24218
Modern Warfare 2
-
Már 10. én kijátszottam de miért csak 55% akkor amivel kész vagyok? -
Gabe18 #6073 Hol van a Cod 6 játékidőben ezekhez?Hát a legtöbbnek aki megvette bőven előtte.Mennyit fogsz a Fallout-al játszani? 100 órát?Aki Cod-al multizik annak nem 100 óra multija lesz hanem sokkal több.
Resi 5-el meg szerintem felesleges példálózni,mert az a sorozat mér rég beállt az EA elk...ult játékai mellé.Mi köze van már annak a Resident címhez? -
Latom nem sok szo esik a SPEC-OProl, pedig nagyon jo. Nem bannam ha az esetleges DLCkben kapnank egy-egy ujabb Bravo, Charlie csomagot :)
Par oldalal visszabb olvastam hogy paran panaszkodtak nincsenek csendes lopakodos palyak, nos itt van raadasul a csernobilos palya elso fele egy az egyben bent van. Ha ketten toljatok iszonyu jo hangulata van, ezert aki szivessen tolna velem specben az vegyen fel steamen: Sacee84
plussz itt egy video tolem Evasion-rol :)
[flas]http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="305" flashvars="videoid=18b2a0"></embed></object>[/flas] -
persze nem én vagyok aki bedől a sok baromságnak.
Leszarom a fejlesztőket te nem nekik tejelsz hanem a kiadónak.a fejlesztők csak ezközök a kiadókon múlik h mennyit engednek.
Azt is leszarom h ki kit gondol az a hülye aki pl fia 08-09 10 stbket évről évre megveszi.
Persze az iylenek pattognak a legjobban h vedd meg a a játékot fújj warez.
De nem baj te csak vedd meg ezeket a hypolt szarokat amik legtöbbször 100 forintot nem érnek, aztán osszad az észt.
Majd ha látom h ezek a 2 kcösg kiadó(EA,ACTIVISION) elkezd inkább játékosokkal is törődni amdj akkor esetleg vezsek tőlük.
1 játékot vettem az ea-tól de ez elég is volt h teljesen kiábránduljak ezekből meg aztán a sok lopás és átbaxás benemtartott igéretk csak a hype az már sok nem baj te oylan okos vagy mégsem veszed észre ezeket az apró dolgokat. -
#6060: "...és vigyázz, ha elszakad a cérna, csak magadat teszed nevetségessé. látod lehet az érveidet nyugodtan is leírni, nem kell hisztizni."
#6062: "bazdmeg ha hamarabb látom hogy középiskolás vagy, faszom se reagál a hülyeségeidre..."

-
Hát ha ezt a lényeges elemet nem értetted, akkor a többi részét sem nagyon :D
Darálni Multiba kell, singlebe illik odafigyelni a részletekre, párbeszédekre stb. -
bazzeg annyit mondjátok milyen fasza, hogy a végén még belenézek a single-be.:):) -
Na végigvittem. Ez a játék nagyon rövid, bár annál hangulatosabb :) De tényleg, nagyon kár hogy ilyen rövid- -
akkor se érted -
Én igazat adok abban azoknak akik megveszik a játékot hogy nekünk nincs jogunk letölteni! Viszont ha belegondoltok mennyibe kerül egy ilyen játék kifejlesztése nem hiszem hogy a warezosok miatt nem adnának ki patchet...az már aprópénz és kevés idő(legalábbis a teljes megjelenő játékhoz képest).Én sem vettem meg a játékot és tényleg azért nem mert nincs rá pénzem,nincs rá most felesleges 9-10 ezer ft-om...Mikor jobban ment a meló akkor vettem BF2-t SWAT4-et Generals-ot mittomén még mit de mostanság nem futja 10 ezer ft-os játékokra...a haverok(nem dedósok 30-on fölüli dolgozó családos emberek) mind ezen az állásponton vannak. Főleg ennél a játéknál. Ha mondjuk max 5 ezer lenne még lehet meg is venném. Viszont gondoljatok bele annak a helyzetébe mint pl mi! Szeretünk LAN-ba játszani,szerettük a cod4-et is,és ez is tetszik nekünk nagyon.Folyton olyan emberekbe ütközöm akik