24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #5674 A pc leáldozott topikban ahogy nézem a bemásolt híreket,az első nap ~7 millió darab ment el a játékból és ebből ~12% a pc-s. -
Hat remelem javitjak, mert ha en felnyomom a texturat higrol extrara akkor ilyen lesz az egesz game. -
Én minden levettem highra, pedig bírja a vga-m a fullt is, de ha ez az állás...majd a patch után újra fullra teszem, hátha javult a helyzet. Meg amúgy a felbontás sem tetszik neki... hol nem engedi az 1900-ast, hol engedi. most engedi. -
nincs megoldas, nekem is ez a baj. De csak a texturat kell extrarol higre venni, minden mas maxon marad akkor nalam jo lesz minden. -
Szarul van optimalizálva, majd jönnek fileok steamről... -
Single, coop ban semmi gondom nincs, de multiban, mikor beállitásokat feljebb venném akkor kidobb directx hibával. Valaki esetleg tudja mi lehet a gond? -
Multiba nagyon tetszik, hogy én választom a 3 killstreaket...
változatossá teszi a játékmenetet. -
pako00 #5667 thx -
MURopi #5666 beszarás, hogy mennyi fegyó challenge van ha azt nézitek :) minden fegyót, hogy maxra vigyél 500 kill kell :D -
MURopi #5665 Vki segítsen, cold blood perket hogy tudom pro-ra vinni? nem tudom ki venni a szövegből mit akar a perk :D és az FJM-es fegyó kieggel ha ölsz 40et akkor nagyobb tárakat kapsz a fegyókhoz, na az kéne a vektoromhoz csak kicsit nehézkes az FJM :D vki vmi ötlet? 5 játék alatt alig 15 FJM-es falon át lelövős kill sikerült :S -
BAk3R #5664 na végigtoltam, a vége kibaszott jó. ebből olyan filmet lehetne forgatni, hogy az beszarás. -
nah megvan valami bug voltt újra kezdtem így már megy tovább :D -
"Nem jó a multija, amiket eddig olvastam... Azt írják hogy a szerverváltás is pocsékul van megoldva, meccs közben a játék újratölt vagy háromszor... :S"
ehhez mit szóltok
(elnézést attól akitől idéztem) -
szerintem sok ember most azzal van elfoglalva hogy minél többet cod6 ozzon :D nempedig hogy fórumozzék -
akkor félrevezettem:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Ramirez volt az ! Roach-ot gyújtotta fel Shepard. Ramirez nem halt meg, vele az amcsis pályákon kellett menni -
valaki nyomhatna egy csomó multi képet:D -
lépj be a közösségünkbe: MW2_HuN -
kezd összeállni a kép, de szerintem a köv végigjátszásnál jobban figyelek a részletekre :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Roach -
Ramirez -
madmanic #5653 vagy ki vagy bekapcsolva legyen a numlock..
miközben állítod ne nyomd meg!
és ne állíts rá semmit
én is szoptam vele -
huhh, most végeztem vele de nagyon tetszett :)
(szerintem elkezdem még1x de akkort már eredetive :D)
Mondjuk azt sajnálom hogy a végére nem jöttem rá teljesen kivel mi történt :/
csak azoknak akik már befejezték, vagy nagyon a vége fele tartanak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ki volt akit felgyújtottak? -
KaryKeksz #5651 Szevasztok magyarok aki játszik eredetivel neten az vegyen fel steam be nick Karryy
Esténként csinálunk servert és lövönk . -
nem -
Nem, normál a hőfok, annyi mint máskor. -
Medo #5648 hülye kérdés de a consolt hogy lehet lehívni?:D lehet egyáltalán? -
melegszik a 8500? -
Hali! Elindítom, néhány percig játszom, megy is jól, 1x csak elkezd szétesni a kép, mint ha szétvagdosták volna, végül hibaüzivel kilép a játékból. Vajon miért van ez? Feltettem a DVD-n levő DirectX-et és a Visual CC++-t is. -
Huúú!Oké rendben majd beszélünk és toljuk a gamét:-))Jó éjt!! -
de már egy darab ellenségem sincsen és semmit nem csinál játék :D
http://noob.hu/2009/11/11/nuku.jpg -
PunkZoli #5643 lőni:D
a lényeg, hogy érkeznek minden oldalról a rosszarcúak , és a burger townt kell megvédeni
bár alul nem írja, de olykor van artillerid vagy mid, akkor 5öst nyomsz, és nagyon szépen ritkítod a hordákat -
Csá! Tegnap írtam msn, de aztán meghalt a monitorom, isten nyugosztalja!Szóval vennem kell egy másikat hirtelen. Természetesen a legrosszabbkor jött a dolog!!
Majd kereslek msn-en. Addig is jó
-t! :)
-
vagy itt egy kép helyszinről hátha valakinek beugrik mit kell csinálni
http://noob.hu/2009/11/11/tessek.png -
-
??
-
Sikerült végigvinnem csekély 4 óra 20 perc alatt, pedig nem is siettem.Jó lett a single(persze lehetett volna hosszabb is egy kicsivel), váratlan "fordulatokkal" volt teli tűzdelve a game:). A multi még jobb, szóval most már csak a 70-es szintet kell elérni:D. -
Nincs valakinek kedve egy privát meccshez??Stean nevet írj -
rumkola #5636 picikét monitorozzad akkor játék közben :) -
hajolj le:P