24218
Modern Warfare 2
-
Skyline #6114 Nem vitázom feleslegesen és úgy beszélek velük ahogy akarok,nem nagyon érdekel,majd még hálás is leszek nekik a pc játékipar halála miatt nem?:)
Offot befejeztem ír aki amit akar a témában,leszarom.:)
-
gyepesjoint #6113 ACT III-ban van egy olyan küldetés,amikor repülő roncsok közt kell rambóznom 400 valahány métert,na már most nekem ez olyan szinten felbaszta az agyam...alul látom a dumákat,hogy beszél Makarov,Captain Price is...nem lehet túllépni rajta???? full anarchia az a küldi... -
Egy PC-t(pl az enyémet) több év alatt is össze lehet rakni...nem kell rögtön 300.000-es high endet venni
"...az mélyen kussoljon a francba,és bőven megérdemli a stílust." Hát ezt azért nem hiszem...
Azért válogasd meg miket mondasz! Úgy látszik te tökéletes vagy és nem "...elissza/elcigizi/..." Azért ezeket a dolgokat szerintem hagyd meg az embereknek,nem fog életstílusokon változtatni egy JÁTÉK!!!
Én speciel 2 hónap alatt nem fizetek ki annyit internetre mint amennyibe kerül ez a játék! És nem High-end Pc-m van...Ahogy elnézem hiába van meg neked az eredeti példány attól még nem leszel akkora ember hogy mindenben igazad legyen,és bárkinek bármit mondhass!!! Ha te ezt nem így gondolod akkor te sem vagy különb mint azok a warezosok akik ide jönnek baszogatni azokat akik megvették! Nem te szartad a spanyol viaszt ember! Gondolkodj egy kicsit hogy beszélsz az emberekkel,mert pl én ezt magamra vettem a te fogalmazásod miatt!!! Szegénységi bizonyítvány ez is...Azért még mindíg egy kibaszott játékról beszélünk emberek! Nehogy azt higgyük már hogy aki megveszi az képviseli a jót a szépet és az okosat!? Aki meg nem az mind ennek az ellentétje! Attól hogy warezes valaki még lehet normális! Ennyi... -
Skyline #6111 " olyan játékokat amikkel már toltam kb 200 órát, mind megvettem"
Ezt ugatom,te megvetted,sok baromarc nem veszi meg hiába rak bele 100 órákat! -
Na kiakasztottam énis a játék singleplayer részét 
Kurvajóvolt a vége
Most jön a sec ops, aztán megpróbálok valamit tenni a multi érdekében...
Lehet láma kérdés de fel kell tennem: xbox360on multiznék, ott is lehet laggolni?
-
Skyline #6109 Mi tegnap nyomtunk klántársakkal 6-an 1 csapatban népek ellen,müxik hibátlanul a dolog. -
Neoncsoves #6108 hardware-re pénzem*
bocs, ma megártott nekem a suli :D -
Neoncsoves #6107 3 éves gépen tolom a játékot max grafon úgyhogy ne példálózz itt azzal, hogy akinek van pénze gépre annak játékra is... örülök ha van hardware-re gépem 4-5 évente, nemhogy még több játékot is vegyek 1 évben... olyan játékokat amikkel már toltam kb 200 órát, mind megvettem. szerintem meg ne te oszd be mások pénzét -
Köszi a gyors helpet azért is kérdeztem mert 4-5 haverral éppen tanakodunk ,hogy mivel játszunk közösen majd a hosszú téli estéken :)
de mivel a drága cod os fejlesztők kicsit csavartak egyet a szokásos dolgokon (szerintem nagyon rossz irányba) ezért nem voltunk biztosak abban ,hogy kínlódásmentesen lehet e játszani együtt de mintahogyan mondtad lehet ha összeinveljük egymást ezért megvesszük a gamét -
boomsly #6105 Ha őszintén beszélgetünk és abból indulunk ki, hogy ki mennyire becsüli, tiszteli a játékfejlesztőket, akkor valld be (ne nekünk) csak magadnak: hány giga mp3 van a winyódon?