ha valaki kérdést tesz föl egy fórumon a játékkal kapcsolatban,de sugárzik róla hogy warezes,akkor rögtön ilyen válaszok vannak:"Menj azt vedd meg baszod..." "Mi is megvettük kemény pénzért,hát te is vedd meg" meg hasonlók.Szóval ez oda vissza.Még abban is igazat adok hogy ez lopás...de van rá egy durvább példa: csöves és kuka esete,ha a csöves kivesz valamit a kukádból amit kitettél akkor feljelented lopás miatt? Természetesen nem,mert nem származik belőle károd. Ez (szerény véleményem szerint)hogy "a warez miatt nem adnak ki patchet" meg nem fejlesztik a játékokat stb.stb. egy nagy hülyeség,gondoljatok csak bele most is mit kaptatok? MW2 csúcsgame! És a többi? Bad company 2? Annyit lehetne még sorolni mint az állat hisz folyamatosan jönnek ki az új továbbfejlesztett játékok. Nem hiszem hogy aki itt warezosnak mondja magát még sosem vett eredeti játékot(pl én)! Nem kell attól félni hogy tönkremennek a mamutcégek és nem lesznek játékok! És ígérem amint egy kicsit feltörök és csak annyival több lesz a pénzem akkor minden játékot eredetiben fogok megvenni!!! Hiszen nekem is jobb lenne!? Lásd most az MW2...tudnék multizni...Sőt egy hónapja még azon gondolkodtunk hogy talán megvesszük,de amikor kiderült hogy mit műveltek a multi résszel kicsit visszahőköltünk.Aztán a pénz is elfogyott...:)
Szóval szó ami szó itt is van igaz és higgyétek el a "másik" oldalon is van igaz! Nehéz lehet egy olyannak belegondolni aki még sosem maradt le egyetlen nagy game-ről se mert mindíg van rá pénze...
OVER-AND-OUT... -
Dizson #6064 "nem sokat értettél az egész sztoriból". Hát nem ez az egész sztori. -
Dizson #6063 Nekem Cpt. Price meg Shepard olyan hasonló. Amúgy meg inkább daráltam. -
bazdmeg ha hamarabb látom hogy középiskolás vagy, faszom se reagál a hülyeségeidre. meg se érdemled, pampogsz itt, előbb tanulj meg olvasni, kulturáltan írni, aztán kapsz reakciót. -
[spoiler]
Nem Price lő. Shepard az áruló (látszik hogy nemsokat értettél az egész sztoriból) , ő lő le téged (Roach-ot) és Ghostot. A játék további részében Soap-al (McTawish) mész, és Price a "parancsnokod" (pedig mindketten egyenrangúak vagytok) -
kezdj valamit a stílusoddal.
ha szar, nem kell megvenni. ha szar, minek warezolja le? ha nem szar, és játszik vele, támogassa a készítőt. nem beszélve az eredeti játékkal járó előnyökről, amit a warezosok fel se fognak (van pár hidd el), és kedvem, se energiám egy ilyen hozzászólásra mint a tied leírni.
10000 nem 12000 nem kell a csúsztatás. és tanulj meg olasni:
sc 2000. mégis wearez.
cod1 2-3000 mégis warez.
cod2 3000mégis warez.
"Mer még COD2 azt modnom az megéri raknának alá új motort azt újra el elhetne adni de ezek már szart sem érnek nem h 12-ezret."
erről csak egy külön hozzászólást írtam, de úgy látom nem sikerült magadévá tenni: a minőségi játékot ugyanúgy lewarezolják, lásd alant példáim.
sehol nem írtam mi a jó, csak:#6056. előbb értelmezd amit írok, aztán lázadj, és köpködj. és vigyázz, ha elszakad a cérna, csak magadat teszed nevetségessé. látod lehet az érveidet nyugodtan is leírni, nem kell hisztizni. -
digo82 #6059 de nekem nem jön be a stream ablaka hanem egy kis ablak amibe csak a letöltési csik látszik! -
Jajj mert te olyan kurva okos és gazdag vagy mi?
Te modndo meg h mi a jó?
Ja h te dúskálsz a lóvéba meg gondolom high end pc-n tolod+ biztos ott figyel 1-2 konzol még a házba mi?
