Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
NEM KÉSIK A PC-S VERZIÓ!

Most mondta az egyik fejlesztõ egy interjúban

Ruházat testreszabása sajnos nem lesz. Meg kérdezték az egyik fejlesztõt, és azt mondta, hogy a játékélmény és a fegyverek-perkek testre szabhatóságát akartál megcsinálni, talán majd a köv részben -.-

Pretorian
Wehi...nem lenne nehéz megcsinálni, lásd ghillie suit a sniperes pálya elején cod4-ben. Remélem lesznek camo-k a játékban, az elég komoly újitás lenne multiban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

The Protector
Nem is tud semmi újat.Mindent láttál már máshol elötte.Csak a hozzá való körítést nem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Snexi
na igen,az egy nagyon jó játék volt

Pl.: Rainbow Six Vegas. fedezék mögé húzódáskor a kamera kiváltott FPS nézetbõl.
Remélem, hogy a fedezék rendszert normálisan megcsinálják multiban, mert iszonyat "jó" érzés, amikor te nem látsz semmit, de az ellenfél simán lát, mert kilógsz a fedezékbõl -.-

Falcon87
Ilyet még nem is láttam.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

extra sensory
Meg van olyan, ahol ha célra tartasz kimegy a kamera az fps nézetbõl a hátad mögé és tps nézetbõl váll magasságból lõhetsz... ez sem vegytiszta fps már.
Speciel ezeket utálom, mert körülményes, meg zavaró is ez nézetváltogatás.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

kakaoskalacs
FPS böl is van , taktikai , kevésbé taktikai , mészéslöszhentelés , meg van a középút ...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

picsákat, legyen szimulátor<#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Falcon87
RTS

Jaka923
Ezen kicsit felbasztam az agyam... Mi az, hogy nem tud mûfajilag újat felmutatni. A játék mûfaja FPS, mit akarsz ezen változtatni. Lenne TPS?

Snexi
szerencsére

hivatalos oldalon még mindig 2009.10.11...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ha még nem lett volna.

Dralen: Has the PC version been delayed?

Rob Bowling: Officially, no.

Kulee
Én kérek elnézést, akkor csak nem értek vele egyet...^^

RNadal1203
xD most hogy mondod igazad van :_D

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

NEOreg3
ha nem érdekelt volna a véleménye, akkor nem olvastad volna végig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

The Protector
Én is tiszteletben tartom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kulee
Minket meg nem érdekel a véleményed. Minden embernek más az érdeklõdési köre, ezt tiszteletben kell tartani...<#wave>

Solid Snake
Meg hozzá egy tuti szemcsi <#eplus2><#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.partikellekaruhaz.hu/grafika/termekek/lanybucsu-szexi-parti-14640.jpg
balee4
ez hatalmas, ilyen kõ nekem is. <#idiota>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TitaniumRR
"Szerintem mûfajilag semmi újat nem tud felmutatni,csak mindezt úgy teszi,hogy az ember megõrül tõle." - Ez a lényeg 😊

"Mert tele van epikus jelenetekkel" = fejbe lövöd az ellent-> szöveg: "Good night". Sniperként leszeded a másikat-> szöveg: "Beautiful" Captain MacMillan nagy szövegei: 1) Hold...Hold... Gooo! 2) Are you daft? Stay out of the radioactive area 3) Bollocks... (ezt késõbb Bloody Hell-re módosították)

"perfekt a sztori" - ez azért túlzás 😊

"izgalmas és fordulatos a játék." - Normál lõfegyveres pú-pú mellett az AC-130 tüzérsége, Sniper küldetés, Chernobyl-Pripyat (ezzel kellett volna kezdenem), helikopteres harckocsi-lövölde.

