24218
Modern Warfare 2
-
Sir IvanHoe #5834 Igen az a MASTER VOLUME ami egyszerre veszi le a hangot az SFX-rol es a MUSIC-rol. -
olvasni tudsz-e?írtam hogy a multi biztos jobb -
köszi:) -
na ezt jol meg mondtad, no comment. köszi
-
katasztrofálisak, egy bolond százat csinál, tököm tele hogy annyi játéknál láttam ezt a masszív anty-hype-ot és szajkózzák és szajkózzák és hajtják a magukét. és hergelik egymást, hülyítik magukat és azokat akik még nem is játszottak vele. plz olyan jó lenne ha nem a 15 éves kis faszkalapok osztanák az észt... -
Skyline #5829 3 nap alatt 3szor úgy hogy 800 volt az alap ping. Jelenleg amióta át lett rakva 120 maxra azóta semmi.:) -
Skyline #5828 Egy métert nem játszottál a multiva lássuk a "tökéletes" elemzést.
Kb a legjobb összefoglalás a játék multirészéről.
-High ping
Kamu/nagyon ritka 3 nap alatt 3szor fordult elő,megoldottam config file maxping része alapból 800,át kell írni 120-ra. Köszi.
-Unbalanced weapons and overpowered starting guns
Mitől unbalanced nemtudom valami hülye kitalálta mert nem tetszik neki hogy 70-es szinten van az ak47. A barrett butítva van direkt (a nevéből vette hogy overpowered?:) ), a géppuskák is gyengék alsó szinten. Köszi.
-No dedicated servers or public servers as some like to call it
Ez tény,public mivel az egész játék public van. Dedikált saját irányítású nincs/ saját irányxítású csinálható.Köszi.
-When a host leaves the game stops to get a new one
Komoly,kb 10 mp és igen kultúrált megoldás mert nem szakad félbe a játék mint szerver meghaláskor. Köszi.
-You can't lean around corners anymore
10 perc alatt megszokható és legalább ennyivel kevesebb textúramögül kihajolgató láthatatlan pontokat begyakorló emberke. Köszi.
-Screwed up grenade system
Nem tetszik a gránát rendszerben hogy végre nemlehet átdobálni a pályán mi?:D Köszi.
-Your screen is bombed by stupid and useless messages like PAYBACK
Na és? Egyáltalán nem zavaró, hangulatot ad,ez nem Pro mód alaból ahol vérig kell mindent butítani. Köszi.
-Looks like a cartoon and the graphics are hardly better than MW1
Itt ott szebb a grafi itt ott rondább...Komoly problémák ezek Jól fut a gépeken nem? Van olyan szép mint a 4 nem? Szebb? harc közben? Szebb. Köszi.
-The game has deathstreaks (WTF) and way overpowered killstreaks
Lásd promod. HANGULAT streak-ek. Gond? Köszi.
-5 different types of rocket launchers, what the hell would you need that for
Mondjuk légijárművek likvidálására hőkövetős --> emberek ellen nem játszik..> némely légijármű galád módon rakétacsalit használ,oda is jól jöhet másféle moyti. Köszi.
-The noob toob is back and with more power (are we just encouraging noobs?)
Noob visszatér több élettel. 10-15 mpig van több élete. Ugyanakkor a martyrdom is ide került,csak akkor él a martyr amikor már 4-5.jére ölik meg a bénát anélkül hogy ölne,és akkor is csak akkor amikor meghal 4-5jére. Gond? Nem. Köszi.
-Stupid perks that give players almost a cheating advantage
Ugyan azok a perkek mint eddig + némi kiegészítés semmi lehetőséget nem ad cheatre,okosan kell használni,de legtöbben szerintem az alapokat fogják úgy is (Steady,nagyfutás,stb). Köszi.
-Horrible hit registration
Egy az egyben mint eddig. (nyugodtan videózza aki akarja és játsza vissza lassítva:D) Köszi.
-A maximum of 18 players
Tökéletesen elég ezekre a pályákra. Köszi!