Képzeld b+ nem mindenki van oyan anyagi helyzetbe h akár(!) 5000 ft-ja legyen hónaponta 1 játékra.
Megaztán ha vmivel épp hoyg el lehet ha lehet bóklászni low configgal ugye mert a kedves fejlesztők/kiadók nem hajlandók optimalizálni a játékokat(Ugye kedves EA), akkor nem biztos h megéri 12ezreket dobálni a játékokra.
Ja mert vannak oyl kedves kiadók(pl EA) akik szeretik eladni yuagn azt évente átszámozva(FIFA).
Ja van sok játék ami megéri a pénzét csak azok nem a COD6 féle túlhájpolt szar kategóriába meg az yilen totál hangulattalan 1-2 órás tényleges játékidővel bíró játékok.
Mer még COD2 azt modnom az megéri raknának alá új motort azt újra el elhetne adni de ezek már szart sem érnek nem h 12-ezret.
Hol van mondjuk 1 COD6,SHIFT,FIFA08-09-10,Crysis pl 1 Fallout3-hoz vagy 1 Empire Total Warhoz akár GTA4-hez vagy RE5-höz,akár FUEL-hoz képest?pl
Mert játékidőbe sehol és még lehetne mondani pár hasonló kategóriát csak épp a nagy Hype el viszi ezeket a hátán....Szóval ne oszd te itt a nagy werezellenes észt mert pl a kedves EA a Battleforge-al is bebizonyította h mennyire szarik is arra akik megveszik a játékot....
-
Dizson #6057 Aki kivitte a játékot és vágja a story-t az segítsen mert valamit nem értek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután elmentünk a házhoz és letöltöttük az adatokat elmegyünk helikopterhez ahol cpt. Price lelövi Ghost-ot meg engem. Nos innentől kezdven nem értem hogy most miért lőtt le? Meg utána van a repteres rész ahol mindkét felet kellet lőni. De miért? -
hm. nem az én írásomra reagáltál:)
"hogy minőségi játék kell, és nem lesz warez:) mese bazdmeg, és idegesítő mese."
ami az okokat illeti, ami miatt én is "neheztelek" a warezosokra:
-rinyálnak egy játékról, amit nem vesznek meg, csak lewarezolnak. 0 jogalap.
-warez miatt szarabb konzolportot kapunk
-idejönnek pampogni, hogy de szar a játék - ki se próbálták, csak az fáj nekik, hogy most nem megy a lopás
-megmagyarázzák a lopást, miért is van hozzá joguk, ez nem is lopás, kevés a fizetés, szar a játék etc.
-megmondják a tutit, hogy majd ha a jövőben jó játékot csinál a kiadó, akkor ők is megveszik. mindezt 6cod után, amit évekig toltak, nulla pénzért
ami pedig a logikádat illeti:
nem kell egy fejlettebb igazságérzetű embernek érintettnek lenni, hogy kiakadjon az igazságon. ha mellettem egy idegen embert kirabolnak, közön nulla. attól még idegesíthet nem? és sorolhatnám a példákat, nem vagy érintett, mégis bosszant, fel is háborodsz. -
Na már 165-ös verzió lett a MP -
RYO21 #6054 Cpt Price benne van a játékban? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, beépített ember vagy.Soap nem hal meg -
****SPOILER****
Megnéztem a No Russian című küldetést youtuben, éshát. csak néztem. Ott tulajdonképpen be vagyunk épülve a terroristák közé? Az nagyon durva az a küldetés.. Ice-cold killah.
Illetve a végén, Soap meghal? -
igen, mi az oka? 
ő a magyarországi terjesztőcég igazgatója? de komolyan? -
vannak társadalmi és szociális tények, amihez igazodni fog a piac. ezeket a tényeket meg vagy elfogadják vagy elkezdenek haszontalan elméleti fasságokat összehordani róla.
ilyen tény például az is, hogy mindig is lesz warez. ha nem lesz pc-re játék, majd a konzolokat fogják szétwarezolni. ez ugyanolyan, mint hogy a bolti lopást sem fog soha megszűnni, mindig lesznek olyanok, akik ilyen-olyan okból lopják a tejet-kenyeret, hiába büntetik.
