Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

werkfilm

Call of Duty 4 Tops 7 Million Units Worldwide, Labeled Best Selling Game of 2007

In all, the game sold in excess of 7 million units, according to data compiled from the NPD Group, Chart Track, and the GFK Group. Incredibly, that figure represents less than two whole months of sales, as the game deployed to stores in early November.

Of the overall figure, North American sales of the Xbox 360 version accounted for 3.04 million. The PC version, meanwhile, only sold 383,000 units at North American retailers

elsõ két hónapban 10x annyi csak xboxon, de ps3n is nagyon népszerû volt. halott a pc. persze ezt még megéri kihozni, de egy évben már nincs 10 game aminek jó eladásai lennének sztem

Prince23
Csak remélni tudom, hogy hozzák a Cod4 optimalizálási szintjét és nem szarnak a pc közepébe...Cod5 alig szebb látványvilággal (szebb egyáltalán??) kb harmad olyan sebességgel futott mint a cod4...Treyarch amúgy is elásta nállam magát a cod5 címû szeméttel,remélem Infinityék nem süllyednek le..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ProGabe
igen, persze...

minimális befektetéssel megcsinálják a PC-s verziót, összejön nekik abból is jó pár tíz(száz?)millió dollár. szerintetek ezt mind kifizeti a MS és a Sony? ez a kettõ rosszabbul jönne ki belõle

ááá, faszom, nem tudom miért vitatkozom ezen itt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kérdezd már meg Smithwarden-t hogy õ miért vett Xbox360-at a jó pc-je mellé.Ami persze szarráveri a xbox-ot grafba.Vajon miért?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De biztos vagyok benne hogy nem azért jönnek a pc-s játékok késõbb mint a konzolos mert sok a varez hanem mert a mikrofos és a sony leteszi a nagy lóvét hogy késsen vagy egyátalán meg se jelenjen pc-re a játék.Én igy csinálnám mivel a játékok eladásából is van nekik bevételük.De a pc játékból nem csurran a lóvé nekik.Jó taktika ez nekik de nekünk nem.Sajnos a pénz beszél.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ProGabe
kicsit gondolkozzál még ezen, mert ennek semmi értelme nem lenne

õk egymással versenyeznek, nem a PC-vel. mi a francért fizetne mindkét cég azért, hogy egy idõben jöjjön ki a játék mindkét konzolra?

mai világban a konzolok határoznak meg mindent, ami a játékokkal kapcsolatos. a PC teljesen mellékes, még FPS-ek esetében is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azt soha nem tudjuk meg hogy mibõl mennyi kelt el pc-re,mert van a dobozos eladás és van a digitális letöltés.A steam és társai eladási adatait soha nem tudja meg senki mert az üzleti titok.De az biztos hogy szénné keresték magukat a pc-s eladásokból,és az biztos nem kevés darab.Nálunk még nem divat annyira a játék letöltés általi megvásárlása de nyugaton szerintem jóval többet vesznek igy mint dobozost boltban.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom

SötétBarom
Volt ,^^

csuszi
kurva egyszerû, cod2 nem volt konzolra igaz? meg kell nézni abból mennyi fogyott, mert arra a cod4 rádobott pár lapáttal. sokkal több cod4-et adtak el mint cod2-õt.
a waw pedig kurva jó game lett, csak sokkal nehezebb mint a cod2, igen ezért is bukott, mert a cod2 riflések szopatták a cod4 lámákat. a linux késés se tett neki jót, illetve a war modokkal való bénázás. meg valamiért kapott egy adag negatív hype-ot, a sok birka meg szajkózta hogy ez de szar, anélkül hogy játszott volna vele. hát ez van, azóta nálam is polcon hever, mióta war-t se lehet találni benne.

MJ rulz Pink Team The Only One

Smithwarden
Engem nem az erdekel hogy CODbol mennyit adnak el, tudom hogy irjak tobb helyen is a 10+ millio eladast.
Engem az erdekelne hogy ebbol mennyi a PC-s vajon...
Mondjatok tobben hogy "valoszinu" ennyi es annyi.
Ez kb semmit nem jelent.
2007-es felmeres szerint konzolra kb 10* tobb jatekot adtak el mint PC-re...es ez kulonbseg folyamatosan es durvan no.
Par helyen az latom hogy nem merik kiirni mar a PCs eladasi listat.
En egyaltalan nem vagyok biztos abban hogy PCre "milliokat" adtak el COD4 vagy COD5-bol.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Snexi
azért az túlzás hogy a fele,szerintem inkább olyan 2-3 millió lehet ebbõl a pc (ami ígyis óriási szám)
pc-re késöbb fogy sok
sokan kipróbálják tört szerón majd utána megveszik (legalábbis én így voltam vele,pár hónapot törtszeróztam és meguntam a szenvedést vele megvettem a játékot és boldogan játszottam tovább vele még hónapokat)

SötétBarom
^.-

A WAW nem annyira rossz mint amit állitanak róla.Sõt szerintem van olyan jó mint a cod4,csak sokan azért nem szeretik amiért a cod2-öt.Mert abban is nullák.

Hát igen pc mindig verni fogja a consolokat gameplay-be és grafikába is.

