24218
Modern Warfare 2
-
Lefordítom:
WarezX Error
Check to Razer readme for possible solutions
---------------------
Komolyra fordítva,
szvsz: update directx
-
koandras #5553 Most látom h van a saturnban is ott mennyibe fáj? -
Link
Az emberi tudatlanság...
18as a game, szóval csak azok vehetik meg a játékot akik már tanultak történelmet (valószinüleg) találkoztak már 2 hábórúval is, bika fejű hülyegyerekkel aki tollakat ragaszt a kezére viasszal hogy elrepülhessen, most akkor ez a pálya megfogja őket viselni?

A pályát am. is át lehet lépni, én megcsináltam azt a pályát (bár nem öltem) és megrázó, felkavaró, de nem múszály végig nézni... Nem értem a vita tárgyát...
-
E7300m; 4850 512mb; 4gb 1066Mhz.
1920*1040 felbontásban, minden maxon, simán fut, gyorsan tölt, egyszer nem szaggatott be. -
Nah, ahogy ígértem :)
-
Nah emberek, valami gond a játékkal.
DirectX Error
Check to readme for possible solutions
ezt írja ki
-
Sztem a Teszkóban is van. Ne má, h egy Győr méretű városban nem lehet megvenni sehol?! :) -
jaj. azért megenni nem kellene. -
koandras #5546 Györben hol lehetne még venni a gamet? media markt?
De mondom valami vélemény érdekelne a multival kapcsolatosan...
Mert ha nem olyan ütős, meg téllleg elvan cseszve akk inkább szoktatom magam a gondolathoz h akk hagyjuk...
de videók alapján jónak látszik mondjuk ez a max 18 ember elrettent...
van még valami hátránya a multinak? -
mike01010101 #5545 Miert nem baszod szajba a kurva anyadat te kis taknyos buzi gyoker. Normalisan kerdeztem valamit. -
MURopi #5544 háááát én nemtom... 30 játék simán fut aztán 1 izomra laggol és nem is rakja át másra a hostot, a következőbe engem rak hostnak és ki dob a játék magától ... mennyire jobb lenne ha adnának vasat az IW-sek alánk... -
pár hónap? lol -
Azt soha nem fogod megtudni, mivel nem tudod, milyen lett volna ha statisztika ha nem basszák el... -
Grifidos #5541 Rendeld a cd galaxistól, bár 1 nap alatt szerintem még náluk sem volt ilyen.
"A Call of Duty Modern Warfare 2 PC változata jelenleg elfogyott, utánpótlás érkezése holnapi, csütörtöki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon egyből feltüntetjük és ismét rendelhető lesz, akár csomagküldéssel, akár személyes átvétellel. "
Amúgy szerintem a te kommented volt a legnagyobb pofon a bojkott/fikázó bagázsnak. -
Mediamarkt, Tesco? -
Aki ért a router beállitásokhoz, segitsen légyszi, mert nemtudok spec ops-ot játszani...
Történet -
Dns5000 #5538 eladási adtaokról van hír?
kivácsi vagyok, hogy lett e hatása, hogy így elbaszták a mutiplayert -
koandras #5537 Leszedtem a warezt, megnéztem hogy milyen a game, jól fut e stb...
Rászántam magam hogy megvegyem életem első számítógépes játékát...
felhvtam a Gyóri 576-ot es kedvesen azt mondta a f@szi h pár hónap és lesz...
Na én erre azt mondom hogy kapja be mindenki...
Mellesleg milyen a multiplayer? Megéri befektetni? Azt tom h a cod4igen f@sza volt... ahhoz képest miyen? (hajrá warez elkeseredésemben...) -
köcci -
barmi #5535 Négyes ikrek ??? WTF ?? 

ez pedig a reptéri mókából :
-
barmi #5534 Szeréntem inkább keress egy normális képfeltöltőt mert ez a békás a legszarabbak közé tartozik...
Mellesleg ez a linkelt kép sem működik ...
-
Telepítem, majd rakok be pár képet, olyan üres a topik :D -
Rakj egy kérdőjelet a link végére. -
így se jön be nekem:S -
MURopi #5530 Itt a kép :) most készült 1 jobb stat is :D bár az tdm-be 15 4 :) -
MURopi #5529 ugyan úgy fel kell mászni a jégcsákányokkal mint a jégfalon, kicsit érdekes mert a videóban nem kellett ennyit mászni de nem sok idő :) azt furcsállom , hogy az 1 centire be mélyedt jégcsákány hogy tudja meg tartani az emberkénket? meg ez a soap ilyen punk hajjal... áááá... cod4ben tökre mást hittem róla meg a végén ez az F betű ütögetés... már azt vártam, hogy püfölni kelljen a nyilakat is és akkor ilyen táncolós játék lesz... -
barmi #5528 hát ez sem nyert... szeréntem inkább linkeld a képet ! -
MURopi #5527 egyébként van 1 ilyen Party vagy mi, már az elején szemet szúrt nekem mert 2 féle tdm van, 1 ahol engedélyezett vmi MW2 party és 1 ahol nem, most akkor mi ez? össze zörrenünk pl 9en és fel megyünk 1 szerverre lealázni az embereket? -
vgvg #5526 invite ment
-
Nagyon szuper ez a játék, most kezdtem, és már az elején arabokat kell pusztítani, az jóóó!
Eljutván a jégfalhoz, az ugrás után faszi kihúz, de akármit csinálok, leesés a vége. És ugye mentés sincs, mindig jól visszadob, és huszadjára már kurva unalmas ugyanazt végignézni, majd lezuhanni.
Mi ott a megfejtés? -
Munszu #5524 Sziasztok, na én karácsony utánra tervezem a játék beszerzését, vagy mindenféleképpen decemberbe.
Az lenne a kérdésem magyarokkal hogy tudunk össze futni és játszani?
És hogy tudunk pl.: 5en egyszerre felmenni 1 szerverre?
Ja és meséljen valaki pls, hogy jobb az mw1-nél a multija , vagy nem, és mennyiben ujítottak, mennyire sok a fegyver fejlesztési lehetőség?
Előre is köszi a válaszokat :). -
Deussen -
MURopi #5522 hát én nem értem... na majd ez: -
Próbáld ki az itt leírtakat, hátha segít. -
MURopi #5520
tudom tudom xar vagyok de ez a 2. nap, hogy cod6ozok :D -
vgvg #5519 szeva!
mehetünk ha van kedved!
mi a steam neved? -
MURopi #5518 hát az a pálya amikor lábat kell lőni az engem is izzasztott :D én akkor regularrol vissza vettem easyre
minny linkelek 1 képet a hqzásomról most :) az elején tök jól ment aztán tonna számra haltam... de még úgy is egész szép :D
-
Megnéztem a spec ops ot!
Szerintem kurva jó! Jöhetne valaki tolni párosban is! -
nem tudom, lehet bug, és nem veszi vissza a nehézséget, de ez a favelás pálya szerintem nehéz volt, mármint COD-szinten
előző rész (nem a szar 5, hanem a 4) csak veterán szinten volt kihívás, ebben meg regularon halok percenként :SSSSSSS -
barack02 #5515 Hello!
Jó a játék! Szeretem az Fps-t. :)