Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezeken a belinkelt oldalakon érdemes elolvasgatni a hozzászólásokat is.
Némelyik igen "konkrét" xD

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

bannerõ <#mf2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

RNadal1203
-e

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

RNadal1203
nem kötözkeödés de az banner 😊

Számláló helyett a pannerba <#hehe>
Petició

Prince23
modern_warfare_2_nincs_mod

pff....

szerver lista tényleg gáz... mi az hogy csak auto joint lesz? Én megválogatom, h melyik szerverre lépek be. ez nagy gáz.

Snexi
hát nagyon remélem hogy minél késöbb jön ki warezba

Lacee86
Ismerve a torrent oldalakat, nem lesz az annyi sem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jaka923
Kerek 3 hét áááááááááááááááá

Palesz2
<#vigyor0><#eljen>

mascarun
http://www.pcdome.hu/hirek/17572/modern_warfare_2_se_csuszas_se_dedicated_servers

Snexi
majd akkor hsiezk nekik ha a bc2 nem késik pc-re

The Protector
Hát igen.Konzolnak áll a világ😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Snexi
mintha már tudnánk róla

Na beigazolódott,leszarják a pc-seket nagy ívbe.Szépen elintézte nektek a mikrofos és a sony hogy nagyon jókat játszatok és nemsokára csak konzolra adnak ki értelmes játékot.Majd játszanak a pc-sek a honfoglalóval szerintük "haszmaraha kar" nekik.Had fogyjon a fostalicska konzol.Az kell a sok hülye casual playernak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

höhö. ez így leírva szép és jó, csak lássuk majd pécén a játékot. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Smithwarden
Egy Battlefield-es fejleszto irt a CoD-MW2 -es hirrel kapcsolatban egy forumra:

Demize99 (DICE):
"We feel it's important to support the unique community needs of the PC community. Dedicated servers are a big part of this, and we recognize that requirement. We're putting a server browser and matchmaking in 1943 PC and the same features are intended for BFBC2. We're working hard on the PC version with a dedicated team building and modding the game so it is not a console port. This team is lead by DICE developers responsible for Battlefield 2. Very experienced and hardcore PC gamers."

Erdekes...(vagy megsem?) <#vigyor0>
Ugy nez ki nekik fontos hogy elegedett legyen mindenki, legyenek dedikalt szerverek, klanok es (hardcore) PC jatekosok is a BFBC2-ben es az 1943-ban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Pretorian
Minél tovább húzzák, annál nagyobb a hájp, és annál több fog fogyni belõle, ha majd megjelenik. Egyébként nem értem ezt a parát az MW2-kapcsán, az IW eddig még sosem nyúlt mellé, és most sem fognak.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ha a Valve annyira kurvára tudná mit akar a közönsége, akkor a HL2: Episode 3 jönne, és nem l4d-vel foglalkoznának itt... <#szomoru1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

romeozor
mitteccik mondani? a Valve-ot annyira "hidegen hagyta" a L4D2 bojkott hogy repülõre ültette a bojkott két vezetõ tagját és bevitte õket hozzájuk hogy megnézhessék a játékot. persze ezzel nem azt mondom hogy az IW bármi lépést tenne a PC felhasználók felé, csak azt hogy a Valve tudja mit is akar a közönsége. teccikérteni.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Synchronous
Na, ahogy látom mégis lesz nemsoká MW2. Már meg is vettem 6 kiló ropit + szörp a hûtõben.<#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Tudtok adni olyan visszaszámlálást a megjelenésig amit kilehet rakni msn képnek/kiírásnak és internetre?

Felébredt a FORUM.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Ki tudja.Lehet valami középutat akarnak találni.De még az se lehetetlen szerintem hogy ezt most bedobták,megnézik a reakciókat,le lehet-e ezt a pc-s közösség torkán nyomni.Aztán ha nagyon nem,akkor még mindig simán visszakozhatnak valami patch formájában amivel mégis lesz rendes szerver indítási lehetõség.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jaka923
Akkor meg, hogyhogy nem teszik azt, amit a játékosok tízezrei szeretnének. Ha már egyszer nagy eladást szeretnének produkálni...

