24218
Modern Warfare 2
-
Knabb #5474 csak az van... -
gakel #5473 Uhh, köszi, az istenért nem tudtam rájönni miért nem akar jó lenni..
-
mike01010101 #5472 Singleplayerben van kulso nezet? -
MURopi #5471 Én lemezről nyomtam reinstallt és el kezdte normálisan rakni :) egész jó bár a kempereknek eléggé kedvez... (thermal scope+thermal sensor + uav jammer féleség = 5 percig meg se látnak) amúgy elején tök lámákhoz rak be látja, hogy azokon jó vagyok be rak prókhoz végig szívom aztán meg be rak a szintemen lévő lamikhoz újra... őket meg 30-4re verem :D vector elég jó :D meg az ump :) -
Próbáld meg te is így... #5469 -
Akinek azt írja ki hogy még nem jelent meg a Játék, VAGY a netről kezdi el telepíteni (upload) nagyon lassan itt a megoldás! (eddig 5 embernek segített)
Utána olvastam, és valamiért a steamről próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-ről...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod, akkor a CD-ről telepíti!
Így kell telepíteed...!
0. Vedd ki a CD-t a gépből…!
1. Belész a Steambe ott is a My Game-be
2. Jobbklikk az MW2-n és Delete local content, and confirm.
3. Lépj ki a Steamből
4. Indítsd újra a Steamet. (én a gépet is újra indítottam előtte)
5. Rakd be a CD-t és telepítsd… (elvileg ekkor már a CD-ről indul a telepítés)
-
szevasztok..!
megvettem eredetiben a gamet es szar az installja..
a steam beadja az ablakokat ahol kell hitelesiteni es nincs az ablakokon szoveg..az ures reszekbe sem lehet irni pl. kodot ilyesmi..
a netem zsir..
nem tudjatok mit lehet tenni..?
pls help..!
-
:-) -
Berv #5466 Szépen lassan olvass legközelebb :) -
Narusco #5465 ebben tényleg nincs lean?! -
Spec-ops coop valaki? Most csak kipróbálás képp?? -
oké köszi:-))))))))))) -
Megy minden probl. nélkül! -
Nekem is ez volt a baj!
Utána olvastam, és valamiért a steamről próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-ről...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod akkor a CD-ről telepíti!
Így kell telepítened...! -
lábon kell lőni -
az rendben van az megvan hanem amikor követem a mukit és legugolnak( -
Berv #5458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem azt mondja, h. a Stinger még nincs kilockolva? -
Hellsing47 #5457 én benne lennék
de csak hc tdm/sd -
Berv #5456 Szóval C betű, befekszel a műszerfal mögé, téged nem lőnek le.. majd a rövid kerdgetőzés után lábon kell lőnöd a fickót, nem fejbe/hátba -
Berv #5455 C betűt nyomni -
Berv #5454 Valakinek ötlete a kiküszöbölésére ? -
skacok lehet hogy láma vok de annál a pályánál a singlében ahol a mukit lelövik mellettem a kocsiban mit kell csinálni??
-
Berv #5452 Eredeti a játék, motorcsónakos üldözős belepottyanós vizesésbe végén kapok egy ilyen hibaüzit, és csókolom, kilép :(
-
vgvg #5451 szevasztok!
valaki Spec-ops coop-ot? -
az biztos, hogy FPS kategóriában évjátéka lesz, mert érdemleges ebbnen a kategóriában nem jelent meg ezen kívül ebben az évben (nem emlékszem másra most legalábbis). és amekkora a hype, így már közelebb lehet az abszolut bajnoki cím is :) -
Nekem nem kell bemutatnod ezt én ezzel tisztában vagyok.
Sajnos a warezt nem büntetik így érvényes a mindig igaz elv "Ha ingyen is hozzájutok miért venném meg".
Ha a lopást sem büntetnék akkor nem igen lennének minden 50. méteren áruházak meg élelmiszerüzletek
-
gyáááááá, PIPIK :DDD -
PC-re egy 500k-s eladás már instant év játéka XD (sims meg warcraftot hagyjuk ki) -
AC2 #5446 Te, mond már meg nekem minek 2 példány ugyanabból a játékból, ugyanarra a platformra? :D Vagy nem mind2t magadnak vetted? -
dark night #5445 Azt írták hogy kb 8-órára becsülik a sp végét!!
de lehet hogy azt veteránba vagy nem tom...
te csak végigszaladtál a játékon milyen módban vitted végig easy?? -
4h.56min.42sec
végre az sp végére értem!
a Bónusz pályát valakinek sikerült megcsinálni? vagy ott mi lenne a lényeg? mindenkit legyakni? -
Purga #5443
-
ejj, de kurva jó vagyok. előbb eljöttem melóból, és kb. akkor csöngetett a futár, amikor beléptem itthon az ajtón :D
na már csak negyed óra, és fenn is van \o/ -
majd estefele Steamen összehozhatnánk egy meccset.
aki esetleg még nem tudná a steamen a közösségünk: MW2_HuN -
jaja muszáj egy kis nyugtató
-
Gabe18 #5439 Látom a gyógyszert már bekészítetted...
-
Unreal1942 #5438 Nagyon szélsőségesek a vélemények. Nagyon xar vs nagyon jó.
Kizárólag a multi érdekel, de 10k.
Jöhetett volna valami multis demó. -
Neoncsoves #5437 egyiket add nekem, hagy próbáljam ki milyen a játék
-
hát mégcsak most álltam neki uhhogy :) -
MEGJÖTT!!!
mind a 2!!!!