Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#idiota>#idiota>
A TDM unalmas. Mindig is az volt.
Probáld ki a HQ vagy SD szervereket és máris nem unalmas 😉
Tehát akkor ha jól értem a képesség alatt a ping-et érti és nem a katonád rangját/szintjét?
de amúgy annak idején mondták a fejlesztõk, hogy nem kívánják összeengedni a pc és a konzol játékosokat, mivel a pc-sek hülyére lõnék a konzolosokat, nekik nem lenne kihívás, a konzolosok pedig megutálnák a játékot. ezt a fejlesztõk mondták egy interjúban, nem én.
MJ rulz Pink Team The Only One
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te is snassz felhasználó vagy?
leszarod hogy mit veszel a pénzedért, csak az a lényeg, hogy a címe adja el a cuccot? meg agyonhype-olt legyen?
semmi gond nem ezzel van a baj, hanem hogy vannak olyan emberek, akik többet szerettek volna kapni a pénzükért, és tán tartalomban is többet mint az elõzõ részben nem pedig kevesebbet.
vagy szerinted az uj grafika, meg az uj fegyverek ezeket kiegyensúlyozzák?
a végén lesz 35poercel több játékidõ, meg 3 uj fegyver, csak a multi opciot kiveszik.....gondolom akkor is megveszed majd, hisz a borítón rajta lesz a COD felirat.<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jujjjj de mennék kontrolleres prokat lõdözni 😄DDDD
Hol van ez a modolhatóság szabadságától?
Ezt nem kéne minden cod toppikba eljátszani...
Két teljesen más játékról beszélünk,fölösleges azon vitatkozni melyik jobb vagy éppen melyik tartalmaz több kihívást!
<#felkialtas>#felkialtas>
és azért kisebb a kihívás, mert ezt már írtam, ott van 20 klán egy cb létrán, codban meg 5000. szerinted hol nagyobb kihívás elsõnek lenni?
személyes ismerõseim európabajnokok voltak bf-ben, átnyergeltek codba, és örülnek ha elsõ 1500-ba kerülnek.
nem kell mellre szívni, nem a játékot minõsítem, de ez olyan mint a vízilabda foci párhuzam. nem azt mondom, hogy a vízilabda szarabb sport mint a foci, de valamivel nehezebb vb-nek lenni fociban, amit mindenki játszik, mint vízilabdában amit tolnak 20-an.
és az is ott van, hogy valószínû sokkal jobb játékosok termelõdnek ki codban, mert nagyobb a merítési lehetõség, több játékosból több jó játékos kerül ki.
amúgy kis területen fontosabb a taktika, a mozgás, a reakcióidõ mivel minden nagyon gyors. de lényegtelen hogy melyiket tartod jobbnak/taktikusabbnak, mert az embertömeg hihetetlen megoldásokat szül codban, nagyon nehéz érvényesülni, minden apró dolgot megragadnak a játékosok hogy elõrébb kerüljenek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lehet olvasgatni és szipogni.<#kuss>#kuss>
"Meccskészítés és könnyebb játékmenet.
A múltban ha játszani akartál a neten végig kellett böngészned a szervereket amelyeknek más-más adminjaik voltak. Minden szervernek megvoltak a maga szabályai, modjai vagy elképzelései a játékról. A legtöbb játékos a szerverkeresõt használta, hogy megtalálja a számára legalkalmasabb szervert (PING alapján). Az IWNET segítségével mindez egy felhasználóba (account) megy. Ez automatikusan megtalálja a legjobb sebességû szervert ahol ugyan olyan képességû játékosok várnak, mint amilyen te. Szóval mindig garantálható hogy egy jó sebességû és hasonló játékosokkal teli szerverre mész. Ez nem azt jelenti hogy bedobnak egy véletlen játékba.
Játszólista és Privát meccsek.
A játszólista egy elõre beállított játékmóddal és játéktípussal rendelkezik a nyilvános szerverekhez. Ha be szeretnél menni egy 'pub' szerverre legyen az S&D vagy Hard Core S&D nem kell mindent beállítanod elég, ha a játszólistádat beállítod. Továbbá ha benne vagy egy klánba és mondjuk, szeretnétek egy másik klán ellen játszani vagy éppen gyakorolni akartok egy közelgõ versenyre, aminek speciális szabályai vannak, akkor csak nyugodtan elindítasz egy privát meccset így olyan, ha saját szervered lenne, és minden beállítást átszabhatsz. Miután beállítottad meghívhatod a másik klánt vagy akár gyakorolhattok a saját klánoddal. Ennek köszönhetõen nem kell modokat telepíteni vagy olyan moddolt szervert keresni, ami megfelel a szabályaidnak.
Partirendszer és barátok.
