Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már csak 20/10/27/04/124D::D:D

már csak 20 nap 10 óra 30 perc van hátra

Bokafix2
Az még semmi. Mit csinálnál ha 40 nap múlva beírná hogy "már 20 napja megjelent a játék"? Sõt a megjelenéstõl kezdve mindennap beírná hány napja jelent meg.<#idiota><#fogmosas>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

SötétBarom
Atya úr isten bazmeg. Auto-matchmaking. DE BAZDMEG. Jézus. Még jó, hogy most jön a left4dead2, meg szépen lassan a bad company 2.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

csuszi
még mindig jobb mint a dedicated serveren rinyálni...:)

MJ rulz Pink Team The Only One

Snexi
úristen,el ne kezdjétek beírni naponta hogy hány nap van még hátra

már csak 20 nap van hátra:)

berlinboy6329
Jumpnál nem az zavar h nincs mod,az csak könnyités..Elég nekem a Noclip is..De az LEGYEN!

Videózásnál nem a /record a fontos.Az is,de egyéb dolgok,irtam is..kontraszt,fényerõ,Nap poziciója,szinek....

Ha devmap van,meg noclip,akkor én elleszek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Kulee
Hülyeség lenne elhagyni a Call of Duty nevet...<#falbav>
Nem tudom mi lenne ebbõl a haszon<#wilting>

Palesz2
:)

Pacal17
Na:

- /record biztos mûködni fog
- Xboxon is van LAN, felmehetsz egy saját lobbyba jumpolni, senki nem fog zavarni (modok híján nem tudsz sajna pozíciót menteni. De majd ezt is biztosan megoldják)

Palesz2
OFF TOPIK:D <#idiota>

nem lesz chippeltetés:)

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

ewuk
az mondjuk nem sok + cirka 10 a csippeltetés és már jó is :D
a a konzol a játékkal kb 75 ezer ft 249 font és 250 gigás vinyó

ewuk
hanem xbox, nem rossz. és ugyan annyiba kerül mint az éjjellátós?
Amint látod, ehhez a kiadáshoz nem éjjellátó jár.

szerintem nem adnak legalábbis a game.co.uk honlapon nem is említik

mascarun
Na akkor majd dobhatsz nekem egy üzenetet hogy mennyire miylen az az éjjellátó amit hozzáadtak! <#crazya><#merges2><#wow3><#zavart2>

Ha a fenti számláló eléri a 0-át ennek leszek a boldog tulajdonosa :)

mascarun
http://www.pcdome.hu/hirek/17572/modern_warfare_2_se_csuszas_se_dedikalt_szerverek_frissitve

Bár úgy tûnt, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-s verziója szûk két hetet csúszik a konzolos verziók megjelenéséhez képest, az Infinity Ward bejelentette, hogy nem kell ettõl tartanunk. Így tehát a személyi számítógépes változat is november 10-én érkezik a boltokba, ami kétségkívül jó hír. Az viszont nem az, hogy kimarad a dedikált szerver funkció, és felváltja egy IWNet nevû szolgáltatás. Ez gyakorlatilag az Xbox Live és PSN rendszereken mûködõ "játékos-csoportosító" (matchmaking) rendszernek felel meg, és fõ funkciója, hogy csatlakozás után a hozzánk hasonló tudásszintû (azonos rangot elért) játékosokkal rak minket egy játékba. Lesz azért lehetõség privát meccsek indítására is, ezeknél ugyanúgy beállíthatóak majd a játék paraméterei, mint a dedikált szerverek esetében (tehát például kikapcsolható a légitámogatás), és meghívhatjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a játékhoz. A podcastban, amelyben Robert Bowling, az Infinity Ward munkatársa beszélt a játékról, nem nagyon beszélt a modolási lehetõségekrõl, elõfordulhat, hogy szándékosan, és nem lesz ilyenre lehetõség, de utalt azért arra, hogy késõbbi patchekkel bõvíthetik a játék funkcióit. A fenti hírek mindenesetre váratlanul érték a játékosközösséget, és már majdnem 50 ezren alá is írtak egy online petíciót, a dedikált szerver funkció kihagyása ellen.

