Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyik igen "konkrét" xD
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Petició
pff....
szerver lista tényleg gáz... mi az hogy csak auto joint lesz? Én megválogatom, h melyik szerverre lépek be. ez nagy gáz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Demize99 (DICE):
"We feel it's important to support the unique community needs of the PC community. Dedicated servers are a big part of this, and we recognize that requirement. We're putting a server browser and matchmaking in 1943 PC and the same features are intended for BFBC2. We're working hard on the PC version with a dedicated team building and modding the game so it is not a console port. This team is lead by DICE developers responsible for Battlefield 2. Very experienced and hardcore PC gamers."
Erdekes...(vagy megsem?) <#vigyor0>#vigyor0>
Ugy nez ki nekik fontos hogy elegedett legyen mindenki, legyenek dedikalt szerverek, klanok es (hardcore) PC jatekosok is a BFBC2-ben es az 1943-ban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mi van ha alig lesz értelmes játékos, mindenki csak skalpvadász üzemmódban játszik
a logikásabb játékmódok pedig mindig kevés szerveren futnak, alacsony létszámmal
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
gyerekek megkell várni mig megérkezik a játék, aztán már lehet levonni a következtetéseket...
biztos lessz aki marad a warez-nál, lessz aki megveszi.
én úgy tervezem hogy megveszem, de valószínû elõtte letöltöm és megnézem a cuccot hogy mint merre.
egy amit nem hiszek el konzol ide vagy oda, hogy az IW-nek nem érdeke hogy a pc-s vásárlók ne legyenek megelégedve...
Bár ha jól tudom a Starcraft 2-nél elért valamit a játékosok "hõbörgése" nem rég.
Mindegy,egyszer "aláírtam",ezen ne múljon...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A játékkészítõk a konzolok felé hajlanak, szabványos jól ellenõrzött konzolok a szabványos jól ellenõrzött júzereknek. :/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
dönteniük kellett, hogy a warezt támogatják, vagy magukat...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
de tényleg, nem is tudtam, hogy létezik a valve-nek is ilyen csítszûrõje :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A punkbuster se tökéletes de körökkel jobb lenne.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
soha nem is szedték ki belõle a dedikált szerver támogatást, csak azt akarják ezzel elérni, hogy sokan felháborodjanak, aminek a hatására "beadják a derekukat", így végül úgy döntenek az utolsó pillanatban, hogy mégis beleépítik, de sajnos emiatt el kell tolniuk a PC-s megjelenést jövõre
bár szerintem ez kurvanagy hülyeség😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(