Esplanade
lutri megvenni egy ilyen játékot,
mi van ha alig lesz értelmes játékos, mindenki csak skalpvadász üzemmódban játszik
a logikásabb játékmódok pedig mindig kevés szerveren futnak, alacsony létszámmal

ez teljes mértékben így van, szerintem várjuk meg a megjelenést...

nonicks
jaj ember...mert te tán azért dolgozol hogy csinálj valamit nem is a fizetésért..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Falcon87
Hidd el, a fejlesztõknek pont ez a baj, hogy akinek nem tetszik, nem veszi. Az õ érdekük, hogy a játékot minél többen vegyék. Nem szórakozásból csinálják.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

tommygear
*lesz
Jaka923
Õket is annyira érdekli, mint a Valve-t a Left 4 Dead 2 boycott. Ezzel csak azt érik el az emberek, hogy a fejlesztõk azért is ezt teszik. Elvégre õk csinálják a játékot, nekik van joguk megszabni, hogy mit tesznek bele és mit nem... Ha meg valakinek ez nem tetszik, akkor nem veszi meg. Ennyi

jaja...<#taps>

gyerekek megkell várni mig megérkezik a játék, aztán már lehet levonni a következtetéseket...
biztos lessz aki marad a warez-nál, lessz aki megveszi.
én úgy tervezem hogy megveszem, de valószínû elõtte letöltöm és megnézem a cuccot hogy mint merre.
egy amit nem hiszek el konzol ide vagy oda, hogy az IW-nek nem érdeke hogy a pc-s vásárlók ne legyenek megelégedve...

Hát igen,csak kérdés mennyire érdekli az IW-t ez a petíció dolog.Gyanítom,nem nagyon.Hogy felháborodás lesz,arra gondolom õk is számítottak.
Bár ha jól tudom a Starcraft 2-nél elért valamit a játékosok "hõbörgése" nem rég.
Mindegy,egyszer "aláírtam",ezen ne múljon...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Falcon87
Lol... Szinte másodpercenként érkezik új szavazat 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Snexi
nekem továbbra is megvevõs pc-re

Plusz, õk törõdnek is a portolással, nem csak összecsapnak valamit, és ész a PC "port".

Ami az IW-nek jó az nem feltétlenül jó nekünk is, az IW gyak semmit sem veszít azzal hogy kiveszi a dedikált szervert, ugyan úgy fogyni fog a játék.

A játékkészítõk a konzolok felé hajlanak, szabványos jól ellenõrzött konzolok a szabványos jól ellenõrzött júzereknek. :/

The Protector
De.1éve van azon az üzletpolitikán h minden nagy cím jön pc-re is.Most már pc-snek is mondható.MInden új Capcom game kijött pc-re(csak azok a címek amikra nagy a kereslet)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ProGabe
teljesen az megy ezzel kapcsolatban, mint pár hónapja, ami bejelentette a Blizzard, hogy nem lesz LAN az sc2-ben

dönteniük kellett, hogy a warezt támogatják, vagy magukat...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Capcom sosem volt PC-s cég.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Protector
A blizzard,a capcom,csak h 2 nagyobb néz ezek még megvannak.De a többi már rákezdett erre.Most ez a divat,hogy basszunk ki mindenkivel.

SötétBarom
Blizzard még állja a sarat, remélem nem égetik be magukat az SC2 D3 kombóval 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

RNadal1203
én 1.6-ozok vacos szerókon steammel 😊 télleg rosszab mint a pb ^^, badboyos lámák ottvannak mikor a badboyt felismeri elvileg a vac ^^

The Protector
Ezek a modern warfares srácok is kezdik a cigánykodást a játékukkal.Rockstar,Ubisoft--most már ez is.Nem tudom mire jó ez.Konzolt akarnak vetetni vagy mi?Tökre nem értem,probléma probléma hátán.Valakit mindíg baszogatnak.Egyre többet kell csalódni az összes nagy cégben.Csak a kis cégek nem kezték még el ezt a fajta hülyeséget.

Kandurex
VAC = Valve Anti Cheat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
én nem ismerem ezt a VAC-ot, de hogy lehet valami szarabb a PB-nél? 😄

de tényleg, nem is tudtam, hogy létezik a valve-nek is ilyen csítszûrõje :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kandurex
Nem tudom, a VAC szerintem elég kiábrándító 😞

A punkbuster se tökéletes de körökkel jobb lenne.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NEOreg3
ilyen összeesküvés elméletet is olvastam, hogy:

soha nem is szedték ki belõle a dedikált szerver támogatást, csak azt akarják ezzel elérni, hogy sokan felháborodjanak, aminek a hatására "beadják a derekukat", így végül úgy döntenek az utolsó pillanatban, hogy mégis beleépítik, de sajnos emiatt el kell tolniuk a PC-s megjelenést jövõre

bár szerintem ez kurvanagy hülyeség😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ewuk
nem piac már nekik a pc le is szarnak minket, pedig innen indultak. szarügy, ez van.