24218
Modern Warfare 2
  • Averna
    Sziasztok.

Csináltam a steam-en egy csoportot, hogy összeszedjem a magyar játékosokat: Modern Warfare 2 Hungary (MW2hun)
    Csatlakozzatok....
  • MURopi
    szerintem a configjával nincsen baj szóval azok simán maradhatnak bent, csak az automata grafikát kell ki venni és highre rakni mert extrára rakná alapból az meg kicsit... laggos :D highen stabil 60-90 fpsem van de stabilan extrán 40 körül de le ugrik általában 1re amikor pl meg fordulok vagy lövök szal... szar :D
  • Gabe18
    Jogod van véleményezni akkor is,csak most éppen olyan dolgot véleményeztél,amit csak olyan tudhat aki megvette és látja hogy a multi,azon belül is a killstreak-ek hogy működnek.
    Mondtál valami hülyeséget,aztán még tetézted azzal is hogy akkor ezt is jól elbaxta a IW.Aztán a valósághoz köze nincs annak amit írsz...
    Az itteni tapasztalatok alapján mért xar?Mert te meg még vagy két ember látatlanba szidja?Ennél több van aki elégedett.
  • kpali888
    :) options -> graphics -> a smoke often edges -> off ||||
    anti aliasing ->> off
    shadows -> offf
    specular az lehet on :)
    próbáld meg így :)
    hidj nekem :D
  • MURopi
    nem tart semeddig meg csinálni xDD jó vicc XD a demó ugyan akkora játék mint az amit ki adnak csak nincs annyi pálya bele rakva és annyi le scriptelt dolog az max 1 giga szóval te képes lennél 1 10 gigás "demo"-t le tölteni amit valószínűleg hetekig csinálnának mert annyira nem tart semeddig.
  • balee4
    Vki próbálta a játékot ilyesmi gépen? Nálam irtó szarul fut, 30 körüli FPS-el, a nagyobb csatajelenetekben meg lemegy 20 alá... Hát nem gondoltam volna ilyen nagy gépigénye lesz (vagy nálam van vmi gubanc), amiket olvastam azok alapján azt hittem maxon el fog menni.
  • Neoncsoves
    Na igen a kemperek. Ma hallottam haveromat játszani (TS-en volt ő is) idegeskedett rendesen a kemperek miatt, meg a hostrendszer miatt is. ő megvette.

sztoncsi: ne vitatkozzunk, de egy demot nem tart semeddig megcsinálni, szvsz.
  • szopacska
    Ki probáltam a multi részt nagyon tuti lett,de egy két camper itt is meg tanyázik és rühellem öket azért jo lett az egész mw2 szerintem megérte meg venni.
  • sztoncsi
    Szerintem lesz rá lehetőség, ha új játékot, játék formát találnak ki! Addig szerintem majdnem fölösleges!

Pl. Amikor kijött az első Battlefield, annak volt multidemója is, mivel alapjában véve újdonság volt az egész játékforma, mint egy komplett háború...
  • Neoncsoves
    Szerintem én jobban ismerem a CoD sorozatot mint jó pár ember ebben a topikban. UO kiadása óta játszottam az összes résszel. CoD1-UO-CoD2t klánszinten is játszottam (elég sokáig). Igaz amit írtál... de legalább lehetőséget kaptunk volna a kipróbálásra, ha már új multiplayer rendszert találtak ki.
  • bujcsik555
    azért mert te állíthatsz be 3db kill streakot, hogy mit használsz.
  • sztoncsi
    Tényleg kiadhattak volna egy Demot-t, de nem tették...!

Aki ismeri a COD-sorozatot, az nem is hiányolja!

Véleményt alkotni, pedig pár videó alapján, nem helyénvaló! Az itteni tapasztalatok pedig, teljesen szubjektívek! Valakinek tetszik, valakinek nem!

Te arról írjál véleményt, amit kipróbáltál, tapasztaltál, és ne arról amit hallottál, vagy olvastál, mert ebből születnek a rosszindulatú pletykák, és ez nem csak erre a játékra vonatkozik, hanem az életre összességében!
  • Lacee86
    Nekem a single eddig tetszik. Az a szánon menekülés nagyon feelinges volt, mint vmi speckó NFS.
  • Neoncsoves
    a multija videók alapján meg az itteni tapasztalatok alapján SZAR. az SPje nekem nagyon bejött. És jogom van véleményezni akkor is ha nem vettem meg. Legalább egy kurva demot adtak volna ki, de szerintük mindenki szarja a pénzt, hogy látatlanba kiadjon pénzt egy játékra.
  • Gabe18
    Fantasztikus hogy tényleg azt sem tudod mi van a játékban,de véleményezed a készítőket hogy mit rontottak el.Pedig nem is...
  • Grifidos
    Te is csak nyomod de nem tudod hogy mit...
    Majd ha meglesz hozzá a rangod és felnyitod a bónuszokat, sőt be is teszed a listádba hogy mi az a 3 amit használsz. Na majd akkor megkapod a nuke-ot úgy level 70 körül.