-very confined maps that usually have no long range encounters therefore rendering snipers useless
A térképek a legjobbak,sokrétűek szinte minden mapon használható bármely fegyó mivel rengeteg féle map rész van (nagy terek,zárt terek folyosók)..És minden tömve tereptárggyal. Köszi. Hja és végre nincs lehetőség kezdőre vagy kezdő felé hajigálni a gránátot mert igen messziről indulnak a team-ek. Köszi.
WARNING: DO NOT BUY
Ne vedd meg mert valami warezos buzi aki felkapta az orrát hogy nincs warez multi mindenféle kiprübálás nélkül idióta infók alapján fikázza (fele nem igaz amit ír a másik fele meg hülyeség). Köszi!!
-
és a streaekkel se értem mi bajod, cod4ben is volt, private szerveren offolható, a perkek is. cod4ben nem;) és itt legalább ha atomot vagy helikoptert akar, akkor le kell mondania egy rakat más, értelmesebb streak-ről. mindezt azért, hogy 20 évente beadjon neki egy atomot. legyen vele boldog, én maradok az uav, predator kombónál. ezt legalább beadja maponként többször. -
Ha így csinálod akkor 25-30 perc komplett!
Akinek azt írja ki hogy még nem jelent meg a Játék, VAGY a netről kezdi el telepíteni (upload) nagyon lassan itt a megoldás! (eddig 5 embernek segített)
Utána olvastam, és valamiért a steamről próbálja letölteni, és telepíteni a játékot, és nem a CD-ről...! Az okát nem tudta senki...
Ha így csinálod, akkor a CD-ről telepíti!
Így kell telepíteed...!
0. Vedd ki a CD-t a gépből…!
1. Belész a Steambe ott is a My Game-be
2. Jobbklikk az MW2-n és Delete local content, and confirm.
3. Lépj ki a Steamből
4. Indítsd újra a Steamet. (én a gépet is újra indítottam előtte)
5. Rakd be a CD-t és telepítsd… (elvileg ekkor már a CD-ről indul a telepítés)
-
ninja perket használok szívdobogás ellen. clay-t észreveszem. nem játszok tdm-et, megyek sd-ézni, ott mehet a camp. más kérdés?;)
és nem a camp-ről vitatkozom, hanem hogy minden codban volt. cod4ben pláne, ott jött be a hc. és van rá megoldás, már írtam. nem kell olyan emberekkel tdm ezni akik szarrá camp-elik magukat, lehet menni taktikusabb módokat tolni, van egy rakás codban. -
nekem fél óra volt ugy hogy mellette Left 4 dead 2 demoztam -
PunkZoli #5823 945 nap, 23óra, 47 perc, 34 másodperc -
szopacska #5822 meg vettem oszt install 1000-el meddig fog tartani nem tudjátok? -
boomsly #5821 Van, csak a fene tudja mikor, hogyan kerülsz oda 
A másik kedvencem, ha szabad még fárasztanom a nagyérdeműt: kill streak!
Jön az ellenséges UAV. Ok. Aztán ott jön a bomba. Ok. Ezek után jön még a szőnyegbombázás. Ok. Aztán valahonnan felbukkan egy HH53 gunship egy Harrier majd a tetejébe egy AC130 spectre. Mindez egy scrapyard méretű pályán 24 fős domination meccsen.
Már-már várnám hogy bemorogja: "DOMINATING!" amúgy TF2 módra
Csak engem zavar, hogy ha célzásra emelem a pufkát, akkor szinte rosszabbul látom a célt?
Vagy nekem kéne már az a szemüveg... -
Szia en is igy jartam, texturat vedd visza autora, en higre tettem. -
MURopi #5819 ja nem, pro a neve :) de sztem az is ugyan az, vagy nem?:D -
MURopi #5818 a sebzés tényleg elég gáz, ha csak azt nézem, hogy stopping power nélkül a sniper fegyó képtelen 1 lövésből ölni... elég gáz 2 méterről barettal meg lőni 1 embert és meg se érzi kb... de hát erre találták ki a HC-t :) és asszem van is HC mód :) -
boomsly #5817 Végre sikerült instalálni: full új Steam kell hozzá újratelepítve, annak ellenére, hogy nekem is van 6 játékom így..
