Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
eddig sehol nem írták át a megjelenést,se hivatalos oldalon se a boltokban

Bokafix2
Cod1-ben kicsit megrökönyödtem, mikor a hajón bombaelhelyezés után visszafelé menet ott hevert a földön. De azért diszkrétek voltak és nem mutatták hogy nyírták ki.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Prince23
Késik a PC-s verzió! 😛

Price mindent túl él, õ egy igazi legenda😄

ja és Cpt. Price biztos hogy benne lesz a játékban
link

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

werkfilm
talán mert ez le van lassítva hogy kitudják irogatni a szövegeket

balee4
Amit én néztem tegnap rövidebb volt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nincsen ez semmivel sem kibõvítve, mindössze elemezve van a videó

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

balee4
A tegnapi videó kibõvített változata.
Mintha egy pillanatra feltûnne Captain Price is. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

csuszi
szarom le, legyen mindenkinek 125 vagy 250, azért mert másnak szar a gépe én is szopjak, rosszabb játékélmény.

MJ rulz Pink Team The Only One

Lacee86
De ha mindenkinek csak annyi van, akkor egyenlõ esély, nem?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJ RX7
cod4 biztos nem 1:1 full hd-s játék. dolog hogy dobozra rá van írva. annyit már nem bírna kihajtani a konzol.

:3

berlinboy6329
dicsak 17 map😮

Lesz majd min jumpolgatni(Ha lesz).

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kéésni foog neee 10. -e helyett 24. -re tették jajajjjjj
xbox jól néz ki? nekem amikor gta4eztem közel kellett mennem hogy lássam a számokat... nemtom ti hogy vagytok vele...

MerlinW
60 az a 30😊

[merlinw.org]

csuszi
és de jó lehet 60fpsel multizni...

werkfilm
direkt írtam felbontást, a cod arra skálázva 60al fut, és elég jól néz ki :]

elitehun
Kandurex
30 korlát? 😊 ez biztos?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ RX7
720p-n fut a konzolos játékok 95%-a és sokkal gyengébb grafikai beállítással mint a pc-n. 30 fps-es korlát van, felé nem megy csak alá tud esni.
szerintem.

:3

Snexi
még<#eplus2>

Bence94
õõõ háát már itt vaaan a számon õõ...<#idiota><#eplus2>
werkfilm:nem 1080 p-ben fog menni hanem 600p vagy mennyi, hogy meg legyen az a áhított 60 fps!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
<#eplus2>

[merlinw.org]

NEOreg3
1080p-s 60fps-es játékok listáját írd le kérlek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Falcon87
Nem föltétlen nuke az, akkor szerintem nem szaladgálnak olyan vidáman a katonák 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

werkfilm
azért a többségnek még jó ideig nem lesz olyan gépe amin játszhatóan jobban néz ki pcn mint egy xbox game 1920*1080 felbontáson 60fpsel 😊

MerlinW
X-Box-on már bõ egy éve butitott grafikán futnak a játékok, hogy gyorsak legyenek😊
GTA4 is medium beállításokkal fut. X-et már leelõzte a PC, PS3 alázásához még kell idõ.

[merlinw.org]

Smithwarden
Igen amiket irsz azok is beleszamitanak biztosan.
A kerdes hogy melyik milyen mertekben.
A lenyeg hogy sajnos a konzol az ur mostmar es PC-t kezdik egyre durvabban elhanyagolni.
Oke - vegyen konzolt mindenki, van par elonye (keves cheater, fix hadver mindenkinek = fair jatek, a jatekokat nem kell rondara "butitani" hogy legyen 200 FPS hanem mindenkinek ugyanugy full grafikan van, egyszeru kezeles, stbstb, de adjanak alapbol hozza egeret + billentyut!
Akkor sok PCs siman venne konzolt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Lacee86
Ezt a képet küldd el nekik, és hnapután kint lesz a játék. ;-)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MerlinW
Nem csak a warez, a PC-s verzió általában 20-25$-al olcsóbb. Ezért sem adják ki õket együtt.