Ne hallgass neoncsövesre csak ugatja a játékot, mivel nem tud multizni a wrz verzióval. Meg egyébbként is...
  • Reyes
    Valakinek esetleg van értelmes válasza is, mint a tipikus magyar kárörvendő szarházi beszólás?
  • Neoncsoves
    akkor megint congratulation az IW-nek
  • Snexi
    nem,privát volt,5-ös killstreakig meg megkatam a dolgokat
  • Neoncsoves
    sztem ki volt kapcsolva a kill streak a szerón
  • extra sensory
    Találtam egy medvét... A terrorpisták menekülés közben otthagyhatták. xDD

• bcrics
    Hello a warfare első részében van 1 fasza kezdés amikor lelövik a fószert.ebben mi a szitu?hogy indít a játék?.és mitől olyan kurva véres?-ha vki mindezeket leírná az zsír volna.kösz:)
  • Snexi
    20-as kill streakom volt de semmiféle cuccot nem kaptam :S
    25.ig nem sikerült elmennem,de lehet hogy akkor sem kaptam volna meg az atomot
    miért?
  • Grifidos
    A patchet észre sem fogod venni legfeljebb ha megnézed a verzió számot, automatikusan telepíti a steam.
  • koandras
    Hy all ... marha jó a multi... vegye meg mindenki...én ezt az eggyetvettem meg életemben de nem rossz...
    Nem tudja valaki hogy mikor jönnek a patchek meg az új mapok:P
  • DarkSector
    jah értem thx....:D
  • Knabb
    Szar lehet neked XD
  • Reyes
    Pontosabban Could not find zone: "common.ff" amit kiír a Win.

Windows 7-em van, 3 hete telepítettem, akkor felraktam a legújabb drivereket mindenből.
  • Prince23
    És méghozzá Xbox360-al csinálta, nem is pc-n. :S WTF
  • Reyes
    Sziasztok!
    Kb. fél órája vettem meg a játékot, fel is települt, minden rendben, de amikor a Single Playert akarom indítani, az IW logó után kb. fél másodpercel kapok egy windows hibaüzenetet, hogy: Could not find: "common.ff".

Ez mi akar lenni? Valaki tud rá valami megoldást, vagy kaptam egy hibás verziót?

Mindig ezt csinálja, ha asztalról, ha Steamből indítom.

A multi ment, azzal nem volt probléma, ill. annyi, hogy játszottam egy meccset, majd a következő pálya betöltésénél kiírta, hogy synchronize players, és onnan se kép, se hang...
  • barmi
    A két profil pedig azért nem nyerő mert 1 játékot (1 kulcs) csak egy profilra tudsz aktiválni...
  • mike0013
    1 steam profil 1 cd-kulcs én így tudom:) (még amúgy nincs meg a játék, majd este lesz meg, csak érdeklődök, hogy akkor lehetne-e...)
  • barmi
    Nekem nem kér lemezt se a multihoz sem a singlehez ....
  • DarkSector
    szerintem nem...
    max cserélgesd a mentéseket
    vagy 2 steam profilt kell csenálni ennyi....:D
  • DarkSector
    hy.

valami érdekelne.
    lemez kimélés szempontjából lehet azt, hogy beírja haverom a cd-kulcsot, és a mp-t megkrekkeli, hogy ne kelljen betenni mindig a geci lemezt, meg ne vinnyogjon az író???
    eredeti végülis csak a lemez ne kelljen??? lehet?
    mert előző részénél lehetett, és a call of juareznél is nekem ment így, csak itt nem mertem mit mondani, mondom rákérdezek előtte...
  • mike0013
    Sziasztok!
    Multiplayerben lehet két különböző profilt csinálni? (pl egyiket testvéremnek, másikat magamnak...) :)
  • Dave00
    Ahogy látom ezt jól megválaszoltuk:] mostmár biztos tudod hogy mit kell csinálni:):)
  • MURopi
    hát, 3 óra alatt 1db normális játékot nem tudtam le tolni most, végig ki léptek az emberek és baszott ujjakat be rakni, a pályák között se ugrálhatok a szoba el hagyásával és új szoba keresésével mert mindig ugyan oda rak vissza köszönhetően, hogy most kibaszottul kevesen játszanak
  • genory
    LOL!!!!:D:D
  • Dave00
    Nyomj c-t/vagy azt a billentyűt amin neked van/ hogy lehajolj:)