Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Call of Duty 4 Tops 7 Million Units Worldwide, Labeled Best Selling Game of 2007
In all, the game sold in excess of 7 million units, according to data compiled from the NPD Group, Chart Track, and the GFK Group. Incredibly, that figure represents less than two whole months of sales, as the game deployed to stores in early November.
Of the overall figure, North American sales of the Xbox 360 version accounted for 3.04 million. The PC version, meanwhile, only sold 383,000 units at North American retailers
elsõ két hónapban 10x annyi csak xboxon, de ps3n is nagyon népszerû volt. halott a pc. persze ezt még megéri kihozni, de egy évben már nincs 10 game aminek jó eladásai lennének sztem
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
minimális befektetéssel megcsinálják a PC-s verziót, összejön nekik abból is jó pár tíz(száz?)millió dollár. szerintetek ezt mind kifizeti a MS és a Sony? ez a kettõ rosszabbul jönne ki belõle
ááá, faszom, nem tudom miért vitatkozom ezen itt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
õk egymással versenyeznek, nem a PC-vel. mi a francért fizetne mindkét cég azért, hogy egy idõben jöjjön ki a játék mindkét konzolra?
mai világban a konzolok határoznak meg mindent, ami a játékokkal kapcsolatos. a PC teljesen mellékes, még FPS-ek esetében is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a waw pedig kurva jó game lett, csak sokkal nehezebb mint a cod2, igen ezért is bukott, mert a cod2 riflések szopatták a cod4 lámákat. a linux késés se tett neki jót, illetve a war modokkal való bénázás. meg valamiért kapott egy adag negatív hype-ot, a sok birka meg szajkózta hogy ez de szar, anélkül hogy játszott volna vele. hát ez van, azóta nálam is polcon hever, mióta war-t se lehet találni benne.
MJ rulz Pink Team The Only One
Engem az erdekelne hogy ebbol mennyi a PC-s vajon...
Mondjatok tobben hogy "valoszinu" ennyi es annyi.
Ez kb semmit nem jelent.
2007-es felmeres szerint konzolra kb 10* tobb jatekot adtak el mint PC-re...es ez kulonbseg folyamatosan es durvan no.
Par helyen az latom hogy nem merik kiirni mar a PCs eladasi listat.
En egyaltalan nem vagyok biztos abban hogy PCre "milliokat" adtak el COD4 vagy COD5-bol.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
pc-re késöbb fogy sok
sokan kipróbálják tört szerón majd utána megveszik (legalábbis én így voltam vele,pár hónapot törtszeróztam és meguntam a szenvedést vele megvettem a játékot és boldogan játszottam tovább vele még hónapokat)
Nyilván az a 13 milla eladott példány nem csak konzolról származik, sztem több mint a fele PC. A COD eléggé felkapott játék.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mer ugye a MW nem jelent meg csak pc-re, ugye?
WAT
JA és igen. Messzirõl látszik, hogy joyyal nyomja.
(Mondjuk most foleg inkabb CoD4-re gondolok, mert ugye annak a folytatasa lesz az MW2.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ráadásul asszem a gameplayekben a gránát visszadobása, meg ilyenek is controller gombok ikonjaival voltak jelölve.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
kivéve ha eltérés lesz pc vgay ps3ra....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha ez egy hamis hír hogy csúszik, miért nem cáfolják meg
vagy ha igaz miért nem mondják meg..
mindenesetre elég bosszantó az egész<#falbav>#falbav>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sõt még a videõ végén az is mondta hogy 10 11 2009-én jön ki a játék, de a PC-s verziót nem említi meg, tehát akkor fog megjelenni az is, és ráadásul nem gyanús senkinek sem, hogy a hivatalos oldalon sem írták át? hmm....
Mai videó a Call of Duty 6 Modern Warfare 2-rõl amiben szó nincs arról, hogy november 24-én jelenne meg vagy még késõbb!
25 perces videó:
Videó kattints rá!
mármint hogy 24-ét is elcsúsztatják
még ez a csúszás sem hivatalos
Valaki szólhatna nekik lassan hogy a játékukat nem adhatják ki akkor...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egyértelmû, hogy a warez miatt lesz csúsztatva a PC-s megjelenés. már ha csúsztatva lesz