24218
Modern Warfare 2
  • Punker
    full arcade de CoD-tól mást nem várunk.
  • Danryu82
    Naggyon szuper a játék, olyan élethű!
  • Lacee86
    Igen, tudom... Már esedékes is lenne, csak nagyon rühellem. :)
  • Lacee86
    Másoknak műxik vele, szóval nem hinném h azzal van a gond. Persze hát egy eredetit kipróbálni lenne az igazi, de nincs rá keret sajna.
  • bgreg
    én javasolnék egy win reinstallt általába segít:)
  • ManoNegra
    advanced video beállításnál texture quality ne automatán legyen, vedd vissza high-re próba szerencse.
  • Sarapetike
    hát ha nem eredeti ne is csodálkozz lehet hogy rossz törésed van nézz másik crackot
  • Lacee86
    Khmmm... izé... hát...a játék nem eredeti... Azért köszi, egy sima vinyótöredezettésgmentesítést azért megpróbálok.
  • Sarapetike
    ha a crysis bol mutatsz egy screenshotot grta a bevezetö videó bejon megnézed azt kilép ennyi
  • Sarapetike
    steam megnyit->saját játékok fülre katt-> mw2 jobb klik ->tulajdonságok ->helyi fájlok fülre katt -> játék gyorsítótár épségének ellenőrzése(ez lasssu lesz)itt lehet hogy fog letölteni ha van rossz fájl utána a cache fájlok töredezetségmentesitése (kis türelem )
    ha ez megvolt és még mindig laggol akkor sajna ennyi
  • Lacee86
    Egyébként meg elpirulnátok, ha elmesélném, milyen játékokat toltam 8500 GT-vel... :)
  • Lacee86
    Végre vki megerősít.
    Sarapetike: köszi, nagyjából ismerem a teszteket.

Egyébként akkor a laggolás nem lehet a töredezettségtől?
  • geristar
    A mediamarkt-ban is 9990Ft. Én is most jöttem onnan, beszereztem egy példányt én is. Most települ és utánna jöhet a tesztelés!
  • Sarapetike
    na egy utolsó itt egymás mellet a két kértya6600gt(agp)vs8500gt(pci-e)
  • TaRka0107
    Hát sokkal jobb a HD4850 a 8500GT-nél! Abban is jobb hogy ATI:D
  • bgreg
    biztos hogy a gépe nem gyenge hozzá mivel én valamivel gyengébb kártyával tolom ennyi.
  • Sarapetike
    nem értesz a hardverhez ne erőltesd
  • Sarapetike
    hidd el nem bosszantani akarlak de karcsu a géped az bizos (nem leszólni akarom ) 8500 teszt6600teszt
    figyelmessen nézd meg a két kártya értkeit és látni fogod hogy helyenkét a 6600 gt jobb mit a 8500 gt de ez nam az a topik ahol eröl kell vitatkozni
  • MURopi
    jah, hogy ilyen szar a zenvidia 8500GT-je? akkor minden más xD 8800GTX elég imba kártya azért gondoltam.. na mind1
  • MURopi
    fura, nekem highon lazán megy 1 sapphire radeon hd 4850 512mb-vel ami nem számottevően jobb a 8500GT-nél, extrával az a bajom, hogy néha olyan lagg huzamot kap el, hogy még a menű is be laggol XD
  • Punker
    ha nem találok meg minden laptopot az befolyásolja a spec részt?
  • Lacee86
    Cod4-et Cod5-öt végigtoltam vele gond nélkül, jóval magasabb grafon, mint csont minimum. Gépigény nemigen változott -> hogy a rákba lenne már gyenge? Kérlek, ne bosszantsatok ezzel, ha segíteni nem tudtok...
  • Sarapetike
    eg y7600 gt jobb mit a 8500gt sajna
  • Sarapetike
    sajnos igazuk van a videokártyád a problem nagyon gyenge ez a kari
  • bgreg
    Ha nekem intel gma 4500 hd-val megy akkor neki ?
  • newszepiking
    éjszaka?

cromagnoni vagyok.
  • Lacee86
    Köszönöm a rendkívül szellemes megjegyzést, de ezzel nem vagyok előbbre...
  • Lacee86
    6600 a minimum, nem lehet kevés. Ráadásul, mint mondtam, ez grafikától függetlenül van.
  • Grifidos
    Próbálj meg a gépedbe tenni egy videókártyát...
  • XeeN
    Nagyon bátor voltál, hogy megpróbáltad egy 8500GT-vel. Sajnos ehhez a játékhoz ez a kártya már kevéske.
  • csuszi
    én tudok hát Te?:
    "látom akkor a multi is legalább ennyire jó lett :)"
    ".a Codnak is vége asszem.. "
  • Lacee86
    Hali! Feltettem a játékot, de már a betöltés alatti videó is meg-megakad, mire nagy nehezen betölt és bejön a kép, akkor meg rettenetesen laggol, totál játszhatatlan. :( Ez lehet attól, h szörnyen töredezetten van feltéve? 140 gigás a partíció, és nem sok hely van rajt. Ja és kisebb grafikára téve is ez a helyzet.
  • szaba75
    Köszi a segitséget!!!
  • nikopeti
    Hiába irod,nem érdekli öket.
  • szopacska
    kész a telepittés semmi problem elkezdtem. tiszta cod4 benyomás volt az elején de nagyon jo a grafika és naon tutin néz ki
  • newszepiking
    köszi a tegnapi segítséget, sikerült, minden rendben.

cromagnoni a nevem a játékban, ha esetleg....
  • offkorzreg
    nagyon buta vagy,és hagyjál már békén.menjél sírni a multiért warezban.ami nem lesz,kérd inkább karáncsonyra a játékot hello.többet hozzád nem szólok
  • offkorzreg
    nem warez topik
  • djano
    csőstök uj vagyok
    valaki tunda linkelni egy torrentes fájlt?
  • lorci
    Aki föltudta rakni a MW2-őt netről letöltött verziót az irjon egy privit aki segit nekem is főlteni mert elakadtam...