24218
Modern Warfare 2
-
strebacom #5914 Az egész nagyon faxa.... 
-
nekem csak ez a szervere autómatán beadagolós dolog nem tetszik. amúgy jó játék. de ha igaz a hír hogy lesznek dedikált szerverek, az nagyon fasza lenne! -
egér stukker:P -
Hát most toltam fel. Faszán megy. De szinte COD4 folytatás igy 10 perc után. De nekem bejön:) mint egy misson pack:D -
-
Azok más idők voltak akkor arra volt szükség multi nem nagyon ment még. És most éppen fordítva, mindenki a multira gyúr és maradunk örök elégedetlenek mi akik régen szerettünk bele ebbe a műfajba. -
Igen-igen, nagyon feelingesek a havas pályák 
Nekem még bejött a hajós is, amikor úszkáltunk is egy kicsit az elején...
De még nem akasztottam ki, van még egy kevéske amit péntekre hagytam... Még jöhet meglepetés...
-
Ragnar360 #5907 nemtom miröl beszélsz- mire érted -.- :D:P -
Kicsit görges lejjebb, épp elöbb beszéltük meg... -
strebacom #5905 Hát én is elég finnyás vagyok, de ez nagyon nagy játék az biztos, faxa pörgös játék, nekem a havas részek jönnek be nagyon, hát ha még esetleg egy faxa magyar szinkronnal jött volna ki akkor be is ....-nék örömömben....

-
Srácok megéri az árát a game? Milyen a multi nem laggol, játszható?
Bocs, tudom hogy kérdezték már de azóta már gondolom több tapasztalat van róla. -
Gabe18 #5903 Én is azt mondom legyen rendes szerver,mert pc-n hosszútávon az tenne jót a játéknak,ha lennének mod-ok,stb.
De ha eszük van egy ideig nem adják ki.Szépen várnak pár hónapot,amíg elmegy sok,aztán mikor lecseng utána. -
r4pt0r #5902 Pont jó? Már csak én emlékszem a régi FPS játékoknál a hosszú-hosszú órákra? Ez a játék multi nélkül nem érdemelne 1 szót sem, az tény hogy jól megvan csinálva az a pár óra, de ez semmi. -
10K-t minden féle képpen megért.. Én boxos vagyok, 14 volt nekem postával együtt, de még így sem bántam meg...
Tényleg nagyon jó, elég finnyás vagyok játékok terén, de eeez...
-
strebacom #5900 Hát ez baxott jó játék ezért böven megéri kiadni a pénzt....
Miért nem csinálnak több ilyen gamet, én nem bántam meg az biztos.... -
Most nem bántam meg hogy ezt megvettem... Írtóra bejön a single része is, veri az összeset:'D
És ha majd tudok multizni is...

Ezt mondom többieknek is, megéri megvenni, fölleg akinek bejött a negyedik rész is...;) -
Ha ez igaz, veszem is meg a játékot. :) -
jó az is nekem megtetszett jó game az is -
eléggé ennyi pénzért meg plánebenq g2220hda -
Téged is látni? 
Szép gyűjtemény, azt meg megbántam hogy a cod4et nem vettem meg eredetiben...
Ellentétben a wawot megvettem, azt meg is bántam, nem fogott meg igazán...
-
igen, jól látod boxra nem baszták el, csak sajnos azt a kiváló boxos minőséget áthozták pcre és ezért megy í sírás-rívás -
ésjó?
21.5? -
Knabb #5892 Hát a 7 az inkább 4 és fél kb, de amúgy pont jó, nem lesz túl rövid :D -
Lesznek dedikált szerverek? -
Perszepeta #5890 Azt tudom h kb 7 óra a játékidő, de ez hány küldetésből áll?
Mert alig játszom 2 órája single playerben, de már bőven act 2-ben tartok, félek túl rövid lesz a "móka" :S Azért hétvégére tervezem, hogy tolnám jópár órát még :) -
KCSDUCK #5889 Üdv all!!
Akar hun nemzetiségűekkel jatekozni annak itt a nick namém: korompityu -
Na ma meghozta a postás nekem is a MW2-t.
Telepítésnél nekem nem volt semmi tré-m mint ahogy itt páran írtátok.Simán felraktam.
Egyjátékos részét gyorsan végig tolom aztán meglesem majd a multiját is.
Eddig nagyon bejövős. -
Sziasztok!!Felvehettek nyugodtan Steam-ra!!A nevem: zotyadry
üdv
-
6 éves a lányom 2 a fiam nem engedem őket a gép elé -
gép alapján van ott lové:D ved meg megéri szerinte
amugy azért vagyok itt mert 2 ora játék után sikeresen ellopták a steam accomat in-game chat ben jöt egy link azt annyi 1 perc mulva nem volt meg a steam acc enyi igy jártam :( van egy eredeti mw 2 de nem tok játszani -
en nem ertem azokat akik kritizaljak a jatekot, hogy eroszakra nevel. szepen fel van tuntetve, hogy 18 even felulieknek. onnantol kezdve hiaba jon a masik hulye, hogy az o 8 eves gyereke eroszakra lesz nevelve, "warfareizalodik", ha a jatekon fel van tuntetve a korhatar akkor onnantol csakis a szulo felelossege, hogy engedi a gyereket jatszani vele.
ezt muszaj volt kiirjam magambol mert egyszeruen duhit az ilyesmi. -
van 2 gyermerkem (lány is fiúis) meg feleség is van szal ne járok sörözni XD kocka vok :D -
Axl Rose #5882 Vedd meg Nekem is
-
Hm, kár h ezekkel nem lehet elmenni sörözni és nem lehet csajokról dumálni... :) -
Ragnar360 #5880 hi
úgylátom nagyon megy a sírás-rivás, semmi offenze, de a pc suxx megint, boxon multiról, s egyebekről nincs panasz
most a balancolásról nemtudok nyilatkozni, elfogult se akarok lenni, de sztem nem hinném h elbas*ták volna vagy boxon nem :DDDD -
benq g2220hda -
miylen monitor?:) -
a barátaim :D -
szopacska #5876 nekem n vidia 8500gt vel megy nem szaggat nagyon *asza -
szopacska #5875 hali emberek egy kis kérdés az miért van,hogy multiplayert elindittom és felbontást akarok változtatni és valami directx hibát ir ki ez miért van? A singleplayernél ez nem volt