Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
nem jól fogalmaztam.jó egy ideig . mindegyik módban játszottam vele és csak hc-ban jó.viszont kevés és sok pálya nagyon kicsi volt és unalmas mindenki tömörült csak.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SötétBarom
SAB a beszt. :]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

halál unalmas a cod4 multija?
<#idiota>

A TDM unalmas. Mindig is az volt.
Probáld ki a HQ vagy SD szervereket és máris nem unalmas 😉

mascarun
"Ez automatikusan megtalálja a legjobb sebességû szervert ahol ugyan olyan képességû játékosok várnak, mint amilyen te. "

Tehát akkor ha jól értem a képesség alatt a ping-et érti és nem a katonád rangját/szintjét?

Bence94
persze lehet jó lesz de akkor is csak egy port lesz szerintem... amit remélek, hogy ennek a multi része változatos lesz és nem halál unalmas mint az cod 4-nél.

Bence94
igen ez az igazi jó fejlesztõ csapat.na de amit az infinityward mûvel az kezd szánalmas lenni... régen pc- induló sorozat ma már egy szimpla gagyi konzol port(x360rol).grafika is ezért nem olyan jó...

csuszi
esélyük se lenne. 60fps vs 125 vagy 250. és kontroller vs egér?
de amúgy annak idején mondták a fejlesztõk, hogy nem kívánják összeengedni a pc és a konzol játékosokat, mivel a pc-sek hülyére lõnék a konzolosokat, nekik nem lenne kihívás, a konzolosok pedig megutálnák a játékot. ezt a fejlesztõk mondták egy interjúban, nem én.

MJ rulz Pink Team The Only One

Pretorian
Nem hiszem. Én is sok fps-t nyomtam sok évig konzolon, ha a pc-vel kell összehasonlitani...hát azt nem lehet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

aricsi
omg,meglepõdnél mire képes az a sok évnyi kontrolleres kockulás

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Pretorian
Jajah, nem nehéz elképzelni egy CoD MMOFPS-t, Battlefield nagyban...ami nem is lenne rossz egyébként, csak hát attól még nem kéne elfeledni a pc-seket. A crossplatform meccseken pedig nyilvánvalóan elsöprõ lenne a pc-s fölény, aminek részebn örülnék, mert végre rájönnének a konzolos mikulások, hogy sehol sincsenek, ha professzionális játékról van szó, másrészt szar lenne, mert nem lenne dicsõség nyerni.

nem mint platform, hanem játékosok. Olvasd el mire válaszoltam. 😉

DarkSector
ez hogy jön most ide?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mégis mire irod hogy no comment?

te is snassz felhasználó vagy?
leszarod hogy mit veszel a pénzedért, csak az a lényeg, hogy a címe adja el a cuccot? meg agyonhype-olt legyen?

semmi gond nem ezzel van a baj, hanem hogy vannak olyan emberek, akik többet szerettek volna kapni a pénzükért, és tán tartalomban is többet mint az elõzõ részben nem pedig kevesebbet.

vagy szerinted az uj grafika, meg az uj fegyverek ezeket kiegyensúlyozzák?
a végén lesz 35poercel több játékidõ, meg 3 uj fegyver, csak a multi opciot kiveszik.....gondolom akkor is megveszed majd, hisz a borítón rajta lesz a COD felirat.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Inkább PC vs konzol 😄

SötétBarom
Vagy a crossplatform multiplayernek.

Jujjjj de mennék kontrolleres prokat lõdözni 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

csuszi
az jutott eszembe, hogy nagyon mindenkit egybe akarnak tömöríteni, egy nagy olvasztótégely, lehetséges hogy a codmmorpg-nek készítik elõ a terepet?

Pretorian
Nem vágom, hogy a faszba képzelik ezt a "minden beállitást átszabhatsz" -dolgot. Lesz majd néhány, lehet hogy sok opció, amit variálhatunk, ennyi.
Hol van ez a modolhatóság szabadságától?

Köszönöm, de én is csak találtam ezt 😊

hüha mindjárt megjelenik a bf2 scene aztán kedõdik a flém <#violent>

Ezt nem kéne minden cod toppikba eljátszani...
Két teljesen más játékról beszélünk,fölösleges azon vitatkozni melyik jobb vagy éppen melyik tartalmaz több kihívást!

