24218
Modern Warfare 2
  • Aragorn10
    Már bocs de a ki a faszt érdekel, hogy mennyit campel nehogy már ledob egy atomot azt annyi vége a játéknak. Arról nem is beszélve, hogy ki írta az, hogy mindet ő lőtte le ??? Leírtam nem, nyomott egy helit összelopkodott gépágyukat, ennyi. Ja és a gépágyú alapban egy baromság szintén.
  • Rundstedt17
    no igen hurrá balanced multi
  • ajem kisa
    Ugykell csinálni mint a ciá**ok, "én olasz vagyok!"! "tesó"
  • Gabe18
    Hát bocs,de ha az ellenféltől valaki össze tudott campelni 25 kill-t egyhuzamban akkor meg is érdemeltétek azt az atombombát a nyakatokba...
  • bujcsik555
    nálam van a hiba vagy az iwnet ilyen túlterhelt hogy nem lehet belépni?
  • Aragorn10
    Hát kiakasztott ez a játék. Én azt gondoltam, hogy a COD4 után amit nagyon szeretek, a következő rész csak jobb lehet. Hát nagyobbat nem is tévedhettem. Akik eddig szidták a Campereket akkor most mit is érezhetnek. Hardcore-ban nincs olyan hely ahol ne campelne egy kocka lámer, mert csak azt tudnak, egyedül futkozok a pályán naná, hogy állandóan kapok egy fejest. Arról nem is beszélve, hogy kínomba már nevetek amikor a baromnak sikerül össze campelnie egy helit, majd ellopja az enemy ledobott csomagjában lévő gépágyút azt lerakja egy sarokba, ott is lessz neki vagy 10 kill-je majd a végén az okostónija még ledobja az atombombát is és ezzel vége a játéknak. Ez aztán a játék gratulálok Activison.
  • bujcsik555
    mi a f.. nem tudok belépni multiba, nem kapcsolódik fel iwnet-re :S
  • Renátó1985
    én konzolon nyomom és ott van Leaderboard ma még nem néztem de tegnap már 2.600.000.-en voltak rajta és a 147 ezredik voltam :)
  • Rage47
    media marktban mennyi a game? tudja-e vki?
  • Forolto
    A multi résznél a title rewardok között miért nincs magyar zászló?Kikérem magamnak!Kénytelen vagyol olaszként eladni magam...felháborító.:)
  • atila4
    xDD
  • Palesz2

• Rage47
    eddig egy steames játékommal sem volt gond installnál, pedig van pár játékom:) egyedül a user error ami miatt gondok lehetnek.
  • csuszi
    nem értelek. steam install, lemez be, és innentől ugyanaz mint bármelyik másik játéknál.
  • ToCsEk
    miért nem takarodtok át a kurva warez topickba? azért van...
  • leonforce
    eleg szomoru..ha mar atom loveert megveszem..no warez..akkor mar lehessen konnyeden installalni..ne kelljen szo..ni allo nap mert szar az install...
  • csuszi
    nagyobb betűméret kellene?;):)
  • csuszi
    le merem fogadni hogy akik húzzák a szokásos warez-os, nem is játszanak vele pistikék. akikkel én játszok, kb 20 mber, azokból egynek részben jön be, egynek nem, a többinek 10-es.
  • Kockakölyök
    Na ezt most megmondtam xD sry a triple postért :P
  • Kockakölyök
    Szóval valaki pls mondjon (inkább linkeljen) legyen szíves egy MŰKÖDŐ verziót mondani. :(
  • Kockakölyök
    Merthogy nekem a SKIDROW nem működött mert azt írta h el kell indítanom a steamot, de mikor elindítottam, ugyanaz, és most a razor se müxik
  • Rage47
    rá van írva a dobozra, hogy kell steam
  • Rundstedt17
    Meglep ez a magyar juser elégedtség a játékkal kapcsolatban:D...
    Gamespoton a kritikusok szerint király 9,1
    A felhasználók szerint 5,3,jó sok felháborodott review-el :D
  • Kockakölyök
    Hmm bazz nem is lehet megnyomni azt az install gombot :/
  • leonforce
    regisztralni kellett elotte a steam-nal..val hol a q..va annyanal..
    de rendes installt nem tudtak adni...
  • Kockakölyök
    xd
  • leonforce
    sztm nem..
    bolti 2 DVD-s..
    de ezt is alig tudtam installalni... 6 ora alatt ment fel..
    az installokon semmi szoveg nem volt ugy kellett kislilabizalni a gombokat az installokon..proba-hiba verzioval..hogy bmi mi...15 szor probaltam..
    egy gatya szar volt..
  • Kockakölyök
    Kipróbáljam h müxik-e ha nem OK-ozom a SimPackot hanem a setupnál rányomok az Install-ra? xD
  • barmi
    Nem arról volt szó hogy megjelenés napján resetelnek mindenkit?
    (ezek szerént csak a pofájuk járt...)
  • Kockakölyök
    Nem véletlen Razor1911-ed van? Mert kéne segítség hozzá ^^
  • leonforce
    vegre felment a game..
    qrv@ jo..
    grafika,animacio..nagyon bejon..full maxra huzva is mindenhol 100 korul az FPS...
    haat tenyleg rovid a soloplayer resz,inkabb egy kieg-nek tunik a CoD 4-hez..
    nem..?
    multizni hogy tudnek..?
  • Zomil
    hogy látod másnak a playtime-ját? :)
  • Kockakölyök
    Hy all!
    Nekem a razor1911 verzió van meg és nem megy az installálás,
    A Deamon Toolsba betettem a DVD-t és kéri ezt:
    modern warfare 2_disk3_0.sid
    De nincs a DVD-n.
  • Renátó1985
    én is láttam és a play time 4 nap volt szóval jóval megjelenés elött multizott
  • Berv
    ugyan az nem derül ki, h. warez-nél mi a hibaüzi, de nekem eredetivel produkált, sajnos.
    texture quality-t 'visszaállítottam' automatic-ra, és ment tovább a játék.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :( :( 3 perc a vége onnantól
  • ToCsEk
    én tegnap láttam egy lvl70est :D
  • Renátó1985
    jóhogy nem már elmesélet mi a vége....
  • madmanic
    kár hogy ezt a szerverválasztást így oldották meg..

nem arról volt szó, hogy nagyjából egy szintű játékosokat rak össze?

úgy betette a lvl48 ast ( kozkaaaaa!! ) közénk 10 esek közé mint a szél..

Meg ha olyan a host akkor mozdulni is alig bírok..
  • Bokafix2
    uhhh baszki... XDDD csurgott rólam a víz komolyan.... A steam mikor elkezdte tölteni 53 kb/s-el hát mire lejött volna.... bele se merek gondolni.

Mindenesetre 1000 thx... Hálám üldözzön a MW2 összes pályáján át.
  • morphologu
    na végre megvan a scarhoz a heartbeat sensor azért ezzel könnyebb valamivel. Mostanában mintha nem lagolna ti nem vettétek észre. CoD MW2 forever