"Filmben érzi magát az ember." = fegyver és összes tartozékai + karnyújtásig az összes háttér textúrája egyedülállóan részlet gazdaság (k..v@jó a grafika 😊

Sokan szidják, hogy ilyen scriptelt, meg olyan kocka (nem próbálták még a Veteran nehézséget). Ennek egy része igaz is, de mindezt feledteti az a köntös, amibe öltöztetik és emiatt amilyen hangulata lesz az egész játéknak. Néha elõfordul a nap végén, hogy az OF-nél és ArmA-nál könnyebb mûfajra vágyik az ember lánya 😊

A végére még:

A két haverod hetero volt? 😉

Captain Sonar 2024 Remake

HappyHunter
Akkor most sorold be a Task force-ot valahova 😄

Be happy. :) Running!

EnZsolt
Nem lehet összehasonlítani a kettõt, mert különbözõ kiképzést kaptak. pl: a SWAT inkább beltéri harcra lett kiképezve, míg a SAS mindkettõre. Az egyik egy rendõri, a másik egy katonai alakulat. A felszerelés is más.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Pretorian
De bizony.

ProGabe
amúgy a SAS amcsi megfelelõje nem a Delta Force? hiszen a SWAT - ahogy írtad - rendõri alakulat, a DF meg katonai, akárcsak a SAS

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pretorian
Jahh, és ott a GSG-9 a németeknél, ami kb. a kettõ keveréke, és egyben az egyik legprofibb, legelismertebb terrorelháritó alakulat a világon.

Pretorian
Persze, ha az egyik mondjuk 10-bõl 10-szer képes lenne felülkerekedni a másikon, az egyértelmûen eldöntené a dolgot. De erre igen kicsi az esély, annyi mindentõl függ még, hogy ki kerülne ki gyõztesen egy-egy ilyen összecsapásból...

extra sensory
De ha mondjuk teszem azt egymás ellen vetnék be a két osztagot, csak felülkerekedne egyik a másikon, tehát lenne jobb és rosszabb...

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Pretorian
"...õk is foglalkoznak terrorcselekmények elháritásával, megelõzésével." - Jah, és nyilván végrehajtásával is, ahogyan azt a kormányérdekek diktálják.

Pretorian
Erre nem létezik olyan válasz, hogy ez a jobb, vagy az a jobb.
Más a felszerelésük, a harcmodoruk, a kiképzésük, viszont a kötelességeik hasonlóak.
A SWAT a amerikai rendõrség kötelékébe tartozó taktikai alakulat, terrorcselekmények elháritásánál, túszmentésnél, különösen veszélyes személyek elfogásánál/letartóztatásánál vetik be õket általában, és csak az USA területén.
Az SAS viszont a Brit Hadsereg kötelékébe tartozó különleges katonai alakulat, feladatuk a hirszerzés, szabotázsakciók végrehajtása bel-és külföldön, a brit kormány és a britek védelme, gerillák képzése szintén külföldön, és õk is foglalkoznak terrorcselekmények elháritásával, megelõzésével.

Bokafix2
Kicsit off:

Már régóta foglalkoztat: mondja már meg valaki hogy a Modern Warfare 1. részében is szereplõ SaS kommandó a jobb, vagy pedig a Swat alakulat tagjai. Ezt sosem tudtam eldönteni... mert végül is mindegyik nagyon profi.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Falcon87
Hmm... Végül is, egy Ghillie-álcaruha 30.000 Ft, ha egy ilyet odacsapnának egy új cod mellé, mindenki jól járna 😄 Csak lehet, hogy húszmillió álcaruha legyártása kissé odabaszna a textiliparnak 😄D

Falcon87
De bakker, már megint a PC-s warez... Több mint tízmillió példányt adtak el a cod4-bõl, ebbõl pár milliót PC. Hol az a híres warez? Eszméletlen mennyiségû játékot adtak el, nem lehet felfogni, hogy a PC-s warez téma ürügy arra, hogy a kiadók kapják a kenõpénzt sonytól meg microsofttól, hogy a gépjeikre jöjjön ki hamarabb/csak a játék.