<#felkialtas>
csuszi
codban szerinted nem kell csapartmunka?
és azért kisebb a kihívás, mert ezt már írtam, ott van 20 klán egy cb létrán, codban meg 5000. szerinted hol nagyobb kihívás elsõnek lenni?
személyes ismerõseim európabajnokok voltak bf-ben, átnyergeltek codba, és örülnek ha elsõ 1500-ba kerülnek.
nem kell mellre szívni, nem a játékot minõsítem, de ez olyan mint a vízilabda foci párhuzam. nem azt mondom, hogy a vízilabda szarabb sport mint a foci, de valamivel nehezebb vb-nek lenni fociban, amit mindenki játszik, mint vízilabdában amit tolnak 20-an.
és az is ott van, hogy valószínû sokkal jobb játékosok termelõdnek ki codban, mert nagyobb a merítési lehetõség, több játékosból több jó játékos kerül ki.
amúgy kis területen fontosabb a taktika, a mozgás, a reakcióidõ mivel minden nagyon gyors. de lényegtelen hogy melyiket tartod jobbnak/taktikusabbnak, mert az embertömeg hihetetlen megoldásokat szül codban, nagyon nehéz érvényesülni, minden apró dolgot megragadnak a játékosok hogy elõrébb kerüljenek.

Hol kisebb a kihívás a battlefield-be?Ezt a hülyeséget honnan vetted egyátalán játszottál már vele.Több nagyon nagy különbség van a cod és a bf között hogy ott nem találsz vérpistiket meg nem ugrálsz fejeseket osztva és nem egy zsebkendõnyi pályán kergeted az ellenséget körbe körbe.Ja és plusz csapatmunka nélkül szar vagy benne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Találtam egy fordítást máshol, köszönet az elkövetõjének. (rexusmaximus)
Lehet olvasgatni és szipogni.<#kuss>

"Meccskészítés és könnyebb játékmenet.
A múltban ha játszani akartál a neten végig kellett böngészned a szervereket amelyeknek más-más adminjaik voltak. Minden szervernek megvoltak a maga szabályai, modjai vagy elképzelései a játékról. A legtöbb játékos a szerverkeresõt használta, hogy megtalálja a számára legalkalmasabb szervert (PING alapján). Az IWNET segítségével mindez egy felhasználóba (account) megy. Ez automatikusan megtalálja a legjobb sebességû szervert ahol ugyan olyan képességû játékosok várnak, mint amilyen te. Szóval mindig garantálható hogy egy jó sebességû és hasonló játékosokkal teli szerverre mész. Ez nem azt jelenti hogy bedobnak egy véletlen játékba.

Játszólista és Privát meccsek.
A játszólista egy elõre beállított játékmóddal és játéktípussal rendelkezik a nyilvános szerverekhez. Ha be szeretnél menni egy 'pub' szerverre legyen az S&D vagy Hard Core S&D nem kell mindent beállítanod elég, ha a játszólistádat beállítod. Továbbá ha benne vagy egy klánba és mondjuk, szeretnétek egy másik klán ellen játszani vagy éppen gyakorolni akartok egy közelgõ versenyre, aminek speciális szabályai vannak, akkor csak nyugodtan elindítasz egy privát meccset így olyan, ha saját szervered lenne, és minden beállítást átszabhatsz. Miután beállítottad meghívhatod a másik klánt vagy akár gyakorolhattok a saját klánoddal. Ennek köszönhetõen nem kell modokat telepíteni vagy olyan moddolt szervert keresni, ami megfelel a szabályaidnak.

Partirendszer és barátok.
A PC-s Modern Warfare 2 színtén könnyebbé teszi, hogy találkozz a haverjaiddal vagy a klánoddal és meccseljetek egyet. Beállíthatod a listádat hogy, lásd a barátaid mikor vannak online hogy meghívhasd õket egy menetre. A 'party' lehetõvé teszi hogy, játékról-játékra egy csoport maradjatok. Ez nagyszerû ha egy klán mérkõzésen vagytok."