A multi-->mutyi.
Olvastam, van aki a lobbyzással, a rendszer gyengeségeivel elégedetlen.
Én a játék során felmerülő bugokkal, beállításokkal vagyok hadilábon.
Már a cod4 is kivédte azt, hogy ha elfoglalsz, de legalábbis az ellenség spawn pontján állsz, nem fog a hátad mögé tenni senkit.
Itt mégis megesik a beállításokból adódóan.
A másik a sebzés: muszály mindenkinek ultranehéz-űberkirály lövedékálló mellényt viselnie??!
Szituáció: afgán pálya, Leslie Nilsen koprodukció, ketten két dombocska mögött kb 2 méternyire lőjük egymást eszeveszettül, mindkettőnk lőszere kifogy, egyikünk se halott, bár a vér csorog rajtunk. Gondoltam itt az idő: ő táraz én meg lerohanom és késsel adok neki.
Eredmény: sztem szerencsétlen annyira bepánikolt, hogy rossz gombot nyomott és fejbe dobott egy Claymore-ral! Amibe belehaltam, robbanás nélkül...
A végén én lettem a szerencsétlen..
Szóval várjuk a patchet nagy nagy szeretettel!
Ahogy elnéztem a pályákat: ha valaki itt campel, az tud! -
Berv #5816 Hello, szerencséd,, én jártam így, a megoldás:
A texture quality túl magas, állítsd vissza "automaticra", no hiba, és továbbmegy a játék. -
MURopi #5815 ha minden jól megy váltok a régi 8mbite/512kbyte megabites netről 1 80/40es netre, azzal már lehetne hostolni x) -
Persze tudod csak erre van az emberi leleményesség, ami azt takarja, hogy átmegy a másik oldalra vagy egy másik sarokba és ott folytatja tovább a campet. -
szaba75 #5813 Sziasztok járt már igy valaki? create2dtexture(crashed_satelite_nml1024,1024,0,894720068)Failed:8007000e=Ran out of memori Online játék közben a pálya betőltésénél szokott lefagyni és ez a hiba üzenet.Win7 van fent,gtx295 vidi kari,2giga ram. -
igen, csak halál nélküli ölések számábol áll -
szroncs #5811 Ugye jól tudom, hogy a kill Streak-ek a halál nélküli frag-ek számából adódnak vagy ha meghalsz akkor is számolja vagy előről kezdődik?.Illetve ha megölsz ugye 3-at hívhatod az UAV-ot és utánna csak egyet kell ölni, hogy kérhesd a care pakkot? mert nekem nem mindig adjabe a care packot pedig be van pipálva menüben vagy én nem értek valamit...
Valaki aki nagyon bennevan írja már le pls.THX -
abszolut egyet értek veled a legtöbb dologban.. nekem is 8mbites adsl-em van de a világparasztsága hogy játszak 100+ pinggel
amugy a multi egész pofásnak tünik, de igy pubolva esélytelen a skillesedés a sok nyomott miatt. ha nemlesz valami megoldás a szerver gondokra akkor hamarosan csak a pubmatyik fogják játszani multit, akiknek nem számít a nagy ping (állitom sokan észre se veszik, vagy nem is tudják hogy miaz) -
Kipróbáltam a játékot full HD-ba is... a havas pálya olyan szép hogy kedvem lenne beleharapni a monitorba...
-
Neoncsoves #5808 muszáj* -
bajsz #5807 nekem se,de ha 20-emberből 18ezt csinálja:D muszály válltani.Ezeke gyengéje az,hogy kövire,tudod holvan.Ez vette el a kedvem a cod4től.Klánom felbomlása után. -
Hát igen csak én alapból nem bírom rávenni magamat arra, hogy egy helyen folyamatosan campeljek. Egyszerűen nem ilyen a stílusom. -
De nyomsz a játék közben egy ESC-t kijön az OPTIONS és ott van az audió között... -
bajsz #5804 beszéljétek meg és bizonyísdbe az igazad.
nekem is a camperekkel volt a tököm ki,de akkor max felveszem mások stilusát és úgy játszok:D:D:D -
Most épp dolgozok majd este ha hazaértem akkor lehet róla szó :) -
bajsz #5802 Játszatok egyett együtt aztán majd kiderül.
