24218
Modern Warfare 2
  • strebacom
    Az egész nagyon faxa....
  • ewuk
    nekem csak ez a szervere autómatán beadagolós dolog nem tetszik. amúgy jó játék. de ha igaz a hír hogy lesznek dedikált szerverek, az nagyon fasza lenne!
  • [HUN]Crassus
    egér stukker:P
  • rvn
    Hát most toltam fel. Faszán megy. De szinte COD4 folytatás igy 10 perc után. De nekem bejön:) mint egy misson pack:D
  • [HUN]Crassus
  • kigyi
    Azok más idők voltak akkor arra volt szükség multi nem nagyon ment még. És most éppen fordítva, mindenki a multira gyúr és maradunk örök elégedetlenek mi akik régen szerettünk bele ebbe a műfajba.
  • Kulee
    Igen-igen, nagyon feelingesek a havas pályák
    Nekem még bejött a hajós is, amikor úszkáltunk is egy kicsit az elején...
    De még nem akasztottam ki, van még egy kevéske amit péntekre hagytam... Még jöhet meglepetés...
  • Ragnar360
    nemtom miröl beszélsz- mire érted -.- :D:P
  • Kulee
    Kicsit görges lejjebb, épp elöbb beszéltük meg...
  • strebacom
    Hát én is elég finnyás vagyok, de ez nagyon nagy játék az biztos, faxa pörgös játék, nekem a havas részek jönnek be nagyon, hát ha még esetleg egy faxa magyar szinkronnal jött volna ki akkor be is ....-nék örömömben....
  • tommygear
    Srácok megéri az árát a game? Milyen a multi nem laggol, játszható?
    Bocs, tudom hogy kérdezték már de azóta már gondolom több tapasztalat van róla.
  • Gabe18
    Én is azt mondom legyen rendes szerver,mert pc-n hosszútávon az tenne jót a játéknak,ha lennének mod-ok,stb.
    De ha eszük van egy ideig nem adják ki.Szépen várnak pár hónapot,amíg elmegy sok,aztán mikor lecseng utána.
  • r4pt0r
    Pont jó? Már csak én emlékszem a régi FPS játékoknál a hosszú-hosszú órákra? Ez a játék multi nélkül nem érdemelne 1 szót sem, az tény hogy jól megvan csinálva az a pár óra, de ez semmi.
  • Kulee
    10K-t minden féle képpen megért.. Én boxos vagyok, 14 volt nekem postával együtt, de még így sem bántam meg...
    Tényleg nagyon jó, elég finnyás vagyok játékok terén, de eeez...
  • strebacom
    Hát ez baxott jó játék ezért böven megéri kiadni a pénzt....
    Miért nem csinálnak több ilyen gamet, én nem bántam meg az biztos....
  • Kulee
    Most nem bántam meg hogy ezt megvettem... Írtóra bejön a single része is, veri az összeset:'D
    És ha majd tudok multizni is...

Ezt mondom többieknek is, megéri megvenni, fölleg akinek bejött a negyedik rész is...;)
  • balee4
    Ha ez igaz, veszem is meg a játékot. :)
  • Sarapetike
    jó az is nekem megtetszett jó game az is
  • Sarapetike
    eléggé ennyi pénzért meg plánebenq g2220hda
  • Kulee
    Téged is látni?
    Szép gyűjtemény, azt meg megbántam hogy a cod4et nem vettem meg eredetiben...
    Ellentétben a wawot megvettem, azt meg is bántam, nem fogott meg igazán...
  • ewuk
    igen, jól látod boxra nem baszták el, csak sajnos azt a kiváló boxos minőséget áthozták pcre és ezért megy í sírás-rívás
  • Firerock
    ésjó?
    21.5?
  • Knabb
    Hát a 7 az inkább 4 és fél kb, de amúgy pont jó, nem lesz túl rövid :D
  • Kulee
    Lesznek dedikált szerverek?
  • Perszepeta
    Azt tudom h kb 7 óra a játékidő, de ez hány küldetésből áll?
    Mert alig játszom 2 órája single playerben, de már bőven act 2-ben tartok, félek túl rövid lesz a "móka" :S Azért hétvégére tervezem, hogy tolnám jópár órát még :)
  • KCSDUCK
    Üdv all!!

Akar hun nemzetiségűekkel jatekozni annak itt a nick namém: korompityu
  • POI33
    Na ma meghozta a postás nekem is a MW2-t.
    Telepítésnél nekem nem volt semmi tré-m mint ahogy itt páran írtátok.Simán felraktam.
    Egyjátékos részét gyorsan végig tolom aztán meglesem majd a multiját is.
    Eddig nagyon bejövős.
  • zotya10002
    Sziasztok!!Felvehettek nyugodtan Steam-ra!!A nevem: zotyadry

üdv
  • Sarapetike
    6 éves a lányom 2 a fiam nem engedem őket a gép elé
  • Sarapetike
    gép alapján van ott lové:D ved meg megéri szerinte

amugy azért vagyok itt mert 2 ora játék után sikeresen ellopták a steam accomat in-game chat ben jöt egy link azt annyi 1 perc mulva nem volt meg a steam acc enyi igy jártam :( van egy eredeti mw 2 de nem tok játszani
  • LeventeV
    en nem ertem azokat akik kritizaljak a jatekot, hogy eroszakra nevel. szepen fel van tuntetve, hogy 18 even felulieknek. onnantol kezdve hiaba jon a masik hulye, hogy az o 8 eves gyereke eroszakra lesz nevelve, "warfareizalodik", ha a jatekon fel van tuntetve a korhatar akkor onnantol csakis a szulo felelossege, hogy engedi a gyereket jatszani vele.

ezt muszaj volt kiirjam magambol mert egyszeruen duhit az ilyesmi.
  • Sarapetike
    van 2 gyermerkem (lány is fiúis) meg feleség is van szal ne járok sörözni XD kocka vok :D
  • Axl Rose
    Vedd meg Nekem is
  • Lacee86
    Hm, kár h ezekkel nem lehet elmenni sörözni és nem lehet csajokról dumálni... :)
  • Ragnar360
    hi
    úgylátom nagyon megy a sírás-rivás, semmi offenze, de a pc suxx megint, boxon multiról, s egyebekről nincs panasz

most a balancolásról nemtudok nyilatkozni, elfogult se akarok lenni, de sztem nem hinném h elbas*ták volna vagy boxon nem :DDDD
  • Sarapetike
    benq g2220hda
  • Firerock
    miylen monitor?:)
  • Sarapetike

a barátaim :D
  • szopacska
    nekem n vidia 8500gt vel megy nem szaggat nagyon *asza
  • szopacska
    hali emberek egy kis kérdés az miért van,hogy multiplayert elindittom és felbontást akarok változtatni és valami directx hibát ir ki ez miért van? A singleplayernél ez nem volt