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

csuszi
😊 olyan neveletlenek ezek a mai kölykök. na mindegy, úgyis megveszem ezt a "szart", nehogymá ez legyen az elsõ ami nincs meg...😊 legrosszabb esetben pub game lesz belõle, és majd warozunk az új bf-el vagy tököm tudja. csak ott sokkal kisebb a kihívás😞
ja és thx mindenkinek, ahogy elnézem elég sokan vannak hasonló véleményen, van remény😊

POntosan. Én is néha berakok egy GL es setupot dominationra vagy HQ ra, ahol területeket kell fedezni, és akkor sem úgy kezdek, hogy éledés után egybõl GL re váltok és rambo -.-

Smithwarden
/OFF

Ha mar BFBC2rol beszelunk egy kis video.
Sorry ezert az "1 perces" offolasert, remelem nem gond. <#vigyor0>
En inkabb ezt varom, de ettol fuggetlenul remelem a COD-MW2 is vegul jo lesz a furcsa hirek ellenere es akkor 2 igen jo modern katonai gamet kapnank fel even belul, lehet valogatni majd.

/ON

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Pretorian
Nah, az zsir. A gl kb. annyira gyikság, mint a heli, vagy az artillery, vagy éppen az RPG. Ezeket mégsem gyûlöli annyira senki.
Szerintem simán belefér az, ha valaki néhányszor gl-ezik, persze az más, ha folyamatosan csak azt nyomatja. Én egyébként nagyon ritkán szoktam csak.

SötétBarom
Bad Company 2 totyikból, egy kellemes "odapofázás" az IW-nak 😄D

Demize99
DICE Developer

"Battlefield was born on the PC, it grew up with dedicated servers and even when it left the nest and became multiplatform it remembers it's roots. We're doing the PC version of BC2 right. We won't stomach a console port tossed off to some "lesser" studio like our competitors chose to do. We've got our top PC devs working on the PC version side by side with the console team. We don't do ports. It's not the game we'd want to play, and we know it's not the game you want to play either."

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lesz olyan perk ami majd enged több cuccot egyszerre (asszem kettõt) a gl meg gyíkság minden játékmódban 😛

Hajrá csuszi!
Ilyesfajta meg nyilvánulást még nem láttam tõled. Tudhat valamit a kölök ha ezt kibírta hozni belõled.

RNadal1203
énis csuszinak kell hogy igazat adjak..

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Pretorian
Taktikusabb játékmenet esetében (S&D pl.) igenis jó ha van valakinél gl. TDM-ben viszont ratyiság, igen.

mascarun
az bezony jó lenne!
de elég lenne oda a hangtompító + másik irányzék! GL felesleges és idegesítõ....

Pretorian
Engem mindkét része érdekel, az összes pc-s CoD-ot rengetegszer végignyomtam, bár multizni csak a CoD2-vel kezdtem.

Tényleg, arról tudunk már valamit, hogy lehet-e majd egyszerre több attachment-et pakolni egy-egy fegyverre? Ott van az M4 sopmod pl., szerintem az M4 sokak kedvence, mekkora rajság lenne suppressor+gl+reflex scope egyszerre. Ezt az opciót nagyon hiányoltam a CoD4 multijából...

Bokafix2
lol... én pl. az egyjátékos mód miatt akarom megvenni eredetibe, mert multizni nem nagyon szoktam. Warez szóba sem jöhet mert keskeny a sávszélességem.<#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Pretorian
Azt sajnos hiába teszed, mert multizni nem fogsz tudni warez verzióval.

Pretorian
Wüháháh isten hozott az SG-n lol 😉
Itt sajnos az a divat, hogy az óvodások halált megvetõ bátorsággal ugatnak be mindenkinek, de ha megfelelõen kezeled a dolgokat, és nem kerülsz közvetlen összetûzésbe senkivel (okozóként), akkor könnyen intézhetsz nekik egy-egy ban-t.

csuszi
😊 de. ha egyszer elérem azt a szintet, hogy egy 15 éves takonypóc felnézzen rám, és ne csak ugassak a vakvilágba, esküszöm elköltözök máshová, hogy ne adsl-em legyen, és pláne ne szar 1 megás. szerintem minimum beruházok egy 2megásra. de ha rambo ösztönöm beindul, lehet 3 is lesz. többre nem vagyok képes😞

ewuk
nekem 21 évesen 12 megás netem van, nem használom ki, mert havonta egy filmet töltök le. de apám, mekkora fasza gyerek vagyok, nem?
remélem lesz a multi mapok közt a jó öreg Boccage , vagy Harbor... ha nem akkor ingyen töltöm le a gamet

csuszi
te vagy a tipikus példája a magyar cod közösségnek. nagypofájú, tudatlan, okoskodó, tiszteletlen. de persze a fajtád a monitor mögött gecire kemény, de ha a szemembe mondanád hogy mit ugatsz, úgy kibasznám a fogad hogy a fal adja a másikat. szartakony...

csuszi
de szeretem az ilyen analfabétákat mint te.
arra nem gondolsz te nagyon okos, hogy nincs más net, mert 3 megás volt, de a "szekrényt" nem fejlesztette a t-com és most mindnekinek 1 megás nete van több utcányi városrészben, max többért fizetnek. és ez hogy jön azokhoz a dolgokhoz amiket írtam? arra reagálj te idióta. de arra nem tudsz, mert igazam van.