HappyHunter
<#eljen>

Be happy. :) Running!

Bokafix2
Persze hogy a játékosok érdeke a legfontosabb, azok tartják el õket. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Mondjuk legnagyobb trükk lenne.Most elõadják ezt,aztán a végén mint a "kedves-jóságos fejlesztõ bácsik" mégis kiadják normálisan,mert hát nekik "mégiscsak a játékosok érdeke a legfontosabb".
És ekkor még õk lennének a legnagyobb királyok is,hiszen törõsnek velünk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Nem vagy vele egyedül...De mivan ha nem az?Legalább most anyázhatunk egy kellemeset.Aztán ha mégse veszik ki,megnyuxunk,ha igen,anyázunk tovább..:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pretorian
Miért érzem azt, hogy ez is csak hirverés, és 5 nap múlva bejelentik, hogy mégiscsak lesz minden jóság a játékban...?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

berlinboy6329
Elkurvult..Hadd szaladgáljak már a pályákon magamban,ha kedvem van..kitanulni+ezaz amaz..LANozni,ha ahhoz van kedvem,jumpolni,ha ahhoz van kedvem...Videót csinálni,ha ahhoz van kedvem(intro is kell abba kurva videóba nem csak hent)....Ha klánba lépek,hadd warozzak már a klánszerón..Ha utálom a GL-t,MD-t,JNautot,hadd tiltsam már be a szerón....Tehát elkurvult.

Ha meg lehet olyat csinálni,h mi hostolunk szerót,akkor az már dedikált és kb semmi értelme,mert ha vki hostol szerót,oda is kell START NEW SERVER,ha meg nincs csak AUTO-JOIN,mer vhol azt olvastam h az lesz,akkor azért mindjárt nem egyszerû szerót hostolni,mert ahhoz kell START NEW SERVER,tehát akkor kellene h legyen dedikált szeró,és máris helyben vagunkk,semmi értelme annak,h nincs benne,azaz majd szépen IW-neten mész,játszol..nem tetszik,szevasz..

gondoltam h megveszem,de igy már nem hiszem:C

Synchronous
Elkurvult, vagy csak valamilyen irányban változni kezdett? Nem mindegy.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

berlinboy6329
De ha pl videót akarok csinálni kitörölhetem vele a seggem,ha nem tudok álligatni a szineken,árnyékok helyzetén,brightnes+kontraszt..Engem nem érdekelnek a warok,nem szoktam,én jumpolok..Hogy fogok devmapolni,megnézni,milyen helyekre lehet menni,majd keresni oda utat?
Szar az egész...

Pacal17
A fegyók, perkek kivétele jogos. Elkurvult a CoD. Ennyi.

Pretorian
Hát ez beteg ezen összeszartam magam...lol...

Játszottam én vagy 2 éve így RS Vegas-t 360-on.El lehetett vele lenni.De pc-n,ahol egy szerverrel tökéletes lehetne a játék,ott ez szerintem egy agyament rémálom.
És akkor még mindig nem beszéltünk a custom map-ok,mod-ok teljes hiányáról.Vagy pl. mint lentebb írták a játékban benne lévõ,de a normális játékot lehetetlenné tévõ fegyverek és perk-ek kivételérõl.

Pacal17
Sok embernek van már 20mbit+os netje. Tökeletes a hostolásra. Ha pedig waron kilép -> nem kell többet hívni.

"a legjobb nettel renelkezõ tag hostol"

Hát ennél rosszabb nem is lehetne.Egy embertõl függ az egész.Meg akire a többi csatlakozik,annak biztos jó lesz játszani.Na meg majd amikor a host egyszerüen kilép és az aktuális játéknak annyi.

