24218
Modern Warfare 2
-
A Steam sokminden. Digitális játékdisztribúciós hálózat, keretrendszer. Enélkül nem tudod feltenni a játékot. Egyáltalán nem furcsa, hogy nincs ilyen exe, lévén a játék a Steam tömörítőrendszerével tömörítve szerepel a lemezen. Érdemes többet megtudni a steamről a kellemetlen meglepetések elkerülése végett. Véleményem szerint nagyon kiszúrtak azokkal, akik még soha nem használtak Steamet, nem volt Steam-es játékuk. De hidd el nem rossz rendszer a Steam. Hogy próbáljak is segíteni neked: töröld le a steam-et, mindent és erről az oldalról szedd le a steam-et (bal oldalon a Get Steam Now felirat) és rendszergazdai jogosultságokkal telepítsd. -
digo82 #6033 igen már szerintem mindent próbáltam!De mire jó az a steam?Tudod mi az érdekes?hogy nincs is exe a lemezen a játékhoz csak a steam-hez!Vagy ez csak nekem furcsa? -
Steam-et is próbáltad már rendszergazda jogosultságokkal indítani? -
digo82 #6031 nem okoskodás csak megpróbáltál segíteni!
Köszi! -
na jó de nézd azt is hogy, mennyivel könnyebb ha a fegyverre van rakva a heartbeat sensor. -
Az infinity nekiállhat heggeszteni a 3. részt... Ja és várjuk a filmet is.
-
simonl #6028 oopsz, na erre nem tudom a választ:)
Akkor ne haragudj az okoskodásomért:) -
digo82 #6027 Oké addig eljutottam már,hogy ezt elolvastam de azt áruld el,hogy hogyan lépjek be a steam-be ha fel sincs telepítve!Állandóan updatezni akar de nem tud!A steam normálissan el sem indul! -
djg #6026
Azt szeretném kérdezni (aki már sokat tolta a multit) hogy hogy lehet HC HQ-ra menni? A módválasztóban csak HC TDM és HC SD van... Amikor én csinálok szervert, ott be lehet állítani a HQ-t is HC-ra...
Egyébként ha én csinálok szervert egy idő után bedob hozzám is randomra játékosokat, ahogy én kerülök be egy szerverre random módon? Vagy ez hogy működik? -
simonl #6025 kicsit olvass vissza: 5826 os hsz -ben Sztoncsi kollega leírta magyarul (is) hogyan telepítsd.....
Ezúton is köszönjük:) -
boomsly #6024 Sajnos pont a perkeken vagyok kiakadva.
Jó hogy van heartbeat sensor, de kurva szar, ha egy olyan ellenféllel nyomod, ahol minden fegyveren van. Így jöhet a ninja perk!
Csak azért szereljük fel magunkat perkekkel, hogy normálisan tudjunk játszani.
Speciel én utálom a sensort, mert ha ebbe belegondolunk akkor legközelebb jöhet az aimbot, mint perk és egy ellene hatásos felszerelés, képesség stb..
Van egy olyan érzésem, hogy ki lesz tiltva (később) néhány szerveren ez az eszköz. -
digo82 #6023 Köszi!De sajna így is ugyanazt írja ki!Még azt had kérdezzem meg,hogy mire jó az a stesm mert ha elindul akkor nekiáll valamit letölteni és 5 % után megáll!Nemigaz,hogy nem tudom felrakni ezt a gamet! -
hattorih #6022 na mai frissitesben mar betettek ezt a hihetetlen featuret hogy az elso keresesi parameter nem a <100 ping
hanem <50 ping aztan ha nincs akkor <60, <70 stb
lass csodat tudok jatszani vele normalis korulmenyek kozott
1 percet nem volt tesztelve ez a jatek pc-n, atportoltak konzolrol es kiadtak. -
Grifidos #6021 
(Nekem hardware hibára ment rá 2 telepítési lehetőség.) -
simonl #6020 Sebaj, ezen ne vesszünk össze:) Tanultam belőle.... -
Grifidos #6019 Bocsi, de én sem az újjamból szoptam ki, hogy ez van eléggé sokat foglalkozott a drm-el minden portal az fc2 megjelenésekor és szinte mindenhol ki volt írva, hogy hogyan működik. -
simonl #6018 Nézd, ha elmondják, hogy így kell mert ha nem akkor vannak következményei, akkor nyilván rendes uninstall.
Éppen akkoriban volt a nagy Windows 7 mizéria, többször telepítettem, teszteltem stb.
De nem igaz, hogy nem érted, érzed: nem warezoltam, megjelenéskori áron vettem a játékokat és nem játszhatok a multijukkall??? Hogy is van ez?
Kicsit demagóg, de mégis: Te mit szólnál ha vennél egy autót és megmondanák hogy csak 5x mehetsz vele a Balatonra. -
Berv #6017 Legális ez a cumó?
Gagyi az oldal, semmi cég infó nincs, csak ezért kérdem. -
Grifidos #6016 Megnyitod a lemezt.
A setupon jobb klick és kiválasztod, hogy running at administrator. -
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Abszolút rekord az első napon!
Bejött az Activision és az Infinity Ward számítása, minden rekordot megdönthet a Modern Warfare 2.
