24218
Modern Warfare 2
  • Kandurex
    Lefordítom:

WarezX Error

Check to Razer readme for possible solutions

---------------------

Komolyra fordítva,
    szvsz: update directx
  • koandras
    Most látom h van a saturnban is ott mennyibe fáj?
  • Kulee
    Link

Az emberi tudatlanság...
    18as a game, szóval csak azok vehetik meg a játékot akik már tanultak történelmet (valószinüleg) találkoztak már 2 hábórúval is, bika fejű hülyegyerekkel aki tollakat ragaszt a kezére viasszal hogy elrepülhessen, most akkor ez a pálya megfogja őket viselni?
    A pályát am. is át lehet lépni, én megcsináltam azt a pályát (bár nem öltem) és megrázó, felkavaró, de nem múszály végig nézni... Nem értem a vita tárgyát...
  • R0sc0
    E7300m; 4850 512mb; 4gb 1066Mhz.
    1920*1040 felbontásban, minden maxon, simán fut, gyorsan tölt, egyszer nem szaggatott be.
  • watto
    Nah, ahogy ígértem :)

• Prince23
    Nah emberek, valami gond a játékkal.

DirectX Error

Check to readme for possible solutions

ezt írja ki
  • Lacee86
    Sztem a Teszkóban is van. Ne má, h egy Győr méretű városban nem lehet megvenni sehol?! :)
  • csuszi
    jaj. azért megenni nem kellene.
  • koandras
    Györben hol lehetne még venni a gamet? media markt?
    De mondom valami vélemény érdekelne a multival kapcsolatosan...
    Mert ha nem olyan ütős, meg téllleg elvan cseszve akk inkább szoktatom magam a gondolathoz h akk hagyjuk...
    de videók alapján jónak látszik mondjuk ez a max 18 ember elrettent...
    van még valami hátránya a multinak?
  • mike01010101
    Miert nem baszod szajba a kurva anyadat te kis taknyos buzi gyoker. Normalisan kerdeztem valamit.
  • MURopi
    háááát én nemtom... 30 játék simán fut aztán 1 izomra laggol és nem is rakja át másra a hostot, a következőbe engem rak hostnak és ki dob a játék magától ... mennyire jobb lenne ha adnának vasat az IW-sek alánk...
  • tommygear
    pár hónap? lol
  • sztoncsi
    Azt soha nem fogod megtudni, mivel nem tudod, milyen lett volna ha statisztika ha nem basszák el...
  • Grifidos
    Rendeld a cd galaxistól, bár 1 nap alatt szerintem még náluk sem volt ilyen.

"A Call of Duty Modern Warfare 2 PC változata jelenleg elfogyott, utánpótlás érkezése holnapi, csütörtöki nap folyamán várható. Amint megérkezett, honlapunkon egyből feltüntetjük és ismét rendelhető lesz, akár csomagküldéssel, akár személyes átvétellel. "

Amúgy szerintem a te kommented volt a legnagyobb pofon a bojkott/fikázó bagázsnak.
  • BaLeeX
    Mediamarkt, Tesco?
  • ajem kisa
    Aki ért a router beállitásokhoz, segitsen légyszi, mert nemtudok spec ops-ot játszani...
    Történet
  • Dns5000
    eladási adtaokról van hír?
    kivácsi vagyok, hogy lett e hatása, hogy így elbaszták a mutiplayert
  • koandras
    Leszedtem a warezt, megnéztem hogy milyen a game, jól fut e stb...
    Rászántam magam hogy megvegyem életem első számítógépes játékát...
    felhvtam a Gyóri 576-ot es kedvesen azt mondta a f@szi h pár hónap és lesz...
    Na én erre azt mondom hogy kapja be mindenki...
    Mellesleg milyen a multiplayer? Megéri befektetni? Azt tom h a cod4igen f@sza volt... ahhoz képest miyen? (hajrá warez elkeseredésemben...)
  • szabii98
    köcci
  • barmi
    Négyes ikrek ??? WTF ??

ez pedig a reptéri mókából :

• barmi
    Szeréntem inkább keress egy normális képfeltöltőt mert ez a békás a legszarabbak közé tartozik...

Mellesleg ez a linkelt kép sem működik ...
  • watto
    Telepítem, majd rakok be pár képet, olyan üres a topik :D
  • Jani21
    Rakj egy kérdőjelet a link végére.
  • szabii98
    így se jön be nekem:S
  • MURopi
    Itt a kép :) most készült 1 jobb stat is :D bár az tdm-be 15 4 :)
  • MURopi
    ugyan úgy fel kell mászni a jégcsákányokkal mint a jégfalon, kicsit érdekes mert a videóban nem kellett ennyit mászni de nem sok idő :) azt furcsállom , hogy az 1 centire be mélyedt jégcsákány hogy tudja meg tartani az emberkénket? meg ez a soap ilyen punk hajjal... áááá... cod4ben tökre mást hittem róla meg a végén ez az F betű ütögetés... már azt vártam, hogy püfölni kelljen a nyilakat is és akkor ilyen táncolós játék lesz...
  • barmi
    hát ez sem nyert... szeréntem inkább linkeld a képet !
  • MURopi
    egyébként van 1 ilyen Party vagy mi, már az elején szemet szúrt nekem mert 2 féle tdm van, 1 ahol engedélyezett vmi MW2 party és 1 ahol nem, most akkor mi ez? össze zörrenünk pl 9en és fel megyünk 1 szerverre lealázni az embereket?
  • vgvg
    invite ment
  • Netrat
    Nagyon szuper ez a játék, most kezdtem, és már az elején arabokat kell pusztítani, az jóóó!

Eljutván a jégfalhoz, az ugrás után faszi kihúz, de akármit csinálok, leesés a vége. És ugye mentés sincs, mindig jól visszadob, és huszadjára már kurva unalmas ugyanazt végignézni, majd lezuhanni.

Mi ott a megfejtés?
  • Munszu
    Sziasztok, na én karácsony utánra tervezem a játék beszerzését, vagy mindenféleképpen decemberbe.
    Az lenne a kérdésem magyarokkal hogy tudunk össze futni és játszani?
    És hogy tudunk pl.: 5en egyszerre felmenni 1 szerverre?
    Ja és meséljen valaki pls, hogy jobb az mw1-nél a multija , vagy nem, és mennyiben ujítottak, mennyire sok a fegyver fejlesztési lehetőség?
    Előre is köszi a válaszokat :).
  • mascarun
    Deussen
  • MURopi
    hát én nem értem... na majd ez:
  • Jani21
    Próbáld ki az itt leírtakat, hátha segít.
  • MURopi

tudom tudom xar vagyok de ez a 2. nap, hogy cod6ozok :D
  • vgvg
    szeva!

mehetünk ha van kedved!

mi a steam neved?
  • MURopi
    hát az a pálya amikor lábat kell lőni az engem is izzasztott :D én akkor regularrol vissza vettem easyre minny linkelek 1 képet a hqzásomról most :) az elején tök jól ment aztán tonna számra haltam... de még úgy is egész szép :D
  • mascarun
    Megnéztem a spec ops ot!
    Szerintem kurva jó! Jöhetne valaki tolni párosban is!
  • ProGabe #5516
    nem tudom, lehet bug, és nem veszi vissza a nehézséget, de ez a favelás pálya szerintem nehéz volt, mármint COD-szinten

előző rész (nem a szar 5, hanem a 4) csak veterán szinten volt kihívás, ebben meg regularon halok percenként :SSSSSSS
  • barack02
    Hello!

Jó a játék! Szeretem az Fps-t. :)