24218
Modern Warfare 2
-
simonl #5994 Szia, Sziasztok,
Én hamut szórók a fejemre.....nem értek egyet a warez -el, de ez ellen max. annyit tehetek, hogy én nem töltök le, de amit itt leírtál azok tények és azok "makacs dolgok" :)
És azért hozzátenném a saját példámat: megvettem eredetiben a Crysis Warhed -et és a Far Cry 2 -t is. A kutya nem mondta, hogy ezzel a fa...om DRM (5x telepítheted) másolásvédelemmel vannak ellátva, sőt még a kiskönyvecskében sincs benne. Honnan veszi a kiadó a bátorságot, hogy az általam megvásárolt játékot megmondja hányszor telepíthetem???
Még szerencse, hogy megvan mindkettőről a számla.....
-
Ugyan menj már ezzel a szar dumával. Alig pár hete 600.000 accot bannoltak xbox liverol módosított konzol miatt. Meg merem kockáztatni konzolon nagyobb a kalózpiac mint pc-n, mégis a legkönyebb az egészet a pc-re fogni. És teszi ezt többek közt az Ubisoft is. Az a cég amelyik a 'reloaded' cracket ellopta és saját no-cd patchként kiadta a Rainbow Six Vegas 2-höz. :)
Innovativ és minőségi játékokat kellene pc-re készíteni és nem sirni de ameddig a profitmaximalizálás a cél mindenek felett, hogy a sok ceo jól megtömje a zsebét addig ilyen nagyon kevés lesz, ha lesz egyáltalán. Jó ideje már demot se adnak ki pc játékból a megjelenés előtt (bár már utána se nagyon) mert tudják, hogy a szar konzol átiratot úgy még kevesebben vennék meg. Egyetlen egy idei játék jut eszembe ahol ez nem így történt az pedig a Batman Arkham Asylum. Azonban ez a játék igen jóra sikerült pc-re is.
Meg lehet szüntetni a kalózkodást egyszerűen, csak PS3-ra kell fejleszteni.
bocs az offért
bocs az offért -
Cat 02 #5992 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-modern-warfare/58370 -
V Carter #5991 Ezt ide nem irom (1911) be mert nem szabad :), a warez topic nem ment amikor irtni akartam ezért gondoltam ide irok. -
akárhányszor a neved látom, kábé egy ilyen "szintű" hozzászólást olvasok. igazad van. csak azt nem tudom, hogy mit izgatod ezen magad annyira. használd a konzolkádat, és légy boldog vele. -
eredeti a játék? -
V Carter #5988 Üdv mindenkinek!
Van egy kis gond a game-el. Eljutottam oda ahol ha jól tudom a kapitoliumot kell védeni, egy mesterlövész állásból és azt védve. Valamiért itt mindig kilép a játékból , ha újra elindítom akkor innen folytatom de megint kilép. Van valakinek valami ötlete. Előre is köszi! -
Cefre #5987 Hello
Az a problémánk h vagyunk 7 en és ha szeretnénk eggyütt játszani csak eggyikünk tud felvenni a lobbiba .ha más csinálja akkor egyből a pályánál számol vissza és nem történik semmi .Nem tudjátok hogy ez mé van?
-
köszönjük -
nem az én érdemem, csak mivel elég fontos a téma, utánanéztem jobban a dolgoknak, s gondoltam, közzé teszem, így talán kicsit jobban átlátható a rendszer.... -
osan #5984 Köszi, szép munka! -
simonl #5983 Nincs ennek a topicnak gazdája?
Egy FAQ már nagyon elkelne.......
-
Perk slot 1:
Marathon – korlátlanul futkoshatunk
Pro – még az akadályokat is gyorsabban mászhatjuk/ugorhatjuk át
Sleight of Hand – sebesebben cseréljük a tárakat
Pro – így még a célzás is gyorsabb
Scavenger – a hullákból újratölthetjük a puskáinkat
Pro – még extra tárakat is kapunk
Bling – 2 elsődleges fegyverünkhöz tehetünk tartozékot
Pro – 2 másodlagos fegyverrel is megtehetjük ugyanezt
One Man Army – Kicserélhetjük a másodlagos fegyvert, valamit lehetőség nyílik a játék közbeni osztály (Class) megváltoztatására is.
Pro – Az osztályváltás még gyorsabb
Perk slot 2:
Stopping Power – megnöveli a lövedékeink sebzésének nagyságát
Pro – már a helikopterek és egyéb légi áldások ellen is nagyobb sebzést érhetünk el
Lightwight – Gyorsabban mozgunk
Pro – Rohanás után gyorsabban tudunk célzómódba váltani
Hardline – a „Killstreak” eléréséhez egyel kevesebb ellenfél lelövése is elegendő
Pro – a Dead Streak eseményhez is egyel kevesebb „halál” szükséges
Cold-Blooded – elbújhatunk az UAV, a légierő, a Sentry Gun és a hőkereső elől
Pro – nincs piros célkereszt és névkijelzés ha az ellenfél becélozna minket
Danger Close – megnöveli a robbanószereink hatékonyságát
Pro – a légből küldött „baráti üdvözleteink” is nagyobb hatást keltenek az ellenfél táborában :).
Perk Slot 3:
Commando – a kézitusában messzebbre elérünk fegyvereinkkel
Pro – Potyoghatunk jó magasról, nem sebződünk
Steady Aim – pontosabbak a sniper és egyéb célzott lövéseink
Pro – tovább vissza tudjuk tartani a lélegzetünket
Scrambler – kis sugarú körben hatástalanítja az ellenség radarját
Pro – az ellenség claymore szerkezetei késve reagálnak ránk, vagyis ha elég gyorsak vagyunk akkor megúszhatjuk a robbanást.
