24218
Modern Warfare 2
-
imuthesz #5714 a multiplayere milyen?
csak zászló foglalás van benne?
-
hát ez egy ilyen call of duty multis "jelenség"... -
?????? -
Köszi :)
Igen eléggé siralmas, hogy most jelent meg a játék, de már vannak cheaterek..... :( -
AgabaHUN #5710 Ejj de jó, megjelentek a wallhackes, aimos vérpistikék a játékban ... 
-
barmi #5709 Minnél több zöld legyen az a lényeg! 

-
KCSDUCK #5708 Csá all!!
Akar hun nemzetiségűekkel jatekozni annak itt a nick namém: korompityu -
Puhos #5707 1. Van külön warez topic, oda írj!
2. Az EREDETINÉL nincs ilyen hibaüzenet! -
Rayne89 #5706 Hali van egy kis gondom ez a verzióm van Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW
és az utolsó pályán amikor motorcsonakkal megyek és lelöjük a helikoptert a vizesésnél aztán leesünk. aztán bejön egy töltés és a töltés kb. 95%-nál kiír valami errort de nem tudom megnézni.. mi lehet a gond? elöre is köszi -
KCSDUCK #5705 nem lehet hogy update van -
ez segít -
KCSDUCK #5703 nekem dvd-röl ment
-
KCSDUCK #5702 Hi all!!!
Az eredeti dvd-ről nem lehet telepíteni a játékot? Mert a steam-ről kezdte el tölteni de nagyon lassú...
-
Köszönöm szépen! Igen ez segitett! Bekavart az x-fire. Kikapcsoltam és tudtam állítani. Thx 
-
-
szerintem minél több van az a jó :) mert azt zöldel, amikor kevés van azt meg sárgával/pirossal jelöli :) -
az igen.. -
KCSDUCK #5696 Ha te a legkisebb csíknál tudsz jatekozni akkor megeszem a fejem. -
KCSDUCK #5695 Udv!!
Azt nem tudom, hogy MP-ben ugye a pinget ezzel a nem is tudom minek nevezzem amivel jelöli. Kérdés melyik a jobb, amikor minél több a csík, vagy amikor minél kevesebb? -
kopaszeger #5693 Husimoto!!!!!!!
Próbáld meg úgy hogy a háttérbe ne menjen semmi netes dolog.Gondolok itt főleg az Xfire-re.Nekem is ez volt a gondom kikapcsoltam az Xfire-t és egyből jó lett.
Remélem segítettem. -
When the fence is too low in the Zoo... :) -
Nekem nemrég hozták ki, de olyan büdös a DVD...
Szagolja meg akinek eredetibe van.
-
Na akkor már nekem is itt kéne hogy legyen... Remélem nem csúszik át holnapra. Legutóbb Turok és Medal: Airborne-t kihozta 8:30-ig. Várjuk... várjuk... -
te is okos vagy. megkérdezted az MW2 topikban hogy kell beszúrni linket, hogy reklámozhass minden topikban. -

-
Berv #5687 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
pvt Ramirez
Bár most elbizonytalanodtam, h. hátha mégsem... -
Cat 02 #5686 Vkit áthoznak a szétlőtt épületből, őt kell védeni. De mutatja is pöttyel h "Protect". -
Jobboka #5685 lol késik a futár :D új szállítójuk van (DHL asszem) felébredtem 7:15 kor és 7:39 -re a kezembe volt a játék
-
simonl #5684 Felejtsétek már el a CD Galaxist......mintha csak ott lehetne játékot vásárolni.Utána meg megy a sírás, hogy késik a futár, elfogyott stb.
Vedd fel szépen a túrabakancsodat és nézz körül.
A megjelenés napján kora este még raklapon állt a játék a Média Markt -ban, minden platformra (még éjjellátó is). 576 üzletekben is volt bőven. -
Hat ez a H4V0K agyilag nagyon zokni...
De figy...mit varsz olyantol aki ilyen topikot nyit:
"Ha kikapcsolom a monitort játék közben tényleg több FPS lesz?"

-
Hogyan lehet a STEAM-ben a "nickname"-be nagybetűt írni? -
Skyline #5681 Azt azért megjegyezném hogy ott b****a meg a jó édes k***a annyát aki kitalálta hogy AK-t csak 70-es szinttől..:) -
Nem csak az angolod nem jó , hanem az agyad sem...
Köszönöm a SPOILERT a játék végével kapcsolatban..
De örülök hogy Te végigvitted....
Én meg rohadjak meg ha már olyan hülye voltam hogy benéztem ide mielött végigvittem volna nem?
-
végigvittem a singlet, de mivel nem túl jó az angolom egy dolgot nem értek. mi lett makarovval miért nem nyírtuk ki? -
HeCki #5678 koszi -
kinek mi a rekordja az 1. pályán a lőgyakorlatnál? :)
Nekem 25.85, xboxon lassabb voltam vagy 4mpel, de 30mp-n belüli időt futottam :D
bár youtubeon 17-es idők vannak fent xD
amúgy xboxon veteránon nyomom, már nagyon a vége felé járok -
URL beszúrása -
HeCki #5675 Nem ide tartozik de,hogy kell linket elkuldeni,hogy ne irja ki az egeszet csak meg lehessen nyitni? remelem ertheto voltam :)