A csúszások, pedig többnyire azért vannak, mert kapnak a kiadótól egy határidõt, és ha az szoros (gyors munka = több pénz), elõször megcsinálják a szponzorált konzolost, majd átadás után esnek neki a PC-snek (lásd GTA utolsó 3 epizódja).
Másik ok lehet még az exkluzivitás (=fix pénz). Aztán csúszást okoz mikor külsõsökkel/más csapattal csináltatják a PC-s portot (ismét jó példa a GTA)

Tudni illik, hogy akármilyen egyszerûnek tûnik a portolás ide-oda, dollármilliókról beszélünk. (10-20-30+ ember nem kevés bére, marketing, anyagár, szállítás, stb). Sokszor megvárják, hogy teljesít az egyik platform (legyen az konzol, vagy PC), és csak akkor vágnak bele a portba, ha megéri nekik. Ez is okoz csúszást.

Az élet nem egyszerû😊

[merlinw.org]

Hogy minden játéknál..Azt nem mondanám. De ennél szomorú.
Mindazonáltal meg is értem cod4 is konzolon fogyott legjobban pc-n a sok buzeráns ahhoz képest hogy játszik vele hónapokig lewarezolja...
10 pénz egy játékért amivel az ember hónapokig játszik nekem ne mondja hogy kifizethetetlen,fõleg ha olyan gépe van amin el is fut..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Smithwarden
En azon csodalkozok mostanaban amikor nem fel / egy evet csusztatnak a PC-s verziokon.
Tobb mint 10-szer! akkora beveteluk van konzolos jatekokbol es folyamatosan csak novekszik ez a kulonbseg.
Ha egyszerre adjak ki minden platformra a jatekot, akkor sok nyugaton jo fizetesbol elo emberke azt mondja magaban, hogy par kattintas a PCs warez verzio inkabb "megnezem" ott eloszor vagy inkabb vegigjatszom PCn ingyen, hiaba nem kerulne nekem sokba, ingyen meg jobb.
PS3-on nincs warez, Xbox-on meg felnek legtobben a ban-tol, ott megveszi szinte mindenki. <#kuss>
Valoszinu hogy egyaltalan azert adjak ki meg PC-re a jatekokat mert a hadvergyartok es a microfos penzeli oket a hatterben.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Solid Snake

Kérlek jó uraim, drága fejlesztõ bácsik adjátok ki idõben! <#hehe>
werkfilm
sok magyar dolgozik a játékon

Kandurex
Azt pont ide figyelnek az SG -re a készítõk 😉

MerlinW
Minden játéknál szomorú, de hát ez van. A konzolosok meg pont ellenkezõleg gondolják😊 Volt 20 évig PC exkluzivitás, most a konzolosok kapnak jól😊

[merlinw.org]

Ennél a játéknál elég szomorú.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MerlinW
Mert konzolra akkor jelenik meg, és az a fõplatform.

[merlinw.org]

A hivatalos oldalon még mindig november 10-e van írva!
csuszi
asszem cod4 is így volt.
leszedtük a warezt, amikor kijött az eu-ban meg megvettük.

Mondjuk a Gametrailers-en igy van kint a hír: "Modern Warfare 2 PC Delayed in Europe"

Akkor az USA-ban kijön rendesen?Érdekes...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Snexi
oké

Ne adjál már nekik ötleteket...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
Én akár egy hónapot is várnék, nagyon dõlne addig a zsé.

Bence94
remélem nem valami szar portot kapunk ha már késik! trófeákat remélem mi is kapunk!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

sajnos tényleg igaz a hir...

MerlinW
Én nem, bár nem is játszottam az elsõ 2 részen kívül egyikkel sem és azokat sem játszottam végig😊

[merlinw.org]

Snexi
én úgy tervezem hogy meg fogom venni pc-re a megjelenés napján
akik csak lewarezolják nincsen joguk felháborodni
egyébkétn még ki tervezi innen megvenni ugyanígy? 😊