és ismét egy epic fail:
ha nem veszem meg, nem játszom vele. ilyen egyszerû. és veled ellentétben nekem az összes cod meg van eredetiben.

nem is értem hogy következtetted ki ezt a vérpistiket lövök tehát warezos vagyok. nem azt írtam (igaz olvasni még nem tanultál meg, de sokan vannak így a nemzedékedbõl ne vedd komolyan), hogy eredetin nincsenek vérpistikék, hanem hogy kontrollálható a szerver a lehetséges ban-nal. aki hülye, kirakod. és nem jön vissza. krekkelten visszajöhet. okostóni.

takonypóc, én a vén fejemmel megadtam a tiszteletet mindenkinek, de te a takony 14-18 éveddel dumálsz 1. hülyeségeket, 2. tiszteletlenül.

kell még valami tinédzser? vagy elég volt a beégésbõl?

ui.: a többieknek köszönöm az egyetértést. mi vagyunk a boldog tudatlanok😊

Hegi90
fasza topik <#gonosz1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bartn73
okostojás az életkornak miköze a net sebességhez ?hmm? miért ne lehetne 1 megás nete ? áááááááááááá ez fájt nagyon kérek még sok ilyen okos beböfögést lécci folytasd

Dave00
Hát én nem akarok ebbe a "vitába" belefolyni de hidd el sok "vérpistikének" is van origi nap mint nap csítereznek lowoznak stb stb... Pedig nem vagyok egy hú de jó player és általában origi és külföldi szerón játszok és ott is akadnak bõven ilyenek.Nem hogy magyar szervereken...

vki le lõné csuszit? pár óra alatt össze dobott 20-30 hozzászólást... 1ébként 30-35 éves létére 1 megás nettel rendelkezik? ami adsl? meg amúgy is, mit ugatsz hogy ez se veszi meg a játékot, az se veszi meg TE ÍRTAD HOGY TE SE, meg hogy vérpisti így meg úgy, eredetin nincsenek, akkor hogy lövöd le õket? hát warezolsz, ha warezolsz nem eredeti, l2lie 😊 ch00b

Snexi
lol,nézzél már kicsit jobban utána

Prince23
Amúgy is PC-n steam exkluzív lesz a MW2. szal ez lehetséges.
(azt nem tudom, h más letöltõ honlapon megjelenik e pl. direct2driveon)

pisti2216
Hello, valaki nemtudna egy olyan oldalt ajánlani ahol tudnák olvasni vagy esetleg segitenek a config beálitásaival kapcsolatosan ?

Segitek ha tudok.

Blacksheep333
csuszi-val 100%-osan egyet értek.

Amúgy azt elbírom képzelni, hogy a war úgy fog menni, hogy valaki létrehoz egy Lobby-t (mint pl: a L4D-ben). Ott bevárja a játékosokat, beállítja a servert (pályák, idõ, stb.) és megnyomja a "Start"-ot, aztán a gép keres vagy készít egy server (egy olyat lehetõleg amin az összes játékosnak jó, illetve azonos a pinge), amire felküldi a lobby-ban lévõ játékosokat, és utána a server lezáródik. Aki készítette a lobby-t, az lesz az admin. Senki nem tudna belépni, csak az akit Friends listából invitálnak.

Szerintem ez így simán jó lenne, ha jó sok IW server lesz. Nem is muszáj, h MO.-n legyen serverparkjuk (úgyse lesz), az is bõven jó, ha Németországba van egy bõséges. Nekünk (én, ismerõseim) ott is nagyon jó pingeing szoktak lenni.

Egyszóval még nagyon korai sírni... Pláne azoknak akik évek óta törtön nyomják.

Az operációs rendszeren is túl...

ProGabe
túlteng itt az értelem. csuszi elolvasta, hogy mégis mi lesz ez az egész, értelmezte, de az "okosok" meg egymás alá adják a lovat és írják a hülyeségüket, tehát megy a szokásos. naccerûûû -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.