Falcon87
Nyilván az a 13 milla eladott példány nem csak konzolról származik, sztem több mint a fele PC. A COD eléggé felkapott játék.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

SötétBarom
". Míg a Modern Warfare még "csak" 13 millió értékesített példánynál jár, addig a World at War már majdnem teljesen ledolgozta tizenkét hónapos hátrányát. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy utóbbi több platformon jelent meg."

Mer ugye a MW nem jelent meg csak pc-re, ugye?

WAT

SötétBarom

Jaka923
Itt leírja, hogy a Modern Warfare 13 milliónál jár (ez nyilván már jóval több, mert júniusi a cikk)

SötétBarom
Az alsó videót megnéztem. Elhiszem, hogy ez kontrollerrel durva, sajnos azonban úgy kenném el a száját egérrel, hogy öröm lenne nézni. Ráadásul én csak koca player vagyok itt egy két emberhez képest..

JA és igen. Messzirõl látszik, hogy joyyal nyomja.

Smithwarden
En nem cafollak meg hogy tobb millio cod-ot adnak el PCre, csak kivancsisagbol kerdezem hogy hol lattal fix adatokat vagy statisztikat hogy mennyi COD-ot adtak el kulon PC-re.
(Mondjuk most foleg inkabb CoD4-re gondolok, mert ugye annak a folytatasa lesz az MW2.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Falcon87
Legalább nézz már bele a videóba.
Ráadásul asszem a gameplayekben a gránát visszadobása, meg ilyenek is controller gombok ikonjaival voltak jelölve.

Falcon87
A warez a legnevetségesebb indok, több millió codot adnak el pc-re, milyen warezrõl beszélsz te? Suny meg Microfos lefizették az Activisiont, hogy konzolra hamarabb jöjjön ki.

csuszi
nem, de biztos nem úgy mozognak mint egy egérrel.

werkfilm
és szted controllerrel 4 irányba lehet forogni? :)

http://www.youtube.com/v/o01FhuS1l58&hl=en&fs=1&

http://www.youtube.com/v/cF8BlmsG16Q&hl=en&fs=1&

csuszi
mér egérrel tolják? nem. akkor?

DarkSector
hát kirakatokban igen..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Synchronous
Oszmér...? én pl. még pc-t se láttam soha. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

werkfilm
életedben nem láttál meg konzolt, ugye? :)

csuszi
akkor a célkereszt nem mozgott volna össze-vissza csak átlóban, szintben stb

csuszi
nem. a konzolos nem így húzza a célkeresztet. más a mozgása.

DarkSector
a trélerek meg képek mindig megjelenés elõtt xbox-ról származnak
kivéve ha eltérés lesz pc vgay ps3ra....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az x-box-os volt...<#rolleyes>

werkfilm
1 másodperc se kb

csuszi
volt már egy rakat pc ingame

HappyHunter
Azért hogy konkrét hír nélkül is errõl a játékról beszéljünk.

Be happy. :) Running!

azért az nagyon érdekes hogy nem nyilatkoztak még...
ha ez egy hamis hír hogy csúszik, miért nem cáfolják meg
vagy ha igaz miért nem mondják meg..
mindenesetre elég bosszantó az egész<#falbav>

werkfilm
vagy tudják hogy minél késõbb kerül ki a hír annál kevesebb ideje lesz az internetnek petíciókat irogatni meg bojkottálni meg hasonló értelmetlen dolgokkal rombolni a játék hírét

Lacee86
Hát jah, ha a hiavatalos oldalon még mindig nem írták át, akkor csak vmi hülye pletyka lehet ez a csúszás dolog.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ghost rider
És Robert Bowling 1 szóval sem említi a PC-s verzió csúszását!
Sõt még a videõ végén az is mondta hogy 10 11 2009-én jön ki a játék, de a PC-s verziót nem említi meg, tehát akkor fog megjelenni az is, és ráadásul nem gyanús senkinek sem, hogy a hivatalos oldalon sem írták át? hmm....

Snexi
simán lehet hogy a felvétel 1 hétnél régebben készült

ghost rider
itt meg lehet nézni, hogy november 10-én fog megjelenni a játék.
Mai videó a Call of Duty 6 Modern Warfare 2-rõl amiben szó nincs arról, hogy november 24-én jelenne meg vagy még késõbb!
25 perces videó:
Videó kattints rá!

emberek azért nem hiszem hogy ezt akarják...
mármint hogy 24-ét is elcsúsztatják

még ez a csúszás sem hivatalos

Érdekes hogy csomó helyen átírták 24-re,csak épp az Infinity Ward oldalán maradt a PC is Nov 10-el,alatta egy nagy Pre-Order felirattal.
Valaki szólhatna nekik lassan hogy a játékukat nem adhatják ki akkor...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ewuk
ha az eredeti idõpontnál maradnak biztos megveszem, de még 24.ével is kiegyezek, azonban, ha akkor se jön ki akkor kapják be letöltöm warezba pár évig elszarakodok törtszervereken aztán megveszem azt is 4500ftért. azért ezt nem kéne eljátszaniuk.
DarkSector
már csúsztatták 24-re...de szerintem akkor sem fog még kijönni

ProGabe
egyáltalán nem ugyanaz a helyzet, lévén a bf'43 sosem volt PC-re bejelentve

egyértelmû, hogy a warez miatt lesz csúsztatva a PC-s megjelenés. már ha csúsztatva lesz