szóval kár ezen annyit lovagolni. -
csak éppen van némi oka rá, hogy felbaszva magát elküldje a halál faszára a warezosokat. tudod mik ezek az okok, vagy leírjam? neked pedig nincs okod így írni, csak ennyi a különbség. -
pont leszarom az te értelmi képességeidet, mivel egyáltalán nem elmagyarázni akartam a mondanivalódat, cimbora. mondtam, egyetértek veled. csak minden ilyen hozzászólásod bicskanyitogatóan fröcsögős, mintha lángoló pallossal akarnál rendet tenni a renegát gecikalóz pc-sek között. törődj a magad dolgával, játszál, élvezd. majd ha pár év múlva nem lesznek pc- játékok, majd a warez-olók is rájönnek...és majd mindenki meg fogja venni a mocrosoft legújabb dobozát.
(most próbáltam olyan stílusban írni, ahogy te: ugye érzed, mennyire paraszt vagy ilyenkor másokkal szemben?) -
azon kívül hogy skyline nem erről írt:) azért hozzátenném a warez-ről íróknak, hogy állandóan ezzel jönnek, hogy minőségi játék kell, és nem lesz warez:) mese bazdmeg, és idegesítő mese.
starcraft igényes? minden idők egyik legjobb játéka? asszem ezen nem kell vitatkozni. szénné warezolták, a mai napig amikor 2000ft, lopott kulcsokkal játszanak a bneten. nem beszélve a lan-ról.
de ha a mi játékunkról van szó, cod1 elég sikeres? elég jó? elég olcsó? és a mai napig basszák megvenni, jelenleg 4 magyar szerver van gamemonitor szerint, ebből 3 warezos!!!:) nc. de mondhatnám a cod2-őt, és a 4-et is. kedves warezos kollégáknak egyszerűen az számít, hogy ingyé van, nem veszem, szarok a következményekbe. nem kell itt a ferdítés, ezt is lewarezolnák, és a jövőben is így lenne. aztán pedig megy a rinya. -
Skyline #6046 Ezzel pedig csak az a gond hogy 600e letiltva vs az eladásokból 1. napon 2-3 milla csak xbox..:)
Szemben pc ahol ha multi warez működne akkor kb 3-4 milla lenne a letöltött és 600ezer a megvett...Ennyi,köszi.:)
-
Nemtudom, hogy pc-re van-e ilyen, de a videóban ez x360-ból van! -
A beállításoknál belehet állítani melyik országból jöjjön a frissítés.
-
Skyline #6043 Ha ezt szürted le a szövegből az csak a te értelmi képességeidet tükrözi..:)
-
Optimalizálásra adnék neki egy 5öst...a procim nem megy 45 foknál a vga meg 65 foknál feljebb. Jó kis game, csak rövid, de legalább pörgős:D -
Skyline #6041 Akinek esetleg lagol (bár itt mobil internetes is írt hogy semmi lagot nem lát...):
Ahova a steam fel lett rakva/Steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players/config_mp.cfg
Szövegszerkesztővel nyissátok meg a fájlt,keressetek erre rá: Maxping
Eredmény: cl_maxPing "800"
A 800-at írjátok át 120-150re (amit gondoltok,nállam 120).
Így nem enged olyan hostra ahol a pingetek nagyobb a beállítottnál--> előfordulhat hogy néha "unable to connect hostot" kaptok csatlakozásnál,de ritka. Már kb 35-40 óra van a multiban, 3szor láttam lagot,amióta ezt beállítottam azóta semmi (mások itt ott lagoltak ritkán de én sosem). -
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani a játékba a külső nézetet?? (3rd person-t) Válaszokat előre is köszi!!
http://www.youtube.com/watch?v=hMCfgO6ti30&feature=related -
én viszont tegnap tényleg találkoztam egy példánnyal. rpd-vel tolta egy kis wh-aim rásegítéssel. killcamben lehetett látni azt a klasszikus mozgást, ahogy ide-oda ugrál a célkeresztje amint vki a látőmezőbe ér. így osztott ki 90 fejest egy dominaton meccsen a repteres mapon... -
digo82 #6038 Én ezt nemértm -
digo82 #6037 Már 10 perce csak 6%-on van :))) -
digo82 #6036 Köszi feltettem de updating megint kiváncsi leszek elindul-e?! -
csinálltam egy videot , jól megvannak benne csinállva a dolgok :)