CSináld ne mondjad.:D:D:D:D:D:D -
Én játszottam annak idején az America's Army-val is és képzeld nekem az is nagyon bejött sőt sokáig a kedvencem volt pedig ott nincs skill hála isten és mégis jó mert legalább élethű reális, és nem egy gépágyút leállítóm dől a kill majd küldök egy heli vagy egy harrier-t aztán én vagyok az übercsászár mert összehoztam 50-kill-t. Ebben aztán van tudás miii? -
Oké, akkor mit szólnál ahhoz ha én mindig becampelnék különböző sarkokba és állandóan levadásználak az, hogy tetszene? Beállítanám a szívdobogásmérőt leraknék egy-két claymore-t aztán jöhetsz kiváncsi lennék meddig bírnád! -
cod4 az összes cod közül a legskilltelenebb legelbaszottabb. de ha neked az adja, az a lényeg te élvezd. -
régen szar ha az admin camp-ért basz ki embert.
nem mintha camp-er lennék, de játékstílusért ellent kibaszni ritka szánalmas. oldd meg, játssz más stílusban. és az eddigi codokban is kurv SOk camper volt, főleg hc modban. -
Hát nem is fogok meghagyok a vérpistikéknek és inkább COD4-ezek. CSak azt sajnálom, hogy kidobtam érte ennyi pénzt. Még szerencse, hogy a Dragon Age-et is megvettem az legalább megéri a pénzét. -
Valaki megtudná mondani hol tárolja a játék a mentéseket? Köszi -
hattorih #5795
udv
igy 2 nappal megvetel utan gondoltam irok en is vmit a jatekrol, mert eleg sok a csaloka informacio, single resze marha jo, de abszolut nem erdekel, nem azzzal fogok evekig jatszani, ha egyaltalan fogok. grafikailag is rendben van (bar codwaw sztem szebb minden teren kb) anisot is driverbol kell raeroltetni?
multi resze mar hagy nemi kivannivalot maga utan, sajnos ezt a jatekot is konzolra terveztek, mint a gtat. a konzolosoknak lehet hogy jo, hogy zold csikot latnak a pinguk helyett, sghus pistikenek biztos jo igy is, mert barmikor be tudok lepni a 'szerora', rehostol a 'szero'...stb.
gyakran elofordul, hogy egymas utan 3x host error van, kidobal, de ez nem is igazan erdekel (tonline 8 mbit) a fo problemam az a latency.
miert nem tehetem meg azt, hogy 40 pinggel jaccak ha akarok? lojjetek shotgunnal, kb 100+ ping van, 15 eve fpsezek ilyen pofatlansag semmilyen jatekban nem volt meg pc-n. konzoljatek. egy oka volt, hogy tobb jatekot el lehessen adni igy a multizni vagyok kozott. bizom benne hogy miutan lecseng a nagy kalvaria a megjelenes korul, kapunk normalis patchet, dedikalt szervert. amugy fun a multi, komolyabb kovetkezteteseket nem vonnek le belole, ahhoz keveset jatszottam, de a halozati resze kiborit.
sztem jo jatek, de igy pc-n alapverzioban azert nem az ev jateka
amit nem ertek, hogy miert codwawoznak ilzen kevesen… pedig marha jo az 1.6. rengeteget fejlodott az 1 evvel ezelott jatszott verziohoz kepest. jo mapok gyonyoru grafika, elvezetes jatekmenet.nulla packet loss, mostmar ez is elony :P miert jatszak ilyen kevesen?
mw2_hun steam communitybol barki akinek jo nete van indithatna hostot, aztan invitolhatna az ott levo 30-40 embert es lehetne is normalis latencyvel jartszani