A PC-s Modern Warfare 2 színtén könnyebbé teszi, hogy találkozz a haverjaiddal vagy a klánoddal és meccseljetek egyet. Beállíthatod a listádat hogy, lásd a barátaid mikor vannak online hogy meghívhasd õket egy menetre. A 'party' lehetõvé teszi hogy, játékról-játékra egy csoport maradjatok. Ez nagyszerû ha egy klán mérkõzésen vagytok."
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ja és thx mindenkinek, ahogy elnézem elég sokan vannak hasonló véleményen, van remény😊
Ha mar BFBC2rol beszelunk egy kis video.
Sorry ezert az "1 perces" offolasert, remelem nem gond. <#vigyor0>#vigyor0>
En inkabb ezt varom, de ettol fuggetlenul remelem a COD-MW2 is vegul jo lesz a furcsa hirek ellenere es akkor 2 igen jo modern katonai gamet kapnank fel even belul, lehet valogatni majd.
/ON
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szerintem simán belefér az, ha valaki néhányszor gl-ezik, persze az más, ha folyamatosan csak azt nyomatja. Én egyébként nagyon ritkán szoktam csak.
Demize99
DICE Developer
"Battlefield was born on the PC, it grew up with dedicated servers and even when it left the nest and became multiplatform it remembers it's roots. We're doing the PC version of BC2 right. We won't stomach a console port tossed off to some "lesser" studio like our competitors chose to do. We've got our top PC devs working on the PC version side by side with the console team. We don't do ports. It's not the game we'd want to play, and we know it's not the game you want to play either."
Ilyesfajta meg nyilvánulást még nem láttam tõled. Tudhat valamit a kölök ha ezt kibírta hozni belõled.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
de elég lenne oda a hangtompító + másik irányzék! GL felesleges és idegesítõ....
Tényleg, arról tudunk már valamit, hogy lehet-e majd egyszerre több attachment-et pakolni egy-egy fegyverre? Ott van az M4 sopmod pl., szerintem az M4 sokak kedvence, mekkora rajság lenne suppressor+gl+reflex scope egyszerre. Ezt az opciót nagyon hiányoltam a CoD4 multijából...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Itt sajnos az a divat, hogy az óvodások halált megvetõ bátorsággal ugatnak be mindenkinek, de ha megfelelõen kezeled a dolgokat, és nem kerülsz közvetlen összetûzésbe senkivel (okozóként), akkor könnyen intézhetsz nekik egy-egy ban-t.
arra nem gondolsz te nagyon okos, hogy nincs más net, mert 3 megás volt, de a "szekrényt" nem fejlesztette a t-com és most mindnekinek 1 megás nete van több utcányi városrészben, max többért fizetnek. és ez hogy jön azokhoz a dolgokhoz amiket írtam? arra reagálj te idióta. de arra nem tudsz, mert igazam van.
és ismét egy epic fail:
ha nem veszem meg, nem játszom vele. ilyen egyszerû. és veled ellentétben nekem az összes cod meg van eredetiben.
nem is értem hogy következtetted ki ezt a vérpistiket lövök tehát warezos vagyok. nem azt írtam (igaz olvasni még nem tanultál meg, de sokan vannak így a nemzedékedbõl ne vedd komolyan), hogy eredetin nincsenek vérpistikék, hanem hogy kontrollálható a szerver a lehetséges ban-nal. aki hülye, kirakod. és nem jön vissza. krekkelten visszajöhet. okostóni.
takonypóc, én a vén fejemmel megadtam a tiszteletet mindenkinek, de te a takony 14-18 éveddel dumálsz 1. hülyeségeket, 2. tiszteletlenül.
kell még valami tinédzser? vagy elég volt a beégésbõl?
ui.: a többieknek köszönöm az egyetértést. mi vagyunk a boldog tudatlanok😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(azt nem tudom, h más letöltõ honlapon megjelenik e pl. direct2driveon)
Segitek ha tudok.
Amúgy azt elbírom képzelni, hogy a war úgy fog menni, hogy valaki létrehoz egy Lobby-t (mint pl: a L4D-ben). Ott bevárja a játékosokat, beállítja a servert (pályák, idõ, stb.) és megnyomja a "Start"-ot, aztán a gép keres vagy készít egy server (egy olyat lehetõleg amin az összes játékosnak jó, illetve azonos a pinge), amire felküldi a lobby-ban lévõ játékosokat, és utána a server lezáródik. Aki készítette a lobby-t, az lesz az admin. Senki nem tudna belépni, csak az akit Friends listából invitálnak.
Szerintem ez így simán jó lenne, ha jó sok IW server lesz. Nem is muszáj, h MO.-n legyen serverparkjuk (úgyse lesz), az is bõven jó, ha Németországba van egy bõséges. Nekünk (én, ismerõseim) ott is nagyon jó pingeing szoktak lenni.
Egyszóval még nagyon korai sírni... Pláne azoknak akik évek óta törtön nyomják.
Az operációs rendszeren is túl...