hogy ha már az életben nem mehetünk oda egy társasághoz hogy fene az anyátok, akkor tegyük meg ezt egy topicban, menjünk be, kössünk bele a tárgyba, dumáljunk be mindenkinek, ez adja.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egyszerûen lehetetlen ilyet mondani...
2000-tõl és 2005-ig a játékok még teljesen "egyediek" próbáltak lenni...
manapság meg...valakinek van egy jó ötlete 5-6 másik cég lemásolja és ennyi..
Mint a legtöbb játéknak a Call of duty 6-nak is meg van a saját célközönsége...(pl:ha valaki utál minden sportot soha a büdös életbe nem veszed rá hogy FIFÁ-zon..)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Te balfasz (már ne haragudj): néhány betûvel mögötte írtam le, hogy közelébe nem ér az elsõ két résznek (ahol is mit ad isten bazdmeg többet kell olvasni mint játszani).
Az FC A LEGUNALMASABB scriptelt szar amit életemben láttam. Minden nyomorult ellenõrzõponton minden csicska táborban csont ugyanúgy respawnol mindenki, minden mészárlás után. Sztori 0, hangulat kb az elsõ órában tetszett, csak aztán jött a feketeleves.
"És ki a faszt érdekel a Codmulti bazmeg. Lövitek egymást halomra, mint játszótéren a hülyegyerekek, rotálódnak a mapppok, esel kelsz, monoton szar, céltalan baromság az egész, kapod a hülye gyépé rangokat, jönnek a mappok egymás után, lövöldözöl, fúgecidejó, fél óra után garantált agyhalál. Ez a multikirályság? 😄 Hallod, életemben nem játszottam a WoW-al és nem is fogok, de az ehhez a csökött céltalan szar lövöldözéshez képest egy überintelligens idõtöltés. 😄 "
Ez totál NC, te hülye vagy xD Legközelebb remélem megpróbálod meggyõzni a focitopikban az arcokat, hogy a labdát kergetni meg rugdalni céltalan ökörség. CSETT. Ledobtam a láncot O_O
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A második rész már nem 3-4 órás végigjátszás lesz, hanem 7-8 hours.
Minden idõk, eddigi ->(na ez a szó fontos) legjobb FPS-e lesz. 😄
Ha nem tûnt volna fel a számítógépipar fejlõdik a leggyorsabban. Hogy értsd: Ha megkérdezünk 20 évvel ezelõtt egy szakembert hogy mennyi idõ múlva lesz olyan technológia ami most van az biztos azt mondja hogy 50 év múlva.
nem véletlenül lett elhalasztva jövõ év elejére vagy 10 játék ez elõl, nem mernek kiállni
és mivel az évtized végetér, már mindegy is hogy mit mûvelnek majd, mert az a modern warfaré lesz, ezt szintén nem mondom, hanem tény. ott fognak állni a halmokban a pénzkötegek, ahogy más után nem. ott fognak játszani a liveon és psnn annyian, amennyien mással nem. ennél egyszerûen nem lehet jobb, akár törvénybe is írhatnánk.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://f1game.hu
Lacee: Dehogy hurroglak, nekem nem lesz kevesebb azé' mert te nem kedvelted meg az FC2-t. És örülök, hogy nem csak számomra nevetséges ez az évtizedjátékozás eme gyöngyszem esetében. Igazából nálam ez verte ki a biztit.
Mellesleg csak annyi, h az általad istenített FC2 sztem egy dögunalom. Lehet hurrogni...
ProGame: Óhajod tiszteletben tartva, nem fejtem ki, amit ki akarnék, erõt veszek magamon. Amúgy abban igazad van, hogy egy játékot önmagában kéne tudni elfogadni, erre én képes is vagyok, csak hát ami nagyon primitív, az nagyon primitív és szerintem a cod az.
Ha neked nem tetszik, belépsz a topikba 1x (!!), KULTÚRÁLTAN elmondod a véleményed, és lelépsz a brébe, nem osztod itt az észt mindenkinek -> ennek így kéne mûködnie.