Tudod mennyibe kerül egy stúdió bérlése technikussal néhány órára?
Jézus lehet, hogy egy öreg hippi, de igaza volt, amikor ezt mondta: "Az vesse rá az első követ...."
Amúgy meg demokrácia van: én is szubjektív vagyok amikor pénzt kell kiadni és rengeteg olyan szart sikerült elkerülnöm, mint a hanah-montata, csak azért mert láttam egy videót (trailert) róla. Ez nem zárja ki, hogy másnak ez volt az év sikerfilmje.
Azért én örülök, hogy sokan úgy érzik ez a rész semmi más, csak kiegészítője az előzőnek!
Ez azt jelenti, hogy a srácok szervesen beépítették az első részt az újba és nincs hiba a történetben!
Ott folytatjuk, ahol "abba hagytuk"!
Ha már a motoroknál tartunk: AREA51? Unrel motor.
A játék mégis egy fos! -
Skyline #6104 Ha hostolsz nemtudom mivan,mert még nem hostoltam. Az biztos hogy hostolásnál nem ad pontot.
Csak akkor ad pontot a game ha az invite rendszerrel mentek játszani és nem saját játékot indítotok,hanem amit leírtam (ergo mintha felmennétek egy szeróra). -
Skyline #6103 Amilyen ritka a szar ping olyan ritka a szar pingű ember is...Nagyon kevésszer láttam 4 egységnél rosszabb pingeseket,de elő fordulhat. -
Skyline #6102 Így van randomot rak a gép. -
Skyline #6101 Ne jöjjön nekem senki a drága játék dumával. Az aki 50-100 órákat öl multiban egy ilyen játékban és van rá pc-je ami futtatja az mélyen kussoljon a francba,és bőven megérdemli a stílust.
Egy dolog az 1-2 nap alatt kiltolós,uninstall és elfelejtős cucc és egy dolog amit az ember sokidőn át nyom. Nincs 10 pénzük? Kötve hiszem,akkor honnan van a hardware amin fut? Honnan az internet?..:)
Hagyjuk már ezt a gagyi szöveget...
Inkább elissza/elcigizi/eldrogozza,a legegyszerűbb felmenni egy torrentre és letölteni,ezzel is beleszarva a normális játékosok és a készítők pofájába. Ennyi. -
HUH erre a reakcióm.
1: pislogás
Visszajátszásnál:
2: megdöbbenés
3: hangos nevetés
-
Kössz az infót és a ping-el mi a helyzet? ha random dobálja be az embereket akkor mit tudsz csinálni ha nagy pingü van bent? Ha hostolsz tudsz kick elni vagy csak alap beállítások vannak? Menet közben (kör végén) lehet csapatot váltani? -
haha:D
-
a másik csapatba pedig berak a gép random ellenfeleket? -
Skyline #6096 Warezzal egy centit nem multiztál mivel warezzal no multi,hogy győződtél meg a warez báltozatból hogy ez a cod 4 kibővítése? (nagyon nem az:D:D:D:D) -
Skyline #6095 #6094 neked ment. -
Skyline #6094 Steam-en felveszitek egymást barátnak,és játékon belül INVITE. Egymást beinvitáljátok lobbyba aztán a fő "invitátor":D FIND GAME és kiválasztja a játékmódot. Ennyi.
Így 1 csapatba kerültök,mert 1 party vagytok.
A másik lehetőség hogy 1 ember játszik és a a steamben join game-et nyomtok rájuk Ha van üres hely mentek utánnuk. (Így vagy vele vagy ellene lesztek. -
én is hasonlót kérdeznék mint Zole ,hogy haverokkal egy oldalt lehet e játszani mert ha olyan a rendszere mint a BF:Heroes nak vagy még olyan sem akkor nem hiszem ,hogy megveszem -
Najó látom szenvedsz és senki nem segít....