A brit adatok után befutottak az első hivatalos információk arról, miként alakultak a Modern Warfare 2 alcímet viselő Call of Duty epizód adatai az Egyesült Államokban.
Az Activision elsősorban a tízezernél is több üzletből érkezett visszajelzések alapján próbálta megbecsülni, hány kópiát értékesítettek az első napon. A jelek szerint a brit és az amerikai vásárlók november 10-én kb. 310 millió dollárt költöttek összesen 4,7 millió példányra (PC, PS3, X360). Doug Creutz, a Cowen Group elemzője ennél kevesebbel számolt az egész novemberi hónapra, aki így kénytelen volt újragondolni előrejelzését. Úgy saccolja, hogy az amerikai eladások mintegy 55 százalékát tehetik ki világviszonylatban, vagyis durván 7 millió Call of Duty: Modern Warfare 2 találhatott gazdára a megjelenést követő 24 órában.
Ha valóban igaznak bizonyulnak a különféle becslések, akkor ezzel jelen írás tárgya történelmet is ír, ugyanis soha egyetlen szórakoztatóipari termék - legyen szó filmről, zenéről, könyvről, vagy játékról - sem tudhatott maga mögött ilyen erős nyitónapot.
Mit gondoltok, csak a hype miatt válhat rekorderré a játék, vagy valóban megérdemli?
info: Gamestar -
digo82 #6014 :) És azt,hogy kell? -
Grifidos #6013 Próbáld rendszergazdaként futtatni a telepítést. -
digo82 #6012 Sziasztok!Az lenne a gondom,hogy amikor berakom a lemezt és rányomok az installra akkor ez fogad!
Az elérési út %Temp~0000\IXP001.TMP\vcredist.msi nem található.Ellenőrizze,hogy van-e hozzáférési joga ehhez a helyhez,vagy próbálja meg újra elérni.Esetlegkeressen egy olyan,a kívánt vcredist.msi telepítőcsomagot tartalmazó mappát,melyből telepíteni tudja aterméket (Microsoft Visual C++2005 Reditributable)
Nekem megvan ez a fájl vcredist.msi de hiába jelölöm ki elérési útnak nem fogadja el! :((((
Win7 van fenn!Mi lehet a gond?
Előre is THX! -
geristar #6011 Akinek nem laggol a multi, annak milyen nete van?
Nekem a t-home-os 5mbites van és általában 2-3as szintű a kapcsolatom a játék szerint és így néha-néha belaggol a multi.
Valamelyik hozzászólásban láttam, hogy a max 800-as pinget levette 130-ra, azt hol tudom én is beállítani?
Nekem is routerem van, beállítottam rajta az upnp-t(ha jól emlékszem ezt), de a multi menüben még mindig pirossal "strict" kapcsolatom van, ez befolyásolhatja a pingemet? -
igen Glock 18 hosszabbított tárral van felszerelve. Nagyon jó kis cucc. -
Grifidos #6009 DRM.
Ha rendesen uninstallal szeded le a játékot akkor marad az 5 telepítés, visszakapod. -
Bocs az előző nem neked ment. -
Én is ott tartanék már, ha nem adta volna meg magát a monitorom :( -
kanduhr #6006 Pont most akartam írni, nekem is van ilyen piszolyom:) -
szopacska #6005 El irtam a single playernak semmi gondja -
lol az nem cheat.
-
szopacska #6003 Hli egy kérdés eredeti játék a multiaz nagyon megy semmi dond. A multi részével vagyok gondban mert mikor elindittom és a felbontáson akarok változtatn ezt írja ki:DirectX encountered an unrecoverable error.
És nem jövök rá,hogy miért csinálja. Köszi elöre is -
lol, az nem csíter volt :D van egy pisztoly azt hiszem G18 a neve ami sorozatban lő. -
barmi #6001 tegnap találkoztam egy csíterrel aki úgy szórta a golyókat a
pisztolyából mintha sorozatlövő lenne. Sőt! Lehet hogy még
gyorsabban darált vele ....
Hogy rohadna meg az összes csaló

-
áámmmennn atyám, úgylegyen -
Igen, a drm-eket, aktivációkat, starforce-okat és egyéb rootkit gyanús dolgokat kifelejtettem.
Jut eszembe nem a Modern Warfare 2 szivárgott ki 2 héttel a megjelenés előtt 360-ra? -
simonl #5998 Ja és, hogy vmit a játékkal kapcsolatban is írjak:)
Szerintem megvárják IW -nél még a karácsonyi rohamot és januártól lesznek dedikált szerverek. De ez csak szigorúan magánvélemény.... -
djg #5997 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni (aki már sokat tolta a multit) hogy hogy lehet HC HQ-ra menni? A módválasztóban csak HC TDM és HC SD van... Amikor én csinálok szervert, ott be lehet állítani a HQ-t is HC-ra...
Egyébként ha én csinálok szervert egy idő után bedob hozzám is randomra játékosokat, ahogy én kerülök be egy szerverre random módon? Vagy ez hogy működik? -
Sziasztok, nem úgy volt hogy rangnak megfelelően állítja a szerver össze a játékosokat (vagyis nagyjából) mert én úgy vettem észre hogy baromi vegyes. Ez azért így nem teljesen fer. -
barmi #5995