Pacal17
A modok hiánya LEGNAGYOBB hátrány sajna... De majd kitalálnak valamit a modderek, ebben biztos vagyok :)

Lacee86
Mi van, neked fizet az Infinity? <#mf2>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Pacal17
én konzolpécés vagyok, PC-n kezdtem a codozást, aztán áttértem konzolra. Egyrészt mert elég gyenge már a gépem, újat drága lett volna venni, másrsézt konzolon mindenki egyenlõ esélyekkel indul (fix 60 FPS, nincs wh, config stb. Kontrollert pedig teljesen meg lehet szokni, fél éve se játszok konzolon CoDot de már egész belejöttem.)

Nem olyan rossz ám... Kiválsztod milyen játéktipust akarsz, aztán keres egy a te skillednek megfelelõ szervert. Privát lobby-t pedig akármikot lehet csinálni, egy csomó beállítási lehetõséggel, úgyhogy a kláncsatákkal sem lesz semmi probléma (sõt még szervert sem kell bérelni, a legjobb nettel renelkezõ tag hostol. ennyi)

Annyi a hátránya a dolognak hogy nem tudsz mindig azon a mapon játszani, amin szeretnél. Elõnye is van: Megismered az összes mapot ergo warokon is jobban fogod õket ismerni.

berlinboy6329
Téynleg,ez meg a másik..Ebbe bele se gondoltam..Utálom a GL-t én is,meg mindenki.:C

Mint a cod4-be klánszerveren,mert saját szerveren tudsz saját szabályt hozni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én meg majd azt nézem meg,hogy lépsz ki a játékból k.... anyázva mert a vérpistik szétGL-ezik az agyad,mivel nem lesznek tiltott fegyverek és perkek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezt így nem egészen értem...

A külföldi szerverek nagy része eddig se volt tört.Azok eddig is megvették.Viszont eddig indíthattak utána saját szervert a klánjuknak,rakhattak fel modokat,custom mapokat,stb... Ez most megszünik.És ez a réteg ahogy nézem nem fog kérni ebbõl a konzolos multiból.

Jaka923
Hát tényleg valószínû, hogy sehogy. Egyébként az nem igaz, hogy sokan ellenállnak a vásárlásnak, mivel akinek az hiányzik, hogy nem tud klánháborúzni, annak úgyis jó volt a tört (egészen eddig a részig) Ha meg ebben a részben nem lehet multizni warezzel, hát nem veszi meg. Nincs benne semmi veszteség. Így is bõven megelõzi a 4. rész eladásait

berlinboy6329
Ha nem lesz dedicated szeró(szopjanak le),akkor START NEW SERVER sem lesz?És DEVMAP sem?milyen egy cod devmap nélkül...:C

Ennyi erõvel konzol sem kell...Hisz mit tudsz ott állitani..Majd kapunk gombot fpsre meg lagometerre oszt szevasz....Másra mire lesz jó?

Azok lehet sehogy.Viszont ezzel a lépéssel ahogy nézegetem a fórumokat rengeteg olyan embert vesztenek akik a multi miatt vették volna meg (fõleg külföldre gondolok itt).Õk viszont ezt a szutyok multit nem fogják benyelni,nem veszik meg,maximum a single részt egyszer lenyomják a torrent verzióval,aztán visszamennek multizni a 4-el...

vérpocok
Nemcsak konzolosok meg pécés vannak a világon... Vannak konzol-pécések is, vagyis akiknek mindkettõ van.
Nekem nincs konzol a pc mellett, viszont van Commodore. És nem holmi 64-es hanem 128.<#idiota> Bízom benne hogy erre a platformra is kiadják a MW2-t.<#nyes>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Jaka923
Majd megnézem, hogy hogyan multiznak a torrentesek...<#ejnye1>

morphologu
Most már baromira unom, konzol körül forog a világ mi pc-sek meg kapjuk a nagy f***szt most már tényleg nagyon gondolkozom a játékon hogy megvegyem. <#mf1>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Pretorian
Még a premier elõtt kint lesz, ez szinte biztos.