A játékodat oda rakja ahova a steamet telepítetted.
Ha másik meghajtóra akarod telepíteni akkor uninstall steam.
És telepítsd másik meghajtóra a steamet.
A my games-ből nemtudod törölni, DE ha a steam-ben rákattintasz jobb gombal a játékra.
És Delete local content... (Helyi tartalom törlése...)
Ez esetben csak a winyódról törli le a játékot nem kell félni.
Újra indítod a steamet és úgy csinálod a dolgokat ahogy előttem leírták. -
The Best #6091 Sziasztok nekem sajnos nem indul el:( az 1 pályánal kilép semmi hibaüzenet nem ir ki nem tom volt valakinek ilyesmi. -
szapor #6090 azt se tudom állitani hova rakja :S -
mmbike #6089 :) Bizonyára nem zsákbamacska. Neked biztos a crysis is full grafikába ment megjelenéskor is 120fps-el. Látom neked nem kell sokat dolgoznod 10E forintért, hisz biztosan megvan minden játékhoz a legjobb konfigod :) Okos is lehetsz, hogy "leosztod" azokat az embereket akiknek gondot jelent megvenni a játékot.
Sőt... annyira perfekt gyerek vagy... hogy te videón(!) keresztül megmondod, hogy ez igenis fasza játék lesz és kész. Kicsit sincs elfogultság a soraidban a játékkal kapcsolatban.
Inkább leszek "bloodsteeve" mint azon fröcsögjek, hogy más igenis ki szeretné próbálni a játékot.
Gratulálj szépen magadnak :) -
Hali!
Mivel nem találok FAQ-t,így lenne pár kérdésem.
A multiplayer hogy működik valójában,mivel egy baráti társasággal szeretnék játszani együtt,de érdekelne egyáltalán lehetséges-e.
Kérem a hülye válaszokat,beszólásokat,trolling-ot mellőzni.
Köszönöm
LT.ZOLE -
A "No Russian" map előtt kifagy a játék. Tudtok segíteni? -
Megér bőven a multi miatt is. -
szapor #6085 hali, amikor leirtátok hogy kell telepiteni akk nem tudom normálisan mert a my gamesből nem tudom kitörölni :S
-
Miért van az hogy játszok és beakad másodpercekre a kép? -
mw2 a cod4 kibővítése új pályákkal..? ja csakis...
cod4 engine: IW
MW2 engine: IW 4.0
De szerinted csupán hozzálöktek pár új pályát a cod4-hez ugye... Nem veszed észre hogy nem ugyanaz a grafika, meg h fejlődött stb, stb. Zsákbamacska neked egy mw2? Ha megnézel néhány videót róla már abból átjön hogy ez nem szatyorba rakott cica hawer...
Elárulok v.mit. Próbáld meg eccer a másik oldal szemszögéből nézni a dolgot. Tegyük fel h fejlesztő vagy az IW csapatában és évekig dolgoztok a játékon, mire elkészül és néhány bloodpityu azt fröcsögi egy fórumon, hogy ez nem ér meg 10 000 ft-ot.
Jól éreznéd magad ha ennyire leszarnák amit csinálsz, nem fizetnének érte, de azért ingyen jöhet...
-
mmbike #6082 Jah.. És a bad company 2-t valószinüleg meg fogom venni. A demo kipróbálása után , ha tetszik. Szerintem alapvető dolog, hogyha pénzt áldozol valamire, akkor ki szeretnéd próbálni. -
mmbike #6081 Hát, nézegetem a warezos hozzászólásokat....
Azt kell mondjam..én meg akartam venni a Cod-ot, de letöltöttem warezba. Hogy miért? Demo-t adtak ki róla? Vagy vettem volna zsákbamacskát? Így, hogy letöltöttem, arról bizonyosodtam meg, hogy ez a játék nem több, mint a cod4 kibővítése új pályákkal, új perk-ekkel. Szerintem ez nem ér meg 10E forintot. Meg lehet érte kövezni, én ettől még így fogom gondolni. Szemét köcsög vagyok mert demó híján letöltöttem warezba, hogy kipróbáljam?
