24218
Modern Warfare 2
-
full arcade de CoD-tól mást nem várunk. -
Danryu82 #5873 Naggyon szuper a játék, olyan élethű! 
-
Igen, tudom... Már esedékes is lenne, csak nagyon rühellem. :) -
Másoknak műxik vele, szóval nem hinném h azzal van a gond. Persze hát egy eredetit kipróbálni lenne az igazi, de nincs rá keret sajna. -
bgreg #5870 én javasolnék egy win reinstallt általába segít:) -
ManoNegra #5869 advanced video beállításnál texture quality ne automatán legyen, vedd vissza high-re próba szerencse. -
hát ha nem eredeti ne is csodálkozz lehet hogy rossz törésed van nézz másik crackot -
Khmmm... izé... hát...a játék nem eredeti... Azért köszi, egy sima vinyótöredezettésgmentesítést azért megpróbálok. -
ha a crysis bol mutatsz egy screenshotot grta a bevezetö videó bejon megnézed azt kilép ennyi -
steam megnyit->saját játékok fülre katt-> mw2 jobb klik ->tulajdonságok ->helyi fájlok fülre katt -> játék gyorsítótár épségének ellenőrzése(ez lasssu lesz)itt lehet hogy fog letölteni ha van rossz fájl utána a cache fájlok töredezetségmentesitése (kis türelem )
ha ez megvolt és még mindig laggol akkor sajna ennyi -
Egyébként meg elpirulnátok, ha elmesélném, milyen játékokat toltam 8500 GT-vel... :) -
Végre vki megerősít.
Sarapetike: köszi, nagyjából ismerem a teszteket.
Egyébként akkor a laggolás nem lehet a töredezettségtől? -
geristar #5862 A mediamarkt-ban is 9990Ft. Én is most jöttem onnan, beszereztem egy példányt én is. Most települ és utánna jöhet a tesztelés! -
na egy utolsó itt egymás mellet a két kértya6600gt(agp)vs8500gt(pci-e) -
Hát sokkal jobb a HD4850 a 8500GT-nél! Abban is jobb hogy ATI:D -
bgreg #5859 biztos hogy a gépe nem gyenge hozzá mivel én valamivel gyengébb kártyával tolom ennyi. -
nem értesz a hardverhez ne erőltesd -
hidd el nem bosszantani akarlak de karcsu a géped az bizos (nem leszólni akarom ) 8500 teszt6600teszt
figyelmessen nézd meg a két kártya értkeit és látni fogod hogy helyenkét a 6600 gt jobb mit a 8500 gt de ez nam az a topik ahol eröl kell vitatkozni -
MURopi #5856 jah, hogy ilyen szar a zenvidia 8500GT-je? akkor minden más xD 8800GTX elég imba kártya azért gondoltam.. na mind1 -
MURopi #5855 fura, nekem highon lazán megy 1 sapphire radeon hd 4850 512mb-vel ami nem számottevően jobb a 8500GT-nél, extrával az a bajom, hogy néha olyan lagg huzamot kap el, hogy még a menű is be laggol XD -
ha nem találok meg minden laptopot az befolyásolja a spec részt? -
Cod4-et Cod5-öt végigtoltam vele gond nélkül, jóval magasabb grafon, mint csont minimum. Gépigény nemigen változott -> hogy a rákba lenne már gyenge? Kérlek, ne bosszantsatok ezzel, ha segíteni nem tudtok... -
eg y7600 gt jobb mit a 8500gt sajna -
sajnos igazuk van a videokártyád a problem nagyon gyenge ez a kari -
bgreg #5850 Ha nekem intel gma 4500 hd-val megy akkor neki ? 
-
éjszaka?
cromagnoni vagyok. -
Köszönöm a rendkívül szellemes megjegyzést, de ezzel nem vagyok előbbre... -
6600 a minimum, nem lehet kevés. Ráadásul, mint mondtam, ez grafikától függetlenül van. -
Grifidos #5846 Próbálj meg a gépedbe tenni egy videókártyát... -
Nagyon bátor voltál, hogy megpróbáltad egy 8500GT-vel. Sajnos ehhez a játékhoz ez a kártya már kevéske. -
én tudok hát Te?:
"látom akkor a multi is legalább ennyire jó lett :)"
".a Codnak is vége asszem.. " -
Hali! Feltettem a játékot, de már a betöltés alatti videó is meg-megakad, mire nagy nehezen betölt és bejön a kép, akkor meg rettenetesen laggol, totál játszhatatlan. :( Ez lehet attól, h szörnyen töredezetten van feltéve? 140 gigás a partíció, és nem sok hely van rajt. Ja és kisebb grafikára téve is ez a helyzet. -
szaba75 #5842 Köszi a segitséget!!! -
nikopeti #5841 Hiába irod,nem érdekli öket. -
szopacska #5840 kész a telepittés semmi problem elkezdtem. tiszta cod4 benyomás volt az elején de nagyon jo a grafika és naon tutin néz ki
-
köszi a tegnapi segítséget, sikerült, minden rendben.
cromagnoni a nevem a játékban, ha esetleg.... -
nagyon buta vagy,és hagyjál már békén.menjél sírni a multiért warezban.ami nem lesz,kérd inkább karáncsonyra a játékot hello.többet hozzád nem szólok -
nem warez topik -
csőstök uj vagyok
valaki tunda linkelni egy torrentes fájlt? -
Aki föltudta rakni a MW2-őt netről letöltött verziót az irjon egy privit aki segit nekem is főlteni mert elakadtam...