24218
Modern Warfare 2
  • madmanic
    kurva egyszerű: ne játsz vele..

• MURopi
    bár ha azt nézed, ki az a hülye aki be rakja a kill streakjei közé a nuke-t? 25 killt elég nehéz össze hozni... ahhoz legalább 2 airstrike kell + rengeteg camp hearthbeat sensorral és cold blooded perkel és persze scavenger perk is kell hozzá mert 25 kill... scavanger nélkül elég hamar el fogyna a lőszer.
  • csuszi
    kgb_csuszi
    a privátban nincs xp, nem emberfüggő.
  • MURopi
    25 kill után a nuke az kb ilyen, az azonnal befejezi a játékot :)
  • Aragorn10
    Már csak egy überbrutálmindenkitkiirtoénvagyokafaszagyerekmegaterminator lézerműhold hiányzik 100-kill után.
  • MURopi
    mi a steames neved?:) privát matchben tényleg nem fejlődik semmi? ha össze szedünk 18 magyar embert akkor se?:D egyébként az expanded magazinehez ilyen FJM-el való ölés kell falon keresztül, ez okés de én Vectorral tolom az meg kb olyan, hogy jó ha a fa falon át megy nem , hogy az acél, vagy beton falakon :D játékonként 1 max 2 kill-t csinálok falon keresztül és 40 kell... hát még szívni fogok vele 1 picit...
  • Aragorn10
    De toltam méghozzá elég jól és elég sokat. Igen volt camp de az arány változott. COD4-ben jó ha egy-kettő volt de az is addig amig az admin ki nem dobálta őket. Itt meg szinte mindenki campel és ugye nincs admin aki kiszórja őket bármit tehetnek ennyi a különbség. Ja és COD4-ben nem voltak ilyen perk-ek, hogy szivdobogásmérő alien utánzat radar, meg csomagledobás és, ez miatti egymás utáni gépágyú felállítás meg heli küldés.
  • csuszi
    egy multira hegyezett játékot igen intelligens a single alapján megítélni:)
  • Sir IvanHoe
    Hello
    Nemtudja valaki,hogyan lehet a single gameba a zenet kikapcsolni?Annyira bömböl a zene,hogy se a beszedet se a fegyverek hangjat nemlehet rendesen hallani!
  • csuszi
    ilyen nincs. azért tűnnek el max a szerverről, mert lelépnek.
    a camp pedig minden codban volt, vagy eddig nem toltad? olyan módban kell játszani, ahol nem probléma a camp. lásd sd. vagy ctf. és sorolhatnám. de hogy erről az iw tehet mert camp-erek vannak:) minden codban voltak camp-erek, vadászd le őket, vagy játssz olyan módban, ahol vagy "ez a dolga" - sd, vagy nincs rá módja.
    heart sensor: ninja perk oszt csókoltatom.
  • Firerock
    te fiú!
    néztél már tükörbe?
  • Rage47
    neked is megvan a game? vagy miért írod, hogy "legjobb"?
  • Prince23
    Egyébként a multiban azon csodálkozom, hogy nem mindenkinél van GL. Ez azért elég fura. persze 1-2 csicskánál akad, de aki 20+ szintet meghaladta, azoknál általában nincs. CoD4-ben egy GL elsűtés maga volt a pokol. Vagy lehet h magyar szerókon játszottam, azért rinyáltak érte:D
    Itt meg ugye örölünk ha haverokkal összefutunk
  • Rundstedt17
    Kb a legjobb összefoglalás a játék multirészéről.
    -High ping
    -Unbalanced weapons and overpowered starting guns
    -No dedicated servers or public servers as some like to call it
    -When a host leaves the game stops to get a new one
    -You can't lean around corners anymore
    -Screwed up grenade system
    -Your screen is bombed by stupid and useless messages like PAYBACK
    -Looks like a cartoon and the graphics are hardly better than MW1
    -The game has deathstreaks (WTF) and way overpowered killstreaks
    -5 different types of rocket launchers, what the hell would you need that for
    -The noob toob is back and with more power (are we just encouraging noobs?)
    -Stupid perks that give players almost a cheating advantage
    -Horrible hit registration
    -A maximum of 18 players
    -very confined maps that usually have no long range encounters therefore rendering snipers useless
    WARNING: DO NOT BUY
  • LackoMester
    mi az a Xbox?pláne COD-ni....na neee
  • Aragorn10
    Hát nem vagyok mazo csak azért játszok HC-ben mert COD4-ben is ott játszottam, illetve mert az életszerű, nem az amikor belelövök valakibe egy tárat, de ő még vígan futkozik mintha mi sem történt volna.
  • kutyacsont
    LOL sok marha oltja itt egy mást... :D
    Ezen már csak röhögni tudok
    am én csak holnap tudom kipróbálni de már 2 napja meg van pedig :S
  • Aragorn10
    A másik finomság pedig az, hogy amikor a játék közben egyszer csak eltűnnek az emberek mert a rendszer ugy gondolja, hogy nagy a pingjük ezért átrakja őket egy másik szerverre, de ezzel a mi játékunkat is megszünteti mert nincs elég ember ezért kidob mindenkit és lehet előröl kezdeni a keresés majd a játékot.