Ninja – láthatatlanok leszünk a szívdobbanás detektor (heartbeat) számára
Pro – szinte semmilyen zajt nem csapunk mozgás közben
SitRep – felfedi az ellenség telepített robbanószerkezeteit és egyéb taktikai eszközeit
Pro – az ellenfél lépései hangosabbá válnak
Last Stand – Ha lelőnek, még a földön haldokolva lődözhetünk kb. 10 másodpercig, sőt akár még arrébb is vonszolhatjuk magunkat közben.
Pro – még a felszerelést is használhatjuk mint pl. gránátok és dobókések . -
Dns5000 #5981 nagyon jó volt 6-7óra alatt vége sajna
a legjobb a repülüteres rész volt, kicsit beteg de jó
meg a legvége, az nagyon "hősies" vicces rész volt :D -
Müködik az,nem dőlt be,klántársaimmal zúztuk. -
Skyline #5979 És én is elnézést kérek...:-P -
Skyline #5978 Megnézzük 4-5 év múlva mit fogsz lewarezolni te ostoba fasz ha a készítők a warezból adódó fos eladások miatt nagyívben szarni fognak a pc-re. -
pont mikor kipróbálnám -
Gascan #5976 Nekem se megy... lehet tenyleg bedolt a rendszert, most hogy egyik naprol a masikra 5 millioan tolonganak -
Gabe18 #5975 Nem talál ellenfelet nekem se.
Bedőlt a rendszer... -
A helikopterre hogy lehet feljutni? A hágcsója éppen 10 méterre van, ahogy az életben nem lehetne sehogy elérni, úgy a játékban sem akar sikerülni. Realitás rulez... :D -
szerintem egy szar a p90 :D, bár volt hogy 3 hitből megölt 6kmről :D, bár a fire rateja lassabb mint cod4ben. -
Nálam egy multi megszakadás sem volt eddig...lekopogom. Csak re-host volt.
Ma már nem igen nézek rá, majd holnap -
GazCamp3r #5971 de mekkora egy fos már ez a cég? Kurvajól megcsinálták az IWNet-et.... -.-' -
Sokat játszottatok, IW lekorlátozott benneteket :D -
Engem sem :( -
GazCamp3r #5968 Csak engem nem enged fel az IWNet? boldogan játszottam egész nap, mostmeg egyszerüen sehogysem megy :( -
Hellsing47 #5967 fűha
ahhoz képest hogy te már az elején kijelentetted hogy egy szar a multija -
És ez legális?/ megbízható? -
Kemény 4-3-as HC SD győzelmünk a favellán.
-
Neoncsoves #5964 Ja és neked kösz a választ :)
Meglátom, ha lesz ingyen DLC meg esetleg dedikált szeró, akkor szerintem megveszem. -
Neoncsoves #5963 Te kis fasz!
(Bocs de ez volt a legudvariasabb megszólítás részedre.)
Kár hogy nem lehet kikapcsolni, mert ha ki lehetne, akkor a hozzád hasonló lúzerek szopkodnák a faszomat. -
azt hiszem ezt hívják bicskanyitogató hangnemnek - akár igazad van, akár nem. bár tőled senki nem vár mást. -
p90gyengítve, teljesen balansz. gl ritka.
dark minek neked kulcs, nem azt írtad eddig, hogy szar az egész játék? -
de játszottam, csak nem mind1 h mit állítok be egy sniperre vagy egy TAR21-re...
mert a snipernél már oly mind1 h erősebb a golyó vagy nem, ha fejre megy, akkor az már tuti halál, de fontos pl h ne lássanak , rejtve legyek minden technika elől..
míg a TAR-21 előbb utóbb kifogy, ezért célszerű a halott emberektől elvenni a golyókat, gránátokat..stb..
elég gáz nulla tölténnyel élni.... :)
szóval csak gondoltam megkérdezem, ki mit használ...
de h kezdjem a sort:
perk 1: Sleight of Hand vagy Scavenger
perk 2: Stopping Power vagy Cold-Blooded
perk 3: Ninja (vagy Snipernél : Steady Aim)
a többi Perk kicsit talán "felesleges", vagyis inkább úgy mondanám, az előzőeknek magasabb a használhatósága... -
Grifidos #5959 Te kis hülye!
(Bocs de ez volt a legudvariasabb megszólítás részedre.)
Nem lehet kikapcsolni, mert challange az összes fegyóra amire rámegy.
A hozzád hasonló lúzerek xopnak. -
Neoncsoves #5958 Addig nem baj amíg nem találkozok velük. Kedvencem volt CoD4-ben, amikor kijött a game. 32 fős public, megyek előre lelövök mindenkit. Szembejön az első GL majom, látom elkezd lőni. megunja h nem talál el, átvált GL-re és telibeküld gránáttal. Másik kedvencem az volt, hogy amig M4el kilőttem 5 golyót a p90el kilőtt rám 5 tárat... persze akkora sebzéssel h a 3. golyótól már megdöglöttem. -
Unreal1942 #5957 Igazad van ez nem elhanyagolható. -
nekem maxon.. azaz 1680... -
Neoncsoves #5955 P90 nem unbalanced multiban? Na és a GL-es majmokkal mivan? Ezek számomra fontosak a dedikált szerver mellett... mármint az fontos, hogy valahogy ki lehessen kapcsolni őket.