Mikor elõször ránéztem azt hittem Csubakka. <#nyes>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

"beszivárog az infinity-hez és a levegõbe repíti az egész kócerájt" Ebben a szép zöld "munkaruában". <#hehe>
IMG]http://media.gamespy.com/columns/image/article/100/1006376/call-of-duty-modern-warfare-2-war-at-home-edition-20090722052133096.jpg[/img]

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Fpocok
Hagyjad. Divatból fikázza csak. Amúgy leírt mindent amiért szeretjük.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Synchronous
Ja, õ az a fajta, aki úgy állítja be, hogy magasról tesz az egészre, meg nem érdekli mikor jön ki a játék, de ha egy napot is késik a megjelenése mint ahogy várta, akkor névtelen bombagyárosként beszivárog az infinity-hez és a levegõbe repíti az egész kócerájt. Ehhe...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Te írod,"a multija király" és "tele van epikus jelenetekkel,perfekt a sztori,izgalmas és fordulatos a játék.Vmint filmben érzi magát az ember."

Mi kéne még?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Protector
Én nem tudom h mi ez a nagy mw2 mizéria.Jó lett a modern warfare.A multija is király.De egy picit túlzásnak érzem már ezt a fajta hypot amit ez a játék kap.
Szerintem mûfajilag semmi újat nem tud felmutatni,csak mindezt úgy teszi,hogy az ember megõrül tõle.Mert tele van epikus jelenetekkel,perfekt a sztori,izgalmas és fordulatos a játék.Vmint filmben érzi magát az ember.

Nekem 8 h mikor jön ki.
Múltkor a Bakterban fröccsöztünk az egyik haverommal.Erre odajön 2 másik haver és azzal indít h milyen fasza lessz az új COD meg stb.....
Istenem.mondom.ez már túllép pár határt.De a csajt nem vették észre aki ott ült pár paddal odébb és betonozó módjára kilógott a fél picsája.De ha egy MW2-es feliratú pólójú gyerek lett volna fél kilóméteres körzetben még a farkát is kiverték volna neki.

Ez a megjelenéses köcsögösködés meg ha nem lenne akkor lehet h MW3 sem lenne pc-re.Mert nem tudnának annyit eladni konzolra a pc warez miatt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

baszus mondhattad volna hogy nem jön majd le a monitorrol <#wow1>
amugy sziasztok!

Pretorian
lol. Én 1 hónapot már simán kibirok, addig is nyomom a CoD4-et multiban, meg veteránon single-ben.

vérpocok
Én ilyen meglepetést szeretnék minél hamarabb látni a "Bizonytalan" felirat helyett:

Modern Warfare 2 PC Megjelenés idõpontja:

0 nap 0 óra 10 perc 27 másodperc<#idiota>

Az nagy várakozásban elõjött elvonási tünetek miatt a cod4 indítófájlját átneveztem mw2.exe-re, mikor pedig betölti a játék menüjét a "Modern warfare" után filctollal odaírok egy 2-est a 4-est a call of duty mellett meg lehúzom...
...ezután habzó pofával végigtolom a játékot, és azt mondogatom magamnak hogy de jót mw2-ztem. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

TitaniumRR
Ha extra hatást és bevételt szeretnének elérni, akkor a következõképpen csinálnák (anélkül, hogy ötletet adnék) 😊

- Valamilyen nyomósnak látszó indokkal December 2-re halasztani az elsõ boltokba kerülést (érzelmek és várakozás fokozódik + közel a mikulás és...)
- December 07-én közzétenni, hogy december 18-án 12:00 h-tól december 21. 17:00 h-ig korlátozott példányszámban "Christmas Edition" csak 9.990,- Ft.

😊 - f@sza-kassza-massza

The Protector
ne reménykedj.jobb a meglepetés.

Daell Drow
vissza kene rakni a szamlalot.
Pretorian
Háháh az egész marketing kampány errõl szól, csak az Infamy trailer által generált nyenyere százezres, de lehet hogy milliós számban fogja megdobni az eladásokat. Ki van ez találva.

TitaniumRR
Ugye, az még nem jutott senki eszébe, hogy mesterségesen generált csiki-csuki dezinformálásról van szó, annak érdekében, hogy mindig szerepeljenek az aktuális hírekben?