Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WOOHOO! The counter is BACK! 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Én is úgy láttam, hogy az a gránát nem robbant fel.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a. cheater
b. több fps-e van, nehogymá be kelljen ismerni hogy van jobb is az univerzumban.
pláne hogy az értelmesebb szervereken 250-es limit van, de ez se azért mert elõny a lövésnél, hanem mert van eg ybug, hogy minden 3. lépéshang kimarad. és ez cb-én azért szopóálarc😊
amúgy annyi az igazság, hogy ha 70 alatt vagy az tényleg szar közelharcban, de ha 89 megvan akkor az azért elég.
ez az én véleményem 6 év fps és 5 év cb után😊
MJ rulz Pink Team The Only One
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Amikor elején elénk dobnak egy gránátot mi visszadobjuk,de az nem robbant vagy igen?
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
persze nekem 8, tõlem aztán idelinkelheti valaki a sárga oldalakat is, vagy az ótestamentumot, csak ez így kicsit pofátlan volt, na 😛
wapolok
wapolok
wapolok
Csak a szamlalot kernem vissza rakni.
vki nem tudja hogy mi lesz a gépigény hasonló lesz mint a cod4?
szóval ezért van itt minden kétszer -.-
Mert a videóban a Riói pályán jelen van NPC-ként Soap és Royce is.
Be happy. :) Running!