  • offkorzreg
    nagyon unalmas már ez a síros duma,lehet hogy te többet sírsz mert dagadt vagy és a pc az életed.de mondj amit akarsz.új dolgot is kitalálhatnál ha le akarsz szólni,ez az emos dolog már rég nem menő.főleg hogy nem vagyok, lol
  • Rage47
    te, mert mazo vagy, és menőnek hiszed magad, ha HCban játszol
  • etnies
    a single lehet rövid de élvezetes:) legalábbis nekem...
  • Firerock
    anyukád nem tanított meg hoyg ne beszélj csúnyán?
    vagy most sírsz?
  • urobee
    Hali!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a játék xbox-os verziójában van-e split screen mód? HA van az megy net nélkül is?
  • Rundstedt17
    nem igazán,a rövid single,meg a botrányosan unbalanced multi miatt érdemelte ki a játékosoktól az 5,3-at
  • offkorzreg
    fogd be a pofádat te kis dagadt geci
  • Aragorn10
    Ne csodálkozzak, akkor most képzeld el ha a COD4-ben nem lett volna letiltva néhány fegyver használata meg a camp, szerinted ki játszott volna vele a kockákon kívül?
  • etnies
    Sztem nagyon jól eltalálták a játék single-jét...legalább van benne 1 kis realitás( szted élőben hány lövétől lesz "eperlekváros" a képed) :DD
  • Rage47
    HCban ne csodálkozz.....
  • Aragorn10
    Arról meg nem is beszélve amit már megjósoltam már akkor amikor még a játék kint sem volt a videók alapján, hogy minden csíra majd szívszenzorral fog futkározni. Hát igazam lett becampelnek egy sarokba és nézik a szenzort majd ha valaki elmegy mellettük kiugranak és lelövik, és folyamatosan ez megy, marhára élvezetes ez így. Adminok nincsenek úgyhogy tök jó, nincs beszélgetés semmi mind a gépek úgy játszik mindenki.
  • Rage47
    ilyen egy igazi háború is gondolom, csak ott nem éled túl, ha belédlőnek ennyit.
    nekem semmi bajon a singlevel, eddig hozza a szokásos MW szintet.
  • Firerock
    biztos kétszer eretvágott meg sírt a játék közbe,azért nemteccett neki
    meg biztos meg is sértették a haját a kis imónak...
    mennyél a kis barátaidhoz,odavaló vagy te
  • offkorzreg
    látom akkor a multi is legalább ennyire jó lett :)
  • Aragorn10
    Éppen tegnap játszottam egy ilyen folyamatos camper kockával már mindenki szidta, angolok, amcsik mind dumáltak neki, hogy haggya abba erre csak tolta tovább, kidobni ugye nem lehet és igy tönkretette mindenki játékát, a végén meg verte a nyálát a 30-40 killekkel amiket összecampelt. Ja és még ő küldött el minket a k.anyánkba. Ennyit a szép új rendszerről meg a multiról.
  • offkorzreg
    ezzel.ne mond hogy olyan jó,Regularon játszom és kb 2 lövésből tiszta eper lekvár a képernyő és nem látok semmit.használom a covert de akkor is mindenhonnan lőnek.rioban kb nem tudtak elfogyni az ellenek.nagyon idegesítő szar lett a játék.zavar sok minden a játékban,ez személyes vélemény.a többiek játszanak vele ha nekik tetszik .én act2 végén abbahagyom szerintem
  • Aragorn10
    Figyelj csak gondolj bele küld egy helit az már rosszabb esetben is minimum 5-10 kill. Lerak egy gépágyút egy olyan pontra honnan mi jövünk kapásból 10-kill, majd lerak egyet megint egy olyan helyre ahonnan várhatóak vagyunk és már meg is van neki a szükséges mennyiség ennyi.
  • Rage47
    nemtom te mivel játszottál... :D
  • offkorzreg
    Infinity Wards suxx
    ha öcsém nem játszana még a játékkal már uninstall lenne.botrányosan szar lett az MW1hez képest ez a rész,egy jellemtelen szar ígyvan.meg a béna AI.a multija lehet jobb de a single értékelhetetlen.a Codnak is vége asszem..
  • Gabe18
    És közbe a te csapatod mit csinált?
    Véleményem szerint aki SD-ben összeszed 25 kill-t egy huzamba,az meg is érdemli hogy "megszivassa" a többi játékost egy kicsit.
    A többi játékmódban meg,ahol az ellenfél folyamatosa respawnol,még igazán elképzelni se tudom ez hogy jöhet össze.A gépágyú baromság,viszont simán ki lehet kerülni miután egyszer belefutottál...
    Nyomtam már 2 éjszaka a multit,de én a 25-öt még megközelíteni se láttam senkit.
  • Rundstedt17
    nem tudom de külföldön sokan panaszkodtak hogy a multival elég sok gond van
  • bujcsik555
    Valaki pls help, miért nem tudok belépni multiba?