24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    A pc leáldozott topikban ahogy nézem a bemásolt híreket,az első nap ~7 millió darab ment el a játékból és ebből ~12% a pc-s.
  • Daell Drow
    Hat remelem javitjak, mert ha en felnyomom a texturat higrol extrara akkor ilyen lesz az egesz game.
  • Prince23
    Én minden levettem highra, pedig bírja a vga-m a fullt is, de ha ez az állás...majd a patch után újra fullra teszem, hátha javult a helyzet. Meg amúgy a felbontás sem tetszik neki... hol nem engedi az 1900-ast, hol engedi. most engedi.
  • Daell Drow
    nincs megoldas, nekem is ez a baj. De csak a texturat kell extrarol higre venni, minden mas maxon marad akkor nalam jo lesz minden.
  • Prince23
    Szarul van optimalizálva, majd jönnek fileok steamről...
  • Husimoto
    Single, coop ban semmi gondom nincs, de multiban, mikor beállitásokat feljebb venném akkor kidobb directx hibával. Valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
  • Prince23
    Multiba nagyon tetszik, hogy én választom a 3 killstreaket...
    változatossá teszi a játékmenetet.
  • pako00
    thx
  • MURopi
    beszarás, hogy mennyi fegyó challenge van ha azt nézitek :) minden fegyót, hogy maxra vigyél 500 kill kell :D
  • MURopi
    Vki segítsen, cold blood perket hogy tudom pro-ra vinni? nem tudom ki venni a szövegből mit akar a perk :D és az FJM-es fegyó kieggel ha ölsz 40et akkor nagyobb tárakat kapsz a fegyókhoz, na az kéne a vektoromhoz csak kicsit nehézkes az FJM :D vki vmi ötlet? 5 játék alatt alig 15 FJM-es falon át lelövős kill sikerült :S
  • BAk3R
    na végigtoltam, a vége kibaszott jó. ebből olyan filmet lehetne forgatni, hogy az beszarás.
  • Carloska
    nah megvan valami bug voltt újra kezdtem így már megy tovább :D
  • Firerock
    "Nem jó a multija, amiket eddig olvastam... Azt írják hogy a szerverváltás is pocsékul van megoldva, meccs közben a játék újratölt vagy háromszor... :S"
    ehhez mit szóltok
    (elnézést attól akitől idéztem)
  • S4sa
    szerintem sok ember most azzal van elfoglalva hogy minél többet cod6 ozzon :D nempedig hogy fórumozzék
  • Firerock
    akkor félrevezettem:D
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem Ramirez volt az ! Roach-ot gyújtotta fel Shepard. Ramirez nem halt meg, vele az amcsis pályákon kellett menni
  • Firerock
    valaki nyomhatna egy csomó multi képet:D
  • gallardo
    lépj be a közösségünkbe: MW2_HuN
  • kifli
    kezd összeállni a kép, de szerintem a köv végigjátszásnál jobban figyelek a részletekre :)
  • Seth
  • Firerock
    Ramirez
  • madmanic
    vagy ki vagy bekapcsolva legyen a numlock..

miközben állítod ne nyomd meg!

és ne állíts rá semmit

én is szoptam vele
  • kifli
    huhh, most végeztem vele de nagyon tetszett :)
    (szerintem elkezdem még1x de akkort már eredetive :D)
    Mondjuk azt sajnálom hogy a végére nem jöttem rá teljesen kivel mi történt :/

csak azoknak akik már befejezték, vagy nagyon a vége fele tartanak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ki volt akit felgyújtottak?
  • KaryKeksz
    Szevasztok magyarok aki játszik eredetivel neten az vegyen fel steam be nick Karryy
    Esténként csinálunk servert és lövönk .
  • Palesz2
    nem
  • Lacee86
    Nem, normál a hőfok, annyi mint máskor.
  • Medo
    hülye kérdés de a consolt hogy lehet lehívni?:D lehet egyáltalán?
  • VRSDM
    melegszik a 8500?
  • Lacee86
    Hali! Elindítom, néhány percig játszom, megy is jól, 1x csak elkezd szétesni a kép, mint ha szétvagdosták volna, végül hibaüzivel kilép a játékból. Vajon miért van ez? Feltettem a DVD-n levő DirectX-et és a Visual CC++-t is.
  • zotya10002
    Huúú!Oké rendben majd beszélünk és toljuk a gamét:-))Jó éjt!!
  • Carloska
    de már egy darab ellenségem sincsen és semmit nem csinál játék :D

http://noob.hu/2009/11/11/nuku.jpg
  • PunkZoli
    lőni:D

a lényeg, hogy érkeznek minden oldalról a rosszarcúak , és a burger townt kell megvédeni

bár alul nem írja, de olykor van artillerid vagy mid, akkor 5öst nyomsz, és nagyon szépen ritkítod a hordákat
  • HD JOHNNIE
    Csá! Tegnap írtam msn, de aztán meghalt a monitorom, isten nyugosztalja!Szóval vennem kell egy másikat hirtelen. Természetesen a legrosszabbkor jött a dolog!!
    Majd kereslek msn-en. Addig is jó -t! :)
  • Carloska
    vagy itt egy kép helyszinről hátha valakinek beugrik mit kell csinálni

http://noob.hu/2009/11/11/tessek.png
  • Carloska
  • zotya10002
    ??
  • zzeN
    Sikerült végigvinnem csekély 4 óra 20 perc alatt, pedig nem is siettem.Jó lett a single(persze lehetett volna hosszabb is egy kicsivel), váratlan "fordulatokkal" volt teli tűzdelve a game:). A multi még jobb, szóval most már csak a 70-es szintet kell elérni:D.
  • zotya10002
    Nincs valakinek kedve egy privát meccshez??Stean nevet írj
  • rumkola
    picikét monitorozzad akkor játék közben :)
  • [HUN]Crassus
    hajolj le:P