A left 4 dead 2-t Pl előrendeltem. Kipróbáltam a Demo-t, nem azt mondom, hogy orbitálisan sokat fejlesztettek rajta, mert kb. ugyanez. De 7E forint és nem 10-12E.
Kövezzetek meg, amiért le mertem tölteni a cod-ot warezba :) -
egyértelmű, nem vagyok én önkéntes rendőr, ha leszedi hát leszedi, csak legalább ne magyarázná meg, és ne dumálna hogy pfúúúj de szar. és legyen tisztában a következményeivel. amúgy a multival kacsolatban, én is warezos cod1el kezdtem, 1 hónap és rájöttem, ez nem járható út, és:
"hogy rájöjjek: ha multizni szeretnék, és szeretnék, akkor csakis eredetit!"
sajnos a játék része a warez, beszélni is kell róla, hátha hamarabb rájönnek arra amire mi már rájöttünk;) -
"...gondolják végig mit is jelent megdolgozni érte.
Nem nézem le azokat akik letöltötték.
Inkább beszélgessünk magáról a játékról!
Neked is bejött, nekem is bejött, majd ha megéri a platina kiadást már többen is tudnak venni és akkor együtt toljuk."

Na ezaz ez lenne a lényeg... -
:) regényt lehetne írni a mai középiskolásokról, most jöhetnék azzal, hogy "bezzeg az én időmben" :D, ami közhely, de tényleg nem voltunk ilyenek, lehet mert pofán basztak volna?:) és mert nem volt tanárverés? vagy diákgyilkosság??? jesszum pepi, ha tovább folytatom, lehet valaki megöl innen az sg-hu ról:):): de legalább benne leszek a fókuszban, megölték h.attila 31 éves debreceni lakost, az ügy hátterében az sg.hu 12-18ig korú fórumközösség sejthető:) -
boomsly #6077 Pont az a lényeg: túl könnyű!
Van hallásod, látásod, UAV és plusz egy állandó térkép.
Mankó nem kell?
Ez az örök kérdés: warez- nem-warez
Álszent lennék, ha azt mondanám: nekem nincsenek letöltött játékaim, de ugyanakkor van vagy 30 amit megvettem eredetiben.
Pár évnek el kellett telnie, hogy rájöjjek: ha multizni szeretnék, és szeretnék, akkor csakis eredetit!
Ugyanakkor elhiszem, hogy egyre vékonyabb az a réteg, akinek futja 10-12 ezer forintos játékokra és most itt megkérem azokat, akiknek apa-anya vette meg gondolják végig mit is jelent megdolgozni érte.
Nem nézem le azokat akik letöltötték.
Inkább beszélgessünk magáról a játékról!
Neked is bejött, nekem is bejött, majd ha megéri a platina kiadást már többen is tudnak venni és akkor együtt toljuk. -
:) örülök hogy x km-ről meg tudsz ítélni. szerinted 31 évesen 100játékkal játszom? elárulom az elmúlt 10 évben cirka 10 eredeti játékot vettem, igaz nem is játszottom többel.
és mint írtam, hátha most el is jut az agyadig, a warezt nem a minőség hiánya élteti, hanem az emberek kicsinyessége. lásd példák alant harmadszor.
nem is az áruk, lásd alant példák harmadszor.
abba pedig már ne is menjünk bele, hogy ha szar miért warezolja le?? te miért írsz ide? játszol vele? ha szar miért? ezt is írtam már, most el is olvasod?
hogy az eredeti játéknak van pár előnye.
és boncolgathatnánk még ezer dolgot, mint pl.:
ahogy más írta találóan az audi 5-10millió, az emberek 99%nincs rá pénze, akkor lophat?
de legalább a stílusodon faragtál, ez dicséretes. nem a legjobb, de haladás.
